Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pe ici, pe colo, am auzit ca in Spania, Portugalia si in mai multe tari UE cresterea porcilor in gospodariile individuale este interzisa de ani buni. N-ar fi nimic nou sub soare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sau cum să punem cruce poștei Române.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Săraca Poștă e putredă de mult!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Păcat de amărâții ăia de factori poștali care bagă în orice condiții meteo. Cunosc unul care, în ultimii 4 ani, a avut până în 15 zile de concediu (nu are cine să îi înlocuiască pe zona de activitate).
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De 600 milioane pe an cate spitale se faceau? Poduri? pasaje? Trenuri?
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Din p.i.b.-ul tarii de ~ 1.000 de miliarde (cu care se lauda orlando) guvernantii n-au fost in stare sa ridice macar un spital; in schimb, din profitul pe anul trecut (de ~ 4 miliarde), imperialistii de la OMV-Petrom au donat 10 milioane de euro, pt. primul spital oncologic pentru copii.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca mai sta Orlando mult la butoane, din PIB-ul ala de multe miliarde de lei s-ar putea sa nu mai poata sa-si dea nici paraindaraturile. Astia chiar merg pe sistemul Greciei, si ce credeam ca o sa se intample pe vremea lu' Base cand era el presedinte jucator si papusar sef al lui Boc, poate se intampla acum si intram dracu' in incapacitate de plata. Am ajuns de rasul curcilor. Zilnic ma uit daca a mai agatat Ponta cate unu' de la prostii astia, si ma gandesc cand dracu' se trezeste si UDMR-ul sa nu mai sustina mizeria asta de guvern. Asa ceva nu credeam ca voi vedea, in niciun caz in 2019.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
https://youtu.be/PXOf_mJRFSg
După câțiva ani de vapoare am crezut ca poate se mai schimba și pe la noi lucrurile si poate merita încercarea de a duce o viata și aici, și am nimerit în plin scandal de moțiune de cenzura împotriva propriului guvern, lucru care inițial m-a amuzat. Apoi de la luna la luna ăștia chiar s-au pishat pe tot ce se mai făcuse în ultimii ani. Și acum vad ca am ajuns iar de unde plecasem în anii '90. Iar aceleași metode idiotice de a fura bani din fondurile care ar trebui sa ajute fix oamenii aia care-i votează pe terminații ăștia sa trăiască mai bine. Bonus acest popa afacerist! Nu cred ca apuc douăzeci-douăzeci aici... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Privind video-ul pus, mi-am adus aminte de azi dimineață când am auzit-o la Europa fm pe dancila spunând că "programul făcut de domnul președinte Dragnea a scos țara din noroi".
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si a băgat-o in glod
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Da. In video se vedea ca la popa nu era noroi. A scos doar tara lor. Care nu prea era in noroi oricum.
Un citat aproximativ de pe Facebook era "Au scos tara din noroi si au bagat-o in rahat"./ |
--------------------
Ford
Ka
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts.
Sursa |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi comentarii pe FB "cu ce ne ajuta pe noi, romanii ,asta?" " sincer acum, la ce e bun laserul asta?" te doare mintea......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca se desfiinteaza fac ca si cu CAP-urile, fabricile si sistemele de irigatii: iau cate un cablu, o lupa, o dioda, un radiator...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mai bine sa-l tina, zic eu, ar putea face un abator in jurul lui, si feliaza porcii cu laserul... macar nu trebuie sa-l ascuta...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
La cum merge treaba la noi 100% vor aparea 2-3 contracte de ascutit laserul macar odata pe luna.
This post has been edited by kog: 14 Mar 2019, 16:01 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Norocu' nostru ca ierbicidele "bune" sunt scumpe. Cum or fi alea ieftine...
|
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
27 Martie 1918 Basarabia
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
2 popori, 2 țări.
Se poate închide. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
Lasa bre ca esti tanar, poate prinzi vremea cand vom fi din nou un popor cu totii.
Poporul rus. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Lista produselor din plastic de unică folosință care vor fi interzise în UE din 2021. Decizia a fost luată în Parlamentul European.
Următoarele produse vor fi interzise în UE din 2021: -Tacâmuri din plastic de unică folosință (furculițe, cuțite, linguri, bețișoare) -Farfurii din plastic de unică folosință -Paie din plastic -Bețișoare de urechi din plastic -Bețișoare din plastic pentru baloane -Produse și recipiente pentru alimente din material plastic oxodegradabil și recipiente pentru băuturi fabricate din polistiren expandat. http://m.hotnews.ro/stire/23055714 Nu am inteles daca se refera si la PET-uri in general. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
Pt. peturi am inteles c-ar fi o derogare pana mai incolo de 2021 (parca 2022).
|
--------------------
Dacia
1310
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Pfai, si am aruncat navetele cu sticle de apa minerala.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
Teoretic in curand o sa fie obligati comerciantii sa ne opreasca 50 de bani garantie pentru orice ambalaj de sticla, bani pe care ni-i recuperam cand le returnam. In realitate nu stiu cum s-ar putea aplica chestia asta, magazinele mari nu au infrastructura, alea mici nu mai zic, oricum multe ambalaje gen borcane nu-s gandite pentru reutilizare, ci pentru a fi reciclate.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:31 |