DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)

Razvan_Ionut
post 14 Jan 2014, 14:44
Post #91

Distrigaz Jr.

Group: Members
From: Bucuresti

salut , ai dat pana la urma fetele de usi?

--------------------
Dacia / Daewoo Nova GT / Cielo Executive 8v 1999 / 2005 - B 62 MHL / B 989 XXX
Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie."
Respecta-ma si te voi respecta!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
revo7
post 14 Jan 2014, 18:36
Post #92

Membru autentic

From: bucuresti

laika nu a mai raspuns de pe 12 decembrie

--------------------
Peugeot 307sw 2007, 1.6HDI
EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE
+
Laika
post 23 Jan 2014, 08:18
Post #93

DaciaClub

From: Sibiu

Salut incerc sa reiau activitatea si sa-mi spal pacatele biggrin.gif , am avut si am o perioada mai aglomerata facultate servici, iar in weekend imi rezolvam probleme mele.

Ady23 nu ma supar ptr ca eu sunt cauza. Imi pare rau!

Revo oglinzile le mei vrei?

Horia am hayonul si cu plimbarile am terminat biggrin.gif nu mai e benzina lasa-mi nr pe pm

Razvan fetele de usi le am, dar cele de pe fata au 2 gauri de la 2 difuzoare de inalte deasupra la manere, iar cel de la sofer are acea tapiterie cu carton deformata 30 de lei pe toate 4 e ok?

0743915170 e cel mai sigur loc unde ma puteti gasi

Geamuri ionizare (luneta, geam dreapta+cel in triunghi spate, stanga doar cel in triunghi) cu tot cu omologare de la send92 30 lei sper sa nu scrie nr la masina pe omologare si e ok

This post has been edited by Laika: 23 Jan 2014, 08:24

--------------------
Ex Dacia Super Nova 2001 - SB 05 APW
Pana la capat!
+
eXistenZ_Tg
post 23 Jan 2014, 16:58
Post #94

Membru Mijloc Amputat

From: Timisoara , Timis

sal , ai reusit cu caseta , rotzile si amcaralele?

--------------------
dacia Super Nova 2002
Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
+
revo7
post 23 Jan 2014, 20:41
Post #95

Membru autentic

salut!

cu oglinzile am rezolvat.restul pieselor inca am nevoie de ele.
as mai vrea proiectorul dreapta daca mai este.sau macar sticla

multumesc!

This post has been edited by revo7: 23 Jan 2014, 20:47

--------------------
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE
+
flavyus
post 24 Jan 2014, 10:31
Post #96

Membru autentic

proiectoarele sunt la mine deja puse pe masina,om de incredere!

--------------------
dacia 1310 1986 - ag-07-ryo
+
revo7
post 24 Jan 2014, 20:05
Post #97

Membru autentic

sa le stapanesti sanatos.
fara proiector atunci

--------------------
+
Laika
post 24 Jan 2014, 21:52
Post #98

DaciaClub

Ok Revo maine dimineata le pun la posta, valabil si pentru Razvan cu fetele de usi.

eXistenZ_Tg maine caut niste bate sa proptesc geamurile si dau jos macaralele si antena, caseta cred ca am sa ti-o trimit ultima sau sa vad ce loc as avea dupa ce dau jos planetarele.

This post has been edited by Laika: 24 Jan 2014, 21:56

--------------------
Pana la capat!
+
flavyus
post 25 Jan 2014, 11:05
Post #99

Membru autentic

sa vezi cum este planetara dreapta,daca este buna te scap de ea

--------------------
+
cnada
post 25 Jan 2014, 15:32
Post #100

membru subiectiv

From: Vâlcea

Salut! Imi trebuie si mie opritorul de la portiera sofer! Daca-l mai ai sa-mi dai de veste te rog!
Multumesc!

