Ce parere aveti despre institutia numita BOR, adica Biserica Ortodoxa Romana
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre institutia numita BOR, adica Biserica Ortodoxa Romana
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(kum @ 2 Dec 2013, 12:02) Daca in urma acestui poll se constata ca BOR-ul este perceput ca o institutie respectabila eu fac urmatoarea promisiune: nu voi mai scrie un cuvant despre acest subiect. Inseamna ca eu ma insel si ca percep lucrurile in mod eronat. Astept curios sa vad rezultatele.. daca vrei sa fii corect si impartial spune(cand ai sa poti) ce promisiune faci daca nu iese institutie respectabila sau daca e votul neutru ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Suna-l.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mesageria privata merge?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Atunci scrie-i.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
Un plic ?N-auzi ca e cozi la PTTR?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Dragos, asta inseamna ca o scuza,s-a spalat pe maini ca Pilat din Pont, liberul arbitru, adica omul face cel taie capu. Ce parinte isi lasa copii prada vicisitudinilor, il educa chiar si cand este major..
Cea mai mare greseala a crestinismului, tinerea in intuneric a norodului, preotii nu-l invata carte, precum rabinii la templu, unde invata norodul sa citeasca TORA, TALMUDUL si alte stiinte de carte si uite asa decalajul intelectual ancestral. Unii ar spune ce vrei de la apostoli care erau oameni fara de carte, analfabeti, pescari, dulgheri etc Vamesul Matei era el scolit dar era vames, cunoaste toata lumea pe vames. |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
2 solist
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(cdadan @ 2 Dec 2013, 23:51) Importantă e viața veșnică conașule, nu neapărat viața de acilișea de pe pământ. So, dacă e să-ți câștigi viața veșnică dar să rabzi puțin de foame, sau, vorba ta "să mori de foame la propriu", cu drag. ![]() Iar o să mi-o fur, da' asta e.... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Problema-i atunci cand vorbim de copii. Ce viata crestineasca sa le ceri? Ce liber arbitru? Nu sunt si ei fiinte umane, copii ai Domnului?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Dec 2013, 09:16) Importantă e viața veșnică conașule, nu neapărat viața de acilișea de pe pământ. So, dacă e să-ți câștigi viața veșnică dar să rabzi puțin de foame, sau, vorba ta "să mori de foame la propriu", cu drag. ![]() Iar o să mi-o fur, da' asta e.... Era un antic vechi, il chema Hipocrite. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Strămoșul lui kumulus. Știu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Viata de acilisea e un fel de curs de calificare pentru viata alilanta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Se dau și examene parțiale sau decât cel final?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
Partiale fara numar. Mai e o recapitulare la sfirsit, cind iti da atestatul si titularizarea pe post inamovibil. Te sfinteste un popa si te ia in proprietate.
This post has been edited by corbex: 3 Dec 2013, 10:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Se saturase de macchiato.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Credința și dragostea pentru Dumnezeu sunt mai presus de biserică, fie ea și BOR !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
DragosP |
![]()
|
(Neo)protestanții să trăiască!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Păcat că nu ai înțeles ce am vrut să spun !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
DragosP |
![]()
|
Păcat că n-ai înțeles tu ce tot zic eu pe aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Dragos a vrut sa zica ca nu exista credinta fara biserica, doar in mintea noastra ar fi posibil, daca am avea minte, iar neoprotestantii care cred ca se poate sint niste eretici care vor arde in focul iadului.
Am zis bine, coane? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
Mulțumesc @corbex !
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
Markos |
![]()
|
Biserica e obligatorie, decat bancutele e facultative.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Nimic nu e obligatoriu, ați înțeles voi aiurea. As iujual.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marian_6963 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 5 May 12 From: Tarnaveni/Mures ![]() |
Am pus si eu un vot, dar am totusi retineri ... Am cunoscut preoti care au credinta si har, isi fac toate indatoririle fara alte taxe suplimentare date de enoriasi, insa stiu multi (din pacate majoritate) care taxeaza cat pot si nu ii intereseaza decat buzunarul lor.
|
--------------------
Dacia
Dedicatie/ 1300
2001/ 1980
- MS-08-XSW / 80-UAP Imi plac masinile, dar viata mea si tot ce e bun in viata asta scurta se reduce la cei doi copii ai mei! Nimic nu se compara cu ei!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 15:06 |