DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Teapa a la BRD, pentru cei cu credit la BRD ...

ovidiusoft
post 3 Oct 2005, 16:18
Post #61

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(ghc @ 3 Oct 2005, 17:13)
Apropos de BRD, ca s-a discutat si despre (de)serviciul BRD-NET. Are idee cineva ce inseamna chestia incercuita cu rosu? A se observa ca nu e abonamentul lunar, iar schimburi valutare nu fac.
*

Parca mi-au explicat mie la un moment dat ca se poate folosi contul personal si pentru plati in valuta (nu mai stiu daca debit sau credit). Si mie-mi iau la fel, nu conteaza daca folosesti sau nu.

Later: Ba folosesti, ca abonamentul BRD-NET este 1 Euro. Care se ia in euro si de asta ai comision de gestiune. Niste magari.

This post has been edited by ovidiusoft: 3 Oct 2005, 16:22

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Valentine
post 3 Oct 2005, 16:57
Post #62

Old Timer

From: California

QUOTE(fion98 @ 3 Oct 2005, 08:35)
BRD nu transfera banii automat catre ASIBAN.

Eu mi-am facut un cont in euro si o conventie de debitarea automata a lui pentru ratele loganului. Dar, din pacate dupa cum a spus consilierul de credite pentru ASIBAN nu se poate incheia o astfel de conventie.
*

Pai nu stiu ce a spus consilierul ASIBAN, dar aia de la banca toti mi-au spus ca transferul de face automat. Cine e dobitoc in acest caz?! Consilierul sau aia de la banca, ca sa stiu pentru rata CASCO care urmeaza in 2 luni biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Cornel001
post 3 Oct 2005, 18:22
Post #63

membru belit

Astia nu stiu ce sa faca ca sa-ti mai puna jdemii de comisioane si comisionute.. care e diminutivul ? Asteptam comisionul pt ca ai intrat in cladirea bancii.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
fion98
post 4 Oct 2005, 07:35
Post #64

Membru autentic

Acum eu ce sa-ti zic, ....

eu fiind mai comod am incheiat conventie de debitarea automata, pentru rata. Am intrebat si de ASIBAN daca nu se poate face acelasi lucru, ca sa nu ma mai deplasez/stresez si cu aceasta minora problema. Raspunsul a fost ca momentan nu se poate dar au in vedere in viitorul apropiat.

Poate e bine de stiut, informatiile le-am primit de la BRD dorobanti, acolo am eu creditul.

Cel mai bine suna in centrala la BRD, acolo stau capetele luminate ... blush.gif

--------------------
Dacia LOGAN - IL-xx-DIO
--
+
LucVer
post 4 Oct 2005, 08:09
Post #65

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Am sunat de 2 (doua) ori la centrala BRD si tot degeaba!
Banii si in ziua de azi sunt in contul meu curent! mad.gif

La cuconeturile de la "Consiliere clienti" (ha, ha) nu se poate ajunge decat daca te cheama ele sau daca stai o juma' de zi la usa lor ca milogu'. Si pentru ce? Ca sa le explici ca sistemul lor are niste disfunctionalitati!

Eu daca nu mi-as plati datoriile catre banca, in secunda 2 as fi inscris in baza de date a datornicilor dar, daca banca nu face platile nici dupa trei saptamani de la scadenta, nu e nici o problema!

Din pacate, in perioada asta, timpul meu liber este extrem de redus si este la ore la care BRD-ul nu mai are program dar, cu prima ocazie, o sa fac un pic de circ pe acolo pentru ca se pare ca atitudinea asta de aroganta si de desconsiderare a clientului devine o obisnuinta in Romanica noastra draga.

