Red Lancer 1.8, Mitsu
![]() ![]() |
Red Lancer 1.8, Mitsu
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 20160507_145354_1200x2133.jpg ( Size: 357.58k ) Number of downloads: 333 20160507_145410_1200x2133.jpg ( Size: 243.06k ) Number of downloads: 344 20160507_155521_HDR_1200x2133.jpg ( Size: 372.35k ) Number of downloads: 353 20160507_170010_HDR_1200x2133.jpg ( Size: 263.41k ) Number of downloads: 352 |
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(pishky @ 5 May 2016, 21:06) Da, cumplit instant throttle response. QUOTE(pishky @ 7 May 2016, 17:15) Si cum te face asta sa te simti, cand o familista entry-level sta mai bine pe drum decat o alta varf de gama? ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce comparati voi acolo? O compacta premium cu propulsie, suspensie aproape sport si garda la sol de 10 cm cu o barca din segmentul D, cu tractiune, suspensie pentru confort si cocotata ca o capra?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
en-try-le-vel!
|
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
1 - ia zi tu la mazdoi cam ce throttle response ai? e drept ca e instant, dar creste in ture, in zgomot, oleac si la consum, dar pe vitezometru mai nimic, dar macar e instant.
Da, la urs, la 2.5 poate are haz, dar astea pamantene....mai "discret" asa. 2 - sa iti raspund in ordinea insirata de tine a criteriilor a) ma face sa ma simt ca am ceva mai putin spatiu in porCbagaj, si ceva mai multa eleganta, un dezavantaj notabil este ca eu nu pot deschide luneata separat de haion. b.) ma face sa ma simt confortabil si in siguranta intr-un varf de gama c) ma face sa simt mai pe sosea, decat pe o autospeciala de raliu, da chiar si la stilul de condus al unui om normal, care nu o calca pe curbe, sta mai bine bembeul. Spatiu interior in fata e ok la ambele, in spate la bembeu nu am stat, la mine lovesc plafonul cu capul, deci intr-o berlina cu achipare de varf nu incap. Confortul la rulare e comparabil, tinuta de drum net superioara la bembeu, insonorizarea, chiar si la varianta de top (la laguna 2 break umbla vorba pe forum ca e liniste ca in mormant) mi s-a parut ceva mai buna la bembeu (chiar si cu ce am mai mesterit eu pe la a mea). Ca pachet per total, luand in calcul si instant throttle respons-ul, as alege laguna cu motorizarea mea oricand dintre cele doo, sau 3-ar cu motor semnificativ mai potent (nu 318i). Ti-am raspuns pertinent? multumit? |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
Mazdoi-ul nu are ce cauta aici, din motiv ca e o citadină, iar motorul e anemic, pentru ca nu ii trebuie mai mult. Mai are si vvt.
Eu nu te-am intrebat ce ai alege, ziceam si eu asa, ca tot faceai comparatii. ![]() Oricum si 5-er entry level sta mai bine pe drum decat leguma varf de gamă. P.S. in orice masina cu tractiune spate vei avea mai putin loc pe locurile din spate. E un rau necesar. This post has been edited by MuciX: 7 May 2016, 20:56 |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
320d pentu tine atunci ! Sa fie cu tractorina, nu ?
Motorul de 2 litri in declinarea 143 cp este anemic, dar decent/suficient raportat la consumurile excelente pe care le scoate. Astazi am butonat putin un C5 din 2012, 2.0 hdi cu 163 cp, cutie auto in 6 trepte, echipate d-aia mai spalata. Ma felicit ca nu mi-am luat diesel ![]() Am ramas inca o data surprins de antifonarea Bufnitoiului la 200 kmh. Asta daca mai era cazul ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Parca ziceai ca c5-ul e tare silentios, chiar mai silentios decat pemfeul. Aha. Desigur.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(MuciX @ 7 May 2016, 20:56) Trolling level: expert. Asta daca nu e ceva mai grav... Eu zic ca si un 316 amarat (daca o tot freci cu entry-level) sta mai bine decat o Laguna II 3.0 V6. Pentru ca sunt clase diferite, cu pretentii diferite, deloc sportive in cazul Lagunei. Pentru ca BMW. Nu mai zic de Seria 1, si mai entry-level, ca vad ca-ti place. Aia sta si mai bine pe drum, chiar decat 3 sau 5. Happy now? Pishky, n-are sens, nu intra in discutii d'astea. Una e in linie dreapta, alta e pe drum de munte. Asta nu inseamna ca n-ai de ce sa te feliciti pentru achizitie de fiecare data cand te urci in ea. Asa cum si aia cu 328i trebuie sa fie fericiti, sa nu se gandeasca mereu ca pe undeva pandeste un Megane RS ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
Expert troll? Incerci sa spui ca am dreptate?
![]() Ce discutii ma? Crezi ca-s mezym? Normal ca e multumit omul de conserva. Oricare din voi probabil ati fi nemultumiti de conserva mea, ca doar de-aia v-ati luat ce ati luat si nu ce am luat eu. Probabil 316 (nu cred ca a fost pe e90, deci 318) vs laguna 2.0t ar arata ca in clip, incepand cu 3:10. Dar probabil ca si 328i vs megane rs, ca sa fim corecti. Dar tot clase diferite sunt ![]() This post has been edited by MuciX: 8 May 2016, 02:55 |
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
Evident ca asa e. Ba mai mult, eu zic ca nu e BMW, de la 1 la7, care sa nu stea mai bine decat oricare Renault (mai putin RS, dar nici alea nu se compara cu M), chiar si cu 4Control.
