DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan submarin

bomicabomic
post 21 Sep 2005, 15:42
Post #121

Ex-membru DaciaClub

Group: Members

Pai asta trebuiau sa spuna baietii, Mache, nu ca s-a kkt romanu, mai mult ca de obicei, ca a facut dus, etc...
Dar daca ala de la Apa Nova zicea asa ceva......rezulta ca investitiile promise si chipurile facute sunt egale cu zero...
Nu cadea chiar bine.....Dar ce e subliniat, este ca acesti occidentali pur singe, cu economia de piata la degetul mic, preiau din ce in ce mai mult obiceiurile "mioritice"......semn, ca ne pricem si noi romanii la ceva.

--------------------
x x - x
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mil
post 21 Sep 2005, 15:48
Post #122

ocupat

From: x

mai pierderile nu ajung in canalizare se duc in pamant ce sa le socotim?
Bilant de masa: in canalizare intra asa:

- apa uzata menajera
- apa uzata industriala
- apa pluviala

iese: apa uzata care ajunge la Glina, ar trebui epurata pana la nivelul de poluare al raului Dambovita si evacuata acolo (ata e un vis frumos smile.gif

cum apa pluviala este cu nemiluita in prezent o scadere a celorlate 2 componente duce la o usurare a sarcinii retelei) deci nu conteaza ca romanii se spala sau nu..conteaza sa nu trimita apa la canal cu voiosie, chiar si cand nu o platesc...eu in RO imi aduc aminte doar de robinete care picurau, si daca poate la nivel de locuinta s-a mai reglat, la nivel industrial...nu cred smile.gif si ca veni vorba de trasul apei...stiti ca pe aici au 2 butoane pentru tras apa...unu' pentru treaba mica (care goleste bazinul pana la jumatate) si altul pentru treaba mare...daca va povestesc de toalete uscate (fara apa) sau de colectarea apei de ploaie pe terasa pentru utilizarea ei la WC, incepeti sa spuneti ca scriu SF smile.gif

2 investitiile in reteaua de canalizarea sunt frectie la picior de lemn in bucuresti atat timp cat apa nu e epurata...ca sa ne intelegem, degeaba avem o super retea de incalzire daca nu exista centrala care sa o produca....deci prioritatea invetitiilor Apa Nova ar trebui sa fie Glina...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 21 Sep 2005, 15:53
Post #123

Ex-membru DaciaClub

Mil, la noi sunt vase economice, cu 2 pozitii, sau direct apa cu care au facut baie (cei fara venituri si cu contoare), economie la singe monser, rare sunt cazurile cind mai vezi robineti curgind aiurea si alte scurgeri inutile. S-a ajuns la situatia de toata jena, in care intr-o familie, in aceeasi apa fac baie 2-3.
Deci, ceea ce a spus nea francezu' ala, e cea mai mare gogomanie care am auzit-o anul asta......

LE : Eu zic ca prioritatea nr 1 a APANOVA este sa nu se mai spele bucurestenii mad.gif .

This post has been edited by bomicabomic: 21 Sep 2005, 15:58

--------------------
x x - x
+
mil
post 21 Sep 2005, 16:01
Post #124

ocupat

ca sunt de vanzare e una...ca se folosesc e alta...pariu cu tine ca nu e nu sunt 1000 de bazine de ast fel instalate in bucuresti ca sunt prea scumpe pentru familiile sarace si prea de neam prost prentru cele bogate

Apa Nova e direct interesata ca bucuresteanu' sa consume cat mai multa apa, in pretul m3 de apa potabila e inclusa si canalizarea si epurarea...nu ai contor la canalizare smile.gif !!! deci nici lor nu le convine ploaia asta, te asigur. Daca PR-ul lor a ajuns sa indemne consumatorii s anu le mai consume produsul...eu zic ca problema e chiar serioasa.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 21 Sep 2005, 16:16
Post #125

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

miiiil, nu mai fa pe avocatul diavolului, ca de data asta suntem prea uzi si plini de nervi tongue.gif

uno: sunt jdemii de wc-uri echipate cu economizor d-asta. E plin Bucurestiul de ele, ca de-astea se importa. Deci numarul lor trece lejer de 10.000 daca e sa ma gandesc numai la cate am vazut eu prin casele altora (si a mea).

duo: un astfel de sfat nu se da nene, pur si simplu nu se da! Mai degraba sa le zica consumatorilor industriali sa taie teava, nu consumatorilor casnici, care si-asa consuma apa cu taraita!

Mosii de sub mine strang apa cu care se spala (sic!) intr-un ibric, si cu ala "trag" si apa, intelegi!!? Si ca astia sunt destui!
Numai cand te uiti cat e metrul cub de apa si nu-ti mai arde de risipit apa!

D-asta zic ca pretentia d-lui Scuipat Jules este grotesca, jignitoare si total mincinoasa!