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
AL
post 4 Oct 2005, 08:45
Post #66

Member

QUOTE(ghc @ 3 Oct 2005, 16:13)
Apropos de BRD, ca s-a discutat si despre (de)serviciul BRD-NET. Are idee cineva ce inseamna chestia incercuita cu rosu? A se observa ca nu e abonamentul lunar, iar schimburi valutare nu fac.
*

este comisionul de gestiune a contului ... a fost introdus de cateva luni si este de 0,5 euro/luna pentru fiecare cont... daca ai doua (lei si valuta), vei plati de doua ori... iar 3,500 inseama ca ti-l iau la curs de 3,5RON/euro x 0,5 = 1,75 RON

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Como
post 4 Oct 2005, 10:48
Post #67

Membru autentic

M-am uitat si eu cu atentie pe contractul de credit (eu mai am 6 luni pana expira primul an, asa ca mai am timp...). La punctul 7 scrie ca imprumutatul se obliga sa incheie o polita de asigurare CASCO, iar daca omite banca isi rezerva dreptul (fara sa fie obligata) sa incheie sau sa reinnoiasca polita in numele asiguratului. Contractul autorizeaza banca sa debiteze orice cont cu sumele reprezentand primele de asigurare. Interesant cum banca nu are absolut nici o obligatie prin contractul de credit (da' ce sa-i faci, abia asteptam sa vina masina).

LucVer > nu poti sa te duci tu la ASIBAN sa-ti faci asigurarea?

This post has been edited by thecagero: 4 Oct 2005, 10:49

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
LucVer
post 4 Oct 2005, 11:24
Post #68

Da-mi voie sa citez ce spuneam la #7:

Mi se implineste mie anu' (pe 15.09.)de cand am masina si ratele si CASCO s.a.m.d. si ma prezint pe data de 13.09. la Asiban sa platesc prima de asigurare...

adica, da, am fost la ASIBAN iar cei de acolo m-au trimis la plimbare (adica la banca) pentru ca intervenit nu-stiu-ce conventie intre ei. Si da, asta este in afara contractului dintre mine si banca.

This post has been edited by LucVer: 4 Oct 2005, 11:24

--------------------
ex-Logan Laureate 1.4

+
Valentine
post 4 Oct 2005, 11:33
Post #69

Old Timer

thecagero, LucVer este o problema grava zic eu! mad.gif Deci aia de la ASIBAN te trimit la banca mai nou sa platesti polita, iar la banca o platesti si ramane blocata in cont!! ... fara a fi ei vinovati pentru ca in contract scrie ca nu se obliga sa o plateasca!! ... wacko.gif

This post has been edited by Valentine: 4 Oct 2005, 11:34

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
LucVer
post 4 Oct 2005, 12:22
Post #70

Pai voi nu va dati seama ca daca ar fi doar 1000 de credite de genul asta (cu toate ca in relitate sunt mult mai multe), banca ar avea aproape 8 MILIARDE de lei cu care sa se joace!

--------------------
ex-Logan Laureate 1.4

+
Cornel001
post 4 Oct 2005, 12:53
Post #71

membru belit

Cred ca tre sa fie vreo autoritate nationala care sa reglementeze asta.. nu se poate ca banca sa faca numai cum o taie pe ea capu'

This post has been edited by Cornel001: 4 Oct 2005, 12:54

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Como
post 4 Oct 2005, 13:12
Post #72

Membru autentic

Desi nu sunt patit inca, e o chestie super nasoala. Am inceput sa google dupa legi pentru credite, dar n-am gasit nimic inca. Chiar e imposibil sa fie facute contractele "dupa ureche" si banca sa nu aiba nici o obligatie. Iar daca ar fi vreo dauna in perioada asta, banca ar trebui sa plateasca. Eu unul mai caut pe net, eventual incerc sa vorbesc cu persoane din sectorul bancar.

--------------------
+
AL
post 4 Oct 2005, 15:08
Post #73

Member

recomand sa puneti o intrebare folosind www.avocatnet.ro

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
LucVer
post 4 Oct 2005, 17:00
Post #74

In sfarsit, dupa al treilea telefon la Vocalis, la care am recitat din nou toata poezia, am fost sunat de o consiliera de la BRD Brasov.

Aceasta mi-a spus plina de solicitudine ca problema noastra (atentie, nu numai a mea ci a tuturor celor care avem masinile cumparate in aceeasi perioada de timp) se va rezolva dar deabia martea viitoare si ca oricum, chiar daca Doamne fereste, masina pateste ceva, ASIBAN cunoaste situatia si nu am avea probleme.

