Logan submarin
![]() ![]() ![]() |
Logan submarin
Lolek |
![]()
|
||
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai lexy, cred ca a intrat apa in toyota... Tu ai senzatia ca suntem "veniti cu loganu'" (ca sa nu zic "pluta")... Ne-am cam imaginat ca aia reprezinta, dar se facea bascalie.... NU trebuia neaparat sa dai tu o explicatie a celebrei zicale...
![]() ho ma ca am glumit... nu te-nerva.... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Skija, to da airport
![]() LExy e fata, si ce fata, asa ca mai piano cu apelativele ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
stiu ca-i fata... i-am zis "ba", ca o consider una de-a noastra... (
![]() Plus de asta, tu ce te bagi? ai vreo "fericire" la ea? Sau a intrat apa si-n Focus? Sau esti singurul dintre noi caruia ii trebuia o explicatie la zicala aia? This post has been edited by skija: 20 Sep 2005, 13:57 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
A intrat in focus, dar a udat doar mocheta cu care e tapetat pasajul rotilor
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Si n-o sa vezi apa in toyota decat in sticla de juma pusa in locusorul ei special amenjat;) ![]() --- Si nu trebuie ca cineva sa aibe vreo fericire la o tipa ca sa fie cavaler ![]() This post has been edited by Lexy: 20 Sep 2005, 14:10 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
skija |
![]()
|
Luka are dreptate... e imperios necesar....
![]() Nu ma, da explicatia aia chiar m-a enervat... si a sarit palup (bravo lui) sa-ti ia apararea jignidu-ma pe mine... dar ma rog.. uite, eu cedez... ![]() Iar toate astea nu au nici o legatura cu topicul, suntem rau pe dinafara si propun sa revenim la INUNDATIILE dein Bucuresti si la SUPERMASINA "impermeabila" care se numeste LOGAN (cu sau fara vasle)... asta e.. noi nu avem nici toyota nici focus.. suntem mai saraci... This post has been edited by skija: 20 Sep 2005, 14:27 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@luka
Ohhh yeah!I keep forgetting that....u're right! @skija c'mon..relax,is just a forum! This post has been edited by Lexy: 20 Sep 2005, 14:29 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 20 Sep 2005, 14:26) pentru posteritate, tre inserat un comentariu a la Dobritoaia aici in caz de se lasa cu lanturi si luncege, skija si Lexy au postat aprox. simultan, iar Lexy ii raspundea lui Luka. multumesc. L.E.: a fost un comentariu sportiv, adica complet inutil - deoarece s-a intervenit pe flancul drept cu un balon inalt in careul advers unde s-a editat postul si mingea se odihneste in plasa. ![]() This post has been edited by Lolek: 20 Sep 2005, 14:31 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hey...era vorba de inundatii, de Logan, de capacitatile plutitoare ale acestei minunatii.
Back on topic.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Luka |
![]()
|
Off (ultima) Lexy: as fi avut replica, sa stii, da uite ca nu ma lasa autoritatile:)
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
paulp |
![]()
|
Pentru a nu ramine mai prejos de loganu plutitor, imi cer scuze lui Skija daca l-am jignit (apropo nick-ul meu e paulp
![]() ![]() Flame close ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 20 Sep 2005, 15:31) Hey...era vorba de inundatii, de Logan, de capacitatile plutitoare ale acestei minunatii. Back on topic.... PAI si noi despre ce ti se pare ca vorbim aici??? ![]() QUOTE(paulp @ 20 Sep 2005, 15:36) ![]() Multumiri domnule cavaler ![]() Scuzati off topicul On topic:Dar se mai opreste ploaia asta astazi??? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Luka |
![]()
|
Pai cine stie ce 'cavaleri' mai apar pe ploaie...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lume-lume ... oferta speciala la obiecte gonflabile la careu' de furci ... cumperi 2 iti dam si una bucata snorkle pentru condus. Pentru nesatisfacuti avem si vasle
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Io am venit astazi cu metroul...
![]() Si cand tocmai ma enervasem ca a trebuit sa umblu de bezmetic prin ploaie pana la metrou si de la iesirea din metrou pana la serviciu, colegii care au venit cu masinile au ajuns cu 1 ora mai tarziu.... si m-am linistit. Cum la opel nu mi s-au dat si vasle, cred ca o sa ramana in continuare parcat... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica se anunta cantitati de 50 de litri/mp in Bucuresti in orele urmatoare.
![]() Cum franghia si sapunul nu au ajuns la toata lumea, ramane sa ma duc acasa cu acvariul 385 sau, cu specia aia mai rara, 136. O sa fie o adevarata operatiune de pestisorizare. Sper sa nu ne atace coloniile de (s)cufundaci de Logan si lopatari de berlina. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(maddan @ 20 Sep 2005, 16:03) Sa iti fie invatatura de minte sa mai cumperi tehnologie germana. Mai ales acuma dupa ce initiatorul ne-a dovedit calitatile Loganului pe apa, cred ca iti vei corecta greseala sa iti dai Opelul la remat si sa iti iei ZKR. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Luka |
![]()
|
Stire de ultima ora: pretul Loganului a explodat spectaculos, observandu-se calitatile acestei minunate creatii a omului. Logan, nu-i masina, nu e barca, nu e avion...e de toate intr-una.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
eee, radeti voi radeti de masini ieftine...
tocmai vorbesc cu maica-mea la telefon. a trecut cu matizul pe la bobocica, trecand vitejeste pe langa o... octavia inecata. povestea ca a facut bordul la matiz ca pomul de craciun, dupa care s-au stins treptat toate becurile. eu unul cred ca de tot, dar motorul merge. MATIZ RULZZ! This post has been edited by adso: 20 Sep 2005, 15:32 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
paulp |
![]()
|
Octavia aia era gri metalizat si avea nr de leasing, si eventual era unu mare inauntru injurind nervos...?
Beeeei, care are nr lu Andrei ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
adso
Ceva nu e OK la Matizul ala. La greutatea lui ar trebui sa stea pe apa, ca anumite specii de tantari, care stau pe suprafata apei. Nu sa pluteasca, sa stea pe apa. Ceva nu e OK cu el. Degeaba il lauzi. Du masina in service sa vezi ce are de nu sta (pe langa problemele electrice aparute ) so...ramanem la Logan....masinaria multifunctionala. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adso |
![]()
|
driverx, asta e si convingerea mea intima... cred ca a plutit pana pe malul al'lalt... cum are anvelope noi, se pare ca au functionat ca zbaturi.
oare e ceva ilegal aici? maica-mea are doar carnet de sofer, nu si brevet de timonier... ![]() si nu, nu e tantar... e supozitor... intra oriunde... o parchezi peste tot. |
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Stimabililor, da' lu' domn' presedinte i-a scos cineva vaporul prin oras?
Pe consiliera a salvat-o careva? This post has been edited by Mache: 20 Sep 2005, 15:42 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
paulp |
![]()
|
A salvat-o aerul din cap
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adso |
![]()
|
la salvat consiliera, sa se salveze doar o data, sa se ajunga la toti, da?
daca e cazu', rechizitionez si matizu'... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 03:11 |