Altercatie in trafic
![]() ![]() ![]() |
Altercatie in trafic
kert |
![]()
|
||
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Da, dar iei piciorul de pe acceleratie, eu nu. Daca nu reduce el, accelerez eu, ca stiu ca nu mai vede nimic
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Eu nu trebuie sa fac nimica, ca nu se tine nimeni de mine pe autostrada. burnrubber.gif
Si nici nu am claxonat pana acuma pe nimeni, chiar daca mergea la nesimtire pe banda de depasit. Semnalizez si astept. Daca nu se da, vad daca il pot depasi prin dreapta sau pe contrasens. Daca e prea riscant dau flash si astept pana se da, sau pana cand pot depasi pe alta banda. honk.png This post has been edited by 4x4: 16 May 2013, 13:31 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sculele din imagine sint cu tractiune integrala?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
ma voi n-aveti de munca?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu n-am.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ne pregatim de plecare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi pe cine incaieri astazi in trafic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(SandelBS @ 16 May 2013, 10:20) Un pistol...suna bine. Dar accesul la asa ceva nu e permis la toate tipurile. Cel putin la ala pe care l-as vrea eu. e complicat si daca ai acces...legile de la noi din tara sunt pre imbecile pentru asa ceva...crede-ma ca m-am documentat mult si bine si chiar nu merita bataia de cap cel mai practic e un pepper spray...sunt foarte ieftine (8-20 lei)...poti sa folosesti unul de 2 ori, poate chiar 3 si efectul tine cateva ore....comanzi de pe net si gata...cauta pe google QUOTE(Merced @ 16 May 2013, 15:46) o data am avut si eu o idee dinasta creata..eram in oras. Desi eram sigur ca o sa-mi iasa (doar deh, ma jucasem destul nfs ci cmr ![]() ![]() morala: nu fiti si voi bizoni ca mine ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
si eu am mai incercat frane cu stangul. zici ca e picior de lemn. absolut deloc finete. desi comanda de la creier zice, incer-incet-incet. si o data am facut-o si cu pasagera in dreapta de m-a spurcait de toate alea.
![]() nu stiu motivul, dar clar nu era ceva intemeiat, gen creierul: "hai savedem ce se intampla daca..." stangul e pt ambreiaj la manuala sau stat degeaba la automata ![]() daca drumul va permite 2 benzi si unul doarme pe 2 luati cu incredere 1 fara blizturi claxoane sau alte alea. pe autostrada mi-a fost dat sa vad de nu stiu cate ori incapatanati care voiau sa il mute pe ala de pe 2. ala nu voia. si ei, vijeliosii planetei care pana atunci ii dadeau cu 150 sau mai mult, stau frumos la 100 si il lumineaza pe ala in portbagaj. banda 1 libera. eu folosesc b1 cand e libera si mereu scap de ghertoi din astia proprietari de autostrada. si nu, nu se numeste depasire pe dreapta. eu merg de km intregi pe b1 drept nu schimb directii nu fac nimic. ce ar trebui sa ma pun pe b2 si sa il mut pe agarici pe b1 folosidn claxoane si lumini sau intimidare mai agresiva cu masina? |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
La noi e bine, pentru că benzile încă mai sînt considerate drumuri independente și putem merge pe ele cu viteze independente. Încă mai putem depăși un gherțoi din ăsta pe banda întîi. Dar cînd le-o veni ideea să ne alinieze la legislația occidentală (și sigur o să le vină mai devreme sau mai tîrziu), n-o să mai avem soluție.