Cand am intrebat-o care este motivul pentru care s-a creat situatia asta, ce credeti ca mi-a raspuns? Nu, in nici un caz ca a fost de vina un om! De vina a fost .... exact, SISTEMUL INFORMATIC! 022.gif

Oare cat timp o sa mai fim luati de prosti in tara asta? Oare stimabilii de la BRD chiar au impresia ca ei sunt singurii care utilizeaza sisteme informatice iar noi, clientii lor, suntem adusi cu pluta de apele revarsate de prin vreo republica bananiera?! Probabil ca ei traiesc in MATRIX iar viata le e condusa de computere! mad.gif

Ma rog, desi asa ar trebui, timpul liber nu imi ingaduie sa ma iau de piept cu niste incompetenti! Si asa am consumat prea multa energie pentru ei!

PS: AL, merci pentru indicatie!

This post has been edited by LucVer: 5 Oct 2005, 07:52

--------------------
ex-Logan Laureate 1.4

+
crocky
post 4 Oct 2005, 17:11
Post #75

daciot/renaultist

QUOTE(fion98 @ 4 Oct 2005, 08:35)
Acum eu ce sa-ti zic, ....

eu fiind mai comod am incheiat conventie de debitarea automata, pentru rata. Am intrebat si de ASIBAN daca nu se poate face acelasi lucru, ca sa nu ma mai deplasez/stresez si cu aceasta minora problema. Raspunsul a fost ca momentan nu se poate dar au in vedere in viitorul apropiat.

Poate e bine de stiut, informatiile le-am primit de la BRD dorobanti, acolo am eu creditul.

Cel mai bine suna in centrala la BRD, acolo stau capetele luminate ... blush.gif
*

Si eu am conventie de debitare automata (de pe card ) a ratei lunare a creditului (si tot la Dorobanti facuta), si cand am vorbit acolo mi-a zis ca si rata (anuala) a casco va fi platita tot automat de pe card, dar totusi sa verific si eu pe card, ca nu se stie niciodata, s-au mai intamplat diverse...(chiar asa ceva de genul mi-a zis consiliera de credit smile.gif ).

--------------------
Dacia/Renault Sandero Stepway II/Laguna II 0.9TCe/1.9dCi
+
Asi
post 4 Oct 2005, 18:38
Post #76

Camaro SS

nu pot sa cred... ce idioti.. eu in data de 21iulie am platit casco dar uitasem de suplimentul ala de fraciza.. si am fost pe 22 sa platesc suplimentul.. la banca.. exact ca si cum ai vira bani in cont.. o prostie in fine.. am crezut ca treaba merge.. pana acum cand ma trezesc ca omuletii de la brd au virat banii la casco in 26septembrie!!! iar eu pe 16sep am o mica problema cu o janta sfartecata de aluminiu..
ala de la constatare a zis totu e ok dar sa aduc dovada ca am platit franciza.. si ma duc la banca sa cer asa ceva.. aia de unde... nimic. nu stiu nu cunosc.. si iau lista de tranzactii de pe contu ala si vad ca banii aia (15ron -da adica 150000 lei vechi.. un kkt! )sunt inca in cont! si presus de asta casco a fost platit clar (am si chitanta si confirma si aia de la banca explicit ca a fost rata casco) in data de 21iulie!
cu asta o scot la capat cred caci se vede clara vina bancii (sau nu.. nu stiu) ca nu a dat banii la casco mai ales cand scrie clar la tipu tranzactiei "rata casco .. bla bla" +data.
problema e cu franciza aia.. supliment, precizare.. etc.. pentru ca aia 15ron nu mai dau detaliul asta.. ci zic sec alimentare cont..
stupizenie! ma duc sa ma lupt cu morile de vant maine cu aia de la banca...

nu pot sa cred.. daca fac vro figura ma duc direct la avocat (preten bun.. )

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
Valentine
post 4 Oct 2005, 20:08
Post #77

Old Timer

Asi eu exact din motivul asta am deschis topicul. Multi se prind de faptul ca nu au CASCO sau franciza platita de abia dupa ce dauna a fost facuta. Inchipuieti daca iti fura cineva masina, si banca nu a virat la timp CASCO. Ce crezi iti da ASIBAN banu' pe masina, au' ba?

