Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat, Miroase urat in masina?
![]() ![]() |
Curatare igienizare Climatronic / Aer conditionat, Miroase urat in masina?
packard |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 14 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
seat
leon
2003 150hp 4wd Igienizare Climatronic / Aer conditionat auto
|
|||
packard |
![]() ![]()
|
Exista posibilitatea de a ma deplasa in tara dar pentru a face acest lucru am nevoie de un numar minim de clienti astefel incat partea din pret care sa reprezinte cheltuielile de deplasare sa nu fie simtitor de mare. Cheltuielile legate de motorina vor fi suportate dfe catre clienti. Masina mea consuma un 7% si va tb sa ma deplasez de la Bucuresti la voi. Posibil sa leg mai multe orase intr-o deplasare pentru a reduce la maxim costurile suplimentare. Pentru a putea pune la punct o strategie o sa am nevoie sa stiu cati oameni si de unde sunt care vor sa beneficieze de tratament.
Pentru cei din tara care doresc sa beneficieze de acest tratament ii rog sa imi dea un pm cu subiectul igienizare si in continutul lui sa imi lase numele numarul de telefon si localitatea. O sa vad cum fac sa cuplez mai multi membrii din mai multe cluburi sau forumuri astfel incat sa realizez numarul minim de clienti. In momentul in care se va stabili o sedinta de igienizare undeva in tara atunci acest lucru va fi anuntat si pe thread. Va astept! Ce pot sa zic e ca , Craiova ar putea fi primul oras pe lista deci cei din Craiova puteti sa incepeti sa va inscrieti. Urmariti threadul pentru updateuri. |
--------------------
seat
leon
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Intreb si eu ... care-i diferenta intre ce faci tu si solutiile de curatat AC la 20 ron din Kauffland ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
packard |
![]() ![]()
|
foarte pe scurt:
exista un aparat care pulverizeaza cu ultrasunete un lichid special in instalatia de climatizare si in interiortul autovehiculului. acel lichid ette ionizat si incarcat electrostatic pentru a adera la orice substanta. acesti "vapori" sunt recirculati in interiorul climatronicului si in habitaclu pana in momentul in care sondele aparatului sesiseaza curatarea completa. e o shestie 100% profi mai multe detalii gasesti pe site-ul meu |
--------------------
seat
leon
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pentru cat timp e valabil efectul?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
packard |
![]() ![]()
|
ei zic un an de zile eu zic 30.000 de km. deci cam o data la 6 luni ar tb facut
|
--------------------
seat
leon
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai stai ca nu inteleg...30000km sau jumatate de an? Ca foarte putini fac 30000km intr-o perioada asa scurta.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Eu am facut pe la 40000 km si 2 ani ca mirosea ca dreacu
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@St
Cand cumperi o crema de ghete mai scumpa, ai pretentia sa fuga noroiul de ghetele tale? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
St |
![]()
|
In nici un caz vijelie, dar pentru 6 luni nu merita 100Ron. Pentru 6 luni exista alte solutii mai ieftine.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
packard |
![]() ![]()
|
fiecare cu parerea lui. Ei zic un an de zile. eu am zis sa fiu mai pesimist si sa zic 6 luni. acum fiecare face cum vrea. poti sa dai 20 de ron pe un spray care acopera mirosul si apoi sa dai x sute de ron pe tratament ca te-ai imbolnavit de cine stie ce de la dihaniile din instalatie sau poti sa faci un tratament profesional care se scuteste de dureri de cap.
hai sa luam un mic scenariu : pleci in concediu pe a2 si incepe sa miroase de iti ia piuitul. ce faci? opresti in toate benzinariile si incerci toate solutiile minune si dai x sute de ron si in final dupa 3 zile miroase iarasi. am avut oameni care au folosit spray-uri, care au folosit spuma sau fumigene si nu a iesit. apoi au venit la mine si acum sunt multumiti. 100 de ron e chiar un pret mic pentru beneficiile pe care le ai si foarte mic pentru calitatea serviciilor si pentru modul in care sunt prestate. pentru 100 de ron vin eu la tine si iti rezvolv problema. nu mai mergi tu sa iei spray sau sa mergi pana la curatatorie. Gandeste-te si la chestiile astea si apoi spune daca e mare sau mic pretul. si inca ceva: de ce uleiul se schimba la 15.000 de km sau dupa un an? .... salutare |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Se anunta sedinte de igienizare in urmatoarele orase:
- Pitesti - Craiova - Iasi - Timisoara - Ploiesti - Buzau - Focsani GALATI se pare ca va fi urmatorul oras puteti sa va inscrieti lasand datele de contact This post has been edited by packard: 23 Jun 2009, 23:26 |
--------------------
seat
leon
|
|
reddog |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 October 04 ![]() |
tocmai am efectuat operatiunea de igienizare cu packard.
