Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(M.C. @ 7 Apr 2016, 11:15) Nenea,nenea,ma scuzati,dar unde si de cite ori veti merge dumneavoastra cu Ursulache la viteza asta? ![]() Pe drumurile noastre in niciun caz. Oricum, logic ar fi ca masina sa aiba incaltari pe masura capabilitatilor sale. Sunt masini capabile de viteze mult mai mari, daca am merge dupa rationamentul asta, ar fi toate ilegale. Daca nu ma insel, la nemti, in cazul in care pui un indice mai mic decat ala din carte iti pun autocolant cu limare de viteza dupa caz - 160 kmph, 180 kmph, etc. QUOTE(marksman @ 7 Apr 2016, 11:31) Senzatia mea este ca reduce consumul, dar asta poate insemna si ca e condusul meu ineficient. Apropos de asta, a inceput sa mearga consoarta mai mult cu masina si a scos niste consumuri de m-am crucit. Ce-i drept conduce fara cusur, chiar respecta limitele de viteza si distanta fata de cel din fata, etc. E de un calm iesit din comun. ![]() Oricum, la Brânză ultima grija pe lista este economia de carburant. Pur si simplu nu are notiunea asta, deci nu are rost sa imi bat capul. Creca am scos 9 si ceva cel mai mic consum, extraurban. Poate doar daca rog consoarta sa marga cu el sa mai scada. ![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La viteza constanta ai consumul cel mai mic.
Senzatia de "creste consumul daca mergi cu CC-ul activat" vine din faptul ca electronica va cauta sa mentina viteza prestabilita in orice conditii, chiar si in situatiile in care motorul va ajunge subturat. In plus, la dealuri, spre deosebire de CC, soferul are tendinta de a reduce viteza. Consumul mai mare se va vedea insa intr-o medie orara mai mare. |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Teoretic nu prea are cum sa ajunga subturat si sa mentina viteza in acelasi timp. Singurul mod in care vad eu ca ar fi posibil ar fi sa franezi, sa ii dai reset, dar sa nu retrogradezi.
|
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aberații la greu, ce reflectă incultura auto a românului. Culmea e că se merge încet dar foarte prost în România și spălaturile pe creier sunt mari. Dacă s-ar fi respectat viteza maximă de 80 km/h și acum, ar fi fost destui care ar fi arătat cu degetul pe cei care ar fi mers cu 100. Frica apare din cauza parcului auto întreținut precar. Cred că nu e unul care să nu meargă cu târșală la ITP. Câți nu preferă să dea șpagă decât să își înlocuiască piesele defecte?
Sincer să fiu, niciodată viteza de 200 km/h nu mi s-a părut niciodată astronomică, ci chiar umană. Cu atât mai normal mi se pare acum după câteva zeci de mii de kilometri prin Germania. Oamenii ăia chiar merg repede, dar mult mai în siguranță decât ai noștri. Se bazează pe mașină pentru că le au mereu puse la punct. Chiar și în condiții de ploaie și temperaturi scăzute se merge tare. Din câte am văzut eu mai toți au cauciucuri de top, gen Michelin Alpine 5 în sezonul rece. Restul ține de obișnuință. Eu am mers într-o zi Frankfurt-Berlin-Appeldorn (Olanda), circa 1200 de kilometri cu un Polo 1.6 tdi. Blană cam tot drumul, 180-190. Nu viteza e periculoasă, ci neadaptarea ei la condițiile de trafic și mai ales păstrarea distanței. Sincer să fiu, pe multe porțiuni de autostradă de la noi se poate merge fără probleme cu viteze de peste 200 km/h. Problema la noi e mersul la consum pe banda 2. Nu trebuie să te grăbești ca să mergi cu viteză. Se pot specula porțiunile drepte și libere. Mergând cu viteză îți îmbunătățești reflexele și simți mai bine mașina la viteze mai mici. Pe de altă parte, cine se suie cu frică la volanul unei mașini, mai bine să se gândească la faptul că ar fi mai bine să fie pieton... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Vizule, ai dreptate, daca ti se aliniaza astrele poti merge cu viteze mari, problema e ca la noi se merge cu viteza mare si asteptarea e ca astrele sa se alinieze cat sa se poata.
