DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AGRESAT FIZIC de o angajata DALLI, Abuz grav, ce pot sa fac impotriva ?

Lexy
post 19 Sep 2005, 16:26
Post #61

Just ME

Group: Members
From: Bucuresti

George c'mon tu esti cu codul penal langa tine? tongue.gif tongue.gif ...

bassfreak oricum CEVA trebuie sa faci.

--------------------
Toyota Corolla - B-01-LEXY 1,6 VVTI / SOL
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bassfreak
post 19 Sep 2005, 16:36
Post #62

Membru autentic

offtopic: in legatura cu reinnoirea CASCO, am gasit un "broker" care lucreaza cu OMNIASIG si imi ofera un tarif cu 10% decat la un centru OMNIASIG. Care-i treaba? cum reuseste asta? e de incredere? insurance broker...

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
GeorgeB
post 19 Sep 2005, 16:38
Post #63

the 7 stars of Pleiades constellation

nu , doar cunosc aceste lucruri si nu sunt tocmai placute .

inca o data, prin violenta nu rezolvati nimic , decat pe moment. puteti sa va treziti cu dosar penal fara sa stiti ce v-a lovit .

si despre cei din parcarea de acolo : si eu am avut de-a face cu ei , si procedez asa :
"bre, matale cat stai pe aici ? vezi sa ai grija de masina mea ! si daca esti aici cand ies iti dau ceva , bine ? dar doar cand ies , daca masina e in regula ! "

100% din cazuri au raspuns pozitiv, si am avut si masina in regula . toata distractia , 1 leu - 2 lei acolo . si mai zic si multumesc .

fara violenta si cu cap , nu de-am boulea asa . deci inca o data domnilor, cu tact se rezolva totul .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Lexy
post 19 Sep 2005, 16:41
Post #64

Just ME

George tu ai perfecta dreptate in ce spui dar nu mi se pare corect nici el s-o incaseze sau sa se trezeasca cu masina avariata doar ca n-a fost de acord la japca unora..ptr ca asta este...JAPCA!!!!

--------------------
+
AND
post 19 Sep 2005, 16:44
Post #65

Membru autentic

Ai zis ca erau 2-3 indivizi + tipa aia . Crezi ca iesea rau de tot daca tu si cu amicul tau din masina va dadeati jos si le demonstrati ca 2 contra 3-4 sunt sanse slabe.. pentru ei ! smile.gif

Step 1: Marche arriere -> aveai grija ca tipul care se asezase in spatele masinii sa muste bine de tot din portbagaj pana cand ramanea lat.
Step 2: Te dadeai repede jos cu amicul tau din masina.
Step 3: Dos de palma aplicat puternic "angajatei" de la Dalli.
Step 4: Ati ramas 2 contra 1 , sau in cel mai rau caz 2 contra 2. Fair odds ph34r.gif

Acum serios.. poti sa stai linistit ca ai judecat bine situatia. Era posibil ca cel putin unul din indivizii aia sa aiba la el un cutit sau ceva mai periculos chiar.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
GeorgeB
post 19 Sep 2005, 16:44
Post #66

the 7 stars of Pleiades constellation

atunci , daca e tare in gura si fizic, ca in gura am vazut ca a fost, facea pe bruce lee cu ei si se termina distractia mad.gif

eu va spun , varianta bruce lee , nu este una viabila !

si la urma urmei , mori daca dai 1 leu acolo si stai fara durere de cap ? ce naiba ? plus la 3 noapte nu incepi sa faci pe breazul ! mai ales daca nu ai cu ce !

ahhh , eu am 1.87, 110kg si scad. asta daca se intreba careva pe ce gabarit dansez.

si pentru final si inca o data , cu tact ... totul se rezolva.

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
AND
post 19 Sep 2005, 16:48
Post #67

Membru autentic

Cu tact? Where's the fun in that? wink.gif

George ai dreptate , dar de multe ori merita sa faci ceva , mai ales in situatii precum cea a lui bassfreak.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
bassfreak
post 19 Sep 2005, 16:51
Post #68