--------------------
Ford Focus 2009

+
croc1977
post 5 Oct 2005, 09:12
Post #78

Membru incepator

Aveti grija ce contracte de credit va pun aia de la BRD in fata sa semnati:
1.clauzele contractuale prevad ca ei sa schimbe dobanda fara sa te anunte sau sa-ti dea un extras de cont prin posta CONTRAR LEGILOR IN VIGOARE DIN ROMANiA!
2.informarea privind schmbarea dodanzii se face doar din ziua cand isi face efectul, CONTRAR LEGILOR IN VIGOARE DIN ROMANIA!
3.TE FURA in fiecare luna cu 1 euro - comision de cont curent care nu este trecut nicaieri in contractul de credit si nu se face nici o referire la el in nici o anexa.

Credeti-ma m-am fript odata cu BRD-ul !
Deja am facut sesizare la OPC, Presa (sunt in discutii cu un mare cotidian), BNR la directia de supravegere bancara.
Astept raspunsul de la plangerea depusa la ei pe site (BRD) si
urmatorii pasi sunt plangerea la politie si TRIBUNALUL.

DESCHIDETI BINE OCHII PE CE SEMNATI CA ASTIA NE FURA PE FATA !!!!

This post has been edited by croc1977: 5 Oct 2005, 09:14

--------------------
Dacia LOGAN - B-xx-XXX
+
ovidiusoft
post 5 Oct 2005, 09:54
Post #79

Membru de sub patura

La punctul 3 te inseli. Nu exista nici o legatura intre credit si contul curent, in afara de mentiunea "banii si-i ia banca din contul curent cu numarul xxxx". Eu am 2 credite si folosesc contul curent si pentru alte operatiuni (brd-net). Evident, mi se ia o singura data taxa de gestiune.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Como
post 5 Oct 2005, 10:11
Post #80

Membru autentic

croc1977: Ai scris mai sus "contrar legilor in vigoare". Stii cumva numere de legi? Eu am cautat pe net ieri si nu am gasit; e adevarat ca nu prea aveam timp pentru asta, deci ar fi de ajutor daca ai da si referinte.

Eu vroiam sa le devin client pentru depozite, carduri, credit locuinta, brd-net... Evident ca ce am eu valoreaza cat o maslina, dar n-am chef de dureri de cap pentru urmatorii 20 de ani.

--------------------
+
anpop
post 6 Oct 2005, 16:13
Post #81

Sef de pisica!

am platit azi rata la caruta si rata a doua la casco, care ar fi trebuit sa o platesc prin ianuarie la inceput.....dar am zis ca dupa sarbatori e mai bine sa nu mai ai de platit prea multe...
Singura problema a fost ca a trebuit sa completez doua hartoage una pt rata si una pt casco.... pe cea de casco, doamna de la brd mi-a trecut nr de polita si a mentionat ca e rata a doua...semnatura, stampila... a fost super de treaba!
ceea ce mi-a spus insa, e ca cei de la casco isi iau din cont banii la data stabilita si ca probabil pana atunci banii or sa stea in contul meu!!! a ramas sa sune la ei si sa-mi dea un telefon sa-mi zica daca pot sa-si ia banii mai devreme!
culmea, totul tine de un soft tampit....

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
LucVer
post 6 Oct 2005, 20:43
Post #82

Nu cred ca ai inteles bine!

Cum sa-si ia asiguratorul banii din contul tau PERSONAL la data scadentei? blink.gif Operatiunile in contul tau se pot face doar de catre tine prin dispozitie de plata sau de catre banca, in baza unei conventii incheiate cu tine!

Daca nu am dreptate, aratati-mi cartonasul! biggrin.gif

--------------------
ex-Logan Laureate 1.4

+
Twinsen
post 7 Oct 2005, 09:28
Post #83

Membru

Putina legislatie ...

Lege nr. 289 din 24/06/2004
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 611 din 06/07/2004
Art. 9. - (2) Consumatorul trebuie să fie informat, în scris, despre orice modificare survenită pe durata contractului de credit asupra dobânzii anuale sau a costurilor intervenite ulterior datei semnării contractului de credit, în momentul în care intervine această modificare. Această informare se face prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau prin intermediul unui extras de cont ce se furnizează consumatorului în mod gratuit.

