DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Piese Supernova Reloaded se descompune, Bucati din puzzel se vand :)

Laika
post 26 Sep 2013, 10:17
Post #1

DaciaClub

Group: Members
From: Sibiu

Pentru cunoscatorii proiectului masina contine piese bune. Tot ce v-ar interesa intrebati!

This post has been edited by Laika: 26 Sep 2013, 10:20

Attached thumbnail(s)
IMG_0686.JPG ( Size: 2.49mb ) Number of downloads: 1539

--------------------
Ex Dacia Super Nova 2001 - SB 05 APW
Pana la capat!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Laika
post 27 Sep 2013, 23:07
Post #2

DaciaClub

Sa incepem: sad.gif

Faruri 2 buc ...................................................................40 ron
Stopuri 2 buc ..................................................................40 ron
Proiectoare ceata 2 buc ...................................................40 ron
Corp clapeta complet .......................................................50 ron
Bobina ............................................................................40 ron
Fise bujii .........................................................................10 ron
Senzor turatie ..................................................................30 ron
Carcasa filtru ..................................................................20 ron
Filtru polen ......................................................................10 ron
Rampa injectoare completa ...............................................60 ron
Radiator ..........................................................................40 ron
Furtune apa .....................................................................30 ron
Termostat ........................................................................10 ron
Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri.........................100 ron
Bord cu ceasuri .................................................................20 ron
Planetare 3 bucati ............................................................180 ron
Brate 4 bcati .....................................................................80 ron
Cutie viteze .....................................................................230 ron
Motor ..............................................................................220 ron
Pompa benzina+plutitor ......................................................50 ron
Consola cu butoane ............................................................20 ron
Ventilator habitaclu 2 buc ....................................................60 ron
Calorifer de audi ................................................................30 ron
Radiator de clima cel de habitaclu ........................................30 ron
Ax volan 2 buc ...................................................................80 ron
Volan .................................................................................10 ron
Panou sigurante ..................................................................30 ron
Electromotor .......................................................................60 ron
Fuzete complete 2 buc .........................................................70 ron
Tamburi completi 2 buc ........................................................80 ron
Punte spate .........................................................................70 ron
Caseta directie completa .......................................................50 ron
Jante de tabla de golf 4 buc....................................................80 ron
Vas de expansiune ...............................................................10 ron
Pompa servofrana ................................................................40 ron
Suport superior 2 buc ...........................................................80 ron
Suport cutie .........................................................................20 ron
Catalizator ...........................................................................40 ron
Galerie admisie ....................................................................25 ron
Galerie evacuare ................................................................. 20 ron
Condensor ...........................................................................20 ron
Telescoape fata complete 2 buc ..............................................80 ron
Arcuri spate 2 buc ..................................................................30 ron
Ansamblu stergatoare 2 buc ....................................................70 ron
Centuri ..................................................................................20 ron
Hayon .....................................................................................40 ron
Capota motor ..........................................................................40 ron
Aripa stanga ............................................................................30 ron
Bloc lumini ...............................................................................20 ron
Gmv ........................................................................................30 ron
Senzor temperatura ..................................................................15 ron
Oglinzi 2 buc..............................................................................20 ron
Manere+deschizatoare 4 si 4 buc ................................................30 ron
Prezoane 16 buc ....................................................................... 16 ron
Jante aluminiu de origine 3 buc ..................................................120 ron
Rezervor ..................................................................................20 ron
Banchete spate .........................................................................20 ron
Fete de usi 4 buc .......................................................................40 ron
Torpedou ...................................................................................15 ron

Mufe din instalatia electrica sunt bonus cu anumite produse achizitionate tongue.gif
La mai multe piese achizitionate se ofera discount-uri cool.gif cum ar fi:
Cumperi 6 produse iar acela cu cel mai mic pret e gratis wink.gif
Cumperi acum si platesti la toamna laugh.gif

Plasticaraie si altele la mica intelegere, parti din caroserie doar la sfarsit pentru ca masina este parcata pe spatiul public.
Preturile sunt pentru orice buzunar in comparatie cu cei de la centrele de dezmembrari unde cer sume extraterestre.

0743915170 pentru orice info 24/24

Numa bine!

This post has been edited by Laika: 28 Sep 2013, 00:46

--------------------
Pana la capat!
+
Laika
post 29 Sep 2013, 15:36
Post #3

DaciaClub

Le putem si negocia smile.gif UP!

