Octavia 2, Vrs Tdi
![]() ![]() |
Octavia 2, Vrs Tdi
espacern |
![]()
|
||
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Io stiu? Daca ciudatu' ala de francez in goana lui de a nemteliza biata masina i-a pus si arcuri... inseamna ca or fi fost clienti si pt versiunea aia... Cine? Nu stiu, da' or fi fost vreo 3-4...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pai daca e nemteliza place la OM......orice marca!
C6 si C9(apare in curand) au ramas Citroen...cat de cat. |
--------------------
.
.
.
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Cu hidractive 3, nu varianta de baza.
Mi s a cam luat de sportivitate, plus ca am un bebe care nu cred ca este incantat de suspensiile rs ului...iar drumul in zona in care locuiesc nu este prea grozav. Vreau o masina foarte comfortabila si cred ca citroen ul ar fi cea mai buna alegere pt mine si familie. Sedanul imi place si are si portbagajul ok (taietura ciudata a lunetei il face sa pot pune si lucruri care intr un sedan gen megane sedan, jetta sau orice alta berlina incap f greu sau deloc) Ramane de vazut daca pot da skoda, pt ca altfel mai aman achizitia. Intre timp am achizitionat, pt tavaleala, un fiat seicento abarth ... downloadfile_19.jpeg ( Size: 713.3k ) Number of downloads: 446 downloadfile_13.jpeg ( Size: 842.99k ) Number of downloads: 442 This post has been edited by speedman: 29 Nov 2014, 22:55 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
espacern |
![]()
|
Abarth-ul are tot suspensie anti-bebe.....nu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
speedman |
![]()
|
Nu este pt el, cu fiatul o duce sotia pe cea mica la scoala...
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cum presteaza Purecul Seicento
![]() M-a amuzat porecla asta pe care i-o dadusera cei de la o revista auto cu multi ani in urma. This post has been edited by dr_mKe: 29 Nov 2014, 23:06 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
speedman |
![]()
|
Nu este mare lucru de capul lui, dar se misca decent, fata de alte buburuze si m a incantat ca are printre dotari abs, ac, se poate parca foarte usor, scaunele sunt profilate, are si jante cu o dimensiune atipica, care nu este trecuta in carte...
la consum nu sta prea bine, ia in jur de 9%...in oras abarth la modelul asta inseamna ceva modificari estetice la exterior, priintre care un eleron, jantele de aliaj pe 14, interiorul cu sigle pe tetiere, turometrul care pe celelalte variante lipseste, volan si schimbator in piele cu cusaturi rosii si suspensie de caruta. Motorul este stock 1.1 54 cp si din ce am citit pe net difera doar rapoartele cutiei, mai scurte.. This post has been edited by speedman: 29 Nov 2014, 23:19 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
espacern |
![]()
|
Mai recent divizia Abarth face "nebunia" 695/Maserati pe 500 din care nevasta-mea nu mai cobora cand a luat volanul!
|
--------------------
.
.
.
