Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
![]() ![]() ![]() |
Logan (prestij) vs Dacia 13xx, pentru a emite o parere pertinenta cititi inainte tot topicul :P
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 25 Mar 2013, 11:45) @Marius 77. Da' avand in vedere ca asta-i maximul ce te-o dus bibilica sa-mi raspunzi, nu-s ferm convins ca merita timpul pierdut sa continui discutia. Bucă, atunci de ce continui să postezi aici ? QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Mar 2013, 14:32) Eu sunt printre cei "cu bani în buzunar", care preferă să meargă cu Dacia. Din contră chiar, am băgat cam 2000 de lei în ea să o fac ok. Știu, am citit pe topicul tău cu "Hârbu" de la Jurnal de bord, că ți-ai vopsit mașina cu fabuloasa sumă de 100 lei. Acolo nu am intervenit în discuții deși sânt rău și miștocar în opinia unor colegi. Era și este loc pe topicul tău de miștocării cât cuprinde, numai că acolo nu sânt comparații deplasate între extraordinara Dacie 13xx și ligheanul/cazanul/troaca Logan. QUOTE(vijelie @ 25 Mar 2013, 14:34) Vali, nu faci decât să aduci în discuție citate mai vechi care nu au legătură cu discuția de aici (și nu e prima sau a-2a oară când faci asta pe un topic în care postez eu). Dacă nu poți mai mult, stai în banca ta. QUOTE(Ov @ 25 Mar 2013, 14:42) bunule, du-te si pupa-ti prestiju'n bot (sau in spate) si canta cum de altfel ti-am mai sugerat din bunatate pe la alte mese. Oare administratorii știu că tu inviți lumea să plece de pe forum ? Haide, fă ceva, dă-mi suspendare că asta tot aștepți, simte-te și tu superior, măcar o dată. QUOTE(STORMTROOPER @ 25 Mar 2013, 14:46) Eu daca am facut turul Europei de 2 ori, am participat la reuniunea anuala R12 din Franta si toate acestea cu o Dacie 1310 din 1987 tot la categoria frustrati ma incadrez?? Citește ultimul paragraf din postul nr. 1. QUOTE(maho @ 25 Mar 2013, 14:54) ce a facut Ov se numeste "split", si era necesar (ca si inchiderea originalului), pt. ca lucrurile o luasera razna, si nu din cauza "saracilor" cu dacii, ci a unui oarecare "bogatan" (suna cunoscut ?). Ce a făcut Ov se numește obraz gros. Dacă acolo a închis topicul putea să lase lucrurile așa. Explică-mi pentru ce era necesar să creeze acest topic (în care vrea să lase impresia că eu am început comparațiile între Logan și Dacia 13xx), dacă discuțiile acestea oricum nu au rost (că doar de aceea a fost închis acel topic, nu ?). QUOTE(kxz @ 25 Mar 2013, 16:37) da' prospatura, marius77, la ce ora intra pe forum sa prostitueze, aaa, scuze, posteze? Tovarașe, stați calm, liniștiți-vă, prostituția nu a fost încă legalizată. Dumneata, tovarășe, cum ai atâta timp de stat pe forum, ai rezolvat toate sarcinile masculine de partid pe ziua de azi ? Termenul "prospătură" adresat unui bărbat, te-a dat de gol, tovarășe homo comunist. PS: Ov, homo în traducere înseamnă om, nu aș fi vrut să înțelegi altceva. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aia cu Vali mi-a plăcut
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie, desi nu-i primul care isi aduce aminte ce muzica asculta in Logan.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Rolul acestui topic fiind?