Membru autentic

eu am 1,72m si.. 60kg, deci nu tocmai pregatit pentru lupte de strada, insa sunt foarte revoltat pe spagangii nemultumiti si cersetorii jepcari.
nu se multumesc cu 10 lei, nu e prima data cand sunt aproape obligat sa scot mai mult din buzunar..
pentru asta am decis sa nu mai dau bani deloc, indiferent cat mi se cere, am ajuns sa platim taxa de protectie la niste paraziti infecti ?
mi se cereau 30.000lei, bani pentru care muncesc, si muncind platesc destul la stat, asigurari, politie, toate.. le platim deja odata..
intradevar am fost tare-n-gura dar pe buna dreptate!
Se cer bani cu japca peste tot: la semafor, la parcare.
Ofertantii de servicii de care esti obligat sa beneficiezi contra cost sunt prezenti peste tot.
M-am saturat de tigania asta! Trebuie sa luam atitudine cumva! Am sa merg mai departe.. va multumesc pentu sfaturi

This post has been edited by bassfreak: 19 Sep 2005, 16:54

--------------------
Dacia Logan 2004 Ambiance
Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
+
andu911
post 19 Sep 2005, 17:07
Post #69

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

eu la astia cu parcarile nu le dau nimic niciodata : "n-am marunt, lasa-ma ca iti dau cand ma intorc"
cand ma intorc le zic ca n-am primit marunt si le dau data viitoare...
probabil ma injura in gand, dar ce sa fac...fraier e ala care da, nu care cere...daca ar fi toti ca mine, n-ar mai fi ei prin parcari

La semafor la fel, le spun...n-am bani, stergi pe degeaba. El se apuca si sterge, dupa care imi spune hai sefu n-ai sa-mi dai si mie....Eu le raspund :Ba tu esti surd ti-am zis sa nu stergi ca n-am bani. Si pleaca...

Cand sunt cu mercedesu mai apare si cate unu care pupa masina laugh.gif

This post has been edited by andu911: 19 Sep 2005, 17:12

--------------------
- - -
+
Smudo
post 19 Sep 2005, 19:53
Post #70

Membru autentic

QUOTE(andu911 @ 19 Sep 2005, 17:07)
Cand sunt cu mercedesu mai apare si cate unu care pupa masina  laugh.gif
*

radmasa.gif Am murit aici.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Sony
post 19 Sep 2005, 20:23
Post #71

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(bassfreak @ 19 Sep 2005, 16:00)
politistii de la Sectia 10 stiau despre acest fenomen, m-au intrebat daca era "una mai slaba"..
le-am spus ca era "una mai grasa"..
gun3.gif
*

QUOTE(Marty @ 19 Sep 2005, 16:02)
Stiau de fenomen dar nu facusera nimic sa-l combata, se multumeau sa-ntrebe si sa-si savureze meciu-n liniste.
*

Stiau de fenomen dar primeau bani doar de la aia grasa. biggrin.gif

QUOTE(Lexy @ 19 Sep 2005, 17:26)
George c'mon tu esti cu codul penal langa tine? tongue.gif  tongue.gif ...
*

Doar ca sa le dea in cap cu el. laugh.gif

Eu nu le dau nimic specimenelor astea care iti baga fortat mana in buzunar.

This post has been edited by Sony: 19 Sep 2005, 20:25

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
bonzai
post 20 Sep 2005, 01:02
Post #72

Membru autentic

Ce as face eu daca as vrea sa "iau atitudine"...In mod sigur ei sunt acolo pe post de "pierde-vara". Cu putina atentie li se pot face destul de usor poze sau video. Mers la politie sa ii identifice. Daca ei refuza sa se miste, mers direct la televiziuni. ProTv abia asteapta scandaluri de genul asta. Daca sa fac nitel valuri sa vezi ce isi misca burtosii din birouri fundul pe teren..
Din momentul identificarii trebuie insa sa ai ceva dovezi. Daca nu, este martor contra martor, nu stiu ce poate sa le faca. Eventual poate ii prinzi cum il "lucreaza" pe altul.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
Lexy
post 20 Sep 2005, 07:45
Post #73

Just ME

Mai daca legal tot e toata lumea convinsa ca nu se rezolva nimic..fa rost de doua maisini cu niste amici de actiune da numerele jos de la masina si ajuta-i pe acei stimati domni respectabili de jegosi sa-si petreaca urmatoarele zile ploioase intr-un calduros pat de spital.
.....era un exepmlu stupid. Care oricum n-o sa fie dus la indeplinire.Nici la politie ca cica nu se face treaba(nu neg dar macar se poate incerca)
Pana una alta toata lumea tace si inghite si nimeni nu ia masuri...!Asa ca.....no comment.

