Folositi cauciucuri vara/iarna?
![]() ![]() ![]() |
Folositi cauciucuri vara/iarna?
pyngi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 November 07 From: Tg-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM dCI 85 CP
2008 236.000 km Fara interventii la motor, cutie,ambreiaj. Da vorba unuia: "cu banii astia iti puteai lua si o Masina." (TDI bre)
|
|||
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
DA, de anul trecut folosesc si eu (atunci mi-a permis bugetul), etapa I (la inceputul iernii) - descaltat Debica din fabrica de pe jante si montat Dunlop Wintersport, etapa II (in primavara) - cumparat jante noi, incaltat Debica din fabrica pe ele si schimbat rotile cu totul. Asa ca acum am 2 seturi de roti vara/iarna.
|
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Acord o mare importanta sistemelor ce imi pot pune in pericol deplasarea. Ori de cate ori am fost informat de cei de la service, ca ceva ar mai merge dar trebuie inlocuit, l-am inlocuit pe loc cu o piesa noua. Aceiasi importanta o au si cauciucurile, ca poti sa ai cea mai buna si scumpa masina, daca contactul cu solul e slab e de rau.
A, uitam, am jantele de tabla cu cauciucuri de iarna si cele de vara cu jante de aliaj. This post has been edited by fost membru: 15 Sep 2009, 00:31 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.292 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Azi am condus pentru prima data pe zapada cu roti de iarna.
Merita din plin gumele de iarna. Nu mi-a venit sa cred ca am frane si directie pe zapada. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
Nu, am la toate 4 rotile Debica Navigator 2, intermediare.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
vara: matadoare sau barume, nu mai stiu...
iarna: sportiva winter sport, parca... 4 roti complete pentru fiecare anotimp... costa,stiu, dar parca costa mai mult sa repari ceva dupa accident...sau chiar...stiti voi... This post has been edited by george_scala_2004: 15 Dec 2009, 16:18 |
--------------------
...
...
...
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pana la urma tu stii sau nu stii ce cauciucuri ai pe masina? daca e asa important??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
cauciucuri all season plus o pereche sanatoasa de lanturi care nu fac nici cat cele mai bune cauciucuri de iarna
![]() cu aceste cauciucuri am luat masina si s-au comportat ireprosabil pana acum, am facut 300 de km pe ninsoare puternica si drum nedazapezit cu zapada batatorita fara nici un incindent in afara de 2 momente in care mi-a crescut pulsul ceva de speriat pana m-am obisnuit cu drumul.de la anul viitor probabil voi incerca si eu cauciucuri separate ca oricum trebuie sa le schimb.pana atunci unde nu urca nici o masina cu mama cauciucurilor de iarna lasati loc sa trec eu cu lanturile puse ![]() ![]() |
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
maine ma duc la shopping, cu 205/ de vara nu mai merge
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
da, am cauciucuri de iarna. Vredestein Snowtrac 2, din pacate nu am jante separate pt cele de iarna...
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce nu-ti cumperi, nu neaparat noi..gasisem gen Opel cum ne trenuie noua cu 25 ron bucata, de tabla, fara indoituri, si 80 ron/buc aliaj, aduc baietii de dincolo, nu te lua dupa preturile nesimtilor ce vand pe net si vor sa dea lovitura, sunt chiar si pe acest forum anunturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 424 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
o sa imi iau la primavara sa le pun pe cele de vara, acum nu mai are sens...le-am montat deja
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Vara: Goodyear Ecellence 16" + jante aliaj
Iarna: Eurotek Snowolf 15" + jante de tabla. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Debica Navigator all season pt solenza, nu merg decat in bucuresti cu ea, si rar de tot la drum lung;
vanu a venit cu goodyear, dar de vara, n-am apucat sa-i montez cauciucele de iarna, aveam niste michelin ramase pt pe fata |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
all season, dar iarna nu prea circul decat pe distante foarte scurte, deci no stress
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Gumele all season nu-s bune nici vara nici iarna, e si imposibil sa faci un material care sa se inmoaie iarna si intareasca vara, nici un producator serios nu face all season, decat astia de duzina, low cost.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Argoane , dar de Pirelli P6 Fourseasons ai auzit? Sau de Goodyear Vector (care e testat de ADAC impreuna cu alea de iarna si mai iese si bine)?
Nu sunt asa de seriosi ca Dayton, insa te asigur eu ca sunt destul de scumpe. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
n-as face compromisul acesta, cele de care zici tu merg primavara vara toamna numai bine, dar gumele de iarna adevarate sunt M+S. Poate-mi si explici cum isi schimba structura cauciucul ala sa fie dur vara si moale iarna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si alea sunt M+S, stai linistit.
Oricum, e f periculos sa mergi cu gume de iarna. Daca calci sanatos frana exista pericolul sa te si opresti, luand prin surpindere pe cel din spate care are anvelope de vara. ![]() This post has been edited by einstein1984: 17 Dec 2009, 15:27 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.012 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Argoane, ce naiba aveam pretentii...alea 4season sunt mai moi decat cele de vara si au mai multe lamele. Deci un cauciuc 4 season face ca jumate din ala de iarna, daca consideri ca alea de vara sunt egale cu zero in conditii de iarna.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Mi-am "tras" si eu 2 Continental WinterContact. Spaer ca saptamana viitoare sa mai am bani de 2......
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
gata. mi-am luat. alta viata
![]() le-am pus pe jantele de aliaj ca nu am de tabla, ce poa' sa se intample? ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 18 Dec 2009, 17:03 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
sa-ti crape jantele de aliaj....dar nu e obligatoriu. jantele de aliaj sunt bune doar vara...au aparut recent jante alu de iarna, dar nu cunosc compozitia
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Sunt facute din ciocolata ca sa se intample asta?
Iarna se folosesc jante de tabla in special pentru ca: - le poti zgaria daca folosesti lanturi; - sunt mai fragile decat cele din tabla si daca lovesti o bordura, intri intr-o groapa risti sa o crapi. |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
argon |
![]()
|
sunt facute din aliaj, si lacul e sensibil la substantele respective, odata dus lacul se oxideaza si arata ca naina, am vazut destule. Si vara exista borduri si gropi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Folosesc separat roti de iarna/vara dupa cum urmeaza:
- vara Bridgestone Turanzza 205/55/16 ER 300 cu jante de aliaj - iarna Pirelli SottoZero 195/65/15 cu jante de tabla+capacele aferente, concluzia : diferenta enorma la tractiune si franare, cine mai sta pe ganduri chiar o face pe barba lui.. ![]() Respect maxim domnilor ! ![]() This post has been edited by radioman: 18 Dec 2009, 20:49 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Maxime felicitari!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
vara continental sportcontact 2 205/55/16
iarna dunlop wintersport 3d 205/55/16 ambele seturi cu jante de al cu tot as fi luat de tabla iarna dar am iesit mai ieftin cu al, am prins o oferta 3+1 moca iarna, cu gumele astea si esp e super This post has been edited by david79: 20 Dec 2009, 13:24 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 22:49 |