murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
![]() ![]() ![]() |
murim de cald in BUCURESTI, ce se mai poate face? ce s-a facut gresit?
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(iliuta @ 30 Jul 2015, 12:40) Dar pentru ce clasa climatica sunt proiectate trafo? Ca trebuie sa li se asigure o temperatura maxima de functionare, eventual ventilatie fortata etc. Chiar, care este temperatura ? Ventilatia,cum spuneam,este insuficienta si ineficienta.La Aviatorilor am 4 trafo intr-o sala.Trebuia sa fie 5 da' unu' a crapat acu' multi ani si asa a ramas..Nu in toate statiile sunt in camere separate.Aia de-au facut transformatoarele zic c-ar trebui sa nu depaseasca 80 grade in sarcina.Acu' nu stiu la cat sunt reglate termocuplele dar cu siguranta am 2 statii cu semnalizari permanente de supratemperatura pe trafo de 1200kva,astea fiind pe tractiune.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eu stau in zona buna (neinundabila), nu-mi trebuie barca.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Numa' un moldovean putea sa se gandeasca la asta. Sigur n-ai nimic sa ne spui? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ba da . Incerc sa-mi revin dupa ce m-am intoxicat
![]() ![]() Evitati excesul de dulciuri ,sare, grasimi si moldoveni. Moldovenii pot dauna grav sanatatii. ![]() PS Sociala a mica a fost profund impresionata. A vazut prima oara munti. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(maho @ 31 Jul 2015, 21:10) Stai, stai, ca tot romanul sta ... ![]() Da' la munca, cumparaturi, carciuma cum ajungi? QUOTE(bion @ 1 Aug 2015, 12:17) Simpatica pustoaoica. Chiar m-a impresionat. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Aug 2015, 15:31) Da' la munca, cumparaturi, carciuma cum ajungi? Am progarm "de voie". |
--------------------
Dacia
1310
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.525 Joined: 3 January 05 ![]() |
am gasit niste poze de acum cativa ani, inainte de taierea copacilor de pe un DJ din Baragan, se trecea ca printrun tunel de verdeata.
Cum s-a schimbat albedoul? Acum se topea asfaltul de caldura. Tot asa se taie si in Bucuresti, pe toate strazile. This post has been edited by nasty: 4 Aug 2015, 12:48 Attached thumbnail(s) 043.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 234 044.JPG ( Size: 1.64mb ) Number of downloads: 240 diverse_2015_003.JPG ( Size: 923.91k ) Number of downloads: 232 diverse_2015_006.JPG ( Size: 925.99k ) Number of downloads: 232 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
manasia girbovi?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
In caz de accident copacii aia erau moarte sigura pentru cine-i lovea. Acum, daca iese de pe drum, are sanse sa scape doar ranit. In schimb iarna nu mai e nici un obstacol impotriva viscolului, nu stiu daca pune cineva parazapezi pe acolo.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Oricum copacii aia erau zero la viscol, doar in soba faceau ceva bun.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io propun sa se desfiinteze si bordurile, si santurile, ca poti pentru ca sa dai cu masina in ele. La fel drumurile prin munti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Parapetii ii lasam?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
73 în Iran, așa că ciocu' mic
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 4 Aug 2015, 20:07) In caz de accident copacii aia erau moarte sigura pentru cine-i lovea. Acum, daca iese de pe drum, are sanse sa scape doar ranit. In schimb iarna nu mai e nici un obstacol impotriva viscolului, nu stiu daca pune cineva parazapezi pe acolo. Bine ca s-a gasit in RO solutia anti-accident.. Probabil astia prin absolut toata Europa cea inapoiata sunt atat de idioti ca toti au copaci langa copaci si langa alti copaci pe marginea tuturor soselelor cu exceptia autostrazilor (au si acolo, dar dupa banda de urgenta si parapetii anti-vant si zgomot)... Ar trebui sa-i "lumineze" cineva si pe ei. Afirmatii de genul asta sunt din acelasi repertoriu cu ale inteligentilor care dupa cate o furtuna care se lasa cu vreo craca pe-o masina zbiara la TV ca "sa se taie toti copacii din orase". De asigurare evident n-au auzit. Da' sa betonam si sa taiem totul, ca asa-i bine. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
yoncv |
![]()
|
Eu inteleg ca unii "ecologisti" se uita superior la cei care nu le impartasesc parerea, dar am vazut prea multe cazuri de morti in accidente de genul "masina vs copac", asa ca prefer sa respir un aer putin mai poluat, dar sa ma simt mai in siguranta pe sosea. Si nu cred in argumentele de genul "mie nu mi se poate intampla, eu conduc bine".
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cine se uita superior? Afirmatii de genul celei pe care am comentat-o sunt 100% de bula... Hai sa astupam si prapastiile, sa secam raurile, etc.. Nu de alta, dar chiar am vazut masini prin rape si masini scoase de prin diverse ape. Nu stiu cum se face ca numai pe la noi apar idei de genul asta...
