murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
![]() ![]() ![]() |
murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bagi 6 beri si te hidratezi la loc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
cosstele,c-ai adus vorba ce-aveti fratilor de alergati pe temperaturile astea? Vad zilnic in parc destui alergand..Majoritatea trecuti de-o anumita varsta.,Multi nici nu stiu ca-s predispusi la tot felul de accidente vasculare ori infarcturi pe o vreme ca asta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
finlandezele trebuie ajutate, baietii lor sunt mai pasionati de spirtoase
![]() @ iulia ...depinde pe unde vine si cat se preumbla peste Mediterana. Costele, nu ma invidia atat, ca eu am dat cu aspiratorul pana s-a ars. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti permiti sa vorbesti, pe voi va alearga altii. Si aveti optiunea impiedicatului.
This post has been edited by corbex: 30 Jul 2015, 09:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Eu nu mai pot alerga cam demult.Stau din prima.
Dane,da' ce facusi de se arse aspiratorul? |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 30 Jul 2015, 09:20) cosstele,c-ai adus vorba ce-aveti fratilor de alergati pe temperaturile astea? Vad zilnic in parc destui alergand..Majoritatea trecuti de-o anumita varsta., mai nu stiu de ce alearga ei dar eu am un scop, sa pierd din kilograme si sa am o conditie fizica mai de doamne ajuta si da, vad ca e un fenomen de masa, si incepe a fi simbata/duminica in IOR (doar in zilele astea alerg pe aici cu un grup) pe la 7:30 dimineata e aglomeratie ![]() QUOTE Multi nici nu stiu ca-s predispusi la tot felul de accidente vasculare ori infarcturi pe o vreme ca asta. anul trecut, cind am inceput, am patit minuni din astea, vase de singe sparte la baza tibiei, circei, dureri in gambe, tensiunea mi-a luat-o razna, ficatul incerca sa protesteze am pus stop si peste iarna m-am bagat la niste exercitii cardio de apartament iar in primavara cind am inceput sa alerg totul a fost in ordine eu zic ca-i bine daca alegi, totul e sa-ti cunosti limitele sau sa incerci sa le depasesti cu grija QUOTE Costele, nu ma invidia atat, ca eu am dat cu aspiratorul pana s-a ars. ![]() eu astept sa treca canicula ca sa-l bag in priza ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 30 Jul 2015, 09:28) Femeia e de vina, fireste ![]() Oricum era batran, dupa standardele de acum. asociat cu caldura...a sucombat. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 30 Jul 2015, 09:24) Voua astora de sedeti cu aere conditionate, prin birouri la racoare ,va da mana sa faceti glumite si sa luati lumea la misto..V-as lua si v-as lega 8 ore de scaune intr-o substatie electrica,unde-s 35-40 grade,ca sa va vad rasul..Canicula dura,de obicei,vreo 3-4 zile nu saptamani intregi.Nu mai faceti pe grozavii ca anu' asta avem o vara criminala.Si astia de la Institutul Meteo au spus ca-i cea mai lunga perioada caniculara de cand se fac masuratori. colega din cite stiu eu aveti camarute izolate fata de statie in care este este ac , oricum aerul asta de a venit a fost mai uscat , 30-40% umiditate, orcum din seara asta se preconizeaza ceva ploi stai linistita ca si la mine e cald , se incinge tavanul ala de zici ca stai in cuptor , ac avem in atelier , dar cit stai acolo, doar cind maninci..... This post has been edited by bygy007: 30 Jul 2015, 10:17 Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 265.95k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Colega nu stii bine.Io n-am nicio camaruta ca n-au bani si pt asta.Am un AC,de 12000btu, la o substatie de vreo 400m patrati.La Aviatorilor sare de 40grade,noroc ca nu stam acolo,pt ca ventilatia este total ineficienta.
<span class='edit'>30 Jul 2015, 11:28:</span> QUOTE(DragosP @ 30 Jul 2015, 09:29) Cu lumanarea. This post has been edited by iulia_boris: 30 Jul 2015, 11:29 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai inseamna ca au mincat banii , la pantelimon s-au ajuns
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
iliuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar pentru ce clasa climatica sunt proiectate trafo? Ca trebuie sa li se asigure o temperatura maxima de functionare, eventual ventilatie fortata etc. Chiar, care este temperatura ?
This post has been edited by iliuta: 30 Jul 2015, 12:41 |
--------------------
Logan Ambition 2005,
Renault Megane II Sedan
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 30 Jul 2015, 09:38) se pare ca va "bucurati" de un promo la focurile iadului ![]() M-am "bucurat" eu saptamana trecuta, in Oltenia. Cand m-am intors (viu, totusi) home si-am dat de 33 gr. am zis ca-i racoare. QUOTE(iulia_boris @ 30 Jul 2015, 09:49) Cine dracu stie ce-i in iad sau in rai? Focuri,cazane cu smoala, beuturi, curveturi si alte porcarii.. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Momentan 38 în copitala.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi să se-mplinească codul portocaliu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nu mai loaț termometre chinezesti!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E temperatura oficiala. Aia masurata cu termometru profi, în casuta de lemn la un metru deasupra solului, cu gazon dedesubt etc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Parcă 2.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 3 January 05 ![]() |
39 la Filaret și 40 la Giurgiu.
Dar valul de căldură va trece, de mâine urmează o săptămână de vară obișnuită, fără nopți tropicale: This post has been edited by nasty: 30 Jul 2015, 16:39 Attached thumbnail(s) image.jpg ( Size: 226.19k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
corbex |
![]()
|
La Irealitatea au zis ca-s 40 de grade. Dumnezeu vegheaza! Pamintul e drept!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
La naiba...
Attached thumbnail(s) Screenshot_2015_07_30_17_02_41.png ( Size: 531.67k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
Tu stai în subteran, mersi..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
QUOTE(iliuta @ 30 Jul 2015, 13:40) Dar pentru ce clasa climatica sunt proiectate trafo? Ca trebuie sa li se asigure o temperatura maxima de functionare, eventual ventilatie fortata etc. Chiar, care este temperatura ? au ventilatie fortata , transformatoarele sint 10/0,8Kv sint in camere separate , cel mai tare se incalzesc grupurile de redresare si sistemele de comutare |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
La mine e mai "chill"
![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_2015_07_30_21_19_23.png ( Size: 248.72k ) Number of downloads: 90 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Din toata inima Liviu
-ma primesti la tine? Spal, deretic, etc... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 07:01 |