Recomandari Internet Browser
![]() ![]() ![]() |
Recomandari Internet Browser
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Mozila firefox sau IE7
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu tot Opera iti recomand. Am 8.54 si daca ai ceva timp si cunostinte iti confiurezi totul cum vrei tu. Si are acele optiuni de inchis fiecare pagina in parte. Eventual ia-o cu "licenta", sa scapi de banner.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai comod e opera 8.54 dar in calitate de web-designer iti spun ca tot pe ie sau firefox se randeaza mai bine site-urile.
Pacat de opera, ca se misca super fata de celelalte 2. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@mars: Opera e free, nu mai ai bannere. Acum, nu mai stiu exact de la ce versiune, 8 si ceva in orice caz. Eu unul folosesc altceva in afara de Opera numai cand dau de cate o pagina unde nu merge cum trebuie.
@eXtenSion: de ce nu incerci o varianta mai noua de Opera? This post has been edited by clr: 7 Sep 2006, 07:39 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ndorin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 23 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu folosesc Greenbrowser (bazat pe IE). E free, are o gramada de optiuni (printre care si Start Mode -> Last visited), nu trebuie instalare, merge repede. Mie imi place. Uite aici: http://www.morequick.com/indexen.htm
|
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- CJ 71 xxx Supernova Clima 2001
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
De asta nu folosesc o varianta mai noua de opera : <in poza e opera 9>
La firefox cand il redeschid nu imi deschide paginile pe care am fost..probabil trebuie setat.. ![]() Testez greenbrowser acuma ![]() ![]() This post has been edited by eXtenSion: 7 Sep 2006, 10:54 Attached thumbnail(s) asdas.JPG ( Size: 54.99k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
![]() ![]() Dar oricum, merge bine si nu mi-a facut probleme pana acum, se incarca cel mai repede si fara erori. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
stargsm_ro |
![]()
|
![]() Vally Group: Members Posts: 56 Joined: 22 February 06 From: Craiova ![]() |
Opera fara nici o alta concurenta !
Nu ma uit cata memorie mancanca dar tot timpul am cel putin 10 ferestre. Cu back nu ai ce sa ceri la rapididate la deschidere la opera si vezi ca mai are o chestie foarte super : Poti sa dai back, forward si altele doar cu mouseul. Click dreapta apasat si misti de mouse in stanga, etc... Vezi ca sutn explicate toate prin help. |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- DJ 83 ANA Vally - Craiova ; YM: stargsm_ro
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 7 Sep 2006, 11:40) in tools/options/privacy/history vezi sa nu ai rememberul setat pe 0. in general, cu browserul e chestie de gusturi.oricum, de acord cu postul nr. 2. ca idee, ultimele versiuni de browsere sunt:Opera 9.01, Mozzila Firefox 2.0 Beta!, Internet explorer 7.0 CR1!,ultimele 2 cu noutatea antiphishing. This post has been edited by milgn: 7 Sep 2006, 14:40 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Opera 9.01 rules, la mine ocupa 45 Mb de memorie. Iar ca features e mult peste IE sau Firefox standard .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
FireFox, exista extensii ptr tot ceea ce va doriti.
http://addons.mozilla.org Opera e mai rapid clar decat FireFox dar din pacate nu are suport ptr extensii deci ptr mine e useless. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
extension,
Acum vad ca toate au si 'taburi' si toate tin minte paginile deschise pana data viitoare (adica opera 9, firefox 1.5.06 si ie7rc1, ca eu pe astea le folosesc). Si daca dai click-dreapta pe tab, ai si ce vrei tu. Sau exista altele gen maxthon sau avant browser, bazate pe ie, si care sunt pline de butoane. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu la functionalitati mizez pe Firefox si pe avantajul adus de extensii. E drept ca e cu 2 taisuri pana cand iti dai seama de ce extensii ai nevoie, dar dupa aia instalezi doar ce iti trebuie, fara alte gogorite si functionalitati subiectiv neinteresante.
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Opera 9, are tot ce vrei, inclusiv se pot descarca fisiere Torrent
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mozilla firefox. Am incercat si Opera mai demult dar nu m-a impresionat prea mult.
Mozilla am incercat intr-o doara si dupa 5 minute mi-am sters pictograma cu internet explorer de pe desktop. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Personal, m-am îndragostit rau de tot de Chrome 11
![]() Deci merge de rupe, rapid, stabil, tot ce vreti.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu de Firefox 4.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Il am si pe-ala instalat. E mai rapid Chrome
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt convins ca este, da' am prea multi ani cu Mozilla ca sa-l mai schimb acum. Anumite extensii cu care m-am obisnuit, chestii d-astea.
L-am folosit eu pe 3.x care era praf la viteza, la resurse, la ce vrei tu, sa nu-l folosesc p-asta care oricum e incomparabil mai bun? Nu cred. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
opera pentru navigarea de zi cu zi. simplu, aerisit, stocheaza pe site la opera bookmarkul speed-dialul si setarile. super la reinstalare.
firefox pentru ca suporta scripturi. am instalat si eu firefox 4. diferenta mare de viteza fata de versiunea anterioara. au incercat o aerisire a ecranului, practic s-au inspirat de la opera. au introdus sincronizarea cu serverele lor, sper ca e si automata. This post has been edited by kxz: 25 Mar 2011, 23:44 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
La mine n-a ajuns versiunea 11...
This post has been edited by C a t a l i n: 26 Mar 2011, 17:22 Attached thumbnail(s) Clipboard01.jpg ( Size: 31.72k ) Number of downloads: 363 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa ma cac in Firefox 4...
![]() L-am instalat si nu merge... L.E. gata... Sa le cenzurat muma-n cur, s-a instalat cu optiunea "work offline" activata. Glumite, glumite... This post has been edited by radian: 26 Mar 2011, 17:54 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
firefox 4 traiasca
chrome la fel, dar o ca da in bara grosolan la unele site-uri mai ales pe viteze de net mici(cum sunt in regie) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aiurea. Daca citesti un test comparativ o sa vezi ca nu conteaza viteza conexiunii la internet. Indiferent ce browser ai, nu are cum sa iti afiseze o pagina cand nu primeste informatiile necesare... E ca si cum ai spune ca farul stang lumineaza mai bine decat cel drept, in conditiile in care n-ai curent.
|
--------------------
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
activeaza opera turbo pe o conexiune lenta si o sa vezi diferenta.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Da, are efect de autocolant turbo lipit pe parbriz.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 26 Mar 2011, 17:10) e beta. moldovenii îl gasesc aici ![]() This post has been edited by Markos: 27 Mar 2011, 14:43 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:09 |