Piese nerecomandate-Proaste
![]() ![]() ![]() |
Piese nerecomandate-Proaste
Anghelos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 MPI
- GL24EMA
|
|||
cosstti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 26 April 11 ![]() |
Am citit tot acest topic. Respect parerile tuturor celor ce au postat. Am montat discuri de ASAM pe propria masina, in prezent ma apropii de 100.000Km. cu aceste discuri si inca se comporta corespunzator. Placute de frana am folosit numai FERODO. Amortizoarele de la haion au provenienta ASAM si au cam 5 ani si inca sunt Ok. Sa nu credeti ca sunt adeptul pieselor ieftine dar...
|
--------------------
dacia
sandero stepway 1.6, 8V, 62Kw.
2o11
- is xx xxx
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Chederele pentru portbagaj existente prin magazine sunt de o calitate foarte slaba. Am o cunostinta care a cumparat si materialul este ff moale, neflexibil(se cuteaza la cea mai mica arcuire pe conturul caroseriei), +ca ii lipseste acea ''buza'' care fixeaza mocheta din interior.
Ca idee, firma producatoare a piesei originale era Rolast, care s-a inchis de ceva timp. Deci, daca cineva are nevoie, optiunile ar fi sh in stare buna sau cheder de Solenza, care este insa putin mai scurt. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am cheder de solenza de prin 2009-2010 si inca rezista. Spatiul ramas l-am completat cu o bucata din cel vechi. Este mult mai buretos si elastic. S-a lipit asta iarna de cateva ori haionul de cheder dar nu s-a rupt la desprindere.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alecs4me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 26 April 09 ![]() |
Ce planetara imi recomandati ? Logan 1.4
|
--------------------
Dacia
1310 l
1996
- B - 11 - R C X
|
|
gabriel.bv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 4 June 10 From: Brasov ![]() |
NU se potrivesc planetarele de Logan !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2002
- BV xx NIG [B]Never drive faster than your angel can fly ![/B]
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Felicit ideea de a deschide acest topic.Cum o buna parte din piese se nimeresc si la Solenza am si eu cateva nerecomandari:
- in primul rand piesele facute de srl-urile din Romania - in al doilea rand,nu prea mai exista piese de origine,sunt facute de srl-uri sau chiar de fabrici dar sunt inferioare si sunt ambalate in cutii dacia ca sa coste dublu - discuri de frana de origine ,eu am schimbat doua seturi ,ambele s-au ovalizat in aprox 500km,am luat klaxcar si au 57000km(urmeaza sa le schimb datorita uzurii) - brate fata echipate(am luat unul de origine si unul de srl)bucsile de pe ele au dus mai putin de 25000km - bucsi bara stabilizatoare,tin maxim 5000km - plachetii indiferent de cutie nu tin mai mult de 15000-20000km(ultima data am pus fermit 45lei,in cutie de origine,tot fermit dar 98 lei am luat cu 45 si au dus doar 15000km) |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
10tacl3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
Tocmai am cumparat 2 rulmenti spate de la Febi si au sunet de uruit de noi.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca va trageti pe c*r la pret, atunci schimbati de 3 ori pe an.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
10tacl3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
Oras mic, piese de srl. Nu e vorba de tras pe cur la pret.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ză internet iz big. Eu nu am mai calcat in magazinele de piese auto de mult timp.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marky23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 September 11 ![]() |
As dori sa stiu ce marca de pivoti ar fi mai buna?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001-Europa
|
|
Maskatu |
![]()
|
Originali... 40-50 bucata.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dstdan |
![]()
|
![]() Damian Stefan Tolbariu-Dan dst Team Group: Members Posts: 343 Joined: 6 November 13 From: Mures autoservice Team DST Dan ![]() |
Pentru chedere si alte garnituri cauciuc/orice luati spray silicon si periodic dati pe ele, la chederea le-am sprituit si pe interior, tin mult si bine, devin elastice, alunecoase nu se lipesc veci de portiere, nu ingheata. Piesele aste after chiar daca sunt ele mai low quality, ar tine dar pe noi drumurile si gaurile ne incurca (in germania ca experienta, pe un ford tine de cel putin 3 ani si vreo 40.000 km)
|
--------------------
Dacia,Renault,VW -
1310, Megan, Tiguan
1997, 2003, 2008
- TAM Mintile luminate discuta idei, mintile mediocre discuta evenimente, mintile reduse discuta oameni!
D.S.T.DAN Team |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Produsele fabricate de Flennor ce parere v-au facut?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Dacă citeai mai în spate,vedeai că una nu foarte bună...
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:07 |