Stiri care chiar contează, nu mizerii
![]() ![]() ![]() |
Stiri care chiar contează, nu mizerii
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE la întoarcere, deși au dat și de scurte zone cu -60 de grade, nu au mai avut aceleași probleme, din cauza unui mic artificiu tehnic aplicat la Tomtor, la sfatul unui inginer. Practic, a mutat un furtun de la filtrul de aer care trăgea aer rece din fața mașinii, pentru a trage aerul cald de la motor. ![]() In caz de ger mare, la mine am doua optiuni: clapeta la filtru de aer sa traga de la motor, si faimosul carton in fata radiatorului. Dar deh, e dacie, nu duster. Data viitoare poate ma duc eu. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mno, le-am zis si pe FB ca e periculos si sa nu mearga singuri dar ei bravau ca au incredere ca bla bla. la faza aia le-a intrat morcovu adanc
This post has been edited by einstein1984: 29 Jan 2020, 16:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Doi unguri au supravietuit.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Tibi Useriu live tracking.
|
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
https://www.digi24.ro/stiri/externe/cazuril...na-acum-1264192
Se impute treaba cu coronavirus. 2360 decedati, bolnavi confirmati in 32 de tari, adevarata explozie a imbolnavirilor, 16 cazuri confirmate in Italia in doar 24 de ore, in Coreea de Sud, 340 de cazuri confirmate, in Iran 4 decedati. This post has been edited by radian: 22 Feb 2020, 07:34 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
on-the-origins-of-the-2019-ncov-virus-wuhan
E posibil sa ii depasim pechinezi la populatie. Fara detalii tehnice, virusul e probabil creat, si e un experiment de vaccinare gone wrong, care te face mai susceptibil la corona. Update. Laboratorul BLS-4 e langa Wuhan. Acum pun buy order pe aur... This post has been edited by 4x4: 22 Feb 2020, 13:13 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Și mănânci aur?
Mai bine cumperi conserve |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
4x4 |
![]()
|
Oricum am mancare in casa pentru ~ doua luni, si apa pt 2 saptamani.
https://abcnews.go.com/International/hyster...ory?id=69124337 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
https://www.worldometers.info/coronavirus/
se pare ca devine neplacut cam peste tot... si la strictetea de la noi am mari dubii ca aflam ceva concret pana la primele 10-20 de decese... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
A intrat serios in EU. Italia a deschis balul mortii.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
4x4 |
![]()
|
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E din ce in ce mai bine...
https://www.digi24.ro/stiri/externe/coronav...romance-1264347 Ieri erau 16 bonavi confirmati in Italia azi numarul acestora a ajuns la 79. Cu o rata a cresterii numarului de bolnavi confirmati de 500% in 24 de ore chiar ne-am scos. Daca asta e rata reala de raspandire a virusului incep sa le dau dreptate celor de la epoch times care cu cateva saptamani in urma sustineau ca la Wuhan sunt incinerate zilnic sute de victime ale acestui virus. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu prea ai alte preocupări, este?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Ips nu o sa te ajute nici o rugaciune nici tarat pe la moaste.
Zic io ca urmatoarea victima o sa fie RO. Capsunarii panicati vor fugi acasa. RO nu are capacitatea de a controla hoardele panicate si nici de a gestiona o epidemie. Va fi ca la ciuma. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
La Timișoara este deja o suspiciune, apărută într-un avion venit din Italia.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
4x4 |
![]()
|
Eu zic sa luati de acuma la pret ok masti n95.
Si posibil dopuri de urechi. Partea ingrijoratoare e ca peste tot poate ajunge asa foarte rapid, asteptam filmele din italia ![]() Moderatori, cred ca ar fi ok de creat un topic separat si mutat acolo discutia. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Pai nu asa credem toti?
Parca totusi nu-i asa mare procentul de victime (raposati) / virusati. Nu-mi schimb target-ul (suta, sa crape mostenitorii de oftica ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Nu, nu toți credem așa.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Procentul declarat e inca rezonabil. Chestia e ca nr
de infectati e enorm asa ca si mortii sunt multi. E un virus ciudat, malefic. Interesant ca omiara batranii si iarta sugarii. Practic eu am riscul sa dau coltul cu mult mai mare decat daciotii de 40 de ani. Particularitatile se pupa cu teoriile conspirative ca e virus kaki, ca are ca scop schimbare demografiei, pastarea unei generatii f. tinere care sa poata fi manevrata de "supravietuitori, producatori" Oricum se pare ca abia incepe. Can o sa loveasca in plin Europa Si America de nord o sa schimbe lumea si ca populatie si economic. Panica e un dusman la fel de periculos ca si lipsa practica a oricaror masuri. RO e incapabila de reactie reala. Un roman suspect a fugit dn spital la B ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
Panikăăăăă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Le aruncă și câte-un leu...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(bion @ 23 Feb 2020, 12:30) Nu e panică, ăia merg in Moldova și-n Oltenia. Oamenii normali mergem pe-acolo doar prin vacanțe. Partea bună e că la fix l-au eliberat stăpânii italieni pe șoapte-șoapte, c-acum e în siguranță. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 24 Feb 2020, 10:59 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Valabil, cred, cam pentru orice epidemie virală: https://www.facebook.com/adriana.barbat.5/p...639585986264140
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 24 Feb 2020, 11:58) Matale care traiesti in bula de corporatist habar nu ai cati din Banat sunt plecati in Italia. ![]() ![]() Domnul adi`77 este un membru onorabil al comunitatii.Are imperfectiuni: este psdist. Dar pare convins ideologic nu material, asa ca merita umpic de respect ![]() EU vrea sa faca front comun in fata epidemiei si achizitiile de materiale necesare sa fie facute in comun. Proabil realizeaza ca inchiderea frontierelor ( stil A) e neviabila si multe tari sunt incapabile economic sa faca efortul de preventie si tratament. Efect perevers al globalizarii. China si India sunt cei mai mari furnizori de materie prima in industria farma. In EU Italia e pe loc fruntas . Barfitorii spun ca rezervele penttu fabricantii de produse finite ajung pana pe la jumatea lui martie. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bion @ 24 Feb 2020, 00:04) Vineri in Italia erau confirmati 16 bolnavi, azi, luni, trei zile mai tarziu, numarul bolnavilor confirmati a explodat, rata de imbolnaviri in 72 de ore a fost de 1500 % de la 16 la peste 240. Daca zici tu ca acesta e un procent rezonabil... QUOTE(DragosP @ 24 Feb 2020, 10:19) Adevarul e ca nu pe toti ii ajuta sa-si faca semnul crucii cu untdelem pe piept, pe fruntea copiiilor si pe alimente. Autoritatile romane au luat masurile de rigoare. Un chestionar imbecil la intrarea in tara. Daca ai luat contact cu vreo persoana infectata de coronavirus? Pai de unde PLM sa stiu daca in hypermarket sau intr-un mijloc de transport in comun am fost in vecinatatea unui bonav? Un medic implicat in actiunea de prevenire, a spus cu o inocenta dezarmanta, ca face apel la responsabilitatea fiecaruia dintre noi. Daca asta e tot ce poate face medicina preventiva ne-am scos. La primul caz confirmat din targul meu ma duc si imi umplu portbagajul cu bere, vodca, tigari, conserve de fasole si vreo 10 kg de ceapa rosie si, plin de responsabilitate civica, ma voi autocarantina pentru o luna intreaga... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 02:24 |