--------------------
+
sod
post 20 Sep 2005, 08:55
Post #74

Membru autentic

From: Iasi

eu am patit o chestie similara in parcarea din Iasi chiar de langa Politie si in spatele SRI-ului. Tocmai facusem accident, masina plecase pe platforma, eu luasem o skoda de la birou si plecasem la politie sa declar afacerea. Cand am plect de acolo a si aparut o vaca ca cica sa-i dau bani. Eram cu geamul deschis ca fumam, si A BAGAT MANA si a prins de volan. Nu am stat pe ganduri, am pus frana (super cool cutia automata), am apucat-o de salopeta si am dat-o cu capul de pragul de sus de la geam. I-a dat sangele instant si s-a carat intr-un cor de "haoleo, ce mi-a facut" sau ceva de genul asta. Jungla curata.

P.S am 1.97, 115 Kg, nu fac sport dar pot sa lovesc si sa nu mai creasca iarba acolo. Acum ceva timp eram candid si milos, nu as fi omorat o musca. Dar am patit atatea rahaturi incat am zis ca nu merge asa; ori eu, ori ei.

--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
+
nik1965
post 20 Sep 2005, 08:56
Post #75

Membru autentic

Daca suna la 112 si spunea ca este sechestrat de acei indivizi si astepta cuminte in masina, eventual ii tinea un pic in priza pina veneau mascatii ce credeti era posibil? Chiar daca intre timp se prindeau indivizii si se tirau cazul tot trebuia investigat.

--------------------
dacia logan , duster - xx-xx-xxx 2005, 2017
+
GABY IS BACK !
post 20 Sep 2005, 09:15
Post #76

Membru autentic

From: bucuresti - 4

QUOTE(sod @ 20 Sep 2005, 09:55)
eu am patit o chestie similara in parcarea din Iasi chiar de langa Politie si in spatele SRI-ului. Tocmai facusem accident, masina plecase pe platforma, eu luasem o skoda de la birou si plecasem la politie sa declar afacerea. Cand am plect de acolo a si aparut o vaca ca cica sa-i dau bani. Eram cu geamul deschis ca fumam, si A BAGAT MANA si a prins de volan. Nu am stat pe ganduri, am pus frana (super cool cutia automata), am apucat-o de salopeta si am dat-o cu capul de pragul de sus de la geam. I-a dat sangele instant si s-a carat intr-un cor de "haoleo, ce mi-a facut" sau ceva de genul asta. Jungla curata.

P.S am 1.97, 115 Kg, nu fac sport dar pot sa lovesc si sa nu mai creasca iarba acolo. Acum ceva timp eram candid si milos, nu as fi omorat o musca. Dar am patit atatea rahaturi incat am zis ca nu merge asa; ori eu, ori ei.
*

Spune si ca "eram supernervos din cauza accidentului".... caci nu cred ca intr-o zi "normala" procedezi identic... sau daca procedezi identic, macar nu ne spui noua... cool.gif

This post has been edited by GABY IS BACK !: 20 Sep 2005, 09:16

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
sod
post 20 Sep 2005, 09:18
Post #77

Membru autentic

sunt nervos aproape tot timpul, mai putin cand dorm sau sunt cu prietena. La servici ma enerjeaza angajatii, partenerii, furnizorii, clientii. Pe sosea ma enerveaza soferii. Oricum, in acea zi eram intr-adevar super nervos pe motivul accidentului. Btw, acum sunt super nervos ca masina sta in service de pe 1 august.

--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
+
adostar
post 20 Sep 2005, 09:20
Post #78

Membru autentic

From: Galati

Daca locuiam in bucuresti mergeam eu cu tine in parcare la meseriasii aia !

--------------------
gaz cazan - gaz/porc 1980
+
MAS
post 20 Sep 2005, 09:34
Post #79

Le Bubulateur

Apropos de ce o zis adostar cu prietena lui si cu soferul, ceva de genul asta o patit prietena mea... Ma astepta sa ne intalnim (ajunsese mai devreme decat ora stabilita - iesise mai rpd de la servici) si s-o luat unu de ea... o ciupit-o si n-o lasa in pace... i-a tras una cu umbrela, a plecat mai incolo si o inceput sa se masturbeze si sa se uite la ea! Ma suna crizata "ca vino mai repede ca e unu aici care nu ma lasa in pace". Ajung in 2 minute (nu va spun de cate ori am trecut pe rosu, si de cate ori am incalcat regulamentu' rutier) si hai sa-l cautam p-ala... nu-l gasim, si decidem sa mergem in parc in cismigiu... pe drum, imi povesteste ce-o facut ala si imi sare si mai rau tandara... ne intoarcem sa-l mai cautam si da nas in nas cu noi... ea imi zice "uite-l, ala e" prapaditu nici n-o stiut ce l-o trosnit... s-a trezit pe jos luat la picioare ca lumea in mijlocul intersectiei de la Universitate... mai avea si tupeu in el...
Prietena o ramas socata cand o vazut ce i-am facut lu' ala...nu si-a revenit decat dupa vreo ora... timp de o ora o tacut si n-o zis nimic, iar dup-aia uite ce mi-o zis: ea credea c-o sa-l imping un pic, nu c-o sa matur cu el pe jos... si nu am decat 1.80 si 75 de kg...
Totul e de cat de tare te enervezi si de cita nebunie ai in cap...