Ase ca, pleeeease! mad.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Sony
post 21 Sep 2005, 16:48
Post #126

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(kukuruz @ 21 Sep 2005, 11:06)
pai da, ca frantujii se mai imbaiaza, aristocratic, din cand in cand, in... sampanie!  wacko.gif

p.s. dupa care, o beau, nu-i dau drumu' la canal...  happy.gif
*

O epureaza prin vezica si tot in canal ajunge insotita de o cantitate mult mai mare de apa. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
mil
post 21 Sep 2005, 17:36
Post #127

ocupat

gata mah, dar cat e un m3 de apa aka 1000 de l? Ca fac un calcul economic cum se pote utiliza apa de pe bloc la WC, poate o da o seceta la anul de ma injura locatarii smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 22 Sep 2005, 09:30
Post #128

Speedy Gonzales

heheheh....
din... http://www.evz.ro/comentarii/?news_id=198161

Attached thumbnail(s)
images.jpg ( Size: 11.13k ) Number of downloads: 97

--------------------
+
body
post 22 Sep 2005, 12:28
Post #129

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Nu stiu cum e la Bucuresti dar si la noi in Ploiesti tot javrele de la Apa Nova sunt si platim canalizarea la 80% din cantitatea de apa consumata !Adica , daca , contoarul de apa indica 10 mc se va plati o cantitate de 8 mc de apa la canalizare !

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
musicall
post 22 Sep 2005, 13:51
Post #130

musicall

From: Braila

excl.gif Bancul zilei

Dupa inundatii:
- Ai avut multa apa in casa?
- Nu stiu, ca n-am apometru!

&

car_4805.jpg ( Size: 9.46k ) Number of downloads: 76

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
maddan
post 22 Sep 2005, 14:00
Post #131

Speedy Gonzales

http://dreamz.ro/blog/
http://www.paginiweb.com/blog/
http://photoraid.dordeduca.ro/2005/
http://sugiuc.blog.com/

LOL

Daca stau sa ma uit pe bloguri, toata lumea numai despre asta vorbeste!!! Foooaarte taaare, frate! biggrin.gif

--------------------
+
kukuruz
post 22 Sep 2005, 14:04
Post #132

Membru

Si, pentru ca s-a tot vorbit de Aqua Nova asta, iata si contributia lui Dinescu la tema:
Ca de obicei, presa pare singura interesată să-i afle pe vinovați. Grea misie, prin ceața aruncată de grangurii Capitalei. Primul scos la înaintare a fost „colectorul central” – țeava în care se varsă toate canalele Bucureștiului. Dar și ăsta a lucrat în complicitate cu populația inconștientă care, deși vedea bine că plouă, s-a apucat să facă duș și să tragă apa la veceu. Culmea obrăzniciei, ne-a scos vinovați chiar Apa Nova – regia de apă-canal. O societate care stoarce zilnic din oraș de la 250.000 de euro în sus. O firmă care se angajase să investească un miliard de dolari, în cei 25 de ani în care are concesionată țevăraia Capitalei. Primii cinci au trecut, fără să salte măcar capacele de canal pe care scrie și acum Bucuresci, fără să ne-arate barem niște vidanje, când facem igrasie. Iar în următorii doi-trei ani a explicat chiar primarul Videanu ce-o să se întâmple: Apa Nova o să încaseze liniștită, iar Bucureștiul o să pompeze 130 de milioane de euro – bani scoși din obligațiuni municipale.

Gandul, 22.09.2005
Cre'ca se refera la proiectul pentru remedierea sistemului de canalizare din Bucuresti din stirea pe care am pus-o ieri aici ce ar putea fi demarat la anu' _daca_ se gaseste finantare pentru asa ceva.

--------------------
+
mil
post 22 Sep 2005, 14:50
Post #133

ocupat

of, mai copii investitiile nu s-au facut pentru ca se faceau degeaba, v-am zis...NU AVEM STATIE DE EPURARE FUNCTIONALA IN BUCURESTI care sa le preia pe cele existente, in aceste conditii dezvoltarea retelei de canalizare nu are decat un rol estetic sau in caz de ploi de acestea sa dreneze un pic mai mult strazile, in nici un caz nu ar fi facut fata la 4-5 de zile si nopti de ploaie din belsug si ar fi fost si cheltuiti banii aiurea. Daca bucurestiul avea mai putine suprafete etanseizate (asfaltate, betonate) apa ar fi fost absorbita si de pamant in mai mare masura si mai cruta reteaua de canalizare...de ce cerdeti ca au inventata astia parkingule permeabile, ca sa faca economie la asfalt? Viidanjele pe care le reclamati nu ar face nici ele nici o branza...pricepeti ca atata duce reteaua actualmente...daca scot apa de pe o strada...o sa se mute la vale pe alta strada atata tot.

