DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Teapa a la BRD, pentru cei cu credit la BRD ...

adister
post 17 Aug 2006, 16:11
Post #121

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

BodoC - si eu am credit tot in euro (din octombrie 2004), dar nu Moderato. Banuiala mea e ca au renuntat la dobanda mai mica pentru Moderato, aducand-o la acelasi nivel cu celelalte dobanzi pentru creditele auto.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiusoft
post 22 Aug 2006, 22:48
Post #122

Membru de sub patura

In extrasul de cont pe care l-am primit azi (pe luna iulie) scrie asa:

[bla, bla]
Astfel, incepand cu data de 14 august 2006, acestea se modifica dupa cum urmeaza:

Credite nevoi personale fara ipoteca:
* Expresso lejer, in RON, in sold la data de 05.07.2006: 11,9% p.a., si in EUR, in sold la data de 31.07.2006: 10,9% p.a.
* Conventia Beneficii, in sold la data de 05.07.2006: 10,9% p.a. - RON si acordate intre 05.07.2006 si 31.07.2006: 11,9% p.a. - RON;
* Expresso nenominalizate, in sold la data de 20.02.2006 - 12% p.a. - EUR

Credite nevoi personale cu ipoteca:
* Expresson NonStop, in sold la data de 31.07.2006: 9,9% p.a. - RON si 8,4% p.a. - EUR
* Expresso Dublu, in sold la data de 03.04.2006: 10,5% p.a. - RON si 10% p.a. - EUR

Credite auto:
* Dacia utilitare/Renault/Nissan in RON, in sold la data de 06.07.2006: 9,5% p.a.
* Dacia utilitare/Renault/Nissan: 10,9% p.a. - EUR si Dacia Logan - Moderato Plus: 10,4% p.a. - EUR, in sold la data de 31.07.2006
* Moderato, in sold la data de 20.03.2006, 9,9% p.a. - RON si 10,4% p.a. - EUR
* Oferta promotionala Dacia/Renault/Nissan, valabila pana la 31.08.2005, 9,4% p.a - EUR
* Alte credite auto, in RON, in sold la data de 06.07.2006: 10,5% p.a.
* Alte credite auto, in EUR, in sold la data de 31.07.2006: 11,4% p.a.

Mi se pare destul de clar, deci sa nu spuneti sa nu v-a anuntat banca tongue.gif.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
adister
post 23 Aug 2006, 07:08
Post #123

Membru autentic

Mda, am primit si eu extrasele de la BRD....incepand de luna asta "beneficiez" de o dobanda de 10.9%

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
Amedeus
post 23 Aug 2006, 20:15
Post #124

Membru cu Logan

From: TM

Am intrebat azi la Vocalis la BRD cu cat se mareste rata. Dupa ce am dat ceva date de identificare tipa a verificat si a spus ca dobanda este 9,5 % (credit in lei) si mi-a dictat exact suma pe care trebuie sa o platesc la urmatoarea rata. Spre surprinderea mea suma este exact cea pe care o dadeam si pana acum cu toate ca eu stiam ca dobanda este 8,9 %. Probabil ca aici e teapa si de fapt din februarie eu platesc 9,5%. Nici comisionul nu este mai mare (tot 10 RON)
I-am spus ca am citit pe internet ca se mareste dobanda si tipa a raspuns ca sunt situati particulare la fiecare credit si datele pe care mi le-a dat sunt exacte.

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
Como
post 17 Oct 2006, 07:52
Post #125

Membru autentic

Eu am credit la BRD pe 4 ani si asigurare casco la Asiban, incepand din aprilie 2005. Plata ratelor la asigurare se face anual din contul BRD.

La sfarsitul primului an, Asiban si-a luat din cont prima de asigurare redusa cu 10%; in acel an am avut doua dosare de dauna, la primul am platit RSA, iar pentru al doilea dosar nu am mai depus actele pentru despagubire (fara scandal pot recupera doar vreo 30 de lei noi).

Iar in luna octombrie ma trezesc ca Asiban isi trage din cont diferenta de prima de asigurare de 10% (plus vreo 4 euro). Asa ca ma intreb:

1) De ce a virat BRD banii din cont? In contractul de credit scrie asa: "Imprumutatul autorizeaza banca sa-i debiteze orice cont cu sumele reprezentand primele de asigurare". Asta nu e prima de asigurare, este "diferenta polita".

