Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
adica daca la megane 2 dai jos un capac din carenaj, e masina proast gandita , la mazada daca dai jos tot carenajul e masina japoneza bine gandita cu spatiu bine utilizat....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tu ai citit unde am scris că le-am schimbat pe deasupra? Drept să spun mi se pare că manualul fabulează la faza asta, nu e nici măcar gaură de vizitare, trebuie data jumătatea anterioară jos, ceea ce mi se pare inutil. Ai acces perfect pe sub capotă, mai greu pe stânga, din cauza unei cutii cu siguranțe.
Și nu îmi amintesc sa fi lăudat mașina, calmează-ți țâțele, din contră, se vede la tot pasul unde au făcut economie. Spre exemplu baia de ulei e din oțel, iar mașina nu are scut, deci anul trecut am schimbat-o pe motiv de rugină. Megane 2 altă clasă, alte pretenții, nu? |
--------------------
-
-
|
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
Poate au pus varianta cu carenajul că acoperă toate cazurile: indiferent ce motor ai, pe acolo ai sigur loc. Poate că n-ai loc la alte tipuri de motoare de pe Mazda modelul tău. Nu știu, numa' zic, încercam să le găsesc o scuză.
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Pus și anvelopele de iarnă. S-au mișcat bine de tot băieții, 10 minute pe ceas pentru 4 anvelope de demontat vara, remontat iarnă, echilibrat, urcat roți la loc, strâns cu dinamometrica, pus capacele la loc.
This post has been edited by MuciX: 6 Nov 2019, 18:33 |
--------------------
-
-
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Prea repede.... Verifică-ți ceasul...
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
a fost la un garaj F1
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pe Kermit ala l-a dus la la Casa Pionierilor la cercu de automobilism( cl. I-IV)
![]() 7 Nov 2019, 12:43: Daca era ceva masina o punea in parcare s i in 1 ora ii lasau polonezii sau tuciurii nostri care lucreaza la "fer vechi"mascota de la oglinda ![]() This post has been edited by bion: 7 Nov 2019, 11:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
Băbăieț, eu nu îmi dau seama dacă voi credeți că mănânc rahat, sau dacă faceți mișto. In orice caz, băieții s-au apucat de treabă la fix ora la care eram programat, iar 10 minute mai târziu confirmau celor de la recepție și au început să pună anvelopele de vară in saci noi sa le poată urca in mașină.
This post has been edited by MuciX: 7 Nov 2019, 12:08 |
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
b.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.226 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
QUOTE(MuciX @ 7 Nov 2019, 12:05) Băbăieț, eu nu îmi dau seama dacă voi credeți că mănânc rahat, sau dacă faceți mișto. In orice caz, băieții s-au apucat de treabă la fix ora la care eram programat, iar 10 minute mai târziu confirmau celor de la recepție și au început să pună anvelopele de vară in saci noi sa le poată urca in mașină. Confirm... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
dandobre |
![]()
|
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Nicio noutate, nimic?
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
MuciX |
![]()
|
Pe vremea asta?
Am iesit duminica trecuta cu ea. Inca era sare pe jos, dar relativ uscat. Am vrut sa o spal la self service inainte sa ajung acasa, dar era deschis doar la perii si nu m-am indurat, asa ca am bagat-o in garaj nespalata. E plina de ulei pe dedesubt, de la racitorul de ulei si de la pompa de servo. Lucruri de care stiam, dar in vara trebuie sa ajung cu ea la Marian pentru ITP si parca mi-e jena de om sa ma duc cu chilotii asa murdari. ![]() Tot duminica am vazut ca bieleta de directie (dreapta) imi freaca cu burduful de scutul de plastic al baii de ulei, in asa hal incat a desprins colierul si acum e expusa partea care intra in caseta. Trebuie remediat cat de repede, dar trebuie sa ajung la un elevator. Probbil bagata niste vaselina acolo, sa fiu sigur. Sincer, nu stiu de cand este asa. La viteze mari am simtit dezechilibru pe frana. Culmea e ca la viteze mici nu are nicio emotie. Dar am franat destul de energic de la 170 la 120 si mi-a tras dreapta si cand cam calcat frana si cand am eliberat-o. A, pardon, poate te refereai la Mazda2, aia e la vanzare. ![]() Pana la urma am schimbat si bratul de pe stanga, tot TRW, tot in regie proprie, dar de data asta la alt atelier, unde stapanirea e mai prietenoasa. Ma mai duc la ei. Platit 15 euro pentru elevator si scule la discretie, inclusiv pistol pneumatic, sa slabesc totul super usor. This post has been edited by MuciX: 14 Feb 2020, 12:47 |
--------------------
-
-
|
|
dandobre |
![]()
|
Mda, cam multe belele, poate o valorifici ca tichet rabla.....
![]() This post has been edited by dandobre: 14 Feb 2020, 12:53 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
MuciX |
![]()
|
Amatori? As umple garajul ala cu mobre, sincer.
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
Iti dau io o slz care nu are scurgeri, nu freaca etc. Si nici nu a costat cat un rgips in PopestiLiorbeni.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
Mdadeci din motive de ITP care expira pe 15 aprilie si limitarea dreptului de tranzit, m-am interesat, de data asta mai serios de inmatriculat permanent in satul adoptiv. Maine duc ursul la TÜV, sa incep demersurile de inmatriculare.
Pana una alta, poate ajung cu ea la un elevator, sa curat urmele de lichid de servo, ca nici acum nu m-am ocupat sa rezolv problema. ![]() Pe mazda mica aveam in plan sa o aduc in Ro inainte de pasti, dar daca se tine treaba tot asa, creca e bai. 11 Mar 2020, 18:28: E, graba. Habemus TÜV. This post has been edited by MuciX: 11 Mar 2020, 19:28 |
--------------------
-
-
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.856 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Bravo. Sa pui poze cu numerele de la apa calda...acolo e ca la noi,pe bune, sau merge si cu spaga?
![]() |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
MuciX |
![]()
|
Nu as vrea sa mănânc căcâcea, că nu am dus-o eu, a fost tatăl meu pentru că are puțin liber zilele astea, si zicea că și-a chemat ăla colegii că nu le venea sa creadă că e chiar totul nou. Era asta tot un zâmbet când îmi povestea.
Nu mă intelge greșit, încă sunt multe de bibilit, am o lista lunguță cu "mărunțișuri". De fapt 2 grave, a trebuit să o ridice sa curețe bine scurgerile de lichid de servo și ulei de la răcitor. Alea vor fi primele la care vreau sa umblu. 12 Mar 2020, 10:49: Asigurarea cu full casco 695 euro pe an, dintre care 461 aia obligatorie. ![]() This post has been edited by MuciX: 12 Mar 2020, 11:49 |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
daca stateai in munchen aveai deja numere cu M la inceput, luai ceva cu UE69 dupa aia si era perfect
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
M powa
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
MuciX |
![]()
|
Așa cocalaur par?
|
--------------------
-
-
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar ai BMW...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.389 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Bmw vechi. Nu se pune. E ca si cum ai avea reno.
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Degeaba ai Reno, daca ai posedat candva un BMW
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu posezi niciodată un BMW, doar ii arăți calea către copac.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Trebuia sa o bagi pe Ruse de la bun inceput, plateai si mai putin iar acu' doar cautai pe grupurile de romulani in Jermanea un baietas sa-ti faca itepeul din pix.
|
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:08 |