--------------------
renault megane 1 1.4 16v RXE + GPL 2000
"Nu te lasa biruit de rau,
ci biruieste raul prin bine" Rom. 12.21
+
just_horia
post 25 Jan 2014, 16:08
Post #101

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(Laika @ 23 Jan 2014, 09:18)
Geamuri ionizare (luneta, geam dreapta+cel in triunghi spate, stanga doar cel in triunghi) cu tot cu omologare de la send92 30 lei sper sa nu scrie nr la masina pe omologare si e ok
*

SA IMI SPUI CUM FACEM SA LE PRIMESC. Ai numarul meu mai jos

--------------------
Dacia Super Nova 2001/Clima
0721 176 172
+
Laika
post 25 Jan 2014, 18:24
Post #102

DaciaClub

QUOTE(SuperSolenza @ 12 Dec 2013, 08:57)
am vazut ca nu ai raspuns si tamburi gasit intre timp laika.scz.dak se poate clapetele din interior cel putin una de pe dreapta care mi s.a rupt.si platicul care tine polita cu boxe.tot de pe dreapta.spune.mi un pret pt toate dak se poate.
*

Sal si scuze, am fost intr-o pauza cu vanzarea. Doar plasticul ptr polita il mai am din ce vrei tu si e 10 lei.

QUOTE(flavyus @ 25 Jan 2014, 12:05)
*

Din cate imi aduc aminte cu stanga n-am avut probleme niciodata. O s-o verific si daca n-are joc iti dau de veste.

QUOTE(cnada @ 25 Jan 2014, 16:32)
Salut! Imi trebuie si mie opritorul de la portiera sofer! Daca-l mai ai sa-mi dai de veste te rog!
Multumesc!
*

Salut, opritoarele stanga fata si spate au plecat la un alt coleg azi caruia i le-am promis de foarte multa vreme. Imi pare rau.

25 Jan 2014, 19:32:
QUOTE(revo7 @ 24 Jan 2014, 21:05)
sa le stapanesti sanatos.
fara proiector atunci
*

Revo nu mi-ai lasat un numar de tel sa te pot suna ptr detalii, coletul l-am pus azi si rugamintea este la cele 2 actuatoare sa schimbi protectia de cauciuc cu cele de la ale tale daca sunt mai bune, iar la butonul de avarie nu are geamul acela mic la el. O bucata de plastic rosie/portocalie si ai rezolvat problema.

This post has been edited by Laika: 25 Jan 2014, 18:32

--------------------
Pana la capat!
+
just_horia
post 25 Jan 2014, 18:46
Post #103

Membru autentic

Salut. Ai zis ca vrei sa o duci la fier vechi. Crezi ca ai putea sa decupezi o chestie din asta? Eu am luat de pe partea dreapta de pe partea stanga ma poti ajuta tu?

Attached thumbnail(s)
Aripa_spate_taiata.jpg ( Size: 211.39k ) Number of downloads: 314

--------------------
0721 176 172
+
revo7
post 25 Jan 2014, 21:12
Post #104

Membru autentic

multumesc laika

--------------------
+
just_horia
post 26 Jan 2014, 16:52
Post #105

Membru autentic

Dezaburirea functioneaza la luneta? Un mic UP date la ce a ramas se poate? Asta o gasesc la tine sau ai dat-o?

This post has been edited by just_horia: 26 Jan 2014, 16:57

Attached thumbnail(s)
Fotografie_0025.jpg ( Size: 113.06k ) Number of downloads: 303

--------------------
0721 176 172
+
Laika
post 26 Jan 2014, 20:09
Post #106

DaciaClub

QUOTE(just_horia @ 25 Jan 2014, 19:46)
Salut. Ai zis ca vrei sa o duci la fier vechi. Crezi ca ai putea sa decupezi o chestie din asta? Eu am luat de pe partea dreapta de pe partea stanga ma poti ajuta tu?
*

Te-as ajuta, dar la mine difera pragul si la randul meu am luat-o de pe alta masina biggrin.gif

QUOTE(revo7 @ 25 Jan 2014, 22:12)
multumesc laika
*

Cu placere. Saptamana asta trebuie sa ajunga.
QUOTE(just_horia @ 26 Jan 2014, 17:52)

Dezaburirea functioneaza la luneta? Un mic UP date la ce a ramas se poate? Asta o gasesc la tine sau ai dat-o?
*

Da functioneaza e ok. Piesa din imagine e repartitorul de pe spate de la frane. Daca al tau nu merge iti recoman un spray de rugina si un cleste.Desfaci clapeta apoi protrectia de cauciuc si vei gasii o "tija", dai cu spray, iar cu clestele tragi de el sau il bati unpic pana isi face joc si functioneaza din nou. biggrin.gif

