dacia supernova SuperSport, eu Robotu!
![]() ![]() ![]() |
dacia supernova SuperSport, eu Robotu!
Capitan_marian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Uite ca-ti cer eu!
De ce esti zgarcit? ![]() Nu-i frumos sa refuzi un coleg. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
te ascult !
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ati zic eu, antre patru ochi: frumos e sa bagi detali.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce compensezi prin Masivitate?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 17 Jul 2013, 21:44) deci se vede cu okiu liber, nu? ![]() Attached thumbnail(s) Pisleag.jpg ( Size: 357.9k ) Number of downloads: 142 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Scaunul moale?
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mariuse, bărbații adevărați nu șterg nimic!
Ești bărbat adevărat? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Aaa,nu ma intereseaza ceva specific. ![]() Cand mai faci cate ceva la masinuta,descrie-ne ce faci,cum faci,ca materiale folosesti,d-astea. Nu te stradui sa foloseti termeni prea tehnici. Zi-ne cu vorbele tale,sa priceapa tot omu'. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Klaus nu e politician, nu stie sa fure. Daca nu vrei sa-i explici, macar mai baga poze. Din ele inveti aproape orice. De exemplu, eu am aflat unde-i pixda dintr-o revista cu poze, pe care a uitat-o invatatorul pe catedra.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da-le dreaq de poze! Desene, eu vreau sa vad desene!!!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
ia telecomanda si Baga pe Fox Kids
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marian-j |
![]()
|
Nu aici am vazut desenul acela cu metoda aia foarte interesanta de testare a uleiului?
Sau ma insel? L.E. Bre,Mariuse,unde mi-s postarile? ![]() Si cand iti vorbesc politicos te superi? ![]() This post has been edited by marian-j: 17 Jul 2013, 21:32 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
pt marty
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici. Metoda e in curs de omologare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
corbex |
![]()
|
In vlaho-moldava veche, pisleag nu insemna iaurt? Sau lapte batur?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
chisleag badie , chisleag !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce faci mai, ti-e rusine cu prostiile pe care le zici?
QUOTE(klaus @ 17 Jul 2013, 18:40) revin la 1.: Poti sa-mi dai niste exemple de borduri in culori cu contrast mare, tipatoare, din fabrica? la 2.: Sa-ti trimit un ketchup, ceva, sa mearga mai usor? Sa scriu pe el si forma corecta "arata-mi"? Ce e asa deranjant la intrebarile mele? Nu ai sange in instalatie sa-ti asumi afirmatiile? De ce nu ti le poti argumenta? Nu ai argumente? QUOTE(klaus @ 17 Jul 2013, 19:32) E aiurea intrebarea mea in care te rugam sa dai niste exemple care sa-ti sustina afirmatiile? Ai sustinut ca acum nu se mai mai aplica cromatica fara contraste stridente, fara culori intense. Deci per-a-contrario ai sutinut ca exista mai multe exemple de borduri cu cromatica cu contraste puternice si culori tipatoare. Poti sa-ti argumentezi aceasta opine cu niste exemple? QUOTE(klaus @ 17 Jul 2013, 20:01) M-ar ajuta. M-as mai pune si eu la zi ca am crezut ca sunt asa de batran ca nu mai sunt actualizat cu noile descoperiri din cromatica, cu noile tendinte. Am avut impresia ca ale mele cunostinte sunt retardate si ca ar fi noutati in materie care ar putea sa ma surprinda. E credeam ca as avea ceva de invatat, cand de fapt ... QUOTE(klaus @ 17 Jul 2013, 22:29) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Extraordinar!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
corbex |
![]()
|
Ai mai deschis un jurnal? vezi ca jurnal inseamna un fel de caiet in care scrii zilnic. Sa nu lenevesti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
De ce ai mai deschis inca un jurnal??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E instabil psihic.
|
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce-i aia?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
mi sa Furat celalalt jurnal
![]() ![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
cj98czh |
![]()
|
Cum sa se fure??? Asa ceva nu s-a mai pomenit in istoria forumului ... aici sunt oameni onesti ce saracie ....
L-ai anuntat pe Klaus? ii gaseste si ii prinde repede ... nu-ti fa probleme ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ce muzica asculti?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
orce muzica care suna bine dance romaneasca si internationala in ultimo timp Hip HOP, Chingy, Nate Dogg etc.
![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:27 |