This post has been edited by MAS: 20 Sep 2005, 09:42

--------------------
scandura cu rulmenti - B-02/36-MAS B222BIP noua, din 2000
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
bertro
post 20 Sep 2005, 10:34
Post #80

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

sod, ai avut inspiratie. eu cred ca in loc de frana as fi infundat rapid piciorul in acceleratie si o taram vreo 2 metri pe langa masina.
...si acu' scriam reply-ul asta din jail tongue.gif

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
Marty
post 20 Sep 2005, 10:51
Post #81

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Frate, io bagam shundreaua-n ei, le dadeamd rumu' la mate pe caldarim, spalam cutitu-n jugulara lor, le scoteam ochii si-mi faceam sirag ca Rahan, dupa care ii aliniam pe jos si treceam cu masina de citeva ori peste ei ca sa simta cu cine au de-a face!
Mai lasati-o dracu' de combinatie ca pute! Nu de alta da' iar ma trezesc cu Van Damme si Wesley Snipes pe Otopeni, clamind c-au venit sa caute talente pentru filmele de "super actiune - scandal", c-au auzit ei pe un forum de masini romanesti ca e unii care e iuti la manie si degraba varsatori de singe si lovituri cu piciorul!
Omu' a intrebat ce poate face legal, nu a intrebat cam cum ii poate chinui pe haladitii aia!

--------------------
Gillette De unica folosinta - B 999 NAM 2011
Mindru absolvent de grup scolar.
+
MAS
post 20 Sep 2005, 11:03
Post #82

Le Bubulateur

La obiect:
Legal, NU AI CE FACE! Atita timp cat militia e mina in mina cu ei, nu ai ce face...n-o sa-ti plateasca nici zgarieturile de la masina, n-o sa plateasca nici amenda, nimic! Eventual iti da o flegma intre ochi, ca te-ai dus la politie sa-i reclami.. Eu is trecut prin treburi cu politia... cand m-am dus la ei ca am fost jefuit mi-au ris in nas:"ce bre, da tu de ce nu i-ai batut?"
Asa ca legea ti-o cam faci tu cu minutele alea 2 ale tale

--------------------
scandura cu rulmenti - B-02/36-MAS B222BIP noua, din 2000
Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
+
Seeker
post 20 Sep 2005, 11:04
Post #83

Membru incepator

Mai sod , tu ai luat-o la omor pe angajata din parcare.
Daca aveai rabdare ti-ar fi dat chitanta.Nu stiam de ce e asa timida in ultimul timp si asteapta intii sa ii dau banii prin geam , nu se mai apropie ca inainte de masina. 168.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - IS-XX-XXX 2005
Ford Focus Ghia 2007
+
cristimm
post 20 Sep 2005, 11:11
Post #84

Membru vechi

QUOTE(GeorgeB @ 19 Sep 2005, 18:44)
atunci , daca e tare in gura si fizic, ca in gura am vazut ca a fost, facea pe bruce lee cu ei si se termina distractia mad.gif

eu va spun , varianta bruce lee , nu este una viabila !

si la urma urmei , mori daca dai 1 leu acolo si stai fara durere de cap  ? ce naiba ? plus la 3 noapte nu incepi sa faci pe breazul ! mai ales daca nu ai cu ce !

*

G R E S I T, din cauza celor care gandesc ca tine meseria de "parcagiu ilegal" prolifereaza.

Acuma nu zic sa te iei la bataie cu ei dar sa ii ignori (pur si simplu nu ii bagi in seama) sau sa ii refuzi elegant (nu am marunt, iti dau cand ma intor, etc) cred ca sunt cele mai bune metode.

Deci sfatul meu:

NU LE DATI ABSOLUT NIMIC. Cu fiecare leu pe care il dati faceti mult rau. Practic ei vad ca merge si devin din ce in ce mai multi si mai agresivi.

