Intalnire primavara-vara 2013, Cafenea daciaclub
![]() ![]() ![]() |
Intalnire primavara-vara 2013, Cafenea daciaclub
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pastreaza-le !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce faci, cumetre? Lobby negativ?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
pai daca pozitiv canci , macar negativ sa fie
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
Era prin Gl o carciuma ce vindea bere la metru
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca nu e oras cu peste o suta de mii de locuitori unde sa nu se gaseasca bere la metru.
![]() Recordu' meu a fost de patru metri in vreo sase insi(ma rog, doi au stat relativ putin, unu' care a stat mai mult n-a baut chiar in ritm cu restul, deci eram vreo trei baza). Se rugau aia de noi sa ne dea nota, si noi spuneam cu incredere "Inca un metru!". Asta prin Club21 in Regie acum mult prea multi ani. Imi cer scuze daca era vreunu in tramvaiul in care am scos cutitu' cand ma duceam spre casa. ![]() This post has been edited by Merced: 18 Apr 2013, 20:58 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Te-ai apucat sa mananci ceapa cu sunca?
|
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ti-e lene sa citesti tot postu'?
Imi desfaceam conserva cu fasole. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Ceva de genul aveam vara trecuta la fostul loc de munca...
bere_metru.jpg ( Size: 43.61k ) Number of downloads: 526 Mare teapa.. teoretic 1m bere = 1l bere.... Practic numai tubul de gheata ocupa vreo 200 ml.... |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
daniM |
![]()
|
Si te-au zburat ca-l umpleai/goleai prea des?
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Neahh... nici una nici alta...
Am lucrat doar in vacanta de vara... |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
daniM |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Alea-s vrajeala, pe vremea aia metru era din 12 halbe. Ce mi-a placut la bauta aia a fost ca nu s-au deranjat sa ia halbele alea de acolo pana am plecat. Pe final abia mai vedeam pe partea ailalta de cate halbe erau.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 18 Apr 2013, 20:56) QUOTE(Merced @ 18 Apr 2013, 22:10) Pai daca stateai cu șuriul pe masa!Cine sa debaraseze?Chuck Norris? Oricum ti-era pohui. This post has been edited by daniM: 18 Apr 2013, 22:16 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Am gasit eu zilele trecute pe un site. Inseamna lehamite, sila, sictir. Cica vine din rusa.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci pana acum s-au inscris toti si de mers mergem intro locatie necnoscuta.
Asa mobilizare mai rar ![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
Mai degrabă Venus. La munte.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(corbex @ 17 Apr 2013, 00:12) Zici ca e cu raba. ![]() QUOTE(DragosP @ 19 Apr 2013, 08:33) QUOTE(yoncv @ 19 Apr 2013, 09:17) ![]() Hui inseamna putza, da una mai mare, asa... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Up!
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Care de unde pleaca?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
l@u |
![]()
|
fiecare unde poate .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Propun sa deschidem un nou topic, cu intalnirea de vara-toama. De fapt, sa deschida cineva care n-a deschis pana acum.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:52 |