Red Lancer 1.8, Mitsu
![]() ![]() |
Red Lancer 1.8, Mitsu
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
0-100 kmh in 9.2 sec, cică scoate Ambulanța mea
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Apropos de discutia cu 'facutul' la care de bateai cu pumnul in piept, leguma scoate 8.9, asta stock, ca dupa o cumunicare cu leptopul, 8.4.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca foloseai un MacBook, ar fi scos 8,2. Iar te-ai zgircit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Confirm!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
A mea 8.4 stock si 7.2 cu soft de GT (205 CP si 300+ Nm). Asa, si? Ma prinde ambulanta in primul viraj
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
O masina buna a avut nea danutz, ambulanta cu motoru de leguma.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
mars |
![]()
|
Daca le tinea pe amandoua si facea un transplant, avea masina ideala.
This post has been edited by mars: 8 May 2016, 17:05 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Vreu să văz
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(mars @ 8 May 2016, 09:02) Sunt si seria 3 dotate, chiar mai dotate decat leguma lui argon, dar foarte greu de gasit la noi. Romanu' vrea sa scrie 320d pe spate, da-la dreaq de scaune incalzite, piele, trapa, navi, keyless etc. Asta nu le face mai putin masini, doar ca unii mai vor si altceva in afara de sasiu si suspensii. Creca faci confuzie. Sa dai o tura pe la pretiosii aia de pe forumul marcii. Fără "navi" (boss) nu existi. De fapt poate existi, far sigur mirosi urat. Sa nu mai zic de "peli". |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
Nu intru pe niciun forum, eu zic ce vad la Bavaria in curte. Nu ca BMW nu ar avea optionale, ba are de trei ori mai multe ca Renault, dar majoritatea masinilor vin stock, poate una la 50 sa aiba, de exemplu, trapa, head-up sau Dakota. Sa nu mai zic de navi, cam toate au display, dar putini dau 2.000 pe un DVD cu hartile.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
Trebuie dvd BMW sau merge si ala de Renou cu 20 de lei, cat am dat eu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
Cred ca se poate manari, nu ma pricep
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(mars @ 8 May 2016, 12:17) A mea 8.4 stock si 7.2 cu soft de GT (205 CP si 300+ Nm). Asa, si? Ma prinde ambulanta in primul viraj recomand![]() QUOTE(mars @ 8 May 2016, 08:02) ....nu ma apuc de tunat, jante, arcuri etc. ca n-o sa iasa in veci altceva decat e, o barca (a se vedea a lu' pishky, cu chip, jante de 17, fara PDG - nicio senzatie in plus... chip i-am facut pentru ca oricum s-a conectat la lieptoc pentru rezolvarea dpf-ului, intamplarea a fost sa fie un "mecleptoc", si nu m-am zgarcit, si da l-am facut pentru ca aveam "puterea" mica, acum a mai crescut.... Mai tine si de lungul nasului. iar jantele is "retrofit" ca citez pe cineva (da, is stantate reno pi interior, cu cod OEM. daca te tenteaza la vara cand le pun pe alea de iarna iti zic codul) de fapt...iote http://lmgtfy.com/?q=7711221196 edit: @ danut - da, oleac, ne plictisim, devenim acizi (compleCt aiurea as adauga), trist e ca toate astea pe topicul si pe muzica omului. This post has been edited by pishky: 8 May 2016, 16:35 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
mars |
![]()
|
Ei, lasati, ne-am mai distrat si pe alte jurnale
![]() @ pishky: tu sa n-o iei personal, eu doar constat, obiectiv sper, ca nu am ce-i face masinii, s-o fac mai teapana. Nici cu arcuri (alea PDG sunt oricum mai tari), nici cu jante, nici cu amortizoare. Asta e, pentru ce fac eu cu ea e numa' buna. Dar tot nu-mi pica bine cand imi zice doctorul ca "subvireaza monumental" ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
@pishky, oare ce ti-a mai trebuit si cip? De la 173 la cat? Pe net vad ca merge fara modificari fizice, si al meu si al tau 200 si umpic de cai si 440 Nm, motorul duce fara probleme, singura problema e, ca iti asumi riscul sa te lasa transmisia peste 400Nm, si eu nu mi-as asuma acest risc, 360Nm e suficient.
