Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Eu m-am linistit
![]() Attached thumbnail(s) FB_IMG_15826619606353954.jpg ( Size: 37.31k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A mai fost: bibliotecile sunt pline.
This post has been edited by DragosP: 26 Feb 2020, 19:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Clorochina nu merge de loc cu etanolul.
![]() Ciudata ideea orezarilor de a folosi asta. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Exact!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Avem și noi un caz confirmat de Covid 19...
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mulțean să ne trăiască! Să-i dea Dumnezeu sănătate și măicuța domnului!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Primul a fost mai greu, de-aici ne descurcam noi... Molto grazie.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Panicaaa. Sparg ăștia carfuru astezi.
Daca tot murim, macar sa avem ce manca |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nenea Dragos, ia uite ce a postat GBX mai sus. Tu, nika, nika? Nu cotocdacesti si tu putin? Asa ca sa nu-ti iesi din mana...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E la biserica probabil. Se roagă de sănătate și să scăpăm de molimă
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Radiene, clar te simți nebăgat în seamă!
Iar tu axo, ești nebăgat. Pardon, neintrat. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La crematoriu tot gratis. All inclusive
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gratis o pwla. Saptamana trecuta o cunostinta si-a incinerat un prieten in varsta. Un englez venit in targ si care dupa ce si-o terminat treaba s-a oplosit in zona. Transportul decedatului de la Deva la Turda, incinerarea propiu-zisa si apoi transportul urnei inapoi la Deva a costat 3.500 lei.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru cei cu coronavirus e gratis
![]() |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Cei cu coronavirus sa meargă la biserică la pupat icoane și moaște sa se roage pentru sănătate și să țină post și rugăciune. Să dea și niste bani la sfântul părinte . Numai așa vor fi siguri că tratamentul are efect
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai facut tu asta? Si a functionat?
This post has been edited by ady77: 27 Feb 2020, 13:56 |
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(radian @ 27 Feb 2020, 07:44) Nenea Dragos, ia uite ce a postat GBX mai sus. Tu, nika, nika? Nu cotocdacesti si tu putin? Asa ca sa nu-ti iesi din mana... lasa-l si tu amu', o frecat icoane toata ziua... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
In ultima vreme de vreo 2..3 ani, adică.
Când ziceam eu, haita mi-a sărit în cap. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Iranul a luat cele mai eficiente masuri de combatere a coronavirusului. 3 ani de inchisoare si lovituri de bici pentru cei care raspandesc stiri false legate de acest subiect.
Bioane, ce-ai fost si ce-ai ajuns. Sa faci echipa cu Dragos... This post has been edited by radian: 28 Feb 2020, 06:49 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
ady77 |
![]()
|
Nasol e ca sunt in 3 zone diferite, deci 3 potentiale focare.
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
Cu ips nu se poate face evhipa. E unic, e trimisul divinitatii in RO.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Asta cam așa e.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Adi io am zis ca nu mai cetesti propozitia pana la capat. Daca ai coronavirus beneficiezi de allinclusive de la imbolnavire pana la crematoriu.
![]() Pe surse. In TM sunt mai multe cazuri decat cel mediatizat. ![]() Din ce suntem prelucrati momentan reactia e greoaie, proceduri practic inaplicabile. ![]() Nu sunt in stare sa urmareasca pe cei in carantina iar romanii sunt un popor idiot care nu isi vede interesul. In realitate au intrat in tara jde mii de capsunari panicati, in primele zile ale crizei din I. Virusul adasteaza deja pe plaiurile mioritice |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Așa, și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Pentru sfintia voastra nimic. Doar ca vajnicii ortodocsi mint ca niste idioti cand vine vorba de traseu sau de punct de plecare. Daca au adus ceva la babalacii de acasa si in o luna ii trimit la loc cu verdeata or sa dea vina pe felceri .
PS Sa nu uitati sa nu lingeti icoanele pana nu da gealu Daniel dezlegare. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:15 |