Update cu reduceri laugh.gif

Stop Stanga ....................................................................15 ron
Bobina ............................................................................30 ron
Fise bujii .........................................................................10 ron
Senzor turatie ..................................................................15 ron
Carcasa filtru ...................................................................10 ron
Filtru carbon .....................................................................10 ron
Radiator ...........................................................................30 ron
Furtune apa ......................................................................25 ron
Termostat ........................................................................10 ron
Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri..........................80 ron
Planetare 2 buc .................................................................80 ron
Brate 4 buc .......................................................................80 ron
Cutie viteze .......................................................................80 ron
Motor ..............................................................................150 ron
Consola cu butoane ............................................................20 ron
Ventilator habitaclu .............................................................20 ron
Calorifer de audi cu tot cu galeriile de caldura .......................30 ron
Ax volan 2 buc ...................................................................70 ron
Volan .................................................................................10 ron
Panou sigurante ..................................................................20 ron
Fuzete complete 2 buc .........................................................70 ron
Tamburi completi 2 buc ........................................................60 ron
Punte spate completa ...........................................................80 ron
Vas de expansiune ...............................................................10 ron
Suport superior 2 buc ...........................................................70 ron
Suport cutie .........................................................................30 ron
Catalizator ...........................................................................40 ron
Galerie admisie ....................................................................25 ron
Galerie evacuare ................................................................. 20 ron
Telescoape fata complete 2 buc ..............................................70 ron
Arcuri spate 2 buc ..................................................................20 ron
Ansamblu stergatoare 2 buc ....................................................60 ron
Centuri ..................................................................................20 ron
Hayon ....................................................................................40 ron
Capota motor .........................................................................40 ron
Aripa stanga ............................................................................30 ron
Bloc lumini ...............................................................................20 ron
Gmv ........................................................................................30 ron
Senzor temperatura ..................................................................15 ron
Oglinzi 2 buc..............................................................................20 ron
Prezoane 1 buc .......................................................................... 1 ron
Rezervor ..................................................................................20 ron
Banchete spate .........................................................................20 ron
Torpedou ..................................................................................15 ron
Mochete ....................................................................................30 ron
Suporti polita .............................................................................20 ron
Bara spate .................................................................................20 ron
Bord ..........................................................................................20 ron
Sacune .......................................................................................30 ron

La mai multe piese achizitionate se ofera anumite reduceri

--------------------
Pana la capat!
+
catalinski
post 26 Jan 2014, 23:57
Post #107

Membru autentic

From: Turnu Magurele,Teleorman

Zimi si mie daca ai vreun ax volan fara joc?

--------------------
Dacia SuperNova 2001 /clima - numar fara sot
+
just_horia
post 27 Jan 2014, 14:30
Post #108

Membru autentic

QUOTE(Laika @ 26 Jan 2014, 21:09)
Update cu reduceri  laugh.gif
Carcasa filtru ...............................................................10 ron
Fuzete complete 2 buc ..................................................70 ron - adica ce contine?
Telescoape fata complete 2 buc .....................................70 ron - cat sunt de bune?
Arcuri spate 2 buc .......................................... ..............20 ron
Prezoane 1 buc ............................................................. 1 ron
Banchete spate .............................................................20 ron
Sacune .........................................................................30 ron pe bucata?

Piesa din imagine e repartitorul de pe spate de la frane.
*

Deci nu ar avea ce sa aibe stricat. Ma gandeam ca e mai complicat. Oricum pt orice eventualitate cat ar costa?

Plus ce am mai scris acolo e in procesare. Vorbim despre ele

--------------------
0721 176 172
+
cnada
post 27 Jan 2014, 14:42
Post #109

membru subiectiv

From: Vâlcea

Multumesc, ramane cum am vorbit!!

This post has been edited by cnada: 27 Jan 2014, 16:18

--------------------
renault megane 1 1.4 16v RXE + GPL 2000
"Nu te lasa biruit de rau,
ci biruieste raul prin bine" Rom. 12.21
+
Laika
post 27 Jan 2014, 18:19
Post #110

DaciaClub

QUOTE(flavyus @ 25 Jan 2014, 12:05)
*

Dreapta e buna, dar sa nu vb prosti maine trag unpic de ea sa vad si te anunt cu un pm biggrin.gif

QUOTE(catalinski @ 27 Jan 2014, 00:57)
Zimi si mie daca ai vreun ax volan fara joc?
*

Unu stiu sigur ca nu are, dar nu bag mana-n foc ca e original.

