Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
![]() ![]() ![]() |
Pisici - sfaturi, DOAR pentru posesori :)
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Kum, daca simteai nevoie sa-i dai replica, puteai sa sa o faci bine merci pe topicul dumnealui, ca oricum e varza. Aveti si ceva spectatori fideli pe acolo, abia va asteapta. Pe multi chiar nu ne intereseaza problemele voastre
![]() Multumesc pentru intelegere. Attached thumbnail(s) zuzu.jpg ( Size: 48.56k ) Number of downloads: 476 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Privire suspecta..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 18 Jan 2014, 18:00) Da' văz că și matale monitorizezi postările de pe jurnalul lui L@u. Să nu fim ipocriți în declarații! ![]() Unde-s, bre, jurnalele astea?!... Ca, daca motivul principal al frecventarii Cafenelei s-a cam flescait, vreu si ieu sa ma dixtrez. PS Motivul principal, aka rubrica de bancuri... Cu riscul de a shupara pe careva, sper ca nu ma acuzati si ca am intrat la Cafenea cu scopul de a face educatie social-politica, aprofundare a RNP-urilor, educatie moral-civica etc.etc.. ![]() PS2 Deci unde-i meciul de box de la Giornale? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sub Cafenea, la Jurnal de Bord.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pentru lamuriri ti-am dat PM, nu e topicul potrivit pentru asta.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
gabize |
![]()
|
Să-nțeleg c-am stat prea mult pe forum??
![]() Attached thumbnail(s) CameraZOOM_20140118215825122.jpg ( Size: 662.61k ) Number of downloads: 423 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
G I M |
![]()
|
Cum te descurci cu parul?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
gabize |
![]()
|
bine, am o chelie deasă....
![]() ON: Nu lasă păr excesiv. Nu avem alergii, așa că nici nu-i nevoie de operațiuni speciale. Etapele firești de curățenie îndepărtează suficient de bine părul. Asta până îmbrăcăm haine închise la culoare... ![]() Dar asta e, întotdeauna am avut pisici, fac parte din decorul firesc al casei. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 18 Jan 2014, 22:03) Pisica stie. ![]() Auzi,lasa-ma si cu alergicii la par de animale,vezi Doamne,care nici nu stiu care-i cauza reala si dau vina pe animale.Si pana la urma nu-i vreo mare smecherie iei un antihistaminic si-i ok.Cumnata-mea,cand ne viziteaza,isi ia pastila-n bot dinainte de a pleca de acasa.Si sta ore-ntregi fara stres. Eu ma transform vara,vad ca mai nou si iarna ![]() Doar ca alta-i cauza nu parul animalelor. This post has been edited by iulia_boris: 19 Jan 2014, 10:32 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vara, dacă o tunzi, nu mai lasă așa mult păr.
![]() Attached thumbnail(s) DSC_0279.JPG ( Size: 258.95k ) Number of downloads: 393 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
o tras ceva rachiu de dimineata ca are ochii rosii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Până și ea era conștientă că arăta ca dracu. Mergea foarte rușinată. Dar, pe de altă parte, nu îi mai era cald.
A mea, surprinzător, a stat cuminte la tuns, n-aș fi acceptat anestezie. Și în general e cea mai rea pisică din câte am avut din rasa asta. Și au fost vreo 3. This post has been edited by C a t a l i n: 19 Jan 2014, 11:03 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gabize |
![]()
|
Podoaba-mi capilară o tund singur. Mașina de tuns pe 6 mm, două ture dus-întors prin "păr" și-s gata.
![]() E, când aude "pociatania" ai' mică utilajul (și e unul soft, cu acumulator, nu ca ălea profi de la frizerii), o "tunde" instantaneu. Probabil o asimilează cu aspiratorul, alt utilaj de care-i este frică. La ce gheare are în dotare (și le știe folosi, am probat asta ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 19 Jan 2014, 10:26) Auzi,lasa-ma si cu alergicii la par de animale,vezi Doamne,care nici nu stiu care-i cauza reala si dau vina pe animale.Si pana la urma nu-i vreo mare smecherie iei un antihistaminic si-i ok. Una-i sa te duci in vizita la cineva care are caine/pisica si alta-i sa-ti cumperi caine/pisica daca esti alergic. |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
Am facut-o si pe vetu' , i-am scos ultima ata care de fapt era un fir ca ala de pescuit.Tomita a stat cuminte chiar si la dezinfectat cu spirt ! Oare ar trebui sa il dau cu ceva tinctura de iod ?
Attached thumbnail(s) IMG_0015.JPG ( Size: 61.82k ) Number of downloads: 307 IMG_0016.JPG ( Size: 70.26k ) Number of downloads: 94 IMG_0018.JPG ( Size: 32.93k ) Number of downloads: 92 IMG_0019.JPG ( Size: 41.53k ) Number of downloads: 85 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Sau betadina.
ady77,f multi dau vina pe animale atunci cand le apare cate ceva pe piele desi nu-s diagnosticati de medici.Da' stiu ei ca-i de la cainele ori pisica ta din casa.. ![]() De fapt asta am vrut sa reliefez. Alergiile si urticariile pot avea f multe cauze iar parul animalelor provoaca rar alergii.. Taranii de la parul animalelor ar fi trebuit sa fie toti plini de bube..N-ar mai creste unu'vreo oratanie. Si oricum este vorba de o bacterie care daca-i prezenta in blana oricarui animal provoaca alergia ci nu parul efectiv. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La mine asta-i motivul penru care nu mi-am (mai) luat caine, alergia sotiei. Asa ca am canar si pesti
![]() |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
la canar + pesti ar merge brici si o pisica !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 19 Jan 2014, 14:41) Alergiile si urticariile pot avea f multe cauze iar parul animalelor provoaca rar alergii.. Taranii de la parul animalelor ar fi trebuit sa fie toti plini de bube.. Alergiile astea nu se manifestă doar prin bube/chestii care ies pe piele. Par egzampl, nu mai poți respira într-un mediu închis, simți că te sufoci. Iar țăranii nu prea obisnuiesc să stea cu câinele-n casă. This post has been edited by Markos: 19 Jan 2014, 16:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
M-a facut taran?Si alergofil?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
M-am făcut pe mine
![]() This post has been edited by Markos: 19 Jan 2014, 18:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Cine? Unde? Kum?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Halisem o literă
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 07:55 |