Intalnire primavara-vara 2013, Cafenea daciaclub
![]() ![]() ![]() |
Intalnire primavara-vara 2013, Cafenea daciaclub
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dar de ce ai impresia ca as fi suparat?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eram doar curios daca tu te-ai incadrat in "standard".
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 17 May 2013, 13:15) curiozitatea a omorat pisica ! sfarsiturile de saptamana din aceasta luna sunt ocupate toate cu treburi ce nu suporta amanare asa ca invitat sau neinvitat nu mai conta. oricum stai bland ca nu sunt de partea nimanui,cand am avut ceva de spus am spus indiferent de persoana un prieten il castigi cu greu si il pierzi usor , asa ca daca ma mai contrez cu vreunul incerc cat pot sa las de la mine si sa sting conflictul plus ca nu am ajuns niciodata asa de departe incat sa spun vorbe pe care apoi sa nu le mai pot intoarce. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(l@u @ 17 May 2013, 14:28) ... nu am ajuns niciodata asa de departe incat sa spun vorbe pe care apoi sa nu le mai pot intoarce. Pen'ca-ti merge bibilica si esti baiat trecut prin viata. Cand combati te rezumi la subiect, fara sa treci si la cel cu care combati. Ar trebui sa dai niste lectii. Sau sa ia altii lectii de la tine. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Voi vorbiti pe bune aici ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 17 May 2013, 13:28) curiozitatea a omorat pisica ! sfarsiturile de saptamana din aceasta luna sunt ocupate toate cu treburi ce nu suporta amanare asa ca invitat sau neinvitat nu mai conta. bine ca nu ai participat. dintre cei din poza, unu a facut accident, altu cauta de zor o diagnoza, al treilea a luat teapa la detailing. urmeaza sa vedem ce pateste bmw ul iar badia are solenza. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La una am onorat cu prezenta cateva ore
![]() Oricum nu puteam sa vin, dar na sunt mai curios de fel. This post has been edited by Shush: 17 May 2013, 18:16 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 17 May 2013, 17:57) Tedeiu n-are muarte, la fel cum n-are nici pamfeul, deci n-au ce sa pateasca, iar l@u nu e neaparat la fel de [...] cum a fost accidentatul, recte je (insinuezi ceva? ![]() Intreb cat se poate de serios: ar trebui sa ma simt vinovat ca m-am dus la intalnire? ![]() QUOTE(Shush @ 17 May 2013, 19:16) Am ajuns vreo cativa si in Brasov, dar nu neaparat de plimbare ![]() This post has been edited by MuciX: 17 May 2013, 18:23 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Întreb și io', ca să mă aflu-n vorbă: care e rolul întâlnirilor ăstea? Că, după câte citesc p-acilea, mai toate au dat cu virgulă. Uneori, rău de tot.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Le ofera unora, detalii din viata reala ce pot fi folosite pentru atacuri in viata virtuala.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Pfff , n-am apucat sa citesc ultima pagina..
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:01 |