QUOTE(just_horia @ 27 Jan 2014, 15:30)
Deci nu ar avea ce sa aibe stricat. Ma gandeam ca e mai complicat. Oricum pt orice eventualitate cat ar costa?
Plus ce am mai scris acolo e in procesare. Vorbim despre ele
*

Repartitorul este 10 lei ca tre sa ma bag sub masina si asta doar in cazul in care mai este functional. In cazul in care vrei sa schimbi asa ceva verifica conductele mai intai sa mai fie ok, daca nu stiu eu o frma de unde mi-am comandat si sunt ieftine.

Acolo am gresit si ms ca ai observat ca e cam scump cum am scris laugh.gif

RECTIFIC 2 ARCURI 2 TELESCOAPE 2 FUZETE 2 DISCURI 2 ETRIERI 100 RON
Bune nu pot sa spun ca sunt, dar telescoapele nu sunt scurse nu bat, arcurile au 3 ani si 2 de folosinta, discurile inca iti poti face necazul cu ele, etrierii sunt buni la fel si rulmentii.
Scaunele sunt amandoua 30 ron nu separat si sunt bunicele, necesita un biocarpet cei drept.
Carcasa de la filtru are un suport facut de mine

QUOTE(cnada @ 27 Jan 2014, 15:42)
Multumesc, ramane cum am vorbit!!
*

Cu placere
Rezervat instalatie curatat parbriz (bidon, motoras, furtune si diuze)+ alarma 2 chei briceag si goarna, total 60 ron pana in 10.02 corecteaza-ma daca gresesc.

Pentru restauratori sau detinatorii de Dacie 1300 1400 am o masca de fata cea de tabla care tine radiatorul e nou nouta si e de uzina de pe vremea cand conexul nici nu era nascut 50 de lei nici mai mult nici mai putin.

This post has been edited by Laika: 27 Jan 2014, 18:37

--------------------
Pana la capat!
+
just_horia
post 28 Jan 2014, 08:47
Post #111

Membru autentic

QUOTE(Laika @ 27 Jan 2014, 19:19)
Repartitorul este 10 lei....in care mai este functional. In cazul in care vrei sa schimbi asa ceva verifica conductele mai intai sa mai fie ok, daca nu stiu eu o frma de unde mi-am comandat si sunt ieftine.
Scaunele sunt amandoua 30 ron nu separat si sunt bunicele, necesita un biocarpet cei
Rezervat instalatie curatat parbriz (bidon, motoras, furtune si diuze)+ alarma 2 chei briceag si goarna, total 60 ron pana in 10.02 corecteaza-ma daca gresesc.
*

1. As vrea sa fac instalatia de frana ca pe spate nu imi tine dar asta la vara cand o sa incerc sa descopar problema de la coada la cap. Schimb ferodourile la tamburi, repartitorul apoi conducte. Tinem legatura cu repartitorul. Daca e ok il adaug in cosul de cumparaturi + arcurile spate alea cu furtune.
In cazul in care nu vinzi tot pachetul de fata ma intereseaza si pe mine un etrier cu furtun (daca e bun)

2. Daca nu deranjez poti sa faci un "pictorial" scaune+banchete. Vreau sa vad daca au "gauri" smile.gif

3. Daca intrebarea cu instalatie curatat parbriz si alarma imi era adresata mie... nu am cerut eu, probabil un alt user.

Ne mai auzim. O zi buna

--------------------
0721 176 172
+
Laika
post 29 Jan 2014, 20:09
Post #112

DaciaClub

QUOTE(just_horia @ 28 Jan 2014, 09:47)
1. As vrea sa fac instalatia de frana ca pe spate nu imi tine dar asta la vara cand o sa incerc sa descopar problema de la coada la cap. Schimb ferodourile la tamburi, repartitorul apoi conducte. Tinem legatura cu repartitorul. Daca e ok il adaug in cosul de cumparaturi + arcurile spate alea cu furtune.
In cazul in care nu vinzi tot pachetul de fata ma intereseaza si pe mine un etrier cu furtun (daca e bun)

2. Daca nu deranjez poti sa faci un "pictorial" scaune+banchete. Vreau sa vad daca au "gauri" smile.gif

3. Daca intrebarea cu instalatie curatat parbriz si alarma imi era adresata mie... nu am cerut eu, probabil un alt user.

Ne mai auzim. O zi buna
*

Sunt pentru alt coleg.
Rugamintea mea e sa-mi faci o lista cu tot ce vrei o trimiti pe pm ca sa vad cum apuc sa le dau jos si sa si trimit din ele ca vine weekendul si pe sambata daca nu e rece ma apuc de desfacut.

