Participiu trecut al verbului 'a rage'
![]() ![]() ![]() |
Participiu trecut al verbului 'a rage'
adso |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
||
-------------------- Call me Ishmael...
|
|||
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pul*, aaaa..... puluri, m-am stricat de ras pe topicul asta,
![]() Da' cu leu' ce-ati avut? De ce l-ati ucis? Ca mai slobozea un ragut si se "oa" in pive. Si apropos de pive, asa numesc aia de la Chisinau berile ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel, in limbile slave "piva" inseamna "bere" (parca asa imi aduc aminte ca citem prin meniuri, la Praga, anul tracut).
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
dupa ce am citit toate pajinile am vazut ca mai fuse cineva cu trage.
a trage eu trag tu ragi ![]() asa e si cu rage gasesti un verb care e asemanator il gonjugi pe ala si gata. acum alta mai multi pesti=banc mai multi cai=herghelie mai multe oi=turma mai multe pasari=stol mai multe insecte=roi mai multe gaini=???? ![]() This post has been edited by alphred: 13 Oct 2005, 15:18 |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da' pluralu' de la echipa nationala de fotbal il stiti?
Vi-l zic eu. O echipa Doua e chix. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
aia cu gripa aviara e buna, nu m-am gandit la ea
![]() dar aia cu echipa nationala e cu ? pai daca e o singura echipa la ce-i mai trebuie pl.? am mai vazut eu plural la sub compuse spre ex. nou-nascut noi-nascuti asa nu nou-nascuti asa da |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mache
In rusa la bere se zice pivo. Problema basarabenilor este ca au pocit absolut toate limbile pe care le stiu ei (cat de cat): dai o bere=torni o piva, a crescut aluatul=s-a primit coca, portocale, etc.=citruse, cizmarie=reparatia pantofilor, macelarie=carnaturi(desi aici e folosit limbajul arhaic), cum cu viata=ce mai faci, unde traiesti=unde locuiesti, iar exemplele pot continua la nesfarsit. Am stat 3 ani acolo si as putea deschide un topic pe problema asta. Au o singura problema: nu vor sa invete de la altii!!! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Mache @ 13 Oct 2005, 13:16) Daca nu ma insel, in limbile slave "piva" inseamna "bere" (parca asa imi aduc aminte ca citem prin meniuri, la Praga, anul tracut). Mache aici ai dreptate cu D mare... idem si la fel in crasmele din bratislava (SK pentru cei care nu stiu:)) a fost primul lucru pe care l-am invatat la fratii ch-sk.. daca-i zici chelnerului pivo iti zambeste frumos din plombe si daca ii si zici diki (un fel de multumesc prescurtat) dupa ce ti- a adus berea iti face si reducerela urmatoarele:) cu bine |
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:56 |