[VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)
Razvan_Ionut |
![]()
|
||
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|||
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
laika nu a mai raspuns de pe 12 decembrie
|
--------------------
Peugeot
307sw
2007, 1.6HDI EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Salut incerc sa reiau activitatea si sa-mi spal pacatele
![]() Ady23 nu ma supar ptr ca eu sunt cauza. Imi pare rau! Revo oglinzile le mei vrei? Horia am hayonul si cu plimbarile am terminat ![]() Razvan fetele de usi le am, dar cele de pe fata au 2 gauri de la 2 difuzoare de inalte deasupra la manere, iar cel de la sofer are acea tapiterie cu carton deformata 30 de lei pe toate 4 e ok? 0743915170 e cel mai sigur loc unde ma puteti gasi Geamuri ionizare (luneta, geam dreapta+cel in triunghi spate, stanga doar cel in triunghi) cu tot cu omologare de la send92 30 lei sper sa nu scrie nr la masina pe omologare si e ok This post has been edited by Laika: 23 Jan 2014, 08:24 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
sal , ai reusit cu caseta , rotzile si amcaralele?
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
revo7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 26 November 12 From: bucuresti ![]() |
salut!
cu oglinzile am rezolvat.restul pieselor inca am nevoie de ele. as mai vrea proiectorul dreapta daca mai este.sau macar sticla multumesc! This post has been edited by revo7: 23 Jan 2014, 20:47 |
--------------------
Peugeot
307sw
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE |
|
flavyus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 28 February 11 ![]() |
proiectoarele sunt la mine deja puse pe masina,om de incredere!
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
revo7 |
![]()
|
sa le stapanesti sanatos.
fara proiector atunci |
--------------------
Peugeot
307sw
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Ok Revo maine dimineata le pun la posta, valabil si pentru Razvan cu fetele de usi.
eXistenZ_Tg maine caut niste bate sa proptesc geamurile si dau jos macaralele si antena, caseta cred ca am sa ti-o trimit ultima sau sa vad ce loc as avea dupa ce dau jos planetarele. This post has been edited by Laika: 24 Jan 2014, 21:56 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
flavyus |
![]()
|
sa vezi cum este planetara dreapta,daca este buna te scap de ea
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
cnada |
![]()
|
![]() membru subiectiv Group: Members Posts: 409 Joined: 18 May 11 From: Vâlcea ![]() |
Salut! Imi trebuie si mie opritorul de la portiera sofer! Daca-l mai ai sa-mi dai de veste te rog!
Multumesc! |
--------------------
renault
megane 1 1.4 16v RXE + GPL
2000 "Nu te lasa biruit de rau,
ci biruieste raul prin bine" Rom. 12.21 |
|
just_horia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 7 October 11 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(SuperSolenza @ 12 Dec 2013, 08:57) am vazut ca nu ai raspuns si tamburi gasit intre timp laika.scz.dak se poate clapetele din interior cel putin una de pe dreapta care mi s.a rupt.si platicul care tine polita cu boxe.tot de pe dreapta.spune.mi un pret pt toate dak se poate. Sal si scuze, am fost intr-o pauza cu vanzarea. Doar plasticul ptr polita il mai am din ce vrei tu si e 10 lei. QUOTE(flavyus @ 25 Jan 2014, 12:05) Din cate imi aduc aminte cu stanga n-am avut probleme niciodata. O s-o verific si daca n-are joc iti dau de veste. QUOTE(cnada @ 25 Jan 2014, 16:32) Salut! Imi trebuie si mie opritorul de la portiera sofer! Daca-l mai ai sa-mi dai de veste te rog! Multumesc! Salut, opritoarele stanga fata si spate au plecat la un alt coleg azi caruia i le-am promis de foarte multa vreme. Imi pare rau. 25 Jan 2014, 19:32: QUOTE(revo7 @ 24 Jan 2014, 21:05) Revo nu mi-ai lasat un numar de tel sa te pot suna ptr detalii, coletul l-am pus azi si rugamintea este la cele 2 actuatoare sa schimbi protectia de cauciuc cu cele de la ale tale daca sunt mai bune, iar la butonul de avarie nu are geamul acela mic la el. O bucata de plastic rosie/portocalie si ai rezolvat problema. This post has been edited by Laika: 25 Jan 2014, 18:32 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
just_horia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 7 October 11 From: Galati ![]() |
Salut. Ai zis ca vrei sa o duci la fier vechi. Crezi ca ai putea sa decupezi o chestie din asta? Eu am luat de pe partea dreapta de pe partea stanga ma poti ajuta tu?
