Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
...
This post has been edited by Garett: 8 Jul 2014, 11:34 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Suceava e pentru Iasi ce e Braila pentru Galati. E o onoare sa le iei banii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 Jul 2014, 12:33) Nu bre! Noi este cinstiti. Acolo presteaza ala care v-a revoltat zilele trecute ca avea 16 surse distincte de venit, luna de luna! ![]() PS No more questions! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Gadea Presedinte!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
dacis |
![]()
|
VAdim Tudor a declarat ca, la cererea Mitzurei Arghezi si a doua fabrici de medicamente, a decis sa candideze din nou la Presedintie.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
dacis |
![]()
|
Ponta a inceput sa intinda capcane cu miere si cu lins in fund Parchetul si, mai ales, pe Kovesi! Luati de-acilea, dnii Ady si Garett! Da' incet si cu paine, sa nu va cada greu!
![]() Ponta afirma: Kovesi, o soluție de succes ”Nu, Traian Băsescu nu a vrut-o pe Kovesi acolo inițial. După aceea, sigur că a fost de acord (…) El îl dorea pe dl. Morar neapărat la Parchetul General și nu a insistat pentru altă persoană. Asta a fost intenția dânsului și am spus că nu îl voi propune niciodată. Cu dna Kovesi a insistat la televizor. Cu mine, nu”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu publicat vineri în ediția tipărită a cotidianului Evenimentul Zilei. Întrebat de ce afirmă că Traian Băsescu nu o dorea pe Kovesi, Ponta a spus că nu mai știe, pentru că are "memorie selectivă". "Eu am considerat că este o persoană care se bucură de credibilitate, nu în fața mea, a partidului și a guvernului, ci a instituțiilor internaționale care monitorizează starea Justiției în România și de aceea am propus-o. Mă bucur, căci se pare că a fost o soluție de succes", a mai spus Ponta. This post has been edited by dacis: 11 Jul 2014, 12:36 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
Asa, si??
Ce om normal la cap mai da doi bani pe ce mai debiteaza tonta? O fi avand vreun dosar pe rol si incepe sa socializeze cu madama! Asta n-o face mai credibilă... Apropo de oficina madamei: de ce aflam abia in 2014 despre fapte de corupție din 2004?? Nu cumva dosarul exista de multă vreme dar "a stat la macerat"? This post has been edited by Garett: 11 Jul 2014, 13:42 |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
dacis |
![]()
|
Intre timp incep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTVincep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTV. La cat de bine-i fac evenimentele astea imaginii lui Base si la ce impact negativ are asupra imaginii liderilor PSD-ului (ca mari aparatori ai clanurilor de romi), io-l vad pe nea Mircica cazat bine mersi la mititica pana dupa alegeri!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai talent!
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
IO? Deloc. PSD-ul are. A cazut intr-o capcana de doi lei facuta pe chipul si asemanarea si capacitatile analitice extrem de sofisticate ale alegatorilor sai. Pe de o parte, Base cu fra'su (dupa electorat sigur vinovat, dar la mititica - puncteaza Base!), pe de alta parte PSD-ul care pare ca apara sleahta lui Borcea si, in general, romii.
Aici mai intervine greu si stiuta simpatia seculara si profunda a romanilor fata de romi, dublata de compasiunea plina de empatie fata de suferinta crestinului model Borcea Mondialul si a familiei sale exemplare, ocazionata de cei tsashpe ani de parnaie capatati pe nedrept, plus pierderea a 600.000 de oiro dobanditi greu, cu sudoarea fruntii si bataturi in palme. etc.etc. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
La tine si daca Base omoară pe cineva ii face bine la imagine. Tu , pentru Băsescu, găsesti ceva bun în toate.
