DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 5 6 7 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Legat de consoartele noastre, cum sa le impacam.....

walleye
post 7 Oct 2005, 08:31
Post #181

Membru

Group: Banned
From: Timisoara

QUOTE(dacicuss @ 7 Oct 2005, 06:30)
Florile totdeauna au efect. De ce nu si fara motiv? Musai sa-i duci flori numai cand apare o problema? La un moment dat ar putea chiar ea sa gandeasca: "mda...acum ne-am certat putin...sa vad cu ce flori apare acum"...Cand apari cu flori, aparent fara un motiv anume, e cea mai placuta surpriza pentru ea...parerea mea biggrin.gif
De ce sa nu inveti sa gatesti? Surprinde-o cu o cina romantica, etc...mie-mi chiar place sa robotesc in bucatarie!
*

fara motiv mai duc eu un fir de trandafir, un zambiloi ceva... ca serviciu' e linga piata de flori. tufa e pentru cind dau cu mucii-n fasole, daca as duce in fiecare zi ar trebui sa iau credit de uz personal...

iar cu gatitul... odihnit si satul ca altfel sau nu am chef sau mincarea cind e gata e si in burta la mine.

cum odihnit si satul n-am mai fost din liceu, nu stiu ce sa zic...

--------------------
Alco Century 628 - Monon 404
nu hraniti moderatorii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacicuss
post 7 Oct 2005, 09:41
Post #182

Mare Vrajitor KKK

Group: Members
From: Poplaca

radmasa.gif Walleye, io cu mucii-n fasole nu am dat inca...poate n-am insistat destul...sa nu m-am straduit..."mis" cuminte.
Odihnit nici io nu mai stiu de cand...ca si-n concediu am altceva mai bun de facut...dar satul...haida-hai !..sau sa zic ca doar gandul surprizei si bucuriei ce-i vei face ar trebui sa-ti insufle energia:D
Off topic: mestere, cand se dechide mall-ul ala, da-mi rogu-te un PM; ca nu ma iau dupa termenele lor si vreau sa dau o fuga la Banat !

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
walleye
post 7 Oct 2005, 10:01
Post #183

Membru

Group: Banned
From: Timisoara

QUOTE(dacicuss @ 7 Oct 2005, 09:41)
Off topic: mestere, cand se dechide mall-ul ala, da-mi rogu-te un PM; ca nu ma iau dupa termenele lor si vreau sa dau o fuga la Banat !
*

cind se va deschide molu' ala, adica prin anul 3000, eu ma retrag in munti, ca legionarii...

...sau imi inscenez moartea si-mi reiau viata sub o noua identitate.

cred ca o sa li se faca nisip dalele de la atitea tocuri in ziua deschiderii...

--------------------
Alco Century 628 - Monon 404
nu hraniti moderatorii
+
dacicuss
post 7 Oct 2005, 10:42
Post #184

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

radmasa.gif Da di ce? Dom'le, io o sa ma duc cu treaba !
Priveste si partea buna: va deveni cartierul general al geluitilor aia cu fite, de cand ii vezi nu stii daca-s in tabara ta sau pe invers...si al pitipoancelor, corespondentul feminin al alora...S-a intamplat in B, crezi ca TM scapa?...bucura-te ca nu-ti mai vor zgaria retina prin oras !

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
fisherman
post 7 Oct 2005, 10:46
Post #185

Membru incepator

Sa ii duci flori cand nu se asteapta si mai ales fara motiv e cel mai de efect!Ajua chir si la o eventuala impacare-nu e chiar rau,mitocan .... ca-mi aduce mereu flori-
La fel sa-i faci surprize culinare-inghetate,prajituri,pot fi si cumparate,intentia conteaza desi e mai bine sa le faci tu(o inghetata dureaza 10-15 minute si nu miroase deci surpiza este mai mare)
Si in genere sa te porti ca un gentelmen(dar nu chiar mereu-totusi barbatii sunt niste porci si tu(a se citi toti) nu esti o exceptie)
In rest Make love not war!

--------------------
Citroen 10re - vl-04-***
+
7 Pages « < 5 6 7
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 17:40
Forum Renault