super multumit, punctualitate, rapiditate, profesionalism sper ca operatiunea sa tina cat mai mult. recomand |
-------------------- |
|
packard |
![]() ![]()
|
Regula Promotiei:
Primii 10 utilizatori ai forumului care vor solicita acest serviciu beneficiaza de pretuld e 100 de ron. Incepand cu al 11-lea pretul devine 125 de ron, pret ce va ramane neschimbat pe toata perioada anului. Se vor practica totusi reduceri de grup astfel: 2 persoane - 240 de ron 3 persoane - 345 de ron 4 persoane - 440 de ron 5 persoane - 525 de ron 6 persoane - 600 de ron Deja au fost 2 utlizatori care au beneficiat de acest pret promotional. Mai sunt 8 locuri libere ![]() * la pretul mentionat in cazul in care sunt solicitat sa ma deplasez intr-o locatie mai indepartata exista posibilitatea sa va solicit o taxa aditionala. Acest lucru va va fi comunicat de la bun inceput ! |
--------------------
seat
leon
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
packard |
![]() ![]()
|
@ St - o sa te anunt cu doua zile inainte
Saptamana viitoare ajung la Iasi! Doritori? Se poate si de pe traseu - Buzau, Ramicu Sarat, Focsani, Tecuci, Birlad, Vaslui Posibil si BACAU This post has been edited by packard: 27 Jun 2009, 21:19 |
--------------------
seat
leon
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
La mare, la plaja cand mai ajungi?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
packard |
![]() ![]()
|
@ iULIKK
Saptamana urmatoare cred. @ tataiedaciotul Poate ne argumentezi si noua afirmatia ![]() Deci saptamana viitoare IASI Peste doua saptamani CONSTANTA |
--------------------
seat
leon
|
|
renutu |
![]()
|
![]() lapin noir Group: Members Posts: 245 Joined: 2 June 08 From: Suceava/Iasi ![]() |
cand saptamana viitoare in iasi?
|
--------------------
Renault
Megane 3 GT
2012
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Adica 10-12 iulie?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
packard |
![]() ![]()
|
@ renutu
cred ca joi. va tin la curent @ iulikk o sa vin in timpul saptamanii cred. urmareste threadul pentru detalii impotant ! cei ce se inscriu sunt rugati sa lase un pm cu orasul si un numar de telefon |
--------------------
seat
leon
|
|
St |
![]()
|
Am vorbit si eu cu packard, urmeaza sa ne intalnim sa vedem ce-o iesi
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
packard |
![]() ![]()
|
vin si la voi
![]() |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
DUMINICA 5 IULIE voi fi in Iasi. Ma puteti contacta pentru eventualele programari ADHOC. Pretul pentru igienziare duminica in IASI va fi de 110 ron pentru ca va include si costurile de deplasare pana acolo
Pe 8 iulie voi fi la CONSTANTA - Doritorii pot incepe sa se inscrie cu un PM cu datele de contact ! !!!! ATENTIE LA REGULAMENTUL ACESTEI SECTIUNI |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Sedinta de igienizare la Galati. cine se inscrie?
|
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
preturi promotionae pe perioada VWFest !!!!! la Brasov pe 18 iulie !!!!!!!
duminica 19 iulie caravana de igienizare pe traseul Brasov- Timisoara via SIBIU. doritorii se pot inscrie cu datele de contact. This post has been edited by packard: 15 Jul 2009, 00:58 |
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]()
|
In urmatoarele zile voi ajunge la Iasi. Daca sunt doritori de igienizare ii rog sa se inscrie fie aici fie pe PM obligatoriu cu datele de contact.
|
--------------------
seat
leon
|
|
packard |
![]() ![]()
|
Se anunta campanie de igienizare in zona Baia Mare. Doritori? Inscrieti-va cu un PM
|
--------------------
seat
leon
|
|
romgradent |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 April 09 ![]() |
Salutare
Ai fost in Iasi sau trebuie sa ajungi ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2006
|
|
packard |
![]()
|
am fost dar sunt tot in zona. esti interesat? daca da baga un pm cu datele de contact
|
--------------------
seat
leon
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:21 |