despre botez, etc..., topic split
![]() ![]() ![]() |
despre botez, etc..., topic split
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca i-ai avea vecini (o familie-i suficient), te-ai razgandi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
O să schimb ordinea postărilor, ca să aibă un oarecare sens ceea ce urmează să scriu.
QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 17:40) ’Eu sunt Calea, Adevărul și Viața’. Eu, crezând în Hristos, Dumnezeu cel viu, nu sunt vehement. Pur și simplu mărturisesc Adevărul. Viața e vehementă? Viața e pur și simplu viață! Dragoș, s-a tot vehiculat că Iisus nu a coborât niciodată pe pământ, că totul a fost o invenție să controleze masele. Ei bine, eu cred la fel. Și uite cât de bine sunt controlate masele! Există și un film în care arată (printre altele) cât de mult influențează religia oamenii și cât de bine controlează "masele". Filmul este The Book of Eli și îți recomand să-l vezi. Eu cred că există ceva superior nouă, Dumnezeu, dar nu îl pot asocia cu nici o religie. Nu cred că Iisus a coborât pe pământ și nici că a făcut n minuni. De asemenea, mi se pare absolut grețos și inutil să spui că de Paște "vinul e sângele lui Dumnezeu și pâinea trupul". QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 17:25) De ce asociezi sufletul cu, credința? This post has been edited by cosmin_2300: 24 May 2013, 21:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Asa l-au invatat parintii, cand a fost mic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Coloana sonora a filmului este bestiala.
![]() Sigur i-ar placea filmul lui Dragos. This post has been edited by iulia_boris: 24 May 2013, 21:51 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 May 2013, 22:26) O să schimb ordinea postărilor, ca să aibă un oarecare sens ceea ce urmează să scriu. Și de ce crezi asta? De ce să crezi așa ceva în loc să crezi în invierea Domnului? Ce, din morala și învățătura creștină te face să-L respingi pe Iisus?Dragoș, s-a tot vehiculat că Iisus nu a coborât niciodată pe pământ, că totul a fost o invenție să controleze masele. Ei bine, eu cred la fel. QUOTE Și uite cât de bine sunt controlate masele! Există și un film în care arată (printre altele) cât de mult influențează religia oamenii și cât de bine controlează "masele". Filmul este The Book of Eli și îți recomand să-l vezi. L-am văzut, dar cred că-l confunzi.QUOTE Eu cred că există ceva superior nouă, Dumnezeu, dar nu îl pot asocia cu nici o religie. Nu cred că Iisus a coborât pe pământ și nici că a făcut n minuni. De asemenea, mi se pare absolut grețos și inutil să spui că de Paște "vinul e sângele lui Dumnezeu și pâinea trupul". De ce asociezi sufletul cu, credința? Ortodoxia nu e religie. Ortodoxia e trăire. Domnul Iisus nu a coborât, s-a întrupat. Iar pâinea si vinul se prefac în trupul și sângele Domnului la fiecare Sfântă Liturghie, nu numai de Sfintele Paști. Hai să știm despre ce vorbim, ce părere ai? @Dan: nu m-au învățat și rău au făcut. Dar în zilele noastre ai și libertatea si posibilitatea să-ți înveți pruncul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 23:07) Și de ce crezi asta? De ce să crezi așa ceva în loc să crezi în invierea Domnului? Ce, din morala și învățătura creștină te face să-L respingi pe Iisus? Ca să știu "moralele" trebuie să citesc și Biblia, ceea ce nu am de gând să fac. QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 23:07) Nu confund nimic. De ce vroia ăla Biblia cu orice preț? QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 23:07) Aha, sigur că da. QUOTE(DragosP @ 24 May 2013, 23:07) Domnul Iisus nu a coborât, s-a întrupat. Iar pâinea si vinul se prefac în trupul și sângele Domnului la fiecare Sfântă Liturghie, nu numai de Sfintele Paști. Hai să știm despre ce vorbim, ce părere ai? Cum spuneam mai sus, detaliile nu mă interesează. Că s-a întrupat și nu a coborât, sau că porcăria cu sângele și trupul nu e doar de Paște. Parcă era vorba că nu avem voie să ne mâncăm/omorâm/chinuim semenii. Da' putem "mânca" sânge și trup ... mda, interesant! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Adevar graieste dragosp, pacatosilor care-L luati in deradere. Pe dragosp.
This post has been edited by paul_p: 25 May 2013, 01:57 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 May 2013, 21:26) Există și un film în care arată (printre altele) cât de mult influențează religia oamenii și cât de bine controlează "masele". Filmul este The Book of Eli și îți recomand să-l vezi. Recomand sa citesti "Mântuirea de dupa cumplita rătăcire". ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 25 May 2013, 06:16 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mistocareala mă lasă rece.
