Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mareata gandire pontista loveste din nou
![]() Deci daca spui ca ponta e un vierme mizerabil care minte asa cum respira, inseamna ca Johannis e basist. Esti iute. Din prima te-ai prins! This post has been edited by paul_p: 9 Nov 2014, 00:00 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(Markos @ 8 Nov 2014, 21:10) Am citit un studiu foarte proaspăt despre disciplina votanților, atunci când trebuie să-l voteze pe altul. În top se află simpatizanții lui Diazepam - cei mai disciplinați adică - peste 85% votează cum le zice Medicamente. La polul opus se află - ați ghicit deja - maghiarii. O grămadă își bagă picioarele și stau acasă, destul de mulți votează cum au chef (adică dreapta). Stim, s-a vazut la referendum. Al dracului de indisciplinati au fost maghiarii. A iesit nea Organ ala de la Budapesta si le-a zis sa nu voteze, iar ei si-au bagat picioarele in ea de disciplina si au stat acasa. 9 Nov 2014, 01:06: QUOTE(paul_p @ 8 Nov 2014, 22:14) In Constanta au fost cred doar cateva sute de manifestanti, probabil pentru ca rahatul de Mazare a refuzat sa autorizeze protestul. Nici televizuni nu prea au fost, am vazut o masina de la Digi 24. Insa tot timpul protestatarii au fost filmati cu sarg si cu mare atentie de un jandarm! N-ai fost la Iasi? ![]() This post has been edited by Honorius: 9 Nov 2014, 00:06 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(paul_p @ 9 Nov 2014, 00:59) Mareata gandire pontista loveste din nou ![]() Deci daca spui ca ponta e un vierme mizerabil care minte asa cum respira, inseamna ca Johannis e basist. Nu, bre, doar reciproca e valabila. Cand am zis io ceva de Iohannis ai afirmat ca sunt pontist, deci prost. Mai poti cu dubla asta masura? Nu mai poti, dar te straduiesti. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(paul_p @ 8 Nov 2014, 23:59) E un motiv suficient de bun sa nu-l votezi, da' nu vad legatura cu iesitul in strada cu o saptamana inainte de vot. Luna trecuta nu era tot vierme mizerabil? Sau peste doua saptamani nu va fi? De aia ziceam, metode basiste, jmenuri gen referendum, inventii si inovatii. Da, eu speram ca Iohannis sa se tina de treaba aia cu mue baxe, sa nu accepte sustinerea chiorului sau a slugilor. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Prețiosule.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(cdadan @ 9 Nov 2014, 00:08) E un motiv suficient de bun sa nu-l votezi, da' nu vad legatura cu iesitul in strada cu o saptamana inainte de vot. Luna trecuta nu era tot vierme mizerabil? Sau peste doua saptamani nu va fi? De aia ziceam, metode basiste, jmenuri gen referendum, inventii si inovatii. Ai o logica aparte. Am protestat contra viermelui de Ponta de fiecare data. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Nov 2014, 23:56) Eu nu prea am inteles, poate ca n-am fost atent, ce e cu protestele astea? Ca-mi pute de la distanta a basism de ultima speta. Credeam, sau cel putin speram ca Iohannis va lua distanta fata de basism, dar pare ca am sperat degeaba. Mai mult ar trebui sa-ti puta tacerea incredibila a televiziunilor, TOATE, la buletinele de stiri de la ora 8 si 9 ... indiferent ca esti sau nu esti deacord cu protestele, indiferent ca-s manevrate de cineva sau nu. Vuia feisbucu, dau pe tv ... nimic, nici un breaking news, nici unu uita-te ca ramai mut de prost, nici un asa ceva nu ai mai vazut ... liniste total, zic ... ok, campanie ca a lu' monicuta pi feisbuc, da sa caut totusi imagini de pe la cluj sa vad totusi ... si dau de poze, filmulete ... mii bune de oameni, televiziunile tac ... toate, ceva pute ... rau. Ajung pe la hantenatri ... il critau aia pe corlatean, poanta ... mai ceva ca labeunu, irealitatea ... io nu mai inteleg care televiziune cu cine ii... si mi se face greata sa-i vad pe labeunu si irealitatea sa-l menajejze pe poata si hantenatri sa-l critice ... ceva pute pe la televiziunile astea si pute tare. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
Irealitatea a transmis câte ceva. Și cam atât.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tarziu o dat imagini.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma Danut, din cate am citit io pe net, manifestatiile astea s-au organizat din cauza de vot naspa in diaspora. Care vot a avut loc esapt acu' o sptamana. Si s-au dorit a fi un mod de a atrage atentia sa nu se repete si in turu 2 "greselile organizatorice". Cel putin io asa am inteles...