Attached thumbnail(s) Aripa_spate_taiata.jpg ( Size: 211.39k ) Number of downloads: 314 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
revo7 |
![]()
|
multumesc laika
|
--------------------
Peugeot
307sw
|
just_horia |
![]()
|
Dezaburirea functioneaza la luneta? Un mic UP date la ce a ramas se poate? Asta o gasesc la tine sau ai dat-o?
This post has been edited by just_horia: 26 Jan 2014, 16:57 Attached thumbnail(s) Fotografie_0025.jpg ( Size: 113.06k ) Number of downloads: 303 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(just_horia @ 25 Jan 2014, 19:46) Salut. Ai zis ca vrei sa o duci la fier vechi. Crezi ca ai putea sa decupezi o chestie din asta? Eu am luat de pe partea dreapta de pe partea stanga ma poti ajuta tu? Te-as ajuta, dar la mine difera pragul si la randul meu am luat-o de pe alta masina ![]() QUOTE(revo7 @ 25 Jan 2014, 22:12) Cu placere. Saptamana asta trebuie sa ajunga. QUOTE(just_horia @ 26 Jan 2014, 17:52) Dezaburirea functioneaza la luneta? Un mic UP date la ce a ramas se poate? Asta o gasesc la tine sau ai dat-o? Da functioneaza e ok. Piesa din imagine e repartitorul de pe spate de la frane. Daca al tau nu merge iti recoman un spray de rugina si un cleste.Desfaci clapeta apoi protrectia de cauciuc si vei gasii o "tija", dai cu spray, iar cu clestele tragi de el sau il bati unpic pana isi face joc si functioneaza din nou. ![]() Update cu reduceri ![]() Stop Stanga ....................................................................15 ron Bobina ............................................................................30 ron Fise bujii .........................................................................10 ron Senzor turatie ..................................................................15 ron Carcasa filtru ...................................................................10 ron Filtru carbon .....................................................................10 ron Radiator ...........................................................................30 ron Furtune apa ......................................................................25 ron Termostat ........................................................................10 ron Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri..........................80 ron Planetare 2 buc .................................................................80 ron Brate 4 buc .......................................................................80 ron Cutie viteze .......................................................................80 ron Motor ..............................................................................150 ron Consola cu butoane ............................................................20 ron Ventilator habitaclu .............................................................20 ron Calorifer de audi cu tot cu galeriile de caldura .......................30 ron Ax volan 2 buc ...................................................................70 ron Volan .................................................................................10 ron Panou sigurante ..................................................................20 ron Fuzete complete 2 buc .........................................................70 ron Tamburi completi 2 buc ........................................................60 ron Punte spate completa ...........................................................80 ron Vas de expansiune ...............................................................10 ron Suport superior 2 buc ...........................................................70 ron Suport cutie .........................................................................30 ron Catalizator ...........................................................................40 ron Galerie admisie ....................................................................25 ron Galerie evacuare ................................................................. 20 ron Telescoape fata complete 2 buc ..............................................70 ron Arcuri spate 2 buc ..................................................................20 ron Ansamblu stergatoare 2 buc ....................................................60 ron Centuri ..................................................................................20 ron Hayon ....................................................................................40 ron Capota motor .........................................................................40 ron Aripa stanga ............................................................................30 ron Bloc lumini ...............................................................................20 ron Gmv ........................................................................................30 ron Senzor temperatura ..................................................................15 ron Oglinzi 2 buc..............................................................................20 ron Prezoane 1 buc .......................................................................... 1 ron Rezervor ..................................................................................20 ron Banchete spate .........................................................................20 ron Torpedou ..................................................................................15 ron Mochete ....................................................................................30 ron Suporti polita .............................................................................20 ron Bara spate .................................................................................20 ron Bord ..........................................................................................20 ron Sacune .......................................................................................30 ron La mai multe piese achizitionate se ofera anumite reduceri |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Zimi si mie daca ai vreun ax volan fara joc?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
just_horia |
![]()
|
QUOTE(Laika @ 26 Jan 2014, 21:09) Update cu reduceri ![]() Carcasa filtru ...............................................................10 ron Fuzete complete 2 buc ..................................................70 ron - adica ce contine? Telescoape fata complete 2 buc .....................................70 ron - cat sunt de bune? Arcuri spate 2 buc .......................................... ..............20 ron Prezoane 1 buc ............................................................. 1 ron Banchete spate .............................................................20 ron Sacune .........................................................................30 ron pe bucata? Piesa din imagine e repartitorul de pe spate de la frane. Deci nu ar avea ce sa aibe stricat. Ma gandeam ca e mai complicat. Oricum pt orice eventualitate cat ar costa? Plus ce am mai scris acolo e in procesare. Vorbim despre ele |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
cnada |
![]()
|
![]() membru subiectiv Group: Members Posts: 409 Joined: 18 May 11 From: Vâlcea ![]() |
Multumesc, ramane cum am vorbit!!