În Germania și în alte țări cu apă caldă poliția te amendează dacă mergi pe banda întîi mai repede decît ăla de pe banda a doua (sau pe a doua mai repede decît a treia, etc.). Dacă dai de un căpos care merge pe ultima bandă cu optzeci și nu se mută de-acolo nici de-al dracu', atunci ești obligat să stai ca prostul în spatele lui pînă la destinație. ![]() Iar dacă-și imaginează cineva că "nemții au bun simț și nu merg niciodată ca melcul pe ultima bandă"... well... wrong! Au și ei adormiții lor, chiar destui, iar tu n-ai voie nici să le dai flash-uri, nici să-i depășești pe o bandă inferioară. La noi e încă bine. ![]() This post has been edited by VladSoare: 16 May 2013, 19:01 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
OK...în Drajna (CL) am parte numai de «bucurii» cu stimabili șoferi de tir. Ei nu înțeleg că este localitate, și nu una foarte lungă, și mai mult de 1 minut nu îl câștigi fie că mergi cu 50-55 km/h fir că mergi cu 90 km/h.
Mi se întâmplă, cred că a III-a sau a IV-a dată - vin în spatele tău la >50cm și stau, sau dau flash-uri sau claxoane.... Acum două ore, iese unul de pe A2 și intră pe DN, chiar în spatele meu...și se pune pe flash-uri și claxoane, CHIAR dacă din sens opus nu venea nici draq, și putea să mă depășească și cu 65km/h (era bariera pusă). Scot mâna pe geam și îi fac semn să depășească...și depășește după vreo 200 de metri, și aia făcuți cu flash-uri+claxoane. Dar cum mă depășește...la intimidare - eu mergând cât mai pe marginea drumului, și el la maxim 10 cm de oglindă/portieră....atunci am utilizat din belșug semnalul sonor (claxonul), iar fiind plin de draci, în momentul în care DNul s-a lățit la două benzi pe sens, l-am depășit prin dreapta (se «grăbea», acum, cu 70km/h pe banda din stânga), apoi i-am arătat un anumit deget din mâna stângă. La următorul, dă draq în ea de mașină, și dacă sunt singur în mășină, frână la podea scrie.... ..tu-le mama-n c.r..... |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
4x4 |
![]()
|
Ai logan?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
aha....
|
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
eu zic ca are doar draci, sunt periculos de multi cretini dinastia care te scot din pepeni. Eu am o fetita de 1 an si 5 luni, si trebuie sa incep sa ma abtin cu nervii la volan, ca incepe sa inteleaga tot, si na, nu mai arat nimic, nu mai cobor din masina, dar din injurat nu ma pot opri inca...nu stiu ce sa fac sa fiu calm la volan, mereu zic ca gata, dar tine pana la primul idiot/idioata.
This post has been edited by mumus: 16 May 2013, 19:21 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(4x4 @ 16 May 2013, 20:09) QUOTE(brutus1789 @ 16 May 2013, 20:13) am auzit ca voua va trebuie un permis special ![]() http://www.kmkz.ro/de_ras/texte/absolut-to...n-codul-rutier/ QUOTE Șoferii de Logan vor da separat examen pentru obținerea permisului auto. |
--------------------
-
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
Keep calm and carry on driving.
Sa fii incitat de un frustrat cu rabufniri violente e una, dar sa fii tu acela care nu se mai poate controla e alta. Si poate duce la situatii periculoase. Iar ca lege generala, nu incerca sa dai lectii la altii, mai ales cand acele persoane conduc tiruri, |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
brutus1789 |
![]()
|
Bre...super tare...am râs foarte bine...
Acum fiind serioși - eu de fel sunt calm, evit să folosesc flash-urile, claxoanele, mai ales semnele....DAR ăla (șoferul de tir) a fost prea nesimțit. Ție dacă cineva ți-ar «semnala» să mărești viteza, chiar dacă ai deja viteza maximă legală, PLUS că fără nicio problemă te-ar putea depăși oricând, cum te-ai simți? |
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Et tu, Brute?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
brutus1789 |
![]()
|
|
--------------------
Bicicletă
Pegas
1976
- CL03LFP
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
A mai fost postat acest video si la alta sectiune.
