Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu votez Udrea presedinte! Nu neglijati un control cardiac, prezenta ei va genera atacuri de lingurica la doritorii de bine ai patriei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
am auzit ca da plaiboiuri gratis la pensionari, contra voturi. Asa e, badie?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pensionarii nu au aspiratii intelectuale. Deci nu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cică le dau pliante de la cora, kauf... cu oferte imbatabile la tigăi și bormașini.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Pliantele comerciale sunt ceva zilnic si (in)util, se folosesc de iubitorii de animale , sa le curete caca (tzelul) de pe domeniul public , cit de pliante cu candidatii inca asteptam cu nerabdare umplerea cutiilor de scrisori .
![]() ![]() This post has been edited by Babaq139QMB2: 4 May 2014, 09:16 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Oare Victor Ponta, acest preaiubit fiu al poporului, isi va inmuia sufletul plin de dragose pentru tara si va asculta de rugamintile fierbinti ale fiecarui barbat, femeie, bebelush din tara asta de a accepta sa candideze, sa ne fie presedinte?
PS Am plagiat postul de pe SP.Rugaminti_fierbinti.jpg ( Size: 46.28k ) Number of downloads: 326 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu votez Iohannis!
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi candidează?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Il trec eu cu pixul daca nu candideaza.
|
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
Ce-mi place la Ponta jocul asta erotico-politic de inspiratie folclorica: Du-te'ncolo / Vino'ncoace / Sezi binisor / Nu-mi da pace!
Ponta repetă același scenariu peste tot pe unde se duce: În urmă cu câteva săptămâni, Victor Ponta spunea că nu candidează la prezidențiale dacă nu are susținerea locuitorilor din Tulcea; la fel și în Bacău. Și în alte județe pe modelul similar. Zilele trecute, aflat la Buzău, a apelat la aceeași condiție: "Eu n-o să candidez decât dacă știu că mă susține și Buzăul!", a afirmat Ponta, moment în care sala a început să scandeze „Ponta președinte!" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Care sala? Sala de mese?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Ponta tradeaza ortodoxia si se da cu papistasii!
![]() "Victor Ponta va fi prezent sâmbătă dimineață pe stadionul din Copou, la liturghia de beatificare a episcopului martir Anton Durcovici" |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Cred ca a venit vrenmea sa resuscitam topicul asta!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
pasamite ai ceva important sa ne transmiti
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Concluzia la nivelul ecipei de analiza a PSD-ului este ca din punctul de vedere al proiectelor de viitor, scorul lor de acum este o catastrofa. Motivele?
1. Nici Ponta, nici PSD-ul mai sus nu prea pot urca. 2. Apoi mesajul anti-Basescu la toamna nu va mai tine, ca si chiorul chiorilor si prostul prostilor vor pricepe ca Basescu e istorie. 3. Un al treilea motiv, chiar dramatic, este acela ca la o prezenta la vot de peste 50-55% manevrele cu transportul si mituirea alegatorilor vor cantari din ce in ce mai putin, alegatorii de teapa astora fiind contrabalansati de oamenii normali. Care, normali fiind, nu prea voteaza PSD-ul. Calculele astea arata si ca, chiar in eventualitatea unei refaceri a USL-ului, presedintia este o afacere cu risc. De asta Ponta cred ca are mare nevoie de personaje labile si sinistre precum Tariceanu. Drama lui este ca daca nu-l "sterilizeaza" cumva pe Antonescu, asta cu structura lui colerico-isterica va face ravagii in randul electoratului pesedist de origini mai spalatele, asa! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dacă monarh neamț nu se mai poate, n-ar merge măcar un președinte neamț?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 14:32) Toata teoria pe care am citit-o si invatat-o io vreodata imi spune ca alde Iohannis n-ar avea nici o sansa. Dar poporul asta al nostru ii atat de ciudat si imprevizibil ca chiar n-as paria prea multi bani pe ipoteza ca neamtul din Sighii n-are nici o sansa! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Pai pe cine mai vezi tu în stare, în tara asta, sa unifice cumva votul dreptei la prezidentiale, în afara de Iohannis?
Numai lasa-ma cu glume gen Cristi Diaconescu sau MRU, ca întreb serios. This post has been edited by Markos: 26 May 2014, 13:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 14:46) De ce glume? De cet pripesti? Dupa ce criterii judeci capacitatea lor de a creste? Si Base a plecat in 2004 de jos si a castigat. Iar campania lui din 2000 se preda la scoli! Sa-ti spun drept, macar partial subiectiv, despre MRU si io cred ca, asa cum se prezinta omul acuma, cam este o gluma. Dar, repet!, s-ar putea sa aiba si el oarece potential de crestere. Suficient nu sa castige, ci sa ia cateva zeci de mii de voturi de la candidatul PSD, mai ales daca asta ar fi un Diaconu ori Tariceanu. Cat priveste pe Cristi Diaconescu, scuza-ma, dar nu prea cunosti marfa! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Nu e destul de cunoscut publicului. Uita-te la papagalul de Diaconu ca sa realizezi cit conteaza asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Nu-l ajuta mecla si e atacabil dpdv al vietii personale.
Sa nu mai spun de candidatura la primaria capitalei din partea PSD... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
Omule, nu ma intereseaza daca MRU sau Diaconescu au "potential de crestere"! Ca nu-i porcu' din cotet. Ma intereseaza persoana care are sanse mari, reale sa-l bata pe Ponta! Atat. Iti dau scris ca aia doi n-au absolut nicio sansa!
Si, întamplator, cunosc destule despre Diaconescu ala al tau. Slab de înger, ezitant, moale, dar cu o bogata cariera traseistica dupa despartirea de prima si adevarata lui iubire - PSD! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Absolut corect! Nu e vremea de teste. Catindatul propus trebuie neaparat sa cistige. Altfel emigram toti in Oltenia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 26 May 2014, 15:04) In acest moment, aparent, Iohannis are cele mai mari sanse sa-l bata pe Ponta. Insa un candidat trebuie ales nu dupa criteriul celui mai mare numar de voturi potentiale date azi, in turul I. Ci dupa cate voturi este capabil sa ia in turul II. Dupa mine, daca lucrurile nu iau intorsaturi neasteptate, cea mai buna strategie anti-Ponta este ca fiecare partid de dreapta cat de cat semnficativ sa propuna propriul candidat, si Ponta si PSD-ul fiind intotdeauna vulnerabili la tirul incrucisat. Cand Ponta se va bate cu 3-4 candidati destul de puternici, deja nu conteaza prea tare care este cel care intra in tururul II. important este ca la turul I Ponta sa nu ia peste 40%. Ca daca ia ceva de genul 35-36%, e pierdut! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Aici iti dau dreptate. Macar la nivel teoretic. Se imparte si timpul de publicitate electorala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:51 |