fotbal
![]() ![]() ![]() |
fotbal
catb |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Sincer eu nu vad de ce ar minti. Daca chiar ar fi fost facut cu ajutoare digitale ar fi o imensa greseala din partea lui sa minta asa. Sincer daca a spus ca chiar a facut-o, inseamna ca chiar a facut-o.
Oricum va dati seama ca nu i-a iesit din prima probabil ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt eu in masura sa decid daca faza "e pe bune" sau nu.
Brazilianul insa, este un talent iesit din comun!!! Da vad ca nu pomeniti nimic de chiolhanul facut de "Mitica de la Liga" ![]() Ziceai ca sunt la nunta! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
A fost inchis topicu despre mincinas. Poate un pic prematur. Dar nu sunt eu in masura sa judec asta.
Parca simteam nevoia sa ma mai refulez un pic. Ma gandesc ca ar fi bine totusi sa avem si noi (microbistii) un topic unde sa strigam nedreptatile din fotbalul romanesc! Inca nu pot sa cred ce au facut cretinii aia de presedinti. Sa le dea Dumnezeu dupa cat merita! Nasu' a spus ca mandatul lui va fi pana in 2010!!! Vai mama, Pinalti, Padureanu, ma doare capul....!!! Comitet Executiv? ............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
E trist, dar era clar ca va ramane tot Ceausescu asta de Mirciulica.
|
--------------------
_
_
|
|
alex275 |
![]()
|
Valentine!!! N-ai nimic de spus!? Sau esti in concediu
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
O seara magica....avem 2 echipe calificate in primavara europeana pe Rapid si pe Steaua.
Sunt curios daca patronul echipei grecesti PAOK isi mai mentine parerea cum ca Rapid Bucuresti e cea mai slaba echipa din grupa si ca nu merita mai departe. BRAVO RAPID |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia uitati acilea :
UEFA Country Coefficients 2005/2006 http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa.../ccoef2006.html Ne uitam de sus la italieni, englezi, spanioli ![]() Si per total ani recenti: UEFA Country Ranking 2006 http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa.../crank2006.html Hai Romania, catara-te si mai sus ![]() PS Locul 15 asigura atacarea din sezonul 2007/2008 a Ligii Campionilor cu 2 echipe, + 2 la Cupa UEFA. Locul 21 ar fi asigurat 1 echipa la LC, si 3 la Cupa UEFA, dar sper sa nu pierdem locul 15 ![]() This post has been edited by Cornel001: 2 Dec 2005, 01:18 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Incredibil. Momentan suntem in fata Angliei, Spaniei si Italiei. Cred ca Mincinasu' jubileaza
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
silverone_82 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
BRAVO RAPID!!!Bravo Steaua!!!
Hai Dinamo macar un egal cu OM sa fim si noi fericiti total.HAI ROMANIA!!! In sfarsit scoatem si noi capul in Europa.NimiC nu imi place mai tare decat sa citesc pe UEFA.COM despre victoriile echipelor romanesti in cupele europene. BRAVO BAIETI!!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6MPI
- B-xx-XXX De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mie mi se pare destul de urat ca pentru uefa intertoto nu se socoteste nimic...ca si competitia aceea arata nivelul campionatului mai de pe la mijloc in jos e drept, dar il arata
apoi nu va entuziasmati...asa cum se socoteste acum...fie bati pe Halmstads sau pe Real Madrid...tot punctele alea le iei ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
DINAMO e numarul unu!!!
![]() Imi pare rau pt. Hagi, chiar si-a asezat super echipa in teren. Se vede diferenta intre el si Oli, care numai Euro Poli nu antrena... Steaua a pierdut primul loc pe mana ei. Este inadmisibil sa ai pretentia sa fii lider si sa nu poti bate ultima clasata... ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ma fac ca asta
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum, cand cica nu mai fura si nu mai mituieste, Dinamo are noroc chior...