This post has been edited by cnada: 27 Jan 2014, 16:18 |
--------------------
renault
megane 1 1.4 16v RXE + GPL
2000 "Nu te lasa biruit de rau,
ci biruieste raul prin bine" Rom. 12.21 |
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(flavyus @ 25 Jan 2014, 12:05) Dreapta e buna, dar sa nu vb prosti maine trag unpic de ea sa vad si te anunt cu un pm ![]() QUOTE(catalinski @ 27 Jan 2014, 00:57) Unu stiu sigur ca nu are, dar nu bag mana-n foc ca e original. QUOTE(just_horia @ 27 Jan 2014, 15:30) Deci nu ar avea ce sa aibe stricat. Ma gandeam ca e mai complicat. Oricum pt orice eventualitate cat ar costa? Plus ce am mai scris acolo e in procesare. Vorbim despre ele Repartitorul este 10 lei ca tre sa ma bag sub masina si asta doar in cazul in care mai este functional. In cazul in care vrei sa schimbi asa ceva verifica conductele mai intai sa mai fie ok, daca nu stiu eu o frma de unde mi-am comandat si sunt ieftine. Acolo am gresit si ms ca ai observat ca e cam scump cum am scris ![]() RECTIFIC 2 ARCURI 2 TELESCOAPE 2 FUZETE 2 DISCURI 2 ETRIERI 100 RON Bune nu pot sa spun ca sunt, dar telescoapele nu sunt scurse nu bat, arcurile au 3 ani si 2 de folosinta, discurile inca iti poti face necazul cu ele, etrierii sunt buni la fel si rulmentii. Scaunele sunt amandoua 30 ron nu separat si sunt bunicele, necesita un biocarpet cei drept. Carcasa de la filtru are un suport facut de mine QUOTE(cnada @ 27 Jan 2014, 15:42) Cu placere Rezervat instalatie curatat parbriz (bidon, motoras, furtune si diuze)+ alarma 2 chei briceag si goarna, total 60 ron pana in 10.02 corecteaza-ma daca gresesc. Pentru restauratori sau detinatorii de Dacie 1300 1400 am o masca de fata cea de tabla care tine radiatorul e nou nouta si e de uzina de pe vremea cand conexul nici nu era nascut 50 de lei nici mai mult nici mai putin. This post has been edited by Laika: 27 Jan 2014, 18:37 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
just_horia |
![]()
|
QUOTE(Laika @ 27 Jan 2014, 19:19) Repartitorul este 10 lei....in care mai este functional. In cazul in care vrei sa schimbi asa ceva verifica conductele mai intai sa mai fie ok, daca nu stiu eu o frma de unde mi-am comandat si sunt ieftine. Scaunele sunt amandoua 30 ron nu separat si sunt bunicele, necesita un biocarpet cei Rezervat instalatie curatat parbriz (bidon, motoras, furtune si diuze)+ alarma 2 chei briceag si goarna, total 60 ron pana in 10.02 corecteaza-ma daca gresesc. 1. As vrea sa fac instalatia de frana ca pe spate nu imi tine dar asta la vara cand o sa incerc sa descopar problema de la coada la cap. Schimb ferodourile la tamburi, repartitorul apoi conducte. Tinem legatura cu repartitorul. Daca e ok il adaug in cosul de cumparaturi + arcurile spate alea cu furtune. In cazul in care nu vinzi tot pachetul de fata ma intereseaza si pe mine un etrier cu furtun (daca e bun) 2. Daca nu deranjez poti sa faci un "pictorial" scaune+banchete. Vreau sa vad daca au "gauri" ![]() 3. Daca intrebarea cu instalatie curatat parbriz si alarma imi era adresata mie... nu am cerut eu, probabil un alt user. Ne mai auzim. O zi buna |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001/Clima 0721 176 172
