[VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)
Razvan_Ionut |
![]()
|
||
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|||
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
salut!
nu ma grabesc.ramane sa ne auzim pe 6.pana atunci poate mai imi aduc aminte si de alte piese multumesc |
--------------------
Peugeot
307sw
2007, 1.6HDI EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
andrei87grs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 1 November 10 ![]() |
Multumesc....pot astepta pana atunci....cand pui pozele sa imi dqi un P.M.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003/SCALA
|
|
flavyus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 28 February 11 ![]() |
imi mai ai pastrate proiectoarele rezervate pana poti sa le trimeti?
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 28 Oct 2013, 15:31) Salut, am un PM de ieri de la ora 22 de la un coleg si m-a intrebat de fetele de usi, daca le refuza te caut si te anunt. Imi pare rau ![]() QUOTE(flavyus @ 28 Oct 2013, 21:04) Da Da sunt acolo pe masina, dar numai pe saptamana viitoare ajung acasa si ma ocup de ea ca am o multime de cereri acu si trebuie sa le onorez si ti le trmit prin acea persoana cum am vb. Numai bine! up |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Rulmentul de presiune hidraulic si pompa de ambreiaj mai sunt? O poza cu pedalierul se poate? Vreau sa pun actionare hidraulica pe solenza si am auzit ca difera si pedalierul. Furtunul marcat in poza?
Attached thumbnail(s) 20131027_153916.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
flavyus |
![]()
|
ok ast un tel cand le dai colegului sa le aduca
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
m-ar mai interesa si oglinzile exterioare daca mai sunt
|
--------------------
Peugeot
307sw
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Bogdan90 @ 29 Oct 2013, 16:18) Rulmentul de presiune hidraulic si pompa de ambreiaj mai sunt? O poza cu pedalierul se poate? Vreau sa pun actionare hidraulica pe solenza si am auzit ca difera si pedalierul. Furtunul marcat in poza? Furtunul 5 lei, detalii cu pedalier pe sfarsitul saptamanii viitoare ca sunt plecat. QUOTE(revo7 @ 29 Oct 2013, 21:03) Sunt, dar la ambele vibreaza oglinda, cu unpic de silicon negru facut un contur si sunt ok. 10 lei buc. |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Furtunul meu este ros in zona unde atinge de suportul bateriei. Sper ca al tau sa fie in regula. Sa nu ma uiti cu restul de piese. Iti las datele pe privat pentru furtun, sau astept detaliile cu restul pieselor?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Am trimis PM.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
revo7 |
![]()
|
nu e nici o problema
|
--------------------
Peugeot
307sw
|
Laika |
![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Opritorul de usa dreapta mai este bun?Adica usa se mai deschide in trepte?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Laika |
![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
o poza cu galeria de evacuare se poate ? este demontata , are si protectia din table la ea si prezoanele spre catalizator sunt ok?