|
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 7 Apr 2016, 13:22) [...] Cred că nu e unul care să nu meargă cu târșală la ITP. Câți nu preferă să dea șpagă decât să își înlocuiască piesele defecte? [...] Hai sa nu generalizam, chiar daca ne-am mutat in tari cu apa calda si ne-am obisnuit cu normalitatea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 7 Apr 2016, 12:38) Hai sa nu generalizam, chiar daca ne-am mutat in tari cu apa calda si ne-am obisnuit cu normalitatea. Câți români cunoști care trec pe la service doar de rutină sau să își verifice și să schimbe piesele defecte mai devreme cu o lună înainte de a le expira ITPul? This post has been edited by vis-a-vis: 7 Apr 2016, 13:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cel putin trei cunosc eu, si sunt sociopat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Eu cunosc cel putin doi,si ma adaug si eu la lista,la fiecare 3 luni cind vin in tara,ambele masini trec asa preventiv pe la mecanic,chiar daca una din ele sta in garaj.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu dupa ce am schimbat o caseta la vechea masina pe motiv de mers cu joc in bielete, nu prea mai astept ITP-ul ca sa verific masina de eventuale probleme.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Mi-au pus chemare in barbriz,da nu m-am dus.
![]() Da nici amenda n-a venit...... ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marksman @ 7 Apr 2016, 13:03) Daca nu va numar pe tine, doftoru' si marian, niciunul din colegii mei de lucru nu asteapta itp-ul pentru vreo reparatie. Sa fie vreo 6. Culmea, asta mai include si "fraieri" care au reparat masina pe bune, nu cu cea mai ieftina piesa posibila, stiind ca in 2-3 luni isi ia alta, si aia curenta intra la vanzare. Amu' din pacate, mi-i clar ca asta nu inseamna ca majoritatea nu-i tot aia mentionata de vis-a-vis. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
De la "toti" la "majoritatea" e o diferenta.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MuciX |
![]()
|
Au sosit aripile. Sunt Klokkerholm, o marca daneza, din ce am gasit pe net. Baietii ziceau ca au mai pus si se potrivesc bine.
Attached thumbnail(s) 4c9a4e22_0530_4b5c_9261_c9c13c2d45af.jpg ( Size: 37.65k ) Number of downloads: 380 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Eu sustin ca drumurile si mai ales, educatia noastra nu ne permit sa mergem cu viteza.
Eu merg la drum lung cu 80 maxim 90 cu Skoda, am consum si liniste. Adica... si o maimuta dresata ar putea sa ajunga din Afumati in Buzau. Cu bmw_ul merg cu 120-130-140. Dar chiar si la vitezele astea (care nu sunt mari) apar situatii periculoase. Ba iti taie unul calea, ba iei o groapa, ba iei o amenda. Cel mai enervant e cand depasesti o masina si cel depasit vrea sa se razbune; accelereaza, vine in fundul tau, iti arata ca vrea sa se alerge cu tine... Ce e de facut? Semnal dreapta, frana usor, il lasi sa treaca. Sa inteleaga ca nu ma simt confortabil la 130 sa am masina in fundul meu. Ps. Aripile sunt ok. This post has been edited by SiloS: 8 Apr 2016, 09:28 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Excelent zis!
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
@ Silos: Recunosc că-s mai periculos
![]() Depinde însă mult și dispoziția celui aflat la volan. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai exact, de nebunia celui de la volan.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
Doctore, poti spune orice, dar vitezele alea nu sunt sanatoase pe drumuri publice. Limitele de viteza sunt puse si in numele preventiei; e doar statistica, e foarte posibil ca la un moment dat sa ti se infunde. Daca ai noroc, iei un radar, daca nu, iei un stalp.
|
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Depinde Mucixe, ai văzut nivelul de atenție la drum și cât de calculat sunt în tot ce fac.
Oricum acum am motive să mă schimb, mai ales după ce miercuri seara târziu am adormit pe autostradă în drum spre casă și mi-am luat o săpuneală sănătoasă ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Tu poti fi cat de atent vrei, si Bula parea sigur pe el cand a zis liber dreapta in banc.
|
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
MuciX |
![]()
|
A determinat ca asa putea lua apex-ul perfect.
|
--------------------
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu-ti e clar, calculat nu inseamna ca nu poate sa taie fata altora. Poate sa taie fata altora dar aia sa nu-l atinga. Si probabil considera ca "n-a incurcat pe nimeni".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Aveam numere de provincie și am semnalizat
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 20:14 |