Norma din 06/04/2005
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 326 din 18/04/2005
Art. 6. - Informarea consumatorului asupra oricărei modificări în ceea ce privește dobânda anuală sau celelalte costuri intervenite ulterior datei semnării contractelor de credit prevăzute mai sus se va face cel târziu până la data la care creditorul dispune intrarea în vigoare a deciziei interne de punere în aplicare a hotărârii organului de conducere colectivă care a stabilit noile dobânzi anuale sau costuri asociate.
Comunicarea dobânzii anuale în forma stabilită de creditor nu îi exonerează pe creditori și intermediarii de credit de la obligația legală de a informa consumatorul și asupra tuturor celorlalte costuri generate de încheierea contractului de credit.

No Comment

--------------------
Logan Ambition - B-78-XXX
+
Valentine
post 7 Oct 2005, 12:48
Post #84

Old Timer

Am aflat care a mai fost cauza unei intarzieri suplimentare de 2 saptamani la astia: numarul de sasiu de pe talon este SCRIS PROST! mad.gif mad.gif Pe masina si in cartea de identitate e un numar, pe talon difera a 3-a cifra!

--------------------
Ford Focus 2009

+
anpop
post 7 Oct 2005, 17:33
Post #85

Sef de pisica!

QUOTE(LucVer @ 6 Oct 2005, 20:43)

Cum sa-si ia asiguratorul banii din contul tau PERSONAL la data scadentei?  blink.gif Operatiunile in contul tau se pot face doar de catre tine prin dispozitie de plata sau de catre banca, in baza unei conventii incheiate cu tine!

Daca nu am dreptate, aratati-mi cartonasul!  biggrin.gif
*

Contul meu "personal" e un c a c a t de cont, deoarece atat banca cat si asibanul trag din el......de fapt softul (din cate am inteles....) e facut de BRD si vireaza automat banii catre asiban la cererea astora....
Cert e ca eu nu pot platiu personal catre asiban si trebuie sa bag banii in cont....de acolo pleaca ei....
Caz concret: o colega a platit de doua ori CASCO din greseala astora.... prima oara prin ordin de plata...care nu a fost luat in considerare...si a doua oara a bagat banii in cont ca asa trebuia....cand aflu cum a rezolvat vin cu detalii!!!

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
edyus
post 10 Oct 2005, 10:23
Post #86

Membru

Incredibil cata magarie!!

Acum cateva luni primesc telefon de la o reprezentanta BRD care ma anunta fara prea multe explicatii ca am o suma de aproape 10 Euro restanta care ar fi bine sa o platesc in aceasi zi pt a nu in tra in baza CRB cu datorii. Ma conformez platesc suma si incerc sa ma interesez care e motivul. Citind topicul prezent realizez care este motivul acestor intarzieri (in cele 6 luni de plata ale creditului in nici o luna nu am platit la timp !!) si astept sa vina luna urmatoare pt a lamurii situatia (macar de acum incolo sa nu se mai intample). Astfel saptamana trecuta ma duc la sucursala BRD sa platesc rata + penalizari convins ca acestea exista. Vorbesc cu consilierul de credit care fara sa ma asculte pana la final imi raspunde "In contractul semnat cu noi, nu suntem obligati sa va anuntam cand modificam dobanda..." cea ce insemna ca problema este cunoscuta si acceptata. Iau situatia ca atare si incerc sa fac tot posibilul sa ajung cu plata la zi. Cer un nou desfasurator si o intreb pe respectiva domnisoara daca asta este tot ce am de platit. Foarte convinsa imi raspunde clar si raspicat ca nu mai am nimic de plata in afara de cea ce e pe defasurator. Ii reamintesc sa verifice si restantele, raspuns "A da, am uitat de ele!". Trec si peste acest "amanunt insignifiant" si astept un total , pe care il primesc relativ repede, mai intreb odata daca cu acesta plata ajung la zi, fapt ce mi se confirma clar si raspicat. Fac respectiva plata convins fiind ca am rezolvat problema.

Incredibil! azi dupa 4 zile de la plata primesc un telefon de la alta domnisoara reprezentanta BRD prin care sunt anuntat foarte politicos ca am o restanta la ultima rata si trebuie sa platesc pana la sfarsitul lunii 5 euro !!!! Am zis ca inebunesc de nervi ...... Azi am sa ma duc la sucursala de unde am luat creditul sa mai incerc odata sa rezolv aceasta problema ... de data acesta cred ca voi lasa "buna crestere acasa.."...

