Nu vreau nimic, "decit" ma laud
![]() ![]() |
Nu vreau nimic, "decit" ma laud
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa stiu ce facea cu surubelnita din ultima poza.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Incerc sa montez suportii de numere cu quick release. Pe GWD am suportii de numere prinsi cu suruburi cu cap cruce, pe asta nou (am descoperit cu surprindere) ca am cu cap hexagonal. Mai pe scurt, raspunsul la intrebarea ta este: le-am plimbat ca prostu' pe strada, fara nici un folos.
![]() 13 Jun 2013, 08:22: L.E.: Vezi ca e doo jurupelnite. This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 08:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
da, la laguna ma refeream,
aveti ochii migdalati? vedeti "decat mitsu"? recomand, efectul este garantat (s-a vazut deja) th_faxe10.gif |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca deja nu mai am rabdare sa citesc tot.
S-a stapanesti sanatos si fara belele! Sterge posturile boului ala ca se alege praful de topic! Nu inteleg ce se baga in seama toti cretinii. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Arata excelent in interior (mie nu-mi plac cusaturile albe de pe schimbator decat). Se mai merita sa schimbi stopurile doar pentru niste inele cromate?
![]() ps: ce tot are octavia asta? din ce am inteles el crede ca ne minti si nu ai mitsu....un hater d'al tau? ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E un fel de Honorius. Numa' ca Skoda-l place pe Marty. Dragostea e oarba.
Sa faci o iesire in Germania, sa vezi cit de grasi sint aia 240 de cai. This post has been edited by corbex: 13 Jun 2013, 11:44 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
S-o plimbi sănătos!
Cu ocazia asta am mai învățat și ceva nou: Wechsel Kontrollschilder. Care-i jucăria(RalliArt-ul?) și care-i cărăușul? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In principal e masina mai scumpa, pentru care platesti asigurare mai mare, cealalta fiind acoperita si ea de asigurare. Mi se pare o chestie f. eleganta, oricum nu poti circula cu doua masini de-odata, avind un singur rind de numere.
In cazul de fata, asigurarea cea mai mare o platesc pentru Ralliart-ul nou (cca. 2000 pe an), celalalt Ralliart fiind primul inmatriculat pe numele meu, dar avind asigurare mai ieftina (1200 pe an). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca vinzi lansatoru' vechi, sa-mi dai si mie un PM. Am un amic ce cauta o masina. Poate se lipeste de ea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
Am zis ca-l vind. Ce PM sa-ti dau?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Daca nu-i cu suparare,la ce pret ai fi dispus sa te desparti de el?
Intreb exact din acelasi motiv ca si colegul Iulikk. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Pai bre, poti sa dai un numar de telefon, un pret... chestii d-astea care se dau cand vinzi o masina ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Topic la Bursa..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
6500 pentru cine intreaba, 6000 pentru cine cumpara. Euro! Taxa platita si nerecuperata. 83000 km. "full fara piele" + 4 roti de iarna cu cauciucuri aproape noi.
This post has been edited by Marty: 13 Jun 2013, 13:14 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
O licitație? Dacă tot sunt doritori.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si sa vezi ralanti la golanu' ala!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Iulikk |
![]()
|
E relantiu
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
R19/16v |
![]()
|
La tine, poate.
La noi restul e: RALANTÍ, ralantiuri, s. n. Mers încetinit al motoarelor cu ardere internă. – Din fr. ralenti. |
--------------------
DS
5H
|
Iulikk |
![]()
|
Era gluma...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
R19/16v |
![]()
|
"Ce glume are unii..."
|
--------------------
DS
5H
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Jun 2013, 14:19) Uite ma grecule șprițmonitor, preferatul tau. ![]() QUOTE(R19/16v @ 13 Jun 2013, 15:21) Chiar asa. Cea mai tare a fost aia cu 2.0 tdi pede. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 01:03 |