Pentru cei din Timisoara am o oferta biggrin.gif Duminica 6.10 ajung pe acolo asa se pot scutii anumite costuri suplimentare tongue.gif

This post has been edited by Laika: 29 Sep 2013, 23:38

--------------------
Pana la capat!
+
flavyus
post 29 Sep 2013, 16:38
Post #4

Membru autentic

preturi foarte bune!!!

--------------------
dacia 1310 1986 - ag-07-ryo
+
Rob3rto
post 30 Sep 2013, 15:54
Post #5

Membru autentic

Arcuri fata? Pret?

--------------------
Dacia 1300 1981 - PH 88 VBA
+
Laika
post 30 Sep 2013, 21:31
Post #6

DaciaClub

S-au vandut urmatoarele:

Electromotor 60 ron
Corp clapeta complet 50 ron
1 buc far stanga 20 ron
Montate 053.gif , testate post-336-1110552459.gif , client multumit ca a lasat bacsis gros peacefingers.gif biggrin.gif

Rampa injectoare completa promisa pana maine la ora 13:00
Faruri ceata promise pana cand am timp sa le trimit sad.gif

QUOTE(Rob3rto @ 30 Sep 2013, 16:54)
Arcuri fata? Pret?
*

40 ron amandoua ca-mi dai de lucru sa le desfac de pe telescoape 053.gif
folosite 2 ani si le-am avut de noi de la Compa Sibiu.
Am ceva poze la jurnal de bord de cand le-am montat pe masina si am taiat jumatate de spira ca era prea ridicata

This post has been edited by Laika: 30 Sep 2013, 21:43

--------------------
Pana la capat!
+
slash21
post 1 Oct 2013, 19:32
Post #7

Membru-Hunedorean

From: Lupeni

un pret pe alternator?

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - HD 09 CWT
+
Laika
post 1 Oct 2013, 22:41
Post #8

DaciaClub

Injectoarele pleaca maine la prima ora.

QUOTE(slash21 @ 1 Oct 2013, 20:32)
un pret pe alternator?
*

Aoleo am uitat de alternator sa-l pun in lista biggrin.gif Ms!

Pret 60 ron

Il impachetez?

Bun, alternatorul se impacheteaza si pleaca la Hunedoara.

Pentru ca Duminica ajung la Timisoara si exista posibilitatea de a transporta anumite piese de dimensiuni mai mari, cutia de viteze are o reducere de 60 de lei pentru cei care se afla (in drum) pe traseul Sibiu - Timisoara transportul find gratis (MOK) biggrin.gif

Transportul moka este valabil si pentru alte piese pe traiectoria Sibiu - Timisoara biggrin.gif
Sper sa va fie de ajutor aceasta optiune.

<span class='edit'>2 Oct 2013, 19:41:</span>
Se mai adauga un plafon de nova impecabil, curatat azi primavara si montat + plafoniera de BMW cu 2 lupe pe laterale, iar in mijloc un bec la un pret special de 25 de lei biggrin.gif

Detalii se gasesc la Jurnal de bord "Supernova Reloaded" ultimele pagini.

Arcurile cum spuneam se dau cu 40 ron perechea ceea ce inseamna ca telescoapele scad la 40 ron perechea biggrin.gif

Jante de tabla de golf 4 buc 80 ron si gat rezervor s-au dat.

Macarale geamuri 4 buc, stop dreapta, caseta directie completa sunt in bagajul de Timisoara, loc mai este, va astep.

Mai avem o masca de fata noua cu grundul de fabrica pe ea de dacie 1300, are ceva vechime de cand a fost achizitionata, dar n-are strop de rugina pe ea la un pret de 40 ron

This post has been edited by Laika: 2 Oct 2013, 20:05

--------------------
Pana la capat!
+
Laika
post 3 Oct 2013, 22:09
Post #9

DaciaClub

Ia oferta neamule biggrin.gif

--------------------
Pana la capat!
+
just_horia
post 4 Oct 2013, 08:12
Post #10

Membru autentic

From: Galati

Mai e valabil anuntul? Ma intereseza pompa de benzina. In ce stare este?

--------------------
Dacia Super Nova 2001/Clima
0721 176 172
+
catalinski
post 4 Oct 2013, 14:08
Post #11

Membru autentic

From: Turnu Magurele,Teleorman

Ai cumva suportul pt casetofon pt ca miau furat casetofonul cu tot cu suport.

--------------------
Dacia SuperNova 2001 /clima - numar fara sot
+
Laika
post 4 Oct 2013, 20:34
Post #12

DaciaClub

QUOTE(just_horia @ 4 Oct 2013, 09:12)
Mai e valabil anuntul? Ma intereseza pompa de benzina. In ce stare este?
*

Anunta-ma maine daca ai nevoie si o punem pe on hold. Spor!