2) Este normal ca Asiban a cerut, la 6 luni de la plata primei de asigurare, o diferenta de polita pentru intreg anul de asigurare? Era o treaba daca cerea diferenta pentru perioada care a mai ramas pana la sfarsitul anului de contract; mie imi suna a plata retroactiva pentru perioada scursa pana azi, de la inceputul anului.

In cont erau suficienti bani, pentru ca eu depusesem suma intreaga pentru casco, deci n-am datorii la banca. Dar daca ma trezesc intr-o zi ca, de exemplu, vodafonu' spune ca a gresit cand mi-a calculat facturile in ultimii 5 ani si ca le datorez nu-stiu-cati bani, desi eu le-am platit toate facturile emise (si la timp)?

This post has been edited by thecagero: 17 Oct 2006, 07:53

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
marksman
post 17 Oct 2006, 07:59
Post #126

Post mortem nihil est

From: sat

Da' oare nu era reintregirea politei ceea ce si-a luat Asibanul? Din cate stiu eu din "experienta" leasingului, atata timp cat masina nu e inca in proprietatea ta, banca respectiv societatea de leasing vrea sa fie "acoperita" tot timpul.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
Ci_co
post 17 Oct 2006, 08:35
Post #127

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Corect ! Cat timp ai creditul /leasingul nu esti tu proprietar al bunului . Esti in acte dar nu ti-au spus ca nu poti vinde masina pe perioada creditului ?? Deci banca este patronu tu esti un mic director tongue.gif

Salutare !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
clr
post 17 Oct 2006, 08:58
Post #128

Membru autentic

Ba pardon: la credit esti proprietarul bunului. Ca e gajat in favoarea bancii e altceva, dar bunul este al tau.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
Ci_co
post 17 Oct 2006, 10:08
Post #129

QUOTE(clr @ 17 Oct 2006, 19:58)
Ba pardon: la credit esti proprietarul bunului. Ca e gajat in favoarea bancii e altceva, dar bunul este al tau.
*

Si daca esti tu proprietarul bunului de ce nu il poti vinde ??? Sau ce as crede eu este faptul ca daca nu ai probleme cu plata ratelor o poti vinde biggrin.gif fara sa stie banca !
Eu asa stiu ca asa au zis cei de la banca cand am facut si ridicat actele !

--------------------
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
clr
post 17 Oct 2006, 10:42
Post #130

Membru autentic

De aia exista gaj da?
Ca sa nu il poti vinde.
Este o garantie.

Cat despre ideea cu vandutul in timpul creditului, in trecut chiar se putea ..., intre timp BRD -ul a schimbat un pic politica ...

Iar oprelistile in general se fac cu acte nu cu ceea 'ce zice' banca sau altcineva.

--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

+
SilviuB
post 17 Oct 2006, 12:47
Post #131

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Daca masina nu e gajata si imprumutul a fost pt nevoi personale ?!! E o varianta.

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
Ci_co
post 17 Oct 2006, 14:19
Post #132

Tocmai am fost sunat de catre tipa de la BRD ca tre sa depun cu 50.000 mii mai mult nu stiu ce comisioane si bla bla ! tre sa vb cu unu de la banca sa ma lamuresc .

--------------------
+
catap
post 23 May 2007, 09:55
Post #133

Membru incepator

Tocmai ma cofrunt si eu cu o problema legata de BRD si ASIBAN.
Am credit Modorerato la BRD pe 7ani si polita CASCO am facut-o la ASIBAN. In primul an totul a decurs normal.
In cel de-al 2 lea an cand am fost sa reinoiesc polita la BRD mi s-a spus ca noua polita se face pe toata perioada creditului (inca 6 ani) si a ramas sa platesc semestrial rata CASCO conform desfasuratorului pe care l-am primit de la ei(in martie si sept).
Problema a aparut acum cand am primit extrasul de cont si am vazut ca sunt mai multi bani decat ar trebui si am aflat ca BRD nu a mai incasat polita pe 31 mar 07 cum era normal si au retras din cont doar rata aferenta lunii respective.
In toata aceasta perioada nu am fost avertizat de nimeni precum ca eu numai am CASCO.

In urma discutiei cu BRD mi se spune ca este o eroare si ca vor sa-mi completeze o noua polita tot pe toata perioada creditului dar incepand cu ziua de astazi. Deci avand intrerupere teoretic trebuie sa merg la asigurator pt a se face inspectie.

Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

Multumesc

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 - TR 31 XXX
+
axabrt
post 23 May 2007, 10:33
Post #134

Membru autentic

From: Ploiesti

de fapt se poAte vinde masina...la mine a mers

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 15:44
Forum Renault