Logan submarin
![]() ![]() ![]() |
Logan submarin
BogdanF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Luka @ 20 Sep 2005, 12:14) mancare chinezeasca daca vrei. si-acuma am mustrari de constiinta si ceva spaime cand ma gandesc c-o veni ala cu "furnicile de copac" intr-o ora stilul bras si o sa-l vad in fata mea ca un borcan de castraveti murati. hai ca nu-l platesc cu bonuri de masa si-i las si lui acolo sa aiba de-o umbrela ceva. QUOTE(BogdanF @ 20 Sep 2005, 12:16) Eu am o propunere, decat sa stam sa ne plangem ca ne intra apa in masini, ne luam gondole si ne infratim cu Venetia. venetia se duce naibii in cativa ani. mai bine ne infratim cu Papua-Noua-Guinee si cu Lexy, suna mai bine. This post has been edited by Lolek: 20 Sep 2005, 12:20 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Pai toti ne infratim cu Lexy????? Mi-ar fi placut sa am o sora, dar atatia frati.....
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai, la cate innundatii is pe acolo in Bucuresti, eu zic sa montati bete dinalea ca in Venetia pentru a masura nivelul apei. Dar unitatea de masura sa nu fie in cm sau in ce e, ci in Logani. 1 Logan = 1,5 m (inaltimea unui Logan).
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lolek |
![]()
|
driverx, aia cu gondolele nu folosesc batul ca sa masoare nivelul apei ci pentru propulsie
![]() |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Luka |
![]()
|
De unde va veni expresia ' a da cu Loganu-n balta'...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Aloooo, paule, las-o balta, ca alea cu albastru (marin) erau Solenza nu Logan!
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Lolek @ 20 Sep 2005, 13:26) driverx, aia cu gondolele nu folosesc batul ca sa masoare nivelul apei ci pentru propulsie ![]() ![]() ![]() Propun sa ii zicem Loganivelmetru. "De unde va veni expresia ' a da cu Loganu-n balta'... Sau de fundul oceanului Bucuresti. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lolek |
![]()
|
e ok atunci, pun pariu c-avem cate-un Logan langa fiecare bloc
![]() This post has been edited by Lolek: 20 Sep 2005, 12:32 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Luka |
![]()
|
Dar trebuie sa stea si proprietarii inauntru ca sa se faca masuratoarea cat mai exact....
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
driverx |
![]()
|
Nu mai. Se poate mai simplu face. Doar idea e putin mai complicata
Sunt loganuri plutitoare (alea bune) si...neplutitoare (alea naspa, cu punti naspa, cu vopsea naspa, cu chedere naspa) Cand nivelul apei ajunge la plafonul loganurilor naspa, puneti loganurile bune deasupra (foarte usor, deoarece astea plutesc, trebuie doar impinse deasupra celor naspa) Pasul urmator dar si foarte important este transformarea loganului plutitor in unul neplutitor. Se dau gauri...improvizati voi ceva. E foarte important, pentru ca Loganul plutitor sa nu mai urce o data cu apa, ci sa stea pe celalalt Logan neplutitor. Si apa creste in continuare si repetati procesul mai sus mentionat. Are avantajul ca e usor de tinut minte adancimea...1 Logan, 2 Logani, 3 Logani. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Haideti mai baieti nu va mai certati....sa ne avem ca fratii
![]() ![]() Si Lolek a zis turcuaz de la apa si de la culoarea masinii care e albastra ![]() ![]() Pana una alta najpa aici la voi la Rumania ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 20 Sep 2005, 12:40) ...daca raspunde cand fac fleosc-fleosc la portiera, ma descalt. QUOTE(Lexy @ 20 Sep 2005, 12:40) rog nevasta care citeste pe net sa se prezinte la oficiul de casatorii imediat dupa ploaie sa legalizam relatia si poate tragem si niste copii de fata cu starea civila sa nu mai facem un drum pentru certificate de nastere ![]() notta bene, sa se imbrace turcoaz daca se poate, multumesc pentru intelegere. ![]() This post has been edited by Lolek: 20 Sep 2005, 12:46 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Baaa... dati-mi si mie niste Loganuri uscate, ca apa a inceput sa se infiltreze pe la geamuri!!! Si dati-mi si ceva turcoaz, macar sa o colorez putin, ca e cam jegoasa!!! Saru-mana, vecina, nu aveti un sapun in plus?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Luka |
![]()
|
Este, maica, si sapun, si chit, si tot ce trebuie la casa sinistratului...
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai mai, nu mai aberati, ca problema e naspa. M-a sunat un var din Bucuresti ca i-a intrat o gramada de apa. Acum, in graba, n-am gasit topicul cu "apa in Logan", asa ca intreb aici (scuze moderatorilor): ce sa faca, sa inchida geamurile???
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Valeleeeuuuuu muica, da la ora asta pe calea mosilor ciuciuca masini.Neicusorule ploaia asta a topit masinile bre' care este...
Nu imi vine sa cred, in alta zi la ora asta era nebunie pe calea mosilor, acum liber-liber, ce iti e si cu ploaia asta....surprize-surprize. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Lolekule, franghia a ramas de la inundatia trecuta. Ca primiseara sefii niste pachete din strainatate, cu ajutoare, si la noi atat a ajuns. Ca barcile le-au luat ei.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lolek |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai nene.. da' n-are nimeni poze cu "macelul" de azi-dimineata din Bucuresti ???... Ca de la Metrou Eroilor pana pe Panduri (langa spital) am ajuns mai repede decat 226... (eu pe jos, pe ploaie)... Erau 100000000000.... de masini intre Academia Militara si intersectia cu Splai... NEBUNIE...
si poate baga cineva poze... PS: imi spunea un coleg ca pe Colentina se circula dinspre Europa pe ambele sensuri + trotuar... Cica nu se mai putea circula SPRE Europa... Numai spre Obor... Pe vreme ca asta ar trebui sa infiintam un nou forum... PIETONCLUB.ro sau METROREXCLUB... ![]() This post has been edited by skija: 20 Sep 2005, 13:12 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai daca Loganu avea 6 airbaguri poate reusea sa se faca salupa dar asa niet
![]() ![]() ![]() Exista o zicala: ca daca te-ai infundat in rahat pana la nas inchide gura macar ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
o sa bage in dotarea standart la GOLAN si vasle?...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Asa e!
Si se ingalbenesc si dintii ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
Neh ..asta era o expresie greceasca...adica tocmai daca tot te-ai facut de cacao din mai multe puncte de vedere macar inchide gura ca sa nu mai spui si altele..capisci?Adica pepsi light si nu altceva!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 04:37 |