QUOTE(catalinski @ 4 Oct 2013, 15:08)
Ai cumva suportul pt casetofon pt ca miau furat casetofonul cu tot cu suport.
*

Cel de pe masina e crepat si tin minte ca s-ar putea sa mai am unul bun. Daca am 2 cel bun merge la cine l-am promis gratis si cel crepat ti-l trimit gratis. Daca am doar pe cel crepat si-l vrea acel cineva il trimit lui, daca nu ti-l trimit tie gratis.

Ideea e ca e crepat si se poate folosi fara probleme.
Maine ma uit mai bine.

--------------------
Pana la capat!
+
quick
post 4 Oct 2013, 21:14
Post #13

Membru autentic

From: bistrita

laika imi pare rau sa aud ca o dezmembrezi dupa cat ai lucrat la ia pt a o aduce pe linia de plutire.
de ce o dezmembrezi?
de preturi pot doar sa te felicit, asa ar trebui sa fie un anunt de dezmembrat, cu preturi decente cum ai tu, sunt satul de dezmembratori care iti cet preturi aproape de noi pe orice piesa. ...ce ma roade este ca dai prezoanele cu 16 lei tongue.gif dupa ce am avut oferte si de 5 lei pe bucata(atata fiind noi in magazin) si pana la urma le-am cumparat cu 40 lei toate 16....om serios si ai un up de la mine...bafta.

--------------------
dacia super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp /suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
+
catalinski
post 5 Oct 2013, 14:51
Post #14

Membru autentic

Ok poate poti pune aici niste poze cu cel crapat,Io vreau macar sa nu se mai vada gaura aia asa de mare in consola centrala.Arata ca .......

--------------------
+
revo7
post 6 Oct 2013, 20:13
Post #15

Membru autentic

From: bucuresti

de ce laika?dupa atata pasiune investita in aceasta masina
pacat!mare pacat!am citit cu cea mai mare placere topicul ''supernova reloaded'' de la cap la coada.
pentru preturi ai un mare UP!de la mine
ai idee cat ar fii transportul pana in bucuresti,pentru cele 3 jante de aliaj?
inca o data un mare UP!de la mine
respect!

--------------------
Peugeot 307sw 2007, 1.6HDI
EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE
+
catalinski
post 7 Oct 2013, 18:36
Post #16

Membru autentic

Ai gasit suportul?Poti pune niste poze?

--------------------
+
slash21
post 7 Oct 2013, 19:58
Post #17

Membru-Hunedorean

From: Lupeni

alternatorul a ajuns la mine.user de nota 10,recomand

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - HD 09 CWT
+
ady23
post 7 Oct 2013, 20:02
Post #18

...

From: Tara Minunilor

@catalinski-colegul @Laika e plecat din localitate pana miercuri,am vb la telefon cu el..

--------------------
dacia supernova 2001 - ....
+
xibon
post 7 Oct 2013, 20:31
Post #19

Membru autentic

Salutare tuturor ! Rampa cu injectoare a ajuns la mine. "LAIKA" este un MARE OM in adevaratul sens al cuvantului.SERIOZITATE, PROMPTITUDINE.NOTA 10+ . Comandati cu incredere. Numai bine tuturor !

--------------------
dacia supernova 2002 rapsodie - ** 09 NSU
+
Laika
post 15 Oct 2013, 09:57
Post #20

DaciaClub

In primul rand imi cer scuze pentru intarziere.

QUOTE(quick @ 4 Oct 2013, 22:14)
laika imi pare rau sa aud ca o dezmembrezi dupa cat ai lucrat la ia pt a o aduce pe linia de plutire.
de ce o dezmembrezi?
de preturi pot doar sa te felicit, asa ar trebui sa fie un anunt de dezmembrat, cu preturi decente cum ai tu, sunt satul de dezmembratori care iti cet preturi aproape de noi pe orice piesa. ...ce ma roade este ca dai prezoanele cu 16 lei tongue.gif  dupa ce am avut oferte si de 5 lei pe bucata(atata fiind noi in magazin) si pana la urma le-am cumparat cu 40 lei toate 16....om serios si ai un up de la mine...bafta.
*

Nu mai am timp de ea sleep.gif si am ajuns la concluzia ca poate fi de folos si altor persoane anumite organe biggrin.gif .

