Octavia 2, Vrs Tdi
![]() ![]() |
Octavia 2, Vrs Tdi
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
Am citit de problemele cu rugina, care ar fi la pasajele aripilor din spate si la usi (am un punct pe partea dreapta, jos , la usa din fata- vedem cum va evolua). Am ajuns sa fac un test drive din curiozitate, cu o masina asemanatoare, chiar dc nu corespundea cu ce vroiam eu (portbagaj mic, spatiu interior ca in megane sau chiar putin mai mic). Dupa ce am condus masina, nu m a mai interesat spatiul si faptul ca e cam veche ....la cateva zile, baiatul nasului, care are si el un kompressor din 2005, manual cu 200 k, luat de nou, m a pus in legatura cu un amic care avea o astfel de masina, dar automata. Am stabilit o vizionare, am programat o la un test la reprezentanta, pt ca recunosc nu am crezut ca are km reali, (62800) prea putini pt o masina din ianuarie 2007, in conditiile in care megane ul are 76000, insa dupa ce mi au confirmat ca sunt reali, m am linistit, iar la cum consuma ....sigur sunt reali. Ce imi place: comfortul, insonorizarea, modul lin in care schimba treptele de viteza. Partea negativa este reprezentata de consum 12.5 in oras (11 pe distante scurte). La capitolul dotari nu exceleaza, are dotari de bun simt: climatronic dublu, senzori parcare fata si spate, pilot automat, scaune electrice cu perne de aer, 3 memorii la sofer plus volan si 3 memorii la scaunul din partea dreapta, senzori lumina, 2 cotiere si navi varianta low cost. Resimt lipsa xenon ului, dar poate fac un retrofit...
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Predau cursuri de condus economic in oras. La cerere, si de condus economic in Deva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
speedman |
![]()
|
Daca compar cu rs ul, care lua intre 7 si 8 sau cu clio 10,5-11 este mare, dar stiam lucrul asta, kompressorul este o masina care consuma....cert este ca nu le poti avea pe toate. In rest masina este super, trece peste bumpere medii fara probleme, unele nu se simt. La plecarea de pe loc pare greoaie (1505 kg), dar ulterior se misca decent. In modul sport schimba la 7000 rpm cu pedala la podea sau mai sus in functie de cum apesi acceleratia.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-ai inteles...
Este ilogic ca o masina sa consume mai putin cand faci un drum scurt, fata de un drum mai lung. |
--------------------
-
-
|
|
speedman |
![]()
|
Eu stau la 4 km de oras si merg pe un drum fara semafoare, de aici consumul mai mic...o las in oras la periferie, dc merg cu ea la munca dimineata am 10.8, iar cand vin 12.5 de la 12.8., capisci?
la interior, are nevoie si va primi un detailing cand se va incalzi vremea20150327_173540.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 575 20150327_173415.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 593 20150327_173436.jpg ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 574 20150327_173453.jpg ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 548 This post has been edited by speedman: 27 Mar 2015, 19:55 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ala e consum urban?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce penal e volanul de plastic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
speedman |
![]()
|
Da, nu are pachet piele....oricum nu ma deranjeaza, cu toate ca mi ar fi placut sa aiba avand in vedere alte dotari.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Lasa, nu-i bai. Am vazut A4 nou cu volan de plastic, de BMW nu mai zic. Noroc ca astia de la Reno nu de zgarcesc la nimicuri d'astea.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma refeream la discrepanta intre multele dotari si volanul din plastic ordinar, deh, marketing, de noua mai trebuie fro doua mii de euro sa ai si piele...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
speedman |
![]()
|
Eu initial am crezut ca a fost inlocuit volanul, dar in urma decodarii vin ului a reiesit ca nu a avut volan imbracat in piele sau schimbator (maciulia este din plastic, iar partea de jos a schimbatorului pare o imitatie de piele). Am schimbat becurile pe faza scurta si se observa o imbunatatire, dar nu se compara cu xenon ul aftermarket al megane ului. Intentionez sa pun faruri cu lupa, cred ca este singura varianta pt lumini cat de cat, plus ca, desi le am reglat la aspad (a pus aparatul pe fiecare far in parte si a zis ca sunt ok, desi depaseau linia cu putin, ideea este ca la distanta bat aiurea), nu mai spun de faza lunga....cu toate ca nu o folosesc decat atunci cand sunt singur pe drum, altfel sunt criminale la cat de sus bat). Tb sa ajung in alta parte la reglaj. Becurile sunt osram nightbreaker unlimited...cica ar avea 3900 lm, bat bine comparativ cu ce avea masina, dar este loc de mai bine.
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Se poate inchide! Multumesc
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 02:46 |