This post has been edited by ciprianeduard: 31 Oct 2013, 20:15 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(ciprianeduard @ 31 Oct 2013, 21:13) o poza cu galeria de evacuare se poate ? este demontata , are si protectia din table la ea si prezoanele spre catalizator sunt ok? Te dezamagesc unpic, pana la catalizator e ok inclusiv, mijlocul e praf, iar toba de spate e alta marca si sunt unpic atasat de ea ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
Salut
Ma intereseaza maneta stergatoare,capacul de la sigurante interior motor si butonul de la proiectoare.Ms. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
flavyus |
![]()
|
suna-ma cand vezi mesajul incerc sa dau de tine si ai telu inchis sunt baiatul din pitesti cu proiectoarele
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(Claudiu T. @ 2 Nov 2013, 10:49) Salut Ma intereseaza maneta stergatoare,capacul de la sigurante interior motor si butonul de la proiectoare.Ms. 20 de lei toata afacerea. Lasa-mi adresa pe pm QUOTE(flavyus @ 4 Nov 2013, 21:09) suna-ma cand vezi mesajul incerc sa dau de tine si ai telu inchis sunt baiatul din pitesti cu proiectoarele ai pm! Up la vanzare ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
andrei87grs |
![]()
|
Salut....pui pozele cu tweetere, filtre si dif sal? Care e ultimul pret ptr ele ?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003/SCALA
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
dumas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 25 February 10 ![]() |
rulment roata dreapta spate,frana de mana tija, maner, buton, toata din interior ca la mine s au rupt astea,opritor usa stanga fata cam astea daca le m ai ai si un pret la ele
|
--------------------
dacia
supernova
2000 clima
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(ciprianeduard @ 8 Nov 2013, 23:14) Scuze, e ok saptamana asta rezolv. QUOTE(dumas @ 10 Nov 2013, 18:29) rulment roata dreapta spate,frana de mana tija, maner, buton, toata din interior ca la mine s au rupt astea,opritor usa stanga fata cam astea daca le m ai ai si un pret la ele Miercuri vb ca am ceva comenzi de rezolvat si vreau sa termin cu ele. e ok? COLEGII CARE AU COMANDAT PIESE ROG MESAJ DE LA FIECARE PE PM CARE SA CONTINA FIE REPLAY LA CE AM VB FIE LISTA DE PIESE, ADRESA COMPLETA SI NR DE TEL. Sa le pot pune la posta pe luni pe marti. MS! |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
andrei87grs |
![]()
|
Poti pune niste poze cu difuzoarele, tweeterele si filtrele? Am nevoie de ele....zi-mi te rog si un ultim pret cu transport inclus prin posta
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003/SCALA
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(andrei87grs @ 11 Nov 2013, 07:57) Poti pune niste poze cu difuzoarele, tweeterele si filtrele? Am nevoie de ele....zi-mi te rog si un ultim pret cu transport inclus prin posta Andrei maine fac rost de un aparat si fac o sesiune foto si o incarc maine seara ca mai am si o alarma de pozat si mai multe. |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Laika |
![]()
|
Poze, poze
O sa fac si cu difuzoarele si cu cheile de la alarma, promit chiar daca timpul e scurt ![]() This post has been edited by Laika: 13 Nov 2013, 12:14 Attached thumbnail(s) SAM_0824.JPG ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 223 SAM_0823.JPG ( Size: 901.01k ) Number of downloads: 229 SAM_0822.JPG ( Size: 1003.92k ) Number of downloads: 224 SAM_0821.JPG ( Size: 853.14k ) Number of downloads: 231 SAM_0820.JPG ( Size: 974.3k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
florinserban |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 12 November 12 ![]() |
Salut,
Un pret pentru ceas, butonul de avarii, motorasele din usi de la inchiderea cetralizata si opritoarele pentru deschiderea in trepte de la usile din fata? Si transport prin Posta Romana e ok? Sunt din Focsani, Vrancea. Ms mult! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(florinserban @ 13 Nov 2013, 16:09) Salut, Un pret pentru ceas, butonul de avarii, motorasele din usi de la inchiderea cetralizata si opritoarele pentru deschiderea in trepte de la usile din fata? Si transport prin Posta Romana e ok? Sunt din Focsani, Vrancea. Ms mult! Salut Ceasul 15 lei Buton de avari daca mai am unul de rezerva te anunt ca cel de pe masina e promis Opritoare 2 raman libere sigur ca 2 trebuie sa le trimit la altcineva Motorase 2 sau 3 am libere. Rugamintea mea e sa ma astepti unpic sa dau de unpic de timp sa onorez celelalte comenzi si te anunt ce ramane pe urma. Farurile sunt pe drum spre Constanta. Furtunele+mocheta porbagaj sunt pe drum spre Botosani. ULTIMA OFERTA !!! CHIULOASA 70 ron cu tot cu capac. CUTIE DE VITEZE 100 ron. E pacat sa ajunga la topit ca e in stare de functionare si transport ar fi 30 de lei pe autocare, depinde cum cad la intelegere cu soferul This post has been edited by Laika: 14 Nov 2013, 12:22 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
sal , am uitat sa te intreb daca mai ai cheia de rotzi?
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:47 |