L.E. Daca te simti in siguranta doar pe drumuri fara copaci ar trebui sa iti faci un bine si sa arunci permisul. Nu glumesc si nici nu incerc sa jignesc... This post has been edited by PaulT: 4 Aug 2015, 21:23 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
yoncv |
![]()
|
Exact ce spuneam, sunt pline drumurile de "piloti de curse". Vrei sa stii ceva? Un pericol poate chiar mai mare decat copacii de pe marginea drumurilor sunt cei care isi inchipuie ca sunt singuri pe sosea si conduc agresiv si/sau haotic.
N-ai decat sa crezi ce vrei, dar "masini prin rape si masini scoase de prin diverse ape" poate vezi tu mereu. Eu, in schimb, vad aproape zilnic (la TV sau in ziare) masini strivite de cate un copac sau stalp de pe marginea drumului. Si sa nu zici ca am propus desfiintarea stalpilor de iluminat, ca nu asta am vrut sa spun. This post has been edited by yoncv: 4 Aug 2015, 21:33 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dar poate ar fi bine să-i tăiem și p'ăia.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
Si semafoarele
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu drag!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Copacii ăia de pe marginea șoselei au și altă menire, iarna. Cică ajută să nu se blocheze drumul, atunci când viscolește.
Da' mai bine tăiați, să scape idioții cu viață. Viața e mai presus de orice. This post has been edited by Markos: 4 Aug 2015, 23:17 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(yoncv @ 4 Aug 2015, 21:07) In caz de accident copacii aia erau moarte sigura pentru cine-i lovea. QUOTE(yoncv @ 4 Aug 2015, 22:16) .... asa ca prefer sa respir un aer putin mai poluat, dar sa ma simt mai in siguranta pe sosea. Nu cumva ești afiliat schweighofer?Nu de alta da',folosind această logică rezultă că e bine că sau tăiat pădurile!Adică ăștia cu mașini offroad sunt mult mai în siguranță când merg prin pădure(cea mai rămas),nu?! ![]() ![]() Frumoasă logică,n-am ce zice.... |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ar fi mai bine sa taiem soferii idioti? Ei intra in copac, nu copacul in ei. Unii intra si in garduri, curti, case, etc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
PaulT |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 4 Aug 2015, 21:30) Exact ce spuneam, sunt pline drumurile de "piloti de curse". Vrei sa stii ceva? Un pericol poate chiar mai mare decat copacii de pe marginea drumurilor sunt cei care isi inchipuie ca sunt singuri pe sosea si conduc agresiv si/sau haotic. N-ai decat sa crezi ce vrei, dar "masini prin rape si masini scoase de prin diverse ape" poate vezi tu mereu. Eu, in schimb, vad aproape zilnic (la TV sau in ziare) masini strivite de cate un copac sau stalp de pe marginea drumului. Si sa nu zici ca am propus desfiintarea stalpilor de iluminat, ca nu asta am vrut sa spun. Discutia era despre taiatul copacilor de pe marginea soselelor si nu imi aduc aminte sa fi atins subiectul pilotilor de curse... Iti dau perfecta dreptate in ceea ce priveste pericolul reprezentat de cei care conduc agresiv sau haotic. Aia sunt cei care in general sfarsesc intr-un copac de pe marginea drumului. Copacul in sine nu reprezinta absolut nici o problema.. Repet, taierea copacilor pe considerentul asta este pur si simplu o idee inepta si nu am auzit-o niciunde in afara de RO (unde de fapt aia smecheri care au aplicat-o au avut nevoie de o justificare pentru taiat masa lemnoasa). Mai bine ai sustine educarea idiotilor de la volan si eliberarea permiselor pe bune. Pe langa rolul foarte important pe care il joaca bariera de vegetatie iarna, hai sa ne gandim si la avantajele ei pe timpul verii: confort termic, confort vizual (una e sa mergi in plin soare si cu totul altceva e sa rulezi relaxat la umbra dpdv oboseala ochi) si sa nu mai vorbim despre calitatea aerului, retinerea prafului (ca ne mai miram de unde avem prin orase atata praf) si, nu in ultimul rand de aspectul peisagistic al problemei (aspect care isi pune si el amprenta asupra confortului unei calatorii). |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
tot asa au venit unii hotarati sa taie diversi pomi din zona ca vezi doamne ba se face mizerie ba nu stiu ce...dupa ceva galagie au renuntat si au plecat... ai dracu de nenorociti ca o sa ne intoxicam de beton
![]() ca idee as vrea sa stiu daca sute(mii?) de nuci de pe marginile multor drumuri au ajuns chiar la foc sau pe afara si s-au transformat in mobila de lux? si as mai vrea sa stiu daca din 10 persoane care s-au gandit sa ii taie s-a gandit vreunul la "siguranta soferilor"sau doar la $$$ ? oricum e un paradox ca cel care vrea sa moara intr-un copac sa il caute... uitati-va la accidente... cand se termina ata de pe mosor nu conteaza... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 01:14 |