Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
![]() ![]() ![]() |
Sporturi "exotice", In afara de fotbal, ce va mai place?
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
ciclism, rugby
|
--------------------
.
.
.
|
|
fane |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Fotbal in sala
|
--------------------
Dacia
Berlina
- B-XX-BMW
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mud fighting
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Baschet, curling (
![]() ![]() This post has been edited by Ant: 21 Mar 2005, 14:42 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@Ant
Vezi ca incep, daca am retinut corect, Campionatele mondiale de curling. Le vor difuza cei de la Eurosport. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
In afara de fotbal si Formula 1:
rugby, tenis, snooker |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Rugby!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
coniac-canoe, sticlism, halbere...
![]() am glumit. serios... snooker, ciclism, atletism |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Table, jocul mintii si indemanarii..nimeni nimeni?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ba da : jj
are cutia de table sub statuia lu' Mihai Viteazu' la Meriott |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Pe vremuri practicam: Unreal, Tactical Ops. Se pune?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Mache |
![]()
|
Cred ca da. Dar vezi ca excesul de forta se penalizeaza!
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
F1, box, WRC, patinaj artistic, golf, snooker. In ordinea asta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Culturism, box, tenis
This post has been edited by Radduu: 21 Mar 2005, 18:13 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
baschet, snooker, sumo. in ordinea asta.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai frate, io credeam ca sunt singurul piscat din Romania care ma uit la Snooker!
RONNIE O'SULLIVAN RULEZ !!! fan de fan. E unul din sporturile care m-a facut sa ma intreb daca nu cumva iti trebuie mai mult cap decat mana de chirurg. In oridinea preferintelor: 1 - snooker 2 - formula 1 3 - sarituri cu schiurile 4 - Moto GP 5-8 e.a. - curling, patinaj artistic, gimnastica artistica, fotbal (Champions League), .... 100 - fotbal intern |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
yachting,off-roading...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Rugby,l-am practicat 2 ani,asta pana am ramas fara 3 dinti,si acuma am numa portelanuri in gura
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
greieras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 9 December 04 From: St. Louis, Missouri ![]() |
formula 1, raquetball, baschet, table (& macao
![]() |
--------------------
Chevy
Lumina
- AIV-5987
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
handbal, k1, stele verzi
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
culturism( sunt in domeniu de cativa ani buni), pescuit, curling, cel mai puternic om din lume( nu stiu care e denumirea oficiala) daca atunci cand butonez tv ul prind snooker ma uit si acolo...
|
-------------------- |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Biliardul si snookerul. Cu snookerul e problema in Bucuresti ca sunt putine mese.
This post has been edited by BogdanF: 22 Mar 2005, 10:49 |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
tractor pulling si hill-climbing cu motoru' de cros pe ceva coaste de deal prin austria.
se dadeau mai demult pe eurosport si pe defunctul (asa stiu eu) screensport. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
F1 (pe RTL), ciclism (mai ales cand comenteaza cei doi Radu - Banciu si Naum - sunt savurosi)!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Worl Strongest Man, Powerlifting, K1, KickBoxing, Muai-Thai, Box, UFC etc.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
Mache |
![]()
|
A inceput turneul celor 6 natiuni la rugby.
Frumoase meciurile din prima etapa. Englezii au jucat foarte bine. Francezii parca nu se regaseau. Abia astept transmisiile de sambata si duminica. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Raliurile (interne si internationale), F1, tenis, basket... Nu neaparat in ordinea asta. In rest, aruncatul cu privirea (sau cu maslina), sticlism etc.
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:13 |