QUOTE(catalinski @ 5 Oct 2013, 15:51)
Ok poate poti pune aici niste poze cu cel crapat,Io vreau macar sa nu se mai vada gaura aia asa de mare in consola centrala.Arata ca .......
*

Din pacate suportul e mai rau decat il stiam eu unsure.gif rama subtire din partea de sus e rupta de tot de sertarul acela sleep.gif

QUOTE(revo7 @ 6 Oct 2013, 21:13)
de ce laika?dupa atata pasiune investita in aceasta masina
pacat!mare pacat!am citit cu cea mai mare placere topicul ''supernova reloaded'' de la cap la coada.
pentru preturi ai un mare UP!de la mine
ai idee cat ar fii transportul pana in bucuresti,pentru cele 3 jante de aliaj?
inca o data un mare UP!de la mine
respect!
*

Stiu ce zici, dar cum am spus mai sus timpul e limitat pentru mine sleep.gif
Jantele, una e la TM si urmeaza sa le trimit si pe celalalte 2 blush.gif

Momentan vanzarea pieselor va lua o pauza pe motiv ca voi fi plecat pe o durata de 3 saptamani, dar puteti comanda si eu vi le voi trimte cand ma intorc.

Numai bine!

Ms colegi pentru reclama Nota 10+ rolleyes.gif

--------------------
Pana la capat!
+
Laika
post 16 Oct 2013, 20:51
Post #21

DaciaClub

Lista cu cele ramase

Stop Stanga ....................................................................20 ron
Bobina ............................................................................40 ron
Fise bujii .........................................................................10 ron
Senzor turatie ..................................................................20 ron
Carcasa filtru ..................................................................20 ron
Filtru polen ......................................................................10 ron
Radiator ..........................................................................40 ron
Furtune apa .....................................................................30 ron
Termostat ........................................................................10 ron
Computer de bord complet cu UCH+2 cipuri.........................100 ron
Bord cu ceasuri .................................................................20 ron
Planetare 3 bucati ............................................................180 ron
Brate 4 bcati .....................................................................80 ron
Cutie viteze .....................................................................150 ron
Motor ..............................................................................200 ron
Consola cu butoane ............................................................20 ron
Ventilator habitaclu 2 buc ....................................................60 ron
Calorifer de audi ................................................................30 ron
Ax volan 2 buc ...................................................................80 ron
Volan .................................................................................10 ron
Panou sigurante ..................................................................30 ron
Fuzete complete 2 buc .........................................................70 ron
Tamburi completi 2 buc ........................................................80 ron
Punte spate .........................................................................70 ron
Vas de expansiune ...............................................................10 ron
Pompa servofrana ................................................................40 ron
Suport superior 2 buc ...........................................................80 ron
Catalizator ...........................................................................40 ron
Galerie admisie ....................................................................25 ron
Galerie evacuare+Sonda ...................................................... 20 ron
Telescoape fata complete 2 buc ..............................................80 ron
Arcuri spate 2 buc ..................................................................30 ron
Ansamblu stergatoare 2 buc ....................................................70 ron
Centuri ..................................................................................20 ron
Hayon .....................................................................................40 ron
Capota motor ..........................................................................40 ron
Aripa stanga ............................................................................30 ron
Bloc lumini ...............................................................................20 ron
Gmv ........................................................................................30 ron
Senzor temperatura ..................................................................15 ron
Oglinzi 2 buc..............................................................................20 ron
Manere+deschizatoare 4 si 4 buc ................................................30 ron
Prezoane 16 buc ....................................................................... 16 ron
Rezervor ..................................................................................20 ron
Banchete spate .........................................................................20 ron
Fete de usi 4 buc .......................................................................40 ron
Torpedou ...................................................................................15 ron

Pompa de benzina e cu Posta biggrin.gif , farurile, macaralele, faruri ceata, antena, bara spate sunt promise.
Peste 3 saptamani cand revin le trimit.

S-a mai dat gat rezervor, montat, testat, client multumit ca iar a dat bacsis gros biggrin.gif

Haideti domnilor, mai facem reduceri, ne mai intelegem numai sa fie vanzare tongue.gif

This post has been edited by Laika: 16 Oct 2013, 20:54

--------------------
Pana la capat!
+
alexdivri94
post 18 Oct 2013, 19:04
Post #22

Membru incepator

Buna seara!
M-ar interesa o cheie briceag daca le vindeti separat.
O seara placuta in continuare si spor la vanzare!