Asa o magarie eu nu am mai vazut ..... am facut un calcul si am platit pana acum peste 50 euro in plus fata de rata. Incredibil ! Feriti-va de BRD !!!

This post has been edited by edyus: 10 Oct 2005, 10:25

--------------------
Dacia Logan Ambition - B xx EDU
+
geo76com
post 11 Oct 2005, 10:17
Post #87

Membru incepator

QUOTE(LucVer @ 6 Oct 2005, 20:43)

Cum sa-si ia asiguratorul banii din contul tau PERSONAL la data scadentei?  blink.gif Operatiunile in contul tau se pot face doar de catre tine prin dispozitie de plata sau de catre banca, in baza unei conventii incheiate cu tine!

Daca nu am dreptate, aratati-mi cartonasul!  biggrin.gif
*

Operatiunile in contul tau se pot face acum cu acordul tau prin operatinile de Direct Debit. Aceste operatiuni au fost introduse odata cu noul sistem electronic de plati "SEP" prin care se efectueaza acum majoritatea operatiunilor de compensare intre banci care inainte se faceau pe suport de hirtie. In felul acesta s-au diminuat timpi de asteptare atunci cind iti transferi bani dintr-o banca in alta, RON, pe teritoriul Romaniei. Bancile mari au ramas fara o mare sursa de venituri ( bani ajungeau la banca de destinatie chiar si dupa o saptamina) ne mai fiind utiilizati in operatiunile de dealing, unde se cistiga din dobinzi interbancare.
Direct Debiturile sint o metoda de ati plati facturile. Astfel compania sa zicem Connex iti emite factura si in acelasi timp emite un direct debit catre banca ta prin care cere sa ii se plateasca aceasta factura. Emiterea DD se face cu cel mult 7 zile inainte de scadenta facturi. Banca ta are dreptul sa refuze sa plateasca factura ta, daca nu ai bani in cont sau exista nereguli in formularea DD-ului cu pina la 1 zi inaintea plati. De asemenea, banca te poate anunta ca ai facturi venite la plata si nu ai disponibil in cont. La data scadentei banii iti sint luati automat din cont si trimisi catre Connex.
Acest serviciu este sustinut de catre bancile mari din Romania : BRD, BCR, ABN, ING si este necesar acordul clientului pentru folosirea acestui serviciu.
Deci se poate sa iti ia banii din cont fara sa treci pe la ei. Important este sa ai ce sa iti ia.. tongue.gif

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
ghc
post 11 Oct 2005, 10:33
Post #88

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Twinsen @ 20 Sep 2005, 20:10)
Oricum BRD-ul are servici de 2 lei.

Eu primesc salariu pe card la ei. Am zis sa-mi fac BRD-NETca sa platesc mai usor facurile.
Dupa ce mi-am facut contul am aflat ca nu pot plati direct din contul de card ci trebuie sa-mi fac cont curent. Am facut cont curent. Ca sa transfer din contul de card in contul curent sunt taxat cu 10 000. [...]
*

Am primit ieri o scrisorica prin care ma anuntau ca va fi atasat un cont curent contului de card si astfel o sa-l pot folosi pentru operatiuni (sa nu mai fac transferuri din contul de card in contul curent si de acolo sa platesc beneficiarul). Mai ziceau ca o sa fiu anuntat printr-un extras de cont data exacta de cand voi putea folosi aceasta noua "facilitate". Tare-s curios cu ce ne mai fenteaza acum... wacko.gif

This post has been edited by ghc: 11 Oct 2005, 10:36

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
LucVer
post 11 Oct 2005, 11:05
Post #89

QUOTE(geo76com @ 11 Oct 2005, 11:17)
... si este necesar acordul clientului pentru folosirea acestui serviciu.
Deci se poate sa iti ia banii din cont fara sa treci pe la ei. ...

Nu cumva e o usoara contradictie aici?

--------------------
ex-Logan Laureate 1.4

+
edyus
post 11 Oct 2005, 12:17
Post #90

Membru

Ce stiti de "comisionul de nerespectare a clauzelor contractuale" ?? in valoare de 5 euro??

--------------------
Dacia Logan Ambition - B xx EDU
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 15:32
Forum Renault