Protejarea casei, despre hoti
![]() ![]() ![]() |
Protejarea casei, despre hoti
marian_6963 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sistem de alarma cu monitorizare intr-un dispecerat de firma de paza.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cainele nu functioneaza ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(marian_6963 @ 12 Oct 2013, 14:32) ... o varianta (sonora sau luminoasa) care sa functioneze in caz ca se gaseste careva sa-mi faca o vizita nepermisa. 460flash.jpg http://www.okazii.ro/autoaparare-altele/pi...-9mm-a132027789 La banii astia, bate orice alarma, plus ca are timp de raspuns 0. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marian_6963 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 12 Oct 2013, 15:06) Ba saraca functioneaza, de seara pana dimineata are "free" in curte insa sunt atatea variante ca sa prosteasca cainele de nu am incredere totala in ea. QUOTE(Markos @ 12 Oct 2013, 15:42) O fi mai mititel ![]() Este mica si rea si urata ... si stie sa muste la nevoie, ii pus si o poza "fresh" sa ma laud cu ea. Beleaua este ca in curte avem doua case si asta mic al meu daca i se scoala noaptea ca si-a uitat dincolo o masinuta pleaca de zapacit pe intuneric sa o caute si pana ne miscam noi cei mari el deja e la destinatie si daca vre-un fomist e prin zona ... nu stiu ce poate fi. 12 Oct 2013, 16:00: QUOTE(4x4 @ 12 Oct 2013, 15:07) 460flash.jpg http://www.okazii.ro/autoaparare-altele/pi...-9mm-a132027789 La banii astia, bate orice alarma, plus ca are timp de raspuns 0. NUUUU! Fereasca al de sus sa scap nevistimii asa ceva, ca mai ma duc si eu la sarbatori cu prieteni si asta e in stare sa-l foloseasca si pe mine dupa lege in proprie aparare. This post has been edited by marian_6963: 12 Oct 2013, 16:00 Attached thumbnail(s) IMG_0499.JPG ( Size: 941.03k ) Number of downloads: 713 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Solutia depinde de buget.
O idee ar fi montarea unui sistem de alarma. Pentru a creste gradul de protectie sistemul de alarma trebuie sa actioneze inainte ca intrusii sa patrunda in casa. In acest sens, in functie de configuratia locatiei, poti instala senzori de miscare de exterior. Sau bariere cu IR. Astfel se va declansa alarma sonora/luminoasa imediat ce intrusii ar patrunde in curte, inainte de a intra in casa. In plus, niste camere de supraveghere ar putea avea un rol de descurajare. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
marian_6963 |
![]()
|
Bugetul pentru faza asta nu este mare, ba chiar minim ... ca nevastamea vrea si alt aragaz (chiar si de asta trebuie sa deschid topic) si sincer nu am ce pazi pe aici (ma refer la bunuri materiale) care sa merite o investitie mare, doar pe ai mei tre'sa-i pazesc (ochii, inima si sufletul meu). Deci vreau ceva minim din punct de vedere al investitiei, dar sigur (stil mioritic, cum am mai citit prin zona, bani putini si randament mare). De asta am spus ceva luminos sau sonor si pareri din partea celor care au ceva pe acasa in acest scop. Nu ma deranjeaza glumele, ba chiar imi place ca uneori din glume ajungi la ceva bun, dar chiar vreau idei! Am vazut la unele magazine becuri de exterior cu senzor de miscare, dar oare functioneaza? Pe site-uri diverse am vazut senzori care declanseaza o alarma sonora, insa nu e doar reclama?