![]() 9 Nov 2014, 01:58: QUOTE “Mă înfioară această campanie electorală. Când ajung acasă, mă năvălesc informațiile șocante. Ultima mi-l arată pe Ponta citându-l pe Ion Rațiu, lăudându-se cu votul dat acestui Sir al României și, cel mai grav, comparându-se cu el. Câtă nerușinare, cât tupeu încap într-o singură ființă? Cât e de diliu plagiatorul ăsta? Băi, dilimache, mizerabile, tu nu ai dreptul să te folosești de emblemele pe care le avem noi gravate în inimi ca să îți atragi muște în jur! Tu ești un rahat produs de FSN, citeaz-o pe mă’ta mare, bunicuța Iliescu, președintele TĂU de onoare, nu al meu, nu al nostru. Cum îndrăznești să târăști în mizeria ta numele celui care astăzi mai moare o dată văzând ce faci? Aici vorbim despre cel care a înființat Uniunea Mondială a Românilor LIBERI – nu a celor speriați că își pierd locul de muncă dacă îndrăznesc să ți se împotrivească! Omul ăsta s-a născut în inima Transilvaniei, nu îl confunda cu aplaudacii tăi din Teleorman! Omul ăsta a avut norocul să evite comunismul ucigaș, și-a petrecut 50 de ani din viață la Londra, în exil, dar nu a uitat nicio zi că e român. Dacă i-ar fi fost dat să trăiască, probabil că la alegerile de acum ar fi stat la coadă la vot până când i s-ar fi trântit ușa în nas și ar fi fost gonit și umilit din fața secției, fără să apuce să atingă ștampila. Tu îl citezi? Lasă-mă pe mine să-l citez: “calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat și slab”. Asta spunea Ion Rațiu despre MINCINOȘI. Cum crezi că te-ar fi privit? Ca pe un om onest? Mai vrei citate? Hai, Ponta, hai să vorbim în citate din Ion Rațiu. “Apără drepturile poporului român, în totalitatea sa!” Știi ce-ar fi presupus asta, nu? Mai vrei citate din el? “Toată viața care mi-a mai rămas am s-o petrec încercând să pun în aplicare ceea ce am învățat despre democrație în anii petrecuți în exil.” Ce spui tu? Exact ce spunea Iliescu: numai cei care aparțin sistemului îl pot reforma, știu ei mai bine din interior cum să acționeze. Îi gonești pe toți, Occidentul e îngrozit de ce se întamplă aici și tu te folosești de imaginea unui gentleman veritabil, amăgindu-te și amăgindu-ne că îi semeni? Doamne Dumnezeule, drept cine ne iei, măscăriciule?!? Pune-ți pe pagina FB-ului lozincile care te reprezintă! Ia de-aici: “Moarte intelectualilor!” “Nu ne vindem țara!” “PNL și PNȚ / Să ne pupe-n FSN!” “Iliescu apare, soarele răsare!” “Iliescu, te votăm, / Te votăm tot neamu’ / Ca să moară de necaz / Rațiu și Câmpeanu!” Din cauza acestor lozinci te detest azi pe tine și pe tot partidul tău vândut. Mișel. Plin de pușcăriabili. Hai sictir de-aici încă o dată! Bună seara.” 9 Nov 2014, 02:01: 10805510_10152772246047527_1691763269_n.jpg This post has been edited by kum: 9 Nov 2014, 01:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE Romanii au iesit in strada sambata seara, in mai multe orase importante din tara, in semn de sustinere pentru romanii din diaspora care au intampinat dificultati la votul din primul tur al alegerilor prezidentiale, din cauza organizarii defectuoase, si nemultumiti de masurile anuntate de Titus Corlatean privind desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin in sectiile de vot din strainatate. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 9 Nov 2014, 01:17) Romanii au iesit in strada sambata seara, in mai multe orase importante din tara, in semn de sustinere pentru romanii din diaspora care au intampinat dificultati la votul din primul tur al alegerilor prezidentiale, din cauza organizarii defectuoase, si nemultumiti de masurile anuntate de Titus Corlatean privind desfasurarea celui de-al doilea tur de scrutin in sectiile de vot din strainatate. QUOTE(cdadan @ 8 Nov 2014, 23:56) Eu nu prea am inteles, poate ca n-am fost atent, ce e cu protestele astea? Ca-mi pute de la distanta a basism de ultima speta. Vă hotărâți odată? 9 Nov 2014, 01:44: QUOTE(Honorius @ 9 Nov 2014, 01:40) Cameai scumpulica. This post has been edited by Markos: 9 Nov 2014, 01:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Gata.