La PAris cand ploua asa inunda Sena ,strazile joase (cine a fost le stie, Rive Droite et Rive Gauche), restul nu patesc nimic ca au si niste maluri de 4-5 m inaltime si Parisul e ca un lighean apa strangandu-se gravitational spre Sena, pe deasupra au si un sistem de canalizare a apelor de ploaie separat (da' vechi tata, nceput acu' 200 de ani) care preia apele de ploaie si le duce cat mai repede spre rau. Anual iese Sena din matca cu vre 1-2 m, opresc circulatia pe maluri si gata...la noi nu e asa, pentru ca nu prea ploua ca la Paris sau la Londra...e alta clima e o situatie exceptionala acre se intampla, conform statisticilor maddan, 1 data la 200 de ani. Daca la Paris ar ploua o luna la rand ar intra si astia in panica.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 22 Sep 2005, 14:59
Post #134

Ex-membru DaciaClub

Concluzie, sa ne rugam la D-zeu, sa o opreasca....ca de nu....devenim fii ploii.... biggrin.gif biggrin.gif
Mai Mil, da-o-n pana mea de statie de epurare, matale nu pricepi ca canalele alea care trebuie sa adune apa de pe strazi sunt infundate, sunt vai mama lor. Au inceput sa scoata kkt-ul la suprafata.
La P_ta Unirii, la Metrou, pute de nu poti sta....si asta se intimpla de ieri si oricum de plouat n-am mai plouat ca marti.

--------------------
x x - x
+
maddan
post 22 Sep 2005, 15:22
Post #135

Speedy Gonzales

bomi, mirosul de la metrou este cauzat in mod exclusiv de populatia pasnica a Bucurestiului, care si-a tinut kktul in ea urmand indicatiile Apa Nova. Da' dupa trei zile de abstinenta, mai scapa oamenii in pantaloni si pute, eh! biggrin.gif

--------------------
+
Liviu M
post 22 Sep 2005, 15:31
Post #136

Membru

From: Germania

QUOTE(maddan @ 21 Sep 2005, 16:16)

Numai cand te uiti cat e metrul cub de apa...

10Euro?

--------------------
Ford Mondeo
+
costi
post 22 Sep 2005, 15:38
Post #137

Membru autentic

Faza cu refulatul rahatului pe strazi e cit se poate de reala.
Azi dimineata recomandau la radio dezinfectarea hainelor / incaltamintei

--------------------
DSN/SLZ
+
mil
post 22 Sep 2005, 15:50
Post #138

ocupat

cine i-a pus sa unifice retelele de canalizarea si apa pluviala?

au zis ca sunt smecheri ca nu pun 2 randuri de tevi doar leaga canalele la cea existenta (si nu e vorba de Apa Nova aici...de alte creiere crete de prin anii 60)...uite ticule ca nu sunt fraiere municipalitatile care fac retele separate...ce sa zic...geaba dati in Apa Nova primaria trebuie sa faca mai multe tampoane...(canale fara scurgere in retea) ca sa ajute apa colectata sa intre in pamant, da ei au schimbat bordurile, aia le-a fost prioritatea...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 22 Sep 2005, 19:28
Post #139

Speedy Gonzales

miiiiiil!!!!!

Tu ai idee cat platesc bucurestenii pe luna catre Apa Nova sa faca..... nimic? Ai cumva idee?!

In afara de smenuri colosale pe care le stiu prea bine, Apa Nova nu a facut shit in Bucuresti!

Evident ca nu doar Apa Nova este vinovata de ceea ce se intampla. Apa Nova e vinovata ca nu a investit in niste cisterne cu pompe si in alte utilaje de scoatere a apei de pe strazile cu probleme.
Vinovati sunt multi altii. Si mai ales cei care timp de 15 ani nu au facut nimic pentru Bucuresti.

Dar nu-mi scoate Apa Nova drept victima, ca ma apuc sa plang, zau asa!

ps.
in alta ordine de idei, am admirat asta-seara cum apa din Herastrau aproape depasea ecluza... daca va continua sa curga asa pe acolo nu cred ca malurile care tin ecluza vor mai tine mult...

--------------------
+
bomicabomic
post 23 Sep 2005, 09:15
Post #140

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(maddan @ 22 Sep 2005, 20:28)
Dar nu-mi scoate Apa Nova drept victima, ca ma apuc sa plang, zau asa!
*

Eu deja am angajat un cor de bocitoare... laugh.gif
http://www.hotnews.ro/articol_32507-Secret...ane-de-euro.htm

--------------------
x x - x
+
kukuruz
post 23 Sep 2005, 10:39
Post #141

Membru

imgzoom_32585.jpg

http://www.hotnews.ro/articol_32502-Stare-...tului-Ilfov.htm

http://www.hotnews.ro/articol_32554-Stare-...n-Bucuresti.htm

Titlurile spun totul !