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 5 Dec 2005, 12:40) Ce intelegi tu prin noroc chior? Daca era un autogol sau un gol dintr-o deviere a unui aparator... intelegeam ca era noroc, dar a fost un gol dat cu capul in urma unei centrari (eroare de marcaj sau demarcaj bun a lui Bratu). Golul a venit in urma unei dominari din partea lui Dinamo. Golul de la Sofia, primit de Dinamo, a fost ghinion sau ce? Eu zic ca a fost un gol primit datorita prostiei de care au dat dovada dinamovistii. Golul primit de Romania in Danemarca ce a fost? Ghinion pentru noi? NUUUU. Nu a fost ghinion, a fost PROSTIE cat carul. Gata arbitrule trebuie sa fluieri ce puii mei au trecut minutele GATA! Deci golurile din ultimele minute nu sunt datorate Norocului sau Ghinionului , ci doar lipsei de profesionalism, lipsei de concentrare, etc. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu astept sa vad pe stadioanele noastre gazonul din Anglia. sa vad ca se investeste si in infrastructura nu numai in masini si alte abewatii.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Valentine |
![]()
|
Sa nu uitam ... Divizia A Burger
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(CosminM @ 5 Dec 2005, 13:39) Ce intelegi tu prin noroc chior? Daca era un autogol sau un gol dintr-o deviere a unui aparator... intelegeam ca era noroc, dar a fost un gol dat cu capul in urma unei centrari (eroare de marcaj sau demarcaj bun a lui Bratu). Golul a venit in urma unei dominari din partea lui Dinamo. Eu prin "noroc chior" inteleg un gol marcat in ultimul minut de joc. Putea sa fluiere arbitrul cu 17,8secunde ![]() In alta ordine de idei, sunt si eu de acord ca Hagi, in ciuda indisponibilitatilor, a avut o schema de joc foarte buna. Si inca ceva: si mie mi-e groaza ca vine Oli la Steaua. Protasov facuse o echipa buna, care putea avea un parcurs super in UEFA. Acum mi-e cam teama, dar o sa traim si o sa vedem! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
Valentine |
![]()
|
Asta e. Felicitari Dinamo ati castigat campionatul cu Oli pe banca Stelei.
|
--------------------
Ford
Focus
|
alex275 |
![]()
|
Hhmmm, sa ma risc, sa nu ma risc!? Hai sa ma risc
![]() ![]() Parca te stiu dinamovist. Iti dau o bere buna daca Steaua castiga campionatul! De fericire... Iar de va castiga cupa UEFA ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
alex275 |
![]()
|
Si tu acum.... O bere buna si o oaie la groapa inseamna risc? De ce? Cumva colesterolul?
![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(alex275 @ 12 Dec 2005, 12:33) Exact ... ca nu merge berea cu carnea de oaie ... daca Steaua castiga campionatul (ceea ce spun eu este normal si absolut meritat dupa evolutiile de pana acum si programul din retur) ma bag io cu o lada de vin alb sec ca sa mai taie din grăsimica oii ... merge ??? |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Valentine |
![]()
|
Eu sunt stelist, asa ca daca steaua castiga si voi cotizati cu bautura si gratar n-am cum sa refuz
![]() ![]() Vroiam sa exprim mai sus cat de penal e Oli(gofren) ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(luxcor @ 12 Dec 2005, 12:50) Nooooooooooo, delooooc! ![]() Dar daca avem vinul si oaia, nu sari Valentine si tu, macar cu niste iarba ![]() This post has been edited by alex275: 12 Dec 2005, 13:31 |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
luxcor |
![]()
|
nu mai tu pui oaia eu pun vinul si Valentine pune "groapa" ... asta ptr. ca l-ai facut dinamovist si ptr. ca trebuie sa avem si noi un loc unde sa tinem petrecerea de campioni ... a si daca tii neaparat e si iarba in "groapa" ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
alex275 |
![]()
|
Daca te referi la "groapa" la care ma gandesc eu si care s-a vazut clar ca e fara iarba
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta e chiar culmea... Rad stelistii de gazonul din Stefan cel Mare (care a cedat intr-adevar intr-un final). Intelegeam sa rada rapidistii, nu cei care isi urmaresc echipa favorita jucand in orezarie de cel putin 2 ani...
![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
catb |
![]()
|
Cum zicea Calinescu, gazonul din Stefan cel Mare era mai bun ca era metroul aproape si mai tragea umezeala. Dar cred ca s-a infundat si ala.
![]() |
--------------------
_
_
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:14 |