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 10:44) Intre timp incep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTVincep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTV. La cat de bine-i fac evenimentele astea imaginii lui Base si la ce impact negativ are asupra imaginii liderilor PSD-ului (ca mari aparatori ai clanurilor de romi), io-l vad pe nea Mircica cazat bine mersi la mititica pana dupa alegeri! Asta-i bancul zilei? |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 12 Jul 2014, 13:53) Si io am crezut la fel, cand am citit stirea prima data, in "Adevarul"! Dar m-am convins ca nu-i cand am vazut informatiile si sondajul comentate la Antene, de niste fete vag galbene spre pamantii. Pe site vad ca n-a transpirat nimic, ca dauneaza cauzei. Probabil va aparea stirea maine-poimaine! PS Poti avea toata increderea in DCNews: sunt camarazi de lupta cu cei de la A3! ![]() 12 Jul 2014, 15:01: QUOTE(ady77 @ 12 Jul 2014, 13:31) Dimpotriva! Dupa standardele mele, daca 1 ianuarie 2016 nu-l prinde pe Base intr-o celula, inseamna ca i-a garantat cineva imunitatea neconditionata si dupa terminarea mandatului. Ceea ce-i o golanie. Dar el poate intra lejer la puscarie nu pentru avioane juridice gen Flota, terenul de la Nana, ori alte baliverne de-aici. Ci pentru halte chestii, pe care ma abtin sa le comentez ca va veni si vremea lor. Si apopos de titulul topicului, rau am mai ajuns daca deocamdata Hunor este cel mai votabil dintre prezumtivii candidati la presedintie. Nu pentru c-as avea ceva cu ungurii, ci pentru ca nu-i OK ca 17 milioane de romani sadea sa nu poata produce un candidat fezabil! This post has been edited by dacis: 12 Jul 2014, 14:01 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 10:44) Intre timp incep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTVincep sa-si faca efectul la electorat arestarea lui Mircica si mediatizarea strasnica a familiei Bercea la A3 si RTV. Iti lungesti posturile ?! ![]() QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 12:54) PSD-ul care pare ca apara sleahta lui Borcea si, in general, romii. A vrut cumva vivi sa-l gratieze pe mondial, sau i-a nasit vreo stancuta ? Ca la chiolhanuri cu pirande nu l-am vazut, spre deosebire de stiitucine. QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 14:55) deocamdata Hunor este cel mai votabil dintre prezumtivii candidati la presedintie. Nu pentru c-as avea ceva cu ungurii, ci pentru ca nu-i OK ca 17 milioane de romani sadea sa nu poata produce un candidat fezabil! S-o crezi tu asta ! |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 12:54) Aștept cu voioșie ziua aia. Sper să puncteze măcar de-un mandat (5 ani). QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 12:54) Ai ceva cu kum? ![]() QUOTE(ady77 @ 12 Jul 2014, 13:31) Poate pe Nuți, conform axiomei "Io te-am făcut, io te omor!!" QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 14:55) Dar el poate intra lejer la puscarie nu pentru avioane juridice gen Flota, terenul de la Nana, ori alte baliverne de-aici. Ci pentru halte chestii, pe care ma abtin sa le comentez ca va veni si vremea lor. Ei hai, lasă abstinența asta, luminează-ne ![]() This post has been edited by Markos: 12 Jul 2014, 16:18 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 13:55) Ma dacise ma, ma luceafăre, ma cum le dai tu cu mucii-n tavan ma fara sa iti dai seama... Cand mama ciorilor au avut ma romanii posibilitatea sa produca un candidat? Adica sa zicem ca la bobor le place de Ion Popescu, inginer, 50 de ani, CV impecabil, cazier la fel, om de cuvant, integru... Il stie o juma' de cartier. Cum ajunge nea Ion sa candideze ma la presidentie? Ma nene: aia circa 17 milioane de romani au de ales intre ciuma si șancăr. Adica ce li se baga pe nas. Ai tu impresia ca nen'tu Cacarau ar fi ajuns candidat pen'ca ar fi fost produs de cateva milioane de romani? Ai tu impresia ca Ponta e rodul fanteziilor sociale ale poporului? Singura vina a poporului asta (deci a celor circa 17 milioane la care faