AGRESAT FIZIC de o angajata DALLI, Abuz grav, ce pot sa fac impotriva ?
![]() ![]() ![]() |
AGRESAT FIZIC de o angajata DALLI, Abuz grav, ce pot sa fac impotriva ?
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
...cre ca de-aia am luat-o eu pana la curs sange suvoaie din bot pe bordura prin Rahova. eh...in sfarsit am rezolvat misterul. Cineva suparat din varii motive, a revenit mai tarziu cu intariri prin zona sa se descarce si m-a gasit pe mine. Cheezus! corect, nu va duceti la Politie, da' vedeti ca m-am mutat in Militari. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lolek, tu semeni cumva cu Vanghelie ? Nu de alta da' stiu eu pe unu' care-l cauta sa-l bata. Si tot prin Rahova isi face veacul......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 19 Sep 2005, 13:02) Lolek, tu semeni cumva cu Vanghelie ? Nu de alta da' stiu eu pe unu' care-l cauta sa-l bata. Si tot prin Rahova isi face veacul...... noaptea pe la 3 cred ca seman cu cine vrea muschiu' tau. Noroc ca anu' asta n-am fost la mare, mai am o sansa. In alta ordine de idei, domnu' cu problema, daca era intr-adevar angajata Dalli cotofelnita aia, barem de-un dat afara cred ca poti sa te-nvarti, daca ai timp si nervi sa bati cu pumnu-n masa. Merge si o reclamatie la Politie, dimpreuna cu sfaturile lui Marty mai presus prin thread pe-aici. This post has been edited by Lolek: 19 Sep 2005, 13:13 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ati deraiat...ne vedem la cafenea
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Tanti aia era imbracata in salopeta albastra pe care scria DALLI.
Am fost a doua zi (Duminica) la politie la sectia 10, in jurul orei 22. Sectia 10 este la 100metrii de locul incidentului pe o straduta. Daca stiam in noaptea aia.... se rezolva elegant. Fiind Duminica, baietii se uitau si ei la televizor la meciul de fotbal.. Mi s-a spus frumos sa revin Luni dimineata (adica azi) ca sa fac o plangere. Nu m-am mai dus pentru ca am vrut intai sa vad parerile voastre despre a face plangere la politie sau ce as putea altceva face.. insa vad ca topicul a deviat in caterinca... pacat.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sfatul meu este sa te duci sa bati la intamplare pe cineva din Ferentari. (daca altii dau sfaturi tampite, ce, eu nu pot?) ![]() WAHAHAHAHAHA!!! *scuzati, trebuie sa-mi schimb chiloteii, din cauze mai sus aratate....* ![]() uuuf... lasand la o parte faptul ca rad ca un idiot de se uita colegii care "munceste" urat la mine, incercand sa redevin serios, fa o cerere la Politie cum te-a sfatuit Marty. Daca esti "de carteer", atunci ia-ti prietenii, suiti-va in doua masini de care nu va pasa, dotati cu tot ce trebuie, si duceti-va la aceeasi ora in aceeasi parcare, punand masinile de-a curmezisul de data asta. Cand apare cotofanca, stiti ce aveti de facut. Acum pe bune: parerea mea este sa faci cererea la Politie si cam atat. Lasa de la tine... Oricum la ora aia numai angajata Dalli nu era.... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(maddan @ 19 Sep 2005, 14:40) Daca esti "de carteer", atunci ia-ti prietenii, suiti-va in doua masini de care nu va pasa, dotati cu tot ce trebuie, si duceti-va la aceeasi ora in aceeasi parcare, punand masinile de-a curmezisul de data asta. Cand apare cotofanca, stiti ce aveti de facut. Mda, cel mai scurt drum catre sectia de Politie din apropiere si o noapte linistita plina de declaratii si interogatorii. ![]() Nu zic ce metoda se aplica in cazul asta ca pe urma ma acuza lumea de rele tratamente aplicate agresorilor si n-as vrea! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
politistii de la Sectia 10 stiau despre acest fenomen, m-au intrebat daca era "una mai slaba"..
le-am spus ca era "una mai grasa".. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
Stiau de fenomen dar nu facusera nimic sa-l combata, se multumeau sa-ntrebe si sa-si savureze meciu-n liniste. Intrebau cum arata pirita ca sa stie de la cine iau tainu' de data asta. Oarba dupa ei!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Pai daca politia nu ia masuri atunci go frate si dale omor !!! ca asa merita cocalari de genul asta.
![]() |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii*, tara mea de dor, Asta iti doresc: sa te parasesc." a se vedea si postul subsemnatului de la "care "soferi" va enerveaza " * eu asa am auzit poezioara de mai sus Aplicand "metodele Ciombe", o sa-mi procur una bucata facalet (sau mestecau, sau cum ii zice fiecare), si o sa-l pastrez in buzunarul lateral al usii. Am tot amanat momentul asta, si azi noapte, dupa ce am reflectat la ce am patit duminica dupa-amiaza, am ajuns la concluzia ca facaletul nu e arma (teoretic), dar e foarte convingator. Asa, o sa am doua schimbatoare in masina. unul de viteze, altul de idei ! This post has been edited by Illusi0n: 19 Sep 2005, 15:37 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
bassfreak |
![]()
|
daca eram in stare sa le dau omor le dadeam atunci pe loc, dar cum nu am talente de genul asta si nici prea impunator nu par dpdv fizic.. mai bine stau cuminte si incerc sa apelez la autoritatile capabile..
vad ca cei de la DALLI nu mi-au raspuns pe mail.. poate ar trebui sa le fac o vizita la sediu |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Leu1 @ 19 Sep 2005, 16:28) Mai da' ce le stiti voi... ca niste oameni mari ![]() Bassfreak - vezi ce a zis Marty, fa plangere in scris, precizeaza ca vrei un raspuns oficial in termenul legal. Fa plangere scrisa si la Dalli, cere nr. de inregistrare ca sa nu ti-o arunce la gunoi. Arata-le ca nu esti dispus sa "o lasi moarta", si cred ca o sa o capaceasca pe angajata decat sa riste ei niste penalizari... nu de alta, da' daca nu primesti raspuns si te adresezi mai sus, s-ar putea sa primeasca si politaii niste capace ca nu au rezolvat nimic. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Marty |
![]()
|
Vezi sa iei nr. de inregistrare si de la Politie, altfel plingerea ta va urma drumul descris mai sus: la cosul de gunoi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa vorbesti politicos cu cei de la Dalli ca madam' Udrea e mare la Cotroceni si Doamne fereste te trezesti cu Sora si var'su pe cap !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Cu politia nu rezolvi nimic ! poate doar o sa le dea o amenda de 60 roni si atat! asa am patit eu cu un sofer de maxi-pixi care a agresat-o pe prietena mea!
Am facut plangere la politie ca s-al gaseasca pe sofer (aveam nr. lui de la masina) dar nu l-au gasit..asa ca am apelat la alte trebuir ca sa pot da de sofer..in final am gasit adresa lui..m-am dus la poiltie le-am dat adresa si ei l-au chemat la apel. I-au dat amenda 60 roni si doar atat...cand am iesit de la politie tipul a inceput sa ne injure ..era foarte nervos..apoi a urmat oleaca de chelfaneala chiar in fata la politie ca asa merita marlanul. |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de parere sa nu te bati la cap cu politia ; ci doar cu cei de la Dalli. Afla daca lucreaza acolo si ai grija sa-si piarda slujba
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
costi |
![]()
|
Sinteti copii p'onoarea mea!
Cum de nu intelegeti ca la 3 noaptea nu-i picior de angajat Dalli la munca ? Ori erau indigenii din zona cu o geaca Dalli pe ei ori chiar era una de la Dalli care facea overtime (greu de crezut) ! Raspunsul Dalli va fi in mod sigur ca noaptea nu au salariati pe teren. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adostar @ 19 Sep 2005, 16:40) ..asa ca am apelat la alte trebuir ca sa pot da de sofer..in final am gasit adresa lui..m-am dus la poiltie le-am dat adresa si ei l-au chemat la apel. I-au dat amenda 60 roni si doar atat...cand am iesit de la politie tipul a inceput sa ne injure ..era foarte nervos..apoi a urmat oleaca de chelfaneala chiar in fata la politie ca asa merita marlanul. Wanna be my boyfriend? ![]() ![]() In sfarsit un barbat adevarat care ia atitudine....!!!Ce bine imi pare!!!Ca asa se invata minte si sunt mai atenti la vorbe/fapte ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil , insa eu consider ca asa ceva nu trebuie uitat! Pana si cea mai mica razbunare ar fi benefica ..o intimidare ceva , cu cativa prieteni masivi langa tine.
Cel mai nasol a fost ca ti-a expirat casco .. altfel cred ca jucai putin real-life carmageddon ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Scuze pt asta, nu e instigare, da' eu bowling faceam cu ei daca ajungeam sa-mi imobilizeze masina mea personala. 'Da ce ma platesc ei cu mine la lizing??
'Da n-as fi ajuns la asta.Puteai sa-i dai 10 mii si stiai si masina pazita. |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bassfreak |
![]()
|
avand in vedere ca unul dintre indivizi se pusese in spate proptit de portbagajul meu.. si nu se dadea la o parte nici cand incepusem sa merg cu spatele...
mare pacat ca nu mi-a venit ideea sa filmez cu telefonul (telefon amestecat) toata tarasenia... ..oricum se poate organiza usor un flagrant in zona.. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(AND @ 19 Sep 2005, 16:07) cre' ca ideea e sa ajunga coropisnita la sectie, nu saracu bietu' om care dupa ce pateste una s-o pateasca si pe-a doua, ambele cu dedicatie si implinirea "tutulor" anafurilor de la rapandula in exercitiul functiunii cu geaca Dalli (a-propos - macar asta ar trebui sa-i preocupe pe bembelecii de la Dalli daca aia nu e angajata. ma rog, asta pe o planeta din alt sistem solar, probabil.). flagrantul daca-l vrei, fa-l cu o televiziune, ziar ceva. In principiu e buna de stiri chestia, s-ar putea sa se indure vreuna. This post has been edited by Lolek: 19 Sep 2005, 16:26 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:22 |