Vad ca ala de care am zis eu nu era singurul care se gandeste cum trebuie sa circuli corect. Pentru unii care si-au cumparat drumuri nationale si autostrazi e perfect normal sa folosesti ce banda vrei tu. Sa facem totusi o diferenta intre urmatoarele situatii: cel din fata merge pe banda 2 cu 60-70 km/h iar tu mergi cu 90 (viteza legala) si ala din fata merge cu 95 iar tu vrei sa mergi cu 130, in primul caz ti se pare normal sa stai dupa el? Daca nu poti depasi pe banda 1 (sau sa intri pe banda 1) din varii motive (regulamentar nu e bine), stai dupa el ca asa vor muschii lui? Asta n-are permis? De fapt am citit anterior ca sunt persoane care nu stiu cum se circula pe un drum cu mai multe benzi (unde e scrisa obligatia de a merge pe prima banda daca e libera), dar nu ma mira, stiu ca nu suntem obisnuiti sa avem asa ceva in Romania. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Esti la fel de bine informat dpdv legislatie si la fel de prompt cand vezi, de exemplu, cand un pieton trece strada aiurea sau cand cineva arunca chistocul de tigara pe jos?
De curiozitate. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Nu prea ma prind de idee, dar sa zicem. Situatiile date de tine sunt diferite (ca natura bineinteles) si ca urmari. Ar urma totusi si intrebari de genul daca reactionez la fel daca vad ca la constructia unui bloc se face fundatie de 2 m in loc de 2,01 m?
La rutiera cred ca trebuie sa fii informat (nu ma refer aici sa stii pe derost codul si cu articole), in conditiile in care iei permisul pe bune. tu nu crezi la fel? La pietoni imi vine sa dau peste ei cateodata, desi legea spune ca daca traverseaza prin spatiu nepermis poarta intreaga vina in caz de ceva, in realitate insa, asta nu inseamna ca daca ai boala pe unul si il urmaresti, cum il prinzi pe picior gresit dai cu masina peste el (intre noi fie vorba, asta e si solutia cu urmarile cele mai usoare daca vrei sa te tina minte cineva - destul de greu iei inchisoare cu executare) sau mergi cu 250 prin localitate si dai peste cineva. A fost si o speta asemanatoare, si e destul de greu pt politie sa demonstreze ca a fost ceva cu intentie si nu accident de masina (fara intentie). La tigari nu comentez. This post has been edited by SandelBS: 17 May 2013, 11:17 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
QUOTE(ealex @ 9 Apr 2013, 20:29) a coborat din masina, mi-a deschis portiera In momentul asta ai tragi un glont in cap , intr-o tara cu apa calda, la noi puteai sa iesi sa-l tavalesti putin. Ori raportul de forta nu-ti era favorabil , ori esti extrem , extrem de calm , lucru pe care l-as admira cel mai mult . Pana acum la mine la masina n-a venit nimeni , decat militieni cu amenzi , iar eu am coborat doar odata, pentru ca in anumite situatii devin un pachet de nervi , fara sa plec de langa masina, si am invitat niste neni la taclale , da' degeaba. Sustin liberalizarea accesului la arme scurte letale, pentru cei care doresc, cu niste minime conditii , test psiho pe bune ,minim 21 de ani, minim liceul , si cazier curat , fara fapte prescrise. Numa' bine si drumuri line . |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
vijelie |
![]()
|
Si dupa ce respectivul cade cu creierii imprastiati, ramai cu un pistol in mana si un cadavru la picioare. Ramane sa explici toata viata de ce ai ucis un om care a pus mana pe portiera masinii tale.
In tarile cu apa calda se numeste "omor calificat" si nu scapi nici daca mortul avea si el o arma in buzunar. Sigur ca filmele sunt misto dar nici 10-15 ani la mititica nu-s de colea. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Cred ca orice om normal poate distinge intre unul care pune mana pe portiera decis sa te renoveze si un alt caz , nu intru in polemica , fiecare face ce poate si raspunde pentru ce face . Intr-adevar filmele sunt misto , viata nu intotdeauna.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai vazut des faze d-astea cu impuscat in cap prin tarile cu apa calda ?
Eu pe unde am umblat am observat ca cine merge mai incet e fie ocolit fie ajutat sa se orienteze, nici vorba de claxonat sau de impuscaturi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:36 |