Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce goneta pe ea
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ne pregatim deja de Craciun...
Attached thumbnail(s) mitzi_cu_instalatia.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 565 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Vezi la firul ala..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eh ... si daca musca din el ce? "Tastes like chicken" dupa aia.
This post has been edited by Liviu: 12 Nov 2014, 12:07 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
O să aibă fobie de tot ce-i lung și subțire. De mai apucă...
A mea pisică s-o bătut acu' 8 ani c-o albină. A simțit pe laba ei ce-nseamnă, de atunci respectă și muștele. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Adica fuge de ele..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
le ocolește.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
UXE |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
gabize |
![]()
|
Faină muscă
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica musca pisata?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E mitza autentica, nu d'alea de carne, pe care le cresc chinezii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 11 Dec 2014, 16:00) Ori elvetienii! ![]() PS Dupa ce-am aflat asta, dupa ce mi-a mai trecut greata, mi-au revenit in minte ca-ntr-o retrospectiva din clipa mortii tot ce-am mancat in carciumile si prin casele-n care-am fost poftit la masa! Sper ca nici un animal mieunator... Si nici latrator! This post has been edited by dacis: 11 Dec 2014, 17:02 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Chiar și italienii se mai dedulcesc cu astfel de delicatese...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabize @ 11 Dec 2014, 17:14) Haoleo, si astia!... ![]() Luna trecuta, shershetand chestii cu statul de drept si comparatia dintre democratia reprezentativa si cea directa (referendumurile helvete) tocmai ce-am dat de-un referendum prin care se cerea sa se interzica ca la masa traditionala de Craciun (ori Pasti ... am uitat sarbatoarea, dar era una traditionala!) sa se mai faca bucate traditionale bazate pe miau-miau! Rezultatul a fost negativ: traditia poate fi continuata! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Liviu |
![]()
|
Eu nu inteleg ce e rau daca se mananca si patrupede din astea. Cat timp contin proteine sunt OK
![]() Sincer, din maxima curiozitate, eu am cautat sa mananc un preparat din caine cand am fost in Vietnam dar nu am gasit. Mi-au spus ca doar in nord, la tara, se mai consuma asa ceva. |
--------------------
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu vorbim de proprii prieteni necuvantatori ... ci de ai altora
![]() Serios acum ... cat timp se pot manca toate animalele de pa pamant, nu vad de ce ar fi "interzise" unele. A, ca exista limitari legate de religie si educatie, da, pot intelege, dar in afara de piedici din astea imaginare, nu vad nici una reala. Carnea, e carne ... cat timp nu are paraziti, virusi sau chimicale ciudate, e OK (sau ar trebui sa fie). |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In aceeasi linie se pot manca si oameni
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Se presupune ca ar mai exista in lume cateva triburi canibale "in activitate".
This post has been edited by gabize: 11 Dec 2014, 20:42 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta scapa ca e moderator si aia nu e oameni.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Va invit la o vizionare sau revizionare a filmului "Mondo cane". Se gaseste pe torenti. Cea mai interesanta a partea cu omizi, viermi, carcalaci si muste de kkt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chinezul la care am lucrat acum vreo 10 ani, avea o vorba: tot ce poarta pene, blana sau solzi e comestibil. Depinde de bucatar sa fie si gustos ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
D'aia umblai cu sopirle la Voineasa?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
indrecan_calin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
Salutare!
Citesc forumul de prin vara, dar nu am postat nimic asa ca imi spun pe scurt povestioara iar apoi va adresez intrebarea in speranta ca voi primi raspuns. Sunt co-proprietar de norvegiana de padure, de 2 ani. Pisicuta are 10 ani si a venit la pachet cu prietena mea cand ne-am mutat impreuna. M-am indragostit de pisicutza si nu mai vreau sa ma despart de ea. II fetita si ii foarte inteligenta. Din pacate noi plecam weekend-urile si ea sta singura dar o recompensam cand ne intoarcem si asa nu se supara. Dupa ce ne intoarcem, langa granule gasim niste vietati lunguiete (max juma de centimetru). Nu stiu daca ii fac rau pisicii sau nu, nu stiu cum sa scap de ele.... Sarbatori fericite in continuare! |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
in deplasari scimba matza cu prietene sa vezi daca gasesti aceeasi tip de limbrici!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 07:57 |