Cica americanii au evacuat 1 milion de oameni din fata uraganului lor, Rita pe nume.

Noi, aici, in Bucuresti Ilfov, ce facem?

Io cre'ca nu-i vreme de crosetat. Uitati-va pe fereasta!

--------------------
+
bomicabomic
post 23 Sep 2005, 10:42
Post #142

Ex-membru DaciaClub

Si unde dreaq sa ne ducem, ca situatia e naspa si in jurul Bucurestiului...Nu-mi fac probleme, stau la 5 si sunt si asigurat de unii co-forumisti, ca Loganul e submarin.biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
kukuruz
post 23 Sep 2005, 10:57
Post #143

Membru

QUOTE(bomicabomic @ 23 Sep 2005, 11:42)
[...] sunt si asigurat de unii co-forumisti, ca Loganul e submarin.biggrin.gif

daca loganu' ar arata asa, as mai zice sa stai linistit... ca la etaju' 5 inconjurat de apa de 2-3 m si fara internet (se ia curentu', by the way) nu te vad bine smile.gif

Attached thumbnail(s)
amphibious_vehicle1.jpg ( Size: 39.03k ) Number of downloads: 56

--------------------
+
bomicabomic
post 23 Sep 2005, 12:36
Post #144

Ex-membru DaciaClub

Mai ca-mi ia netu', nu-i mare problema, dar oare mi-o da APANOVA voie sa ma spal pe dinti sau sa fac kk?? laugh.gif

Nu-i de gluma!!! Maddan, ceva vesti noi? ca ia uitati ce scrie aici :

Lacurile din Capitala au crescut amenintator. In parcul Herastrau, lacul mai are cativa centimetri pana sa se reverse. Autoritatile au dat drumul apei sa curga spre Lacul Floreasca si apoi in Lacul Tei.

Lacul Ciurel ameninta sa inunde tot Bucurestiul daca se revarsa. Nivelul apei a crescut cu un metru. Autoritatile supravegheaza in continuu situatia.

Hotnews.ro

This post has been edited by bomicabomic: 23 Sep 2005, 12:51

--------------------
x x - x
+
maddan
post 23 Sep 2005, 12:59
Post #145

Speedy Gonzales

Bai... deocamdata nu pot spune decat ca sursa mea de la Ape nu a mai venit de 3 zile acasa. Si avand in vedere torentele de afara, nu se mai poate spune nimic sigur. Decat ca situatia pe Dambovita s-a stabilizat, in timp ce Colentina creste.

Cand am ceva de spus voi spune...

--------------------
+
kukuruz
post 23 Sep 2005, 13:31
Post #146

Membru

Tot acolo mai scrie:

Autoritatile indeamna insa populatia sa nu intre in panica.

Cred ca de'aia la radio, pe care-l tin deschis, nu spune nimic deosebit, dau emisiunile obisnuite.

This is NOT fun...

--------------------
+
maddan
post 23 Sep 2005, 15:53
Post #147

Speedy Gonzales

Nu e chiar un motiv de panica... In cel mai rau caz, o sa se rupa un pic malul intre Herastrau si Floreasca, eventual cu o portiune din Bd. Aviatorilor. Acolo vine apa puternic prin si peste ecluza, iar baietii au pregatit deja ceva zeci de saci de nisip.
In rest... doar sarmanii cu case cu curte si fara canalizare au de ce sa se teama...
Precum si bogatanii cu vilanele chiar pe buza lacurilor. .. 04.gif

--------------------
+
dexter
post 23 Sep 2005, 16:09
Post #148

Membru incepator

Proaste vesti sad.gif
Mai ales ca eu sunt dintre "sarmanii" cu case la curte si fara canalizare ...
Mai ca nu-mi vine sa ma duc acasa; aș ramâne la birou smile.gif

--------------------
Skoda Octavia 2 Tdi Trend / septembrie 2008
+
avathan
post 23 Sep 2005, 16:10
Post #149

eu.

Group: Banned
From: Buc

QUOTE(vv @ 20 Sep 2005, 13:29)
Aloooo, paule, las-o balta, ca alea cu albastru (marin) erau Solenza nu Logan! 04.gif
*

asa e astea sunt albastru Egee

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
AND
post 2 Oct 2005, 19:22
Post #150

Membru autentic

Bucurestiul iar sub apa! M-a prins oceanul prin berceni , unde imi venea apa pana la bara ! Dacii 1310 ramase in mij apei cu avariile pornite pe capete! Cielo , BMW Seria 5 si multe alte masini care se pare ..n-au facut fata apelor tongue.gif ..nu ca Golanul meu , care spargea valurile de parca era Titanicu!

Groaza oricum! sad.gif

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 12:36
Forum Renault