Ia să vedem noi cine cedează primul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
Ne impartasim unii cu altii bucuria de a avea o masina sau alta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io zic că Dastăru e mai tare decât Loganprestij.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu merita sa raspund celor care ironizeaza Solenta, aceasta masina care a dus echilibrul dintre putere, finetea in proiectarea detaliilor, dotarile genroase si atitudimea sportiva pe culmi la care Loganul lu' domnu' Radian nici nu poate visa. Daca ati fi ingineri, ati sti ca galbenul e culoarea care garanteaza un CX deasupra mediei. Sinteti niste bieti conducstori de hirburi, nostalgici ai carului cu boi al lui Grigorescu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Se scrie "solenza", e o provocare.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Mi s-a facut dor de mojneag
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce userul Vali V e acceptat pe forum avind 50% din parcul auto unguresc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Imi spal pacatele cu inca 3 logane si un duster, luate de noi, ca sa impartasesc si eu aceeasi pasiune cu Marius.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Albastrul ala e o rusine! Stiu masina, omul a cumparat instalatia de la un meganar. Vchiului ptoprietar i-au cazut rotile cind a dat difuzorul tare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A re-nviat Nelu Balosu'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Marius 77 @ 25 Mar 2013, 18:36) Știu, am citit pe topicul tău cu "Hârbu" de la Jurnal de bord, că ți-ai vopsit mașina cu fabuloasa sumă de 100 lei. Tovarășe, 100 de lei a fost manopera. În rest, doar vopseaua a fost 400 de lei ![]() Legat de faptul că nu știi să răspunzi (civilizat): unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Ca să te lămuresc, eu pun peste 1000 de lei pe lună în Depozit (la bancă, poate nu știi la ce mă refer), a.î. în 2-3 ani să-mi cumpăr casă. Da' unu ca tine, nu are cum să înțeleagă așa ceva. This post has been edited by cosmin_2300: 25 Mar 2013, 20:42 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Blasfemieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marius 77 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 30 September 12 ![]() |
QUOTE(maho @ 25 Mar 2013, 18:55) Nu pot sa-ti dau decat o parere: ti-ai cautat-o cu lumanarea (intr-o zona - tehnica - in care nu se face). Secțiunea "Diverse" unde era topicul nu cred că e neapărat zonă tehnică. QUOTE(DragosP @ 25 Mar 2013, 19:13) Rolul acestui topic fiind? Întreabă-l pe Ov, el a creat acest topic. Nu am vrut să postez niciodată la "Cafenea" și acum am propriul meu topic, făcut de Ov. E ceva, nu ? QUOTE(Marty @ 25 Mar 2013, 20:05) A re-nviat Nelu Balosu'? Martilele, o dai înainte cu Nelu Bălosu încă de pe alt topic. Cine e Nelu ăsta ? QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Mar 2013, 20:33) Tovarășe, 100 de lei a fost manopera. În rest, doar vopseaua a fost 400 de lei ![]() Legat de faptul că nu știi să răspunzi (civilizat): unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere! Ca să te lămuresc, eu pun peste 1000 de lei pe lună în Depozit (la bancă, poate nu știi la ce mă refer), a.î. în 2-3 ani să-mi cumpăr casă. Da' unu ca tine, nu are cum să înțeleagă așa ceva. Șoricel, tovarăș e utilizatorul Kxz, citește la avatarul lui ca să înțelegi de ce (asta dacă ai reușit să înțelegi vreodată ceva). Lămurește pe altcineva în legătură cu banii, șoricel studențios, eu nu ți-am cerut foaia de avere. Dacă totuși vrei să dai explicații, spune mai bine în câți ani ți-ai cumpărat periuța de dinți. Cât despre partea cu "unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere !", cred că ești dovada vie că o persoană poate trăi fără creier. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Prestige 1.6 16V
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Marius, mai bine tăceai și lăsai impresia că ești prost, acum ai vorbit și ai înlăturat orice dubiu!
Sunt student, dar câștig destul de mult cât să pot pune bani deoparte, să repar Hârbul și să-mi fac toate poftele, nu ca tine, că ți-ai luat Logan și mănânci iaurt cu pâine ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Mar 2013, 21:47 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
A mai fost.
In plus, n-ai Logan. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
a picat balosu' pe 2, rodi pe 3, ca avem un nou NUMBER ONE!
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marius 77 @ 25 Mar 2013, 18:36) they don't give a fuck ![]() QUOTE(Marius 77 @ 25 Mar 2013, 18:36) bine omule ![]() QUOTE(Marty @ 25 Mar 2013, 21:51) cu bale; indubitabil QUOTE(kxz @ 25 Mar 2013, 21:55) uite si rostul acestui topic ![]() This post has been edited by Ov: 25 Mar 2013, 22:03 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:02 |