@Marty, @Dan: vă uitați la copaci în loc să vedeți pădurea. @Cosmin: citește și apoi mai discutam. E aberant să polemizezi pe o temă fără să ai minime cunoștințe pe acea temă doar că ție ți se pare nu știu ce. Cât despre film... Tu aia ai înțeles? Dar despre credință și cum e întărit omul de ea nimic?? 25 May 2013, 10:52: QUOTE(AR-18-MOS @ 25 May 2013, 07:16) Pe bune? Pavel Corut? ![]() This post has been edited by DragosP: 25 May 2013, 09:52 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce nu? A fost un credincios fervent. Isusul lui era generalul Nuta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 May 2013, 07:25) @Cosmin: citește și apoi mai discutam. E aberant să polemizezi pe o temă fără să ai minime cunoștințe pe acea temă doar că ție ți se pare nu știu ce. Am citit destul în Școala Generală și în Liceu despre subiectul ăsta. De ce să mai citesc ceva ce nu mă atrage? QUOTE(DragosP @ 25 May 2013, 07:25) De ce scoți din context? Eu am spus doar cum se pot controla masele prin religie, nu am comentat altceva despre film. În fine, când se întâlnesc două (sau mai multe) persoane ca noi, discuția nu se va termina niciodată, pentru că nimeni nu renunță la ideea lui. Așadar, eu mă voi retrage din această discuție. Dacă există Iisus, o să am de dat cu subsemnatul după moarte, dacă nu există, o să râd de tine ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai citit prostii, iartă-mă.
Din păcate pentru tine, n-ai să razi de mine pe tema asta. Deci fă în așa fel încât să ai cât mai puține motive de dat cu subsemnatul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' matale de ce esti atat de sigur? S-au intors multi de dincolo sa povesteasca? Sau mergem iarasi pe principiul "asa scrie in carte"? Carte scrisa de oameni de altfel...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De viitor și topicul ăsta
![]() Merită urmărit. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 25 May 2013, 16:39) Da' matale de ce esti atat de sigur? S-au intors multi de dincolo sa povesteasca? Sau mergem iarasi pe principiul "asa scrie in carte"? Carte scrisa de oameni de altfel... Fix aceeași chestie vroiam să-l întreb și eu, dar răspunsul o să fie ceva de genul "credeți și nu gândiți". QUOTE(Markos @ 25 May 2013, 16:50) ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
DragosP |
![]()
|
S-a întors Lazăr. A înviat Hristos. Mai multe nu trebuie ca să crezi. De vrei să gândești, e foarte bine și e chiar indicat s-o faci. Depinde la ce și depinde care-s roadele gândurilor: ’pomul după roade se cunoaște’.
Dar dacă-l citești pe Corut sau pe Argeșanu sau White e greu să ai un pom cu roade bune. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Grecule, am spus că-s puțin autist: miștourile nu mă ating. Noi să fim sănătoși!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Io vorbeam serios! Link
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Știu, știu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lazar e ala care a infiintat lazaretele? Care a locuit la Lazaret-Turnu Rosu?
This post has been edited by corbex: 25 May 2013, 16:28 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Măi Dragoșe, acum serios.. Io am înțeles că I-ai descoperit pe Dumnezeu și Iisus Hristos (și mă bucur sincer pentru tine). Ce nu înțeleg e altceva - de ce faci lobby și advărtaizing pentru Ei pe un forum tehnic? Chiar crezi că Au nevoie de efortul tău?
This post has been edited by Markos: 25 May 2013, 16:42 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Pai e vorba de tehnici de recuperare a oilor ratacite.
Free Gigi! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Advărtaizing aș face dacă m-aș apuca să deschid topice. Dar câtă vreme doar dau replici la lucrurile neadevărate scrise pe aici, e puțin ciudată categorisirea ta.
Nu știu câtă nevoie are Dumnezeu de lobby-ul meu, dar oamenii sigur au nevoie de El, cel adevărat. This post has been edited by DragosP: 25 May 2013, 16:53 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 25 May 2013, 17:16) S-a întors Lazăr. A înviat Hristos. Mai multe nu trebuie ca să crezi. De vrei să gândești, e foarte bine și e chiar indicat s-o faci. Jură-te tu că astea chiar s-au întâmplat acum aprox. 2000 de ani! QUOTE(DragosP @ 25 May 2013, 17:16) S-a întors Lazăr. A înviat Hristos. Mai multe nu trebuie ca să crezi. De vrei să gândești, e foarte bine și e chiar indicat s-o faci. Nu știu care din noi nu gândește, tu că ai încredere în ce spuneau unii acum 2000 de ani, sau eu că trăiesc în prezent? ![]() L.E.: QUOTE(DragosP @ 25 May 2013, 17:50) Și da, toată lumea are nevoie de Hristos și de o trăire creștină. Și dacă reușesc și eu câte puțin, cu atât mai bine. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 May 2013, 16:52 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:14 |