Mă băieți, important e să nu uitați că suntem mândri că suntem români și adevărați creștini-ortodocși. O viață avem și merită să trăim cu simțirile astea-n suflet până la ultima suflare. Faptul că niște nenorociți șmecheri se pișă pe noi de vreo 25 de ani nu trebuie să ne descurajeze! Mergem cu Țara și cu Biserica înainte, altă cale nu există. Doamne-ajută! Ponta președinte! Pies: Pentru fanii corlățeni - MAE informează că se află într-un proces intern de evaluare consolidată pentru îndeplinirea atribuțiilor ce îi revin. Cât de cul poaxă fie formularea, de vis ![]() This post has been edited by Markos: 9 Nov 2014, 02:39 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Honorica? Ce mai faci ru, ma baiatule? Stiu ca ai facut conservatorul la clasa de suflatori, dar cind a devenit Ponta profesor-instrument? Mai am vechiul clanaret. Ti-l imrumut pentru citeva octave si arpegii, vad ca cinti fals si la masa gresita.
This post has been edited by corbex: 9 Nov 2014, 07:47 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(paul_p @ 8 Nov 2014, 22:32) Ce vrei "băi" dragule, fiecare cum îl duce capul.QUOTE(os @ 8 Nov 2014, 23:32) Adică n-am înțeles unde, de ex TU, îți plătești impozitele. Și de ce trebuie, ca să vezi probă de gândire limitată, ca din banii plătiți de mine-n țară să se organizeze jdemii de secții de vot afară.În rest, sănătoși să fim. Și să avem pe cine vota. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Nov 2014, 01:56) Mă băieți, important e să nu uitați că suntem mândri că suntem români și adevărați creștini-ortodocși BOR-ul a facut o greseala imensa sprijinindu-l pe fata pe Ponta, chiar daca nu intotdeauna direct, ci doar implicit. Tre'sa fii tare prost sa nu-ti dai seama de asta! Oricat oi fi eu de roman sadea si ortodox, totusi nu pot uita ca Ponta-i un hot si-un mincinos ticalos. A te naste si a fi botezat ortodox, dupa mine, nu-i un merit nici macar in ortodoxie, cata vreme viata ti-o traiesti si organizezi in totala lipsa de onestitate (la Ponta asta deja-i un eufemism!). Prefer oricand sa am de-a face cu un musulman cinstit decat cu un ortodox ticalos... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și adică cum l-a sprijinit biserica, implicit, pe Ponta?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Nov 2014, 23:45) Ia cu paine: Sau kurtos! 9 Nov 2014, 09:40: QUOTE(DragosP @ 9 Nov 2014, 09:22) Circulara BOR "Mai multi preoti ortodocsi din judetul Cluj ar fi primit o circulara de la Mitropolia Clujului prin care li se cere sa spuna credinciosilor sa voteze cu un presedinte care sa fie crestin, ortodox, roman" This post has been edited by Garett: 9 Nov 2014, 08:40 Attached image(s) ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
@Garett: da' circulara se poate? Nu știrea colportată de notniuz. Circulara, o înregistrare video amărâtă acolo... Ca aia-n care Iohan zice că "ghinion", ceva...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:18 |