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(just_horia @ 28 Jan 2014, 09:47) 1. As vrea sa fac instalatia de frana ca pe spate nu imi tine dar asta la vara cand o sa incerc sa descopar problema de la coada la cap. Schimb ferodourile la tamburi, repartitorul apoi conducte. Tinem legatura cu repartitorul. Daca e ok il adaug in cosul de cumparaturi + arcurile spate alea cu furtune. In cazul in care nu vinzi tot pachetul de fata ma intereseaza si pe mine un etrier cu furtun (daca e bun) 2. Daca nu deranjez poti sa faci un "pictorial" scaune+banchete. Vreau sa vad daca au "gauri" ![]() 3. Daca intrebarea cu instalatie curatat parbriz si alarma imi era adresata mie... nu am cerut eu, probabil un alt user. Ne mai auzim. O zi buna Sunt pentru alt coleg. Rugamintea mea e sa-mi faci o lista cu tot ce vrei o trimiti pe pm ca sa vad cum apuc sa le dau jos si sa si trimit din ele ca vine weekendul si pe sambata daca nu e rece ma apuc de desfacut. 29 Jan 2014, 21:11: QUOTE(eXistenZ_Tg @ 23 Jan 2014, 17:58) Nu te-am uitat incerc cat pot de repede sa ai macaralele si antena 30 Jan 2014, 18:26: Bodan am descoperit doar acum ca am 2 brate de dreapta dintre care unul are aceeasi pb ca si la tine, dar iti voi da uinul de pe masina 30 Jan 2014, 18:27: Cele de pe masina This post has been edited by Laika: 30 Jan 2014, 17:27 Attached thumbnail(s) IMG_0967.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 209 IMG_0968.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 201 IMG_0969.JPG ( Size: 1.72mb ) Number of downloads: 196 IMG_0970.JPG ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 45 IMG_0971.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 40 IMG_0972.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 37 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
revo7 |
![]()
|
am primit piesele.
user serios recomand! |
--------------------
Peugeot
307sw
|
flavyus |
![]()
|
cum este planetara,ai verificat-o?
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(revo7 @ 1 Feb 2014, 01:43) Ms Revo, scuze inca o data pentru intarziere. QUOTE(flavyus @ 1 Feb 2014, 12:31) Da e ok, da adresa pe pm si nr de tel si o pun la posta. Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri.....80 ron au plecat la eXistenZ_Tg + bonus o carcasa de cheie ca sa nu-si mai piarda cipurile ![]() This post has been edited by Laika: 3 Feb 2014, 14:41 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
flavyus |
![]()
|
nu am hotarat pretul da-mi un pm
|
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
Laika |
![]()
|
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
eXistenZ_Tg |
![]()
|
![]() Membru Mijloc Amputat Group: Members Posts: 338 Joined: 29 December 07 From: Timisoara , Timis ![]() |
am primit calculatoarele si cipurile , multumesc mult , astept coletul cu macaralele si anena , sa ma anuntzi cand il pui la posta , daca apuci sa il pui pe maine ajunge la mine pe vineri , chiar bateria o mai ai?
|
--------------------
dacia
Super Nova
2002 Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
|
|
Laika |
![]()
|
QUOTE(eXistenZ_Tg @ 4 Feb 2014, 20:47) am primit calculatoarele si cipurile , multumesc mult , astept coletul cu macaralele si anena , sa ma anuntzi cand il pui la posta , daca apuci sa il pui pe maine ajunge la mine pe vineri , chiar bateria o mai ai? Ma bucur sper sa nu mai ai probleme. Macaralele si antena sambata asta le dau jos ca am un examen vineri si nu pot misca nimic ![]() Bateria a murit de vara trecuta Flavyus planetara vineri vine la tine. De verificat trebuie sa misti de capul ei si sa nu aiba joc. |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
Laika |
![]()
|
Cine mai doreste ceva sa zica repede ca saptamana asta masina pleaca la topit.
|
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:54 |