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
QUOTE(l@u @ 29 Nov 2014, 19:34) Banuiesc ca omul cauta confort. Cine a mers vreodata cu un Citroen cu suspensie hidropneumatica stie ca senzatia este inegalabila. Astra si Golful, cele cu suspensie activa pe care le vrea colegul, nu se vor compara din acest punct de vedere cu Citroenul. Insa atentie mare la alegerea Citroenului - daca nu s-a intretinut corespunzator suspensia, vor aparea mari batai de cap. Pot recomanda in privat un service specializat in astfel de Citroenuri, unde se poate verifica foarte bine partea de suspensie, dar si restul masinii. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
speedman |
![]()
|
Ok, multumesc...voi apela la tine in cazul in care voi reusi sa vand rs ul.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(speedman @ 29 Nov 2014, 23:45) Intre timp am achizitionat, pt tavaleala, un fiat seicento abarth ... downloadfile_19.jpeg ( Size: 713.3k ) Number of downloads: 446 downloadfile_13.jpeg ( Size: 842.99k ) Number of downloads: 442 Nu e o alegere prea buna, o viata ai, e una din cele mai nesigure, daca nu cea mai masina de cand a aparut euroncap-ul. http://www.euroncap.com/tests/fiat_seicento_2000/73.aspx |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In oras e cam greu sa te faci praf. De indoit, te poate indoi oricind cineva, nu conteaza masina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu stiu tu, dar multi merg cu 60-65 km/h in oras, testul e simularea unui impact exact la acea viteza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
speedman |
![]()
|
Am vazut inainte de a achizitiona masina cum sta la teste, dar o folosim sa ajungem din punctul a in punctul b...si oricum mai mult de un an nu o sa o tin. Am avut tico si nu au fost probleme, iar pe principiul sigurantei mi ar trebui numai masini cu numar maxim de stele, eventual de ultima generatie pe care din pacate nu le pot achizitiona
pt mers bara la bara prin bucuresti si aglomeratie, tind sa cred ca este ok orice masina. Nu neg faptul ca era mai bun un fiesta, twingo, c1, 107 etc, yaris, dar am vrut o masina care sa se incadreze intr un anumit segment de pret, iar dupa ce am vizionat un fiesta tdci, un micra dci, matiz si 2 spark uri, am ajuns sa iau fiatul, care momentan corespunde nevoilor (masina mica sa poata fi parcata cu usurinta, ieftina sa nu ma doara cand o mai ating si dotari minime ac si abs) This post has been edited by speedman: 3 Dec 2014, 22:49 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Gata, a plecat rs ul....astept sugestii de masina cu suspensii moi, in afara de c5...
megane st cum sta la capitolul suspensii? |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Baietii zic de bine de laguna 2.0T...
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Meganul sta perfect la suspensii. Am mers eu cu una care a stat suspendata aproape o secunda cind a trecut printr-o balta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(speedman @ 6 Feb 2015, 19:25) ....astept sugestii de masina cu suspensii moi, in afara de c5... C6 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Suspensii moi... in ideea de confort?
Nu de alta, dar nici S Class nu le are moi, ci adaptive... Daca sunt prea moi, ti se face rau, si numai confort nu se numeste... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
speedman |
![]()
|
da, la suspensii confortabile ma refer....momentan C5 ar fi prima optiune, vazusem un 1.6 thp pe net in urma cu ceva timp, dar cred ca s a vandut, oricum nu i graba...
merita oare sa ma incurc cu unul an de fabricatie 2008, 2009? Daca am bafta sa inceapa sa cada la mine sunt terminat...toti cunoscutii spun sa ma feresc de ele, dar nu am avut surprize neplacute cu masinile frantuzesti, motiv pt care cred ca voi merge pe citroen...M am gandit si la un C6, am vazut ca afara au preturi bune, dar la un 2.2 sau 2.7 cu euro 4 taxa este exagerata, iar pe bg n am de gand sa o inmatriculez This post has been edited by speedman: 7 Feb 2015, 23:10 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
speedman |
![]()
|
După un test drive cu un Mercedes clasa C 1.8 kompressor automat, am zis ca mașina asta corespunde cu ce vreau eu. ...Este un compromis intre sport și comfort iar cutia pare super ok, nu se simte când schimba treapta de viteza.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Here we go again...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
speedman |
![]()
|
Maine facem programare la autoclass, iar dc iese bine la teste....cred ca o voi achizitiona.
intre timp am mai condus un megane st 1.5 automat (edc) si un laguna estate 4 control manual, cel cu 130 cp. Din cele 2 mi a placut mai mult laguna, foarte silentioasa si motorul elastic...in turatii nu iti dadeai seama ca este diesel... |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Masina cu numarul 19 ....c180 kompressor automat
2015_03_26_22.46.17.jpg ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 464 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Multi kmp! Ce an?
This post has been edited by 4x4: 26 Mar 2015, 23:57 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
2007, scrie in semnatura.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu ca vreau sa cobesc, da' asta nu era generatia votata ca fiind cea mai putin fiabila?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:02 |