Eu n-am vazut niciodata suspensii sport sau adaptive la Renault, nici macar ca optiune, de unde trag concluzia ca tinuta de drum nu e o prioritate. La BMW e alta treaba. Eu as da oricand Laguna pe ambulanta aia, daca ar avea cateva dotari in plus si ar scrie 320 (i sau d). |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La dotari pemfeul doctorului e Logan Ambiance pe lângă leguma subsemnatului .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Macar esti sincer, argoane.
|
--------------------
-
-
|
|
mars |
![]()
|
Sunt si seria 3 dotate, chiar mai dotate decat leguma lui argon, dar foarte greu de gasit la noi. Romanu' vrea sa scrie 320d pe spate, da-la dreaq de scaune incalzite, piele, trapa, navi, keyless etc. Asta nu le face mai putin masini, doar ca unii mai vor si altceva in afara de sasiu si suspensii.
Legat de urs, daca ar fi ca nou, nu mi-as dori altceva. Mor dupa seria 1, nu mi-ar trebui una mai mare (cred ca depaseste ursul la dimensiuni). Imi place de argon, ca-si lauda leguma, dar stau si ma intreb daca, pana acum, a fost in hibernare, de n-a vrut sa vada mai mult decat meganu' puturos. Ca, la cat costa o Laguna SH, nu e vorba de struguri, ci de conceptii ciudate, de genul "sigur se strica, prea multa electronica; am auzit io ca-i barca" ![]() Eu recunosc ca am dat 6.000 cu gandul la dotari (argon, trapa e minunata, crede-ma), nu la motor sau tinuta de drum. Si a fost cu noroc, in patru ani n-a cerut mare lucru, in afara de consumabile, niste bucse si tampoane. Dar nu ma apuc de tunat, jante, arcuri etc. ca n-o sa iasa in veci altceva decat e, o barca (a se vedea a lu' pishky, cu chip, jante de 17, fara PDG - nicio senzatie in plus). E foarte OK pentru cum a fost gandita. Comparatiile cu BMW nu isi au rostul, nici macar la dotari. Mai tine si de lungul nasului. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ai înțeles pe dos, nu l-ai nici o legumă, ci spun că pemfeul e chel
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Miercuri o sa vaz cum sta cu antifonarea un C5 2.0 benzen si revin. 320d are nivel sonor interior sensibil mai ridicat fata de 320/318i. Motorina ramane un combustibil satanic
![]() Eu nu sunt pretentios la dotari peste AC, geamuri electrice. Sunt mai sensibil, poate, la capitolul muzica. Sincer, un Megane RS nu prea are ce cauta in comparatia cu 330i, pentru ca-l are la micul dejun, pranz si cina la capitolul sportivitate. Voi nu prea faceti diferenta intre masina GT si sport. BMW sunt GT sportive, sa zicem, pe cand Renoaiele RS sunt sportive pure. La fel ar fi un Subaru BRZ, pe care sincer mi l-as lua, sehas ca nou ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dr_mKe: 8 May 2016, 09:12 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
mars |
![]()
|
Poate ambulanta doftorului. Uite Seria 3 mai dotat ca leguma ta: http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-320-ID...html#2b256d4164
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Marsule, ce zici, te bagi ? Mergem sa-l vezi ?
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
mars |
![]()
|
Ce sa vad? Citronelu' sau BMW-ul? Nu iau BMW de pe Autovit, nici sa n-aud. Numai de la Bavaria, dar nu ma tine buzunarul
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
Pai de ambulanta vorbeam, are doctorul alt pemfeu? Si degeaba e dotata daca motorul e muci, de la doctor citire.
Ps. cu ce e mai dotat? Clima pe 4 zone? Folosesc doar una din doua, ce sa fac cu 4? This post has been edited by argon: 8 May 2016, 09:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Asta-i de pus la bulă
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
Parca tu nu faci la fel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.728 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Io ma bucur de clima bizonica pentru ca de fiecare data cand se plange doamna ca vrea mai cald sau mai rece, ii pot spune sa invarta rotita aia si sa-si regleze cum vrea ea, ca mie mi-e bine cum e.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.377 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doctore vezi ca ceva nu este ok cu C5 -ul ala .. sa nu ii lipseasca ceva antifonari ... atat al meu cat si am amicului meu care este un V6 hdi exceleaza la capitolul antifonare .. nu prea te deranjeaza zgomotul nici in mers si nici la viteze mari ... chestie pe care eu am scris-o si la mine pe topic.
In compaaratie cu 318d al amicei mele (masina este cam cu de toate) este diferenta de zgmot mare ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Sincer m-am mirat de treaba asta ......... si eu
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
![]() Aveti riport ! ![]() Aciașa ie topic dă Mițubiși. ![]() Pamfeuri,citronade,legume nu ie voie..... ![]() Alea care are voie e doar renoaiele de aceeasi culoare cu Mițubiși ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 8 May 2016, 10:06 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Mițubiși stă cam modest cu antifonarea
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Aia fonica e modesta rau,se aude afara foarte tare motorul cind este rece si turat la macsim......
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 10:50 |