29 Jan 2014, 21:11:
QUOTE(eXistenZ_Tg @ 23 Jan 2014, 17:58)
sal , ai reusit cu caseta , rotzile si amcaralele?
*

Nu te-am uitat incerc cat pot de repede sa ai macaralele si antena

30 Jan 2014, 18:26:
Bodan am descoperit doar acum ca am 2 brate de dreapta dintre care unul are aceeasi pb ca si la tine, dar iti voi da uinul de pe masina

30 Jan 2014, 18:27:
Cele de pe masina

This post has been edited by Laika: 30 Jan 2014, 17:27

Attached thumbnail(s)
IMG_0967.JPG ( Size: 2.05mb ) Number of downloads: 209
IMG_0968.JPG ( Size: 1.85mb ) Number of downloads: 201
IMG_0969.JPG ( Size: 1.72mb ) Number of downloads: 196
IMG_0970.JPG ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 45
IMG_0971.JPG ( Size: 1.81mb ) Number of downloads: 40
IMG_0972.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 37

--------------------
Pana la capat!
+
revo7
post 1 Feb 2014, 00:43
Post #113

Membru autentic

am primit piesele.
user serios
recomand!

--------------------
+
flavyus
post 1 Feb 2014, 11:31
Post #114

Membru autentic

cum este planetara,ai verificat-o?

--------------------
+
Laika
post 3 Feb 2014, 14:37
Post #115

DaciaClub

QUOTE(revo7 @ 1 Feb 2014, 01:43)
am primit piesele.
user serios
recomand!
*

Ms Revo, scuze inca o data pentru intarziere.

QUOTE(flavyus @ 1 Feb 2014, 12:31)
cum este planetara,ai verificat-o?
*

Da e ok, da adresa pe pm si nr de tel si o pun la posta.

Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri.....80 ron au plecat la eXistenZ_Tg + bonus o carcasa de cheie ca sa nu-si mai piarda cipurile sleep.gif

This post has been edited by Laika: 3 Feb 2014, 14:41

--------------------
Pana la capat!
+
flavyus
post 3 Feb 2014, 14:51
Post #116

Membru autentic

nu am hotarat pretul da-mi un pm

--------------------
+
Laika
post 3 Feb 2014, 17:13
Post #117

DaciaClub

QUOTE(flavyus @ 3 Feb 2014, 15:51)
nu am hotarat pretul da-mi un pm
*

Planetare 2 buc .................................................................80 ron

adica 40 ron + taxe postale

--------------------
Pana la capat!
+
eXistenZ_Tg
post 4 Feb 2014, 19:47
Post #118

Membru Mijloc Amputat

From: Timisoara , Timis

am primit calculatoarele si cipurile , multumesc mult , astept coletul cu macaralele si anena , sa ma anuntzi cand il pui la posta , daca apuci sa il pui pe maine ajunge la mine pe vineri , chiar bateria o mai ai?

--------------------
dacia Super Nova 2002
Eu mi-am luat Dacie , tu ti-ai luat trotuar
+
Laika
post 5 Feb 2014, 21:09
Post #119

DaciaClub

QUOTE(eXistenZ_Tg @ 4 Feb 2014, 20:47)
am primit calculatoarele si cipurile , multumesc mult , astept coletul cu macaralele si anena , sa ma anuntzi cand il pui la posta , daca apuci sa il pui pe maine ajunge la mine pe vineri , chiar bateria o mai ai?
*

Ma bucur sper sa nu mai ai probleme. Macaralele si antena sambata asta le dau jos ca am un examen vineri si nu pot misca nimic sleep.gif

Bateria a murit de vara trecuta

Flavyus planetara vineri vine la tine. De verificat trebuie sa misti de capul ei si sa nu aiba joc.

--------------------
Pana la capat!
+
Laika
post 10 Feb 2014, 08:12
Post #120

DaciaClub

Cine mai doreste ceva sa zica repede ca saptamana asta masina pleaca la topit.

--------------------
Pana la capat!
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:54
Forum Renault