Logan submarin
![]() ![]() ![]() |
Logan submarin
kukuruz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Iar au facut bucurestenii dus. Ce nesimtiti domn'le!!, doar stiau avertizarile meteo.
![]() ![]() Risu-plinsu intr-o capitala...ce se vrea europeana. Miine se vor lua primele masuri...vor suda capacele de la canalizare, ca astazi au luat-o razna, au inceput sa sara de nebune. ![]() LE: Tot raul spre bine. Vom avea noi atractii turistice in Buc :plimbarea cu salteaua, gheizerele din Giulesti-Sirbi... This post has been edited by bomicabomic: 2 Oct 2005, 20:42 |
--------------------
x
x
- x
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze ca n-am avut tupeu sa stau la nici un rosu in zona aia inundata din berceni! Am trecut pe toate culorile rosii ale semafoarelor , deoarece daca opream in mijlocul oceanului , treceau masinile de pe contra sens si eram "sitting duck" la apa care mi-o aruncau direct in radiator , plus ca teava de esapament ar fi ramas SUB apa daca stationam. Asa ca am pus la o parte regulile de circulatie si cam asa au facut mai multi soferi ...era every man for himself
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am fost si prins intre lacul de acumulare Giulesti si Crangasi si am luat o gura de canal acoperita cu apa si fara capac rezultatul 2 cauciucuri varza si una bucata janta zdrente, traiasca primaria si apa noxa.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:54 |