Oricum ar fi bugetul hai sa zic ca il gasesc, insa .... spatiile de protejat sunt doua case separate, curte mare si alaturi de mine am un teren viran in viitor sediu de firma si gardul care ne separa este facut din plasa de sarma pe care si asta mic al meu il trece dar unul care are si interes. This post has been edited by marian_6963: 12 Oct 2013, 16:58 |
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(marian_6963 @ 12 Oct 2013, 17:55) sincer nu am ce pazi pe aici (ma refer la bunuri materiale) care sa merite o investitie mare, doar pe ai mei tre'sa-i pazesc (ochii, inima si sufletul meu). Fraza asta nu o inteleg deloc! Pai cum nu ai ce pazi? Adica daca era vorba d e bunuri materiale merita o investitie mai mare decat daca este vorba de persoane? Sau crezi ca costa mai putin protectia persoanelor decat a bunurilor? |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca ai unde poti sa pui niste camere de supraveghere. Un sistem complet, 4 camere, DVR si toate acareturile te duce in 700-1000 de ron, ca si eu m-am interesat de asa ceva. Daca nu vrei sa investesti atatia bani poti sa pui camere false. Te costa 100 de ron cu tot cu baterii.Multi vad putini pricep. Acu ' tre sa ai grija si pe cine bagi in casa si cui ii spui ce si cum cu alea... Si sa te vada vecinii ca muncesti cand le instalezi. Mai strigi la nevasta sa vada daca se vede... na... Sa stie toata lumea ca ai camere video. Si fii sigur ca te ocolesc vizitatorii nepoftiti.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Si daca striga la nevasta ca se vede sau NU , da de banuit ca nu este mare meserias , iar o da in bara
![]() Ceva de vazut >>> http://www.buyerzone.com/security/video-su...lance%20Systems This post has been edited by Babaq139QMB2: 12 Oct 2013, 19:50 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
este "realistic" daca tragi cabluri catre ele. prferabil este sa alegi un model care sa aiba si un led, ceva. sa se vada si noaptea. Pentru autenticitate, poti cumpara cele mai "naspa" camere chinezesti cu IR (probabil 50 ron), fiindca efectul de leduri IR nu poti sa-l reproduci. Un hot mai versat nu se va prinde daca acea camera este conectata sau nu, dar seara va vedea "lumina" de la ele. Daca si asa te fura, inseamna ca nici cu camere adevarate nu scapai!
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De parcă găinarii ordinari știu să se uite după camere și leduri IR. Au un IQ mai mic decât al orătăniilor de la care împrumută numele.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.204 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Pentru descrierea ta as alege:
- 3 sau 4 proiectoare cu senzori de prezenta, care sa se aprinda seara, instalate in toate zonele cu potential de efractie (40 lei/buc in Brico); - 2-3 camere false, montate cat mai vizibil (40-50 lei/buc); - tablita inscriptionata "Intrarea Interzisa - Caine Rau!" (cam 20 lei,tot prin Brico); - sticker cu "Obiectiv monitorizat de BGS" sau alta firma de paza cu nume (aici nu stiu, te descurci...) lipit vizibil la poarta, la intrare. Or da rezultat toate astea, mai da-i dreacu' si pe hotii astia! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
Da' nu-i mai simplu cu un câine mai de Doamne-ajută?
cane_corso_caini_thumb[3].jpg This post has been edited by Markos: 12 Oct 2013, 20:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Oct 2013, 20:30) Nu rade grecule. Ca un vecin isi montase d'astea false. Era cocoțat pe scara si l-am întrebat ce face. La care asta imi raspunde de aude juma satu' "Imi pun niste camere false." I-am explicat că poate să nu le mai puna... Se uita la mine si nu înțelegea de ce rad. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Asa ceva?
![]() ciobanesc_caucazian_01.jpg Poate inlocui cu succes poneiul pt copil, da si o gramada de lana. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Gard electric, guri de lup pe alee, tun cu aer comprimat in spatele usii, arbaleta armata si indreptata in lungul curtii, pres ud si cablu electric pe clanta, si lista continua. Ultima reduta, lopata langa usa si maceta sub pat.
Si fa upgrade la caine. ![]() This post has been edited by D-Ice: 12 Oct 2013, 20:32 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Markos |
![]()
|
Doberman-Pinschers.jpg
Să-l văd pe-ăla care mai intră-n curte ![]() This post has been edited by Markos: 12 Oct 2013, 20:33 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciinele ala maninca mai mult decit un sistem de camere. Nu e bine.
This post has been edited by corbex: 12 Oct 2013, 21:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
Cainele nu e musai sa fie mare. Tre sa faca galagie multa. E suficient
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
Costa astia cat doua sisteme reale de supraveghere cu camere full hajde
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
PS
omul e sarac dar nu vrea sa-i fure hotii saracia varianta ieftina :un maidanez,un sfert de paine pe zi =0,25 ron x30zile=7,5 ron /lunar |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:12 |