This post has been edited by argon: 8 May 2016, 17:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
Avem aici un 2.0T care a avut 200 CP si a schimbat volantul la 70.000 km. Cred ca toleranta e destul de mica. PK6 e si ea destul de sensibila, eu n-as risca, decat daca nu mi-ar mai pasa prea mult de masina. Dar (inca) nu e cazul.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
Auz la el, sensibila...tocmai ca pk-urile sunt cele mai solide cutii reno, alea de 1.5 dci si benzinare neturbo rezista la mult mai putini Nm.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
Ba uite ca pica: https://www.google.ro/search?q=pk6+sensitiv...ault+pk6+failed
Nu zeceai ca a ta chitaie in a 6-a? |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
PK4 cum am eu e varianta imbunatatita la PK6, nu chitaie decat cand e subturat, deci gen 1000-1500 rpm, dar am invatat sa o conduc si ii dau a sasea la 130 km/h in sus(2300 rpm) si nu se mai aude nimic, deci doar pe autostrada, nu am unde sa-i dau a sasea pe alte drumuri.
PS: am sters ilegalitatile, mi-o ajuns o amenda pe autostrada ![]() This post has been edited by argon: 8 May 2016, 18:57 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 8 May 2016, 10:59) Aciașa ie topic dă Mițubiși. ![]() Pamfeuri,citronade,legume nu ie voie..... ![]() Alea care are voie e doar renoaiele de aceeasi culoare cu Mițubiși ![]() ![]() Multumesc domnu' emsi!! E voie cu de toate ![]() ![]() ![]() QUOTE Mițubiși stă cam modest cu antifonarea rolleyes.gif Se rezolva si asta daca vrei. Masina nu a fost construita pentru a avea o liniste exemplara in habitaclu dar se poate rezolva daca vrei. Castiga in schimb la alte capitole + sistemul de sunet Rockford Fosgate. Eu nu am vrut sa fac niciun fel de insonorizare pentru ca nu ma deranjeaza si imi place cum se aude motorul de la 4000 in sus. This post has been edited by ursul_bipolar: 8 May 2016, 20:13 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(mars @ 8 May 2016, 17:11) Ei, lasati, ne-am mai distrat si pe alte jurnale ![]() @ pishky: tu sa n-o iei personal, eu doar constat, obiectiv sper, ca nu am ce-i face masinii, s-o fac mai teapana. Nici cu arcuri (alea PDG sunt oricum mai tari), nici cu jante, nici cu amortizoare. Asta e, pentru ce fac eu cu ea e numa' buna. Dar tot nu-mi pica bine cand imi zice doctorul ca "subvireaza monumental" ![]() 1. Am mai facut praf si alte jurnale, e adevarat, asta nu face treaba catusi de putin mai politicoasa, faptul ca s-hit has failed before nu e o scuza. 2. Ai prezentat-o ca forma de tuning, ceea ce e putin eronat, jantele sunt OEM, softul este....invizibil din exterior, sesizabil decat din pedala, si nu o calc neprovocat. 3. Eu am simtit diferenta intre nonPDG si PDG de la 90 - 100 kmP/h in sus, in avantajul suspensiei standard, non PDG. Se descurca onorabil pentru every day driving si aia PDG? - Da. Tine mai tare cu casa aia PDG? - Da. Vrei asa ceva ? - Nu. 4. Diferenta intre 205/55/16 si 225/45/17 (astea ultimele optional extra de fabrica, deci nu tuning) este, si ea, sesizabila, in bine pentru stabilitatea masinii si "grip". Dezavantajul este ca incepe sa fie sesizabil "tramlining" (tendinta rotilor de a urmarii neregularitatile paralele cu directia de mers a masinii - nu stiu sa explic mai bine termenul, va lamuriti pe gugle) 5.Niste arcuri aftermarket - sport-ish cred ca imbunatatesc performantele in curbe (un fel de chila de ruliu pentru barci), sacrificand relativ putin din confort (depinde de fiecare la cat e dispus sa renunte, daca e dispus sa renunte, nota bene - in 10 ani sigur apare oboseala metalului "metal fatigue"), firmele mari sigur nu isi permit sa dea chix (deci un KW, eibach, bilstein etc, ce se mai gaseste...) 