--------------------
Dacia Supernova 2003 Campus
+
just_horia
post 22 Oct 2013, 10:30
Post #23

Membru autentic

Multumesc Domnu'. Coletul a ajuns in siguranta urmeaza sa o montez pe masina.

Super de treaba omul si super preturi.

Attached thumbnail(s)
Pompa.JPG ( Size: 95.19k ) Number of downloads: 889
Pompa2.JPG ( Size: 124.44k ) Number of downloads: 810

--------------------
0721 176 172
+
Laika
post 23 Oct 2013, 20:19
Post #24

DaciaClub

QUOTE(alexdivri94 @ 18 Oct 2013, 20:04)
Buna seara!
M-ar interesa o cheie briceag daca le vindeti separat.
O seara placuta in continuare si spor la vanzare!
*

Doar cheia pentru aspect? Deoarece am 4 si 2 sunt functionale cu tot cu alarma.

Ms Horia sanatate multa numai bine!

Mai avem o alarma cu 2 chei briceag, 5 actuatoare si un butonas mic rosu pentru modernizare porbagaj.

Alarma ...............50 ron
5 actuatoare .......25 ron + butonas bonus
Filtre de inalte si joase + 2 twettere rotunde de montat in usi ......30 ron cu toate ca am si 2 difuzoare frumusele SAL si cred ca erau la set cu instalatia ca eu le-am dat jos sa le pastrez pana antifonam usa, dar nu am mai ajuns in faza asta, pretul nu stiu 50 ron amandoua? blush.gif

Apropo, am nevoie de o stema de BMW pentru porbagaj model E46 si un radio CD original cine are si doreste schimburi cu anumite piese accept cu mare placere. MS

This post has been edited by Laika: 23 Oct 2013, 20:36

--------------------
Pana la capat!
+
alexdivri94
post 23 Oct 2013, 21:19
Post #25

Membru incepator

Nu mai am nevoie.Am rezolvat.
Spor la vanzare!

--------------------
Dacia Supernova 2003 Campus
+
andrei87grs
post 25 Oct 2013, 06:24
Post #26

Membru autentic

M-ar interesa niste poze cu difuzoarele sal si cu filtrele daca poti sa pui

--------------------
DACIA SOLENZA 2003/SCALA
+
just_horia
post 25 Oct 2013, 17:46
Post #27

Membru autentic

Ce piese au mai ramas?

--------------------
0721 176 172
+
Laika
post 26 Oct 2013, 10:22
Post #28

DaciaClub

QUOTE(andrei87grs @ 25 Oct 2013, 07:24)
M-ar interesa niste poze cu difuzoarele sal si cu filtrele daca poti sa pui
*

Salut daca nu te grabesti abea prin 7 8 pot sa-ti pun poze ca nu sunt acasa momentan, dar daca te hotarasti cand pun poze si fiind primul care ai intrebat ti se cuvin biggrin.gif

QUOTE(just_horia @ 25 Oct 2013, 18:46)
Ce piese au mai ramas?
*

Horia ultima lista e cea cu ultimul recensamant, doar vasul de la spritiere e rezervat pentru un domn rolleyes.gif

Sus cu vanzarea!

This post has been edited by Laika: 26 Oct 2013, 10:23

--------------------
Pana la capat!
+
revo7
post 26 Oct 2013, 19:51
Post #29

Membru autentic

From: bucuresti

salut!
dai cumva opritoarele de la usile stanga separat?
mai m-ar interesa un buton avarie,unul dezaburire,capacelele de la bara spate si un actuator
o seara buna

This post has been edited by revo7: 26 Oct 2013, 20:05

--------------------
Peugeot 307sw 2007, 1.6HDI
EX:1300, Supernova, Logan
Vreau sa zambiti cand va conduc de la spate / Cu focuri de artificii..........AUTOMATE
+
Laika
post 28 Oct 2013, 00:27
Post #30

DaciaClub

QUOTE(revo7 @ 26 Oct 2013, 20:51)
salut!
dai cumva opritoarele de la usile stanga separat?
mai m-ar interesa un buton avarie,unul dezaburire,capacelele de la bara spate si un actuator
o seara buna
*

Salut,

Opritoare 10 lei amandoua
Butonul de avarie 5 lei
Buton de dezaburire 5 lei
Actuator 5 lei

Capace pe masina nu am, sa caut mai bine prin "visterie" ca parca tin minte ca aveam si daca le am sunt gratis. Daca nu te grabesti eu voi ajunge pe 6 noiembrie acasa si abea atunci reusesc sa le trimit.

Numai bine! UP

--------------------
Pana la capat!
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 23:54
Forum Renault