--------------------
ex Dacia Nova GTi
+
Ant
post 20 Sep 2005, 11:23
Post #85

Utilizator resuscitat

Merge daca le cereti chitanta. O sa zica ca-i chitantierul la sefu' ... ii comunici ca fara chitanta nu poti face nimic. Daca iti da un bon de parcare folosit ii ceri unul valabil, cu data si orele la care ai fost tu parcat. Nu are, vrea, face gura ...ignore si pleci si nu omiti sa-i spui ca treci frecvent pe acolo si sa fie pe faza data urmatoare (asta merge si ca amenintare sa stie ca-l poti gasi si alta data).
O singura data a incercat unul o faza de genul asta , tot prin spate pe la Sf. Gheorghe si era sa-l cam calc 243.gif . Dar si eu sunt ceva mai solid ca initiatorul biggrin.gif

Varianta 2 - da-i tu de la inceput 10.000 si spune-i ca stai doar 20 min. si daca stai mai mult ii dai cand pleci. La plecare ori pleci direct si te faci ca ploua, ori ii mai dai 10.000 si garantat ai avut si masina in siguranta si nici nu ai probleme.

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
Ciombe
post 20 Sep 2005, 12:21
Post #86

Membru autentic

From: Arad

Hai sa va zic una reala biggrin.gif

In uram cu vre-o luna am fost pe la bucuresti si am avut treaba pe la Unirea. Am parcat pe acolo prin zona, langa alte masini parcate (pe carosabil). Cand sa parchez, vad io unu mai slabanog si jerpelit, care imi face semn sa intru acolo intr-un loc de parcare, ca er liber. Cum tipul nu avea nici geaca "Dalli"nici chitanta in mana, nici pix - nimic - am crezut ca e un boschetar care dirijeaza el ad-hoc circulatia in parcare mad.gif asa ca mi-a sarit tandara. Am zis "io-te-te bai frate, nu mai ai loc nici in parcare de ei... las' ca-i dau io acu'!". Bre, cobor io din masina, ala se posteaza in spatele meu... io ma fac ca nu-l vad, da eram hotarat sa-i zic vre-o doua daca vrea bani mad.gif ... da fierbeam in mine, de-abia asteptam un motiv sa ma iau la harta, eram nervos in ziua aia... ma intorc si blink.gif ala statea cu mainile in buzunar... ma intreaba "cat stati?"
imediat mi-a clocotit sangele in vene... da ca norocu a scos din buzunar chitantierul blink.gif . Putin, foarte putin a lipsit sa nu-l bag in origini pe slabanogu ala jerpelit ... Bineinteles, mi-a taiat chitanta, mi-a pus-o in geam - era "pe bune". Si acum ma gandesc ce penibil m-as fi simtit daca il piz...am pe ala care nu facea altceva decat sa isi castige un ban cinstit.

Asa ca aveti grija...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
tarzy
post 20 Sep 2005, 12:24
Post #87

aroist

off topic

daca nu ai aflat inca la unirea s-a deschis parcarea etajata, e 1 leu / ora si-n conditii mult mai civilizate, fara boschetar cu chitantier.

PS: daca postul meu este considerat reclama va rog sa-mi spune-ti si-l sterg imediat

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
Lexy
post 20 Sep 2005, 12:59
Post #88

Just ME

Mai bassfreak uite ca te-a filmat lumea....si tu nu ne spui ce si cum...

http://www.220.ro/stuff/Bad_boy___.htm

SCuzati offtopicul..este in doze minime zic eu:D:D:D

Ce parere aveati?Curajos rau tipu' biggrin.gif

Sa ziceti daca merge linkul acum.

This post has been edited by Lexy: 20 Sep 2005, 13:21

--------------------
+
Codrin
post 20 Sep 2005, 13:21
Post #89

Membru autentic

QUOTE(tarzy @ 20 Sep 2005, 13:24)
daca nu ai aflat inca la unirea s-a deschis parcarea etajata, e 1 leu / ora si-n conditii mult mai civilizate, fara boschetar cu chitantier.
*

Care parcare mai nou e 2 lei / ora. Care ora se plateste intreaga daca ai depasit 20 de minute . Ex: stat 1 ora 21 minute => platit 2 ore 022.gif

Lexy, mai incearca o data cu link-ul ca nu merge

--------------------
Mazda . .
+
Ant
post 20 Sep 2005, 14:28
Post #90

Utilizator resuscitat

Stimata domnisoara ala e patrat biggrin.gif. Nu cred ca exista vreu "parcangiu" in Bucuresti care sa-i ceara aluia bani cu "japca" .

--------------------
Opel Vectra - B .. AIT 2005 cu remorca
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:46
Forum Renault