6. Subvirarea monumentala - eu am citit-o la danut, si...sa o zic pe aia dreapta are in mare parte dreptate (cred ca se rezolva cu niste gume mai lipicioase totusi, am sa incerc cand se gata bridgestonurile actuale), as mai adauga torque steer, nu monumental, dar prezent. Ce ma mai dispera este ESP-ul care imi mai taie macaroana cand o mai calc pe coada(again, wheelspin, gume...). QUOTE(argon @ 8 May 2016, 17:23) @pishky, oare ce ti-a mai trebuit si cip? De la 173 la cat? Pe net vad ca merge fara modificari fizice, si al meu si al tau 200 si umpic de cai si 440 Nm, motorul duce fara probleme, singura problema e, ca iti asumi riscul sa te lasa transmisia peste 400Nm, si eu nu mi-as asuma acest risc, 360Nm e suficient. era leptocu misto cand s-a conectat, si mno...s-a luat. De ce? - For fun si pentru ca se poate, la urma urmei de ce nu? Am condus masini mai cu pretentii care nu presteaza cat laguna asta (na, ca cioara isi vede puiul cel mai alb), si...in tot timpul asta nu are pretentii de "premium". COnsuma? - DA! Ai face din nou soft? DA! De la 173 la ~ 200 (netestati pe dyno), sunt asa....din burta. E aproape stage unu. NM - 360 - > ~ 400 (din aceeasi burta) Cel de 180 are 400 NM stock, deci imi fac griji doar de ambreiaj, care la ~260.000 si-a scos parleala (daca pica nu dau vina pe soft). Motorul tau duce 180cp fara probleme, exista diferente mecanice, intre cel de 150 si 173 (turbo, arbore etc - cel putin asa zice brosura celor de la reno, tre sa vanda si ei gogoasa cumva). Da, imi asum riscul, nu cred ca foarte mare, daca era sa rada dintii pinioanelor din cutie le-ar fi ras deja, au aflat altii, si mi-au si impartasit unde e limitarea la fiecare treapta, eu nu stiam si nici nu simteam nevoia sa aflu. Consider ca excesul de cuplu, "in case s-hit", se traduce in "patinaj" al ambreiajului, mai ales la km astia si nu ajunge in arborele de intrare al cutiei, peste ce puate dansa sa exploateze (nu exclud faptul ca as putea fi intr-o grava eroare). NM - oricat ai avea nu e suficient niciodata. Gandeste-te ca si rapoartele cutiei sunt etajate in functie de specificatiile motorului (la colant cum sunt ele date). Cam la fel se alege si elicea la vapor, in functie de viteza dorita si specificatiile motorului (kw, rpm, numar de cilindrii, pescajul navei - fix ca la laguna) EDIT: - nu, nu ne mutam la grandtour pentru ca: 1 stim deja ca e cea mai tare, deci orice altceva e offtopic. 2 propitaru sterge opiniile diferite de ale lui, iar eu, care intru mai rar (adica nu stau mai mereu) nici nu apuc sa vad unele perle. @ ursu, gata nu mai scriu aiurea pe aici. This post has been edited by pishky: 8 May 2016, 20:41 |
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mars |
![]()
|
Tram-lining am si eu destul, mai ales pe liniile de tramvai
![]() Deci, Lancer-ul ce mai face? Tot asa, cumintel? Ca asa mi s-a parut, a fost foarte linistit la intalnire. Mno, erau aproape numai fete acolo: Laguna, Megane ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
A fost prima intalnire, a fost mai retras
![]() A mai bagat 250km azi, acu' doarme ![]() Saptamana viitoare tre sa plec in Polonia, daca imi deconteaza benzina ca e in interes de serviu il scot la un drum de 2500km. Maine tratez cu ei ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
pishky |
![]()
|
cauta sa mai scoti ceva, nu doar carburantul (e si uzura masinii tale la mijloc).
|
--------------------
Reno,
dizel,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 06:18 |