Basescu a luat cu ficasa 300ha in Nana-Calarasi, teren arabil, se face fermier?
![]() ![]() ![]() |
Basescu a luat cu ficasa 300ha in Nana-Calarasi, teren arabil, se face fermier?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am aplicat si io la CEC ca Ioana lu Chioru din capu` satului si au chemat aia mascatii si smurdu. Abia azi dimneata am reusit sa rup gratiile si sa plec de la Jebel.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare sa ai la tine un OP cu 300.000 parai cash (detalii la Markos).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nimic nu te mai poate ajuta
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da' ce, doamne-iarta-ma, barbatii adevarati nici hartie de buda n-au dezlegare sa foloseasca?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Depinde si de banca
![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Efectul imediat al scandalului cu Base si terenul lui este ca au explodat preturile la terenurile agricole. de bine ce pana acum o luna-doua era 3000-6000 de lei, acum nimeni nu vinde nici macar cu 2000 de EUR!
![]() QUOTE(ady77 @ 20 Nov 2013, 13:10) Nu-mi mai aminti de banci, ca turbez. Astia oare or face scoala sa devina mai prosti ca inainte?!... Cauza nervilor: faza la BT: au schimbat nu's ce soft si acuma, ca sa alimentez contul de card (PJ) nu o mai pot face direct, ci trebe mai intai sa alimentez contul curent, apoi sa fac OP din contul curent in contul de card. imbecili de-a dreptul!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Base, cu tranzactia lui mediatizata, a deschis sezonul la scumpiri terenuri. Scumpiri majore si seniore.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum, e caraghioasă isteria asta: comisii și subcomisii "de anchetare" în Parlament, anchetă la CEC Bank din partea lui Chițoiu, mai nou și
QUOTE Biroul notarial unde a fost intocmit contractul de vanzare-cumparare pentru terenul achizitionat de Ioana Basescu a fost verificat de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNNPR), au declarat pentru reprezentantii uniunii pentru Mediafax. Se controleaza daca in contract au fost respectate procedurile legale. Concluziile verificarii urmeaza sa fie facute publice joi. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, cand l-au aparat pe Vosganian de procuratura basista au fost mai discreti.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In mod normal, subventia o ia arendasul, ca nu-mi imaginez ca va ara ioana terenul.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Leo0608 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.108 Joined: 13 September 08 ![]() |
oricum, cu facilitarea cumpararii terenului, directorasul de la cec si-a mai pastrat scaunul, a vorbit Base ptr el
![]() |
--------------------
logan
pentru?
200x
- X XX XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
Președintele CEC Bank, Radu Ghețea, audiat în Comisia de buget-finanțe din Senat. La unele întrebări a invocat legea secretului bancar.
Sfidare. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Firmele Amygo MT și Royalagro, care au avut în arendă terenul cumpărat de Ioana Băsescu în Călărași, vor fi penalizate de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) cu o sumă totală de 143.000 de euro, pentru că au primit subvențiile aferente acestui an, dar nu au lucrat terenul până la 1 decembrie, așa cum prevede legislația.
http://www.zf.ro/eveniment/arendasii-teren...e-euro-11748698 ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ati vazut ca se poate?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci daca am inteles eu bine, Basescu, a sunat presedintii catorva banci, apoi a trimis-o pe fiica-sa sa faca credit?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
750.000 e o limita stabilita in legatura cu ce? Dincolo de ea intri in conflict cu parlamentul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prolly cu bunul simț raportat la venituri.
Scrie în stânga-jos pe "carul cu boi". |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
What car? What boy?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
DragosP |
![]()
|
Știe domnu'.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Dec 2013, 15:03) A mai pus base de la el; de fapt, a decurs cam asa discutia: QUOTE Am discutat cu foarte mulți președinți de bănci din România întrebându-i: <Băi, finanțați credite agricole? “Nu”>. Am spus <Pun și casa și conturile>, dar i-a tentat un venit cert. Mi-au spus mie drept în față <Bãi, la Bãicoi>" ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Președintele nu a exclus însă posibilitatea ca acest contract de credit să fie reziliat de CEC, care o poate face având în vedere publicarea documentelor de către Ioana Băsescu. "CEC poate rezilia acest credit. Dacă o face, asta e. Știu că am încălcat legea bancară. Dar ar fi fost imposibil, având în vedere interesul public, să nu o fac", a adăugat Băsescu. Na belea. 12 Dec 2013, 16:02: QUOTE "Eu nu spun că sunt un sfânt. Este controversat modul cum am primit apartamentul din Mihăileanu. Legal, dar controversat din punct de vedere moral. Acum, este controversa cu creditul fiicei mele. În mod cert, este legal. Deci, nu vorbesc de pe poziția unui sfânt, dar lucrurile au limite". This post has been edited by Markos: 12 Dec 2013, 16:02 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hsbp legal, aparamentul.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:03 |