fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
LUYgescu |
![]()
|
||
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari Stelei! Acum sa ne dorim sa termine macar pe locul 3 in grupe.
Nu stiu de ce am impresia ca o sa "explodeze" topicul asta HAI RAPID!! This post has been edited by St: 23 Aug 2006, 22:05 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Carlos...tine-o tot asa !!!!!!!
A jucat perfect in seara asta! Vali Badea...noul Adi Ilie... Forza STEAUA campioana !!!!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Desi nu credeam ca o sa spun asta:BRAVOOOOOOOOO BAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Toyota
Auris
- B-999-CGS
2011 Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Mama si cand s-or face bine Radoi si Iacob, bate tot steaua!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Felicitari Stelei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Au jucat magnific !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
- TM...
2008
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
BRAVO STEAUA!!!!!
Asteptam Rapidul si Dinamo in UEFA!!!! FORZA STEAUA, FORZA ECHIPELE ROMANESTI!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
aseara m-am uitat putin pe realitatea, era nenea cartianu de la ez, mai frustrat si mai penibil ca ala n-am vazut, nu stia cum sa-i mai manance de kur pe stelisti, avea o fata numai bucuros nu era.
vazusem o emisiune mai de mult la otv in care era invitat mm-ul si la telefon cartianu asta, l-a facut mm de tot rahatu, doar el era in studio si ala la telefon; chiar daca sunt stelist n-am fost de acord cum l-a jignit mm-ul pe cartianu asta, si credeam ca exagereaza. aseara insa am vazut adevarata fata a domnului cartianu, si-a dat pe fata arama, isi merita soarta de frustrat si invidios |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Grupa E
Real Madrid Lyon Steaua Bucuresti Dinamo Kiev Doamne ajuta locul 2...dar parca locul 3 e mai plauzibil REAL MADRID la Bucuresti!!! |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Misto grupa! Real la Bucuresti, nice! Cine sa iasa pe ultimul loc, Kievu'? Ca Lyonu' nu prea cred.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari echipelor romanesti si sa ajungem cu totii in primavara europeana!Iata cu adevarat prima mare echipa europeana care vine la bucuresti sa sa bata cu eurofantastica noastra stea pe milioanele celor de la UEFA.Sunt curios ce tranzactie face jj cu lucescu senior(ca asa se lauda).....sa vina ceva atacanti ca ducem lipsa,nu sa stam la sclipirile de moment ale unor pusti....ma rog,sa ajungem noi in primavara europeana! FORTZA STEAUA |
--------------------
FIAT
Grande Punto
- B 07 CHE
2006 StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Aug 2006, 20:58) Real la București, cine ar fi crezut. Eu zic că Steaua ia bătaie de la Real si Lyon, se va duela cu Dinamo Kiev pentru locul 3. Să nu vă aud: că bate Steaua pe Real sau pe Lyon. Cel mult egal. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu fi rau......vorba lu' jj..daca vrea dumnezeu....... ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
- B 07 CHE
2006 StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
N-o s-o iau acuma razna ca batem pe Real sau pe Lyon, dar cu putin noroc...orice se poate intampla.
Forza STEAUA campioana !!!! pana la moarte !!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte frumos, trei echipe in europa...
Grupa stelei este foarte dificila, eu cred ca lyon e peste real. Desi de obicei sunt optimist, cred ca ne vom lupta pentru locul 3 (merge in uefa) cu dinamo kiev. Bafta! si felicitari tuturor celor 3 echipe!! FORZA STEAUA!!! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Momentan doar Spurky e-n Europa! "2 stupid dogs" si "Heckle & Jeckle" mai au un tur pina la grupe. Si numai cind ma uit la posibilii adversari si vad Tottenham, West Ham, Dinamo Zagreb, Steaua Rosie, Maccabi Haifa, Standard Liege, Eintracht Frankfurt... ma cam ia cu d-alea pe sira spinarii.
This post has been edited by Marty: 25 Aug 2006, 08:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand e tragerea la sorti??
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Marty |
![]()
|
La 2.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
azi la 14.00
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
St |
![]()
|
Mersi, probabil pe acelasi post ca si aseara...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Posibili adeversari ai lui DINAMO
Tottenham HotSpurs (ENG) FC Groningen (NED) Skoda Xanthi FC (GRE) FC Sion (SUI) MFK Ruzomberok (SVK) |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La norocul nostru Tottenham scrie pe noi! Nu ca celelalte ar fi mai usoare, dar asa ca chestie...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Si anul trecut ne speriam de Everton si i-am spulberat saper ca si anul asta sa accedem in grupe
|
--------------------
VW
- xxx
2009,2009
|
|
Marty |
![]()
|
Tottenham scrie pe noi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Daca jucam ca si aseara nu avem nicio sansa sa intram in grupe
|
--------------------
VW
- xxx
2009,2009
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Până atunci urmează meciul de la Craiova
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
ultraav |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 2 December 04 From: sub nivelul marii ![]() |
www.uefa.com
se transmite online tragerea. au astia niste flash-uri beton. |
--------------------
ex Logan
Preference 1.4 MPI
- ..-..-...
2004 The aim of the wise is not to secure pleasure, but to avoid pain.
Aristotle |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 25 Aug 2006, 00:52) ![]() imi permit niste pronosticuri Dinamo Kiev - Steaua 3-1 Steaua - DinamoKiev 0-1 OL - Steaua - 4-0 Steaua - OL 0 -3 RM - Steaua 5-0 Steaua - RM 0-3 Clasament : 1.RM 2.OL 3.DK 4.Steaua Dinamo nu ajunge in grupe , Rapid ajunge dar nu trece de ele . Astept cu nerabdare ca un moderator frustrat sa stearga si postul asta cum s-a intamplat cu altele.. o sa-l pun la loc. Oricum sper sa ma insel desi slabe sanse... Era cineva pe aici care pretindea ca daca intra si Radoi si Iacob Steaua bate orice... Radoi o sa reanceapa sa joace fotbal cred ca de abia in retur ... nu cred ca ar fi bine sa jopace in grupe ... |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Marty |
![]()
|
Rapid joaca cu..... Nacional
Dinamo joaca cu..... Skoda Xanthi This post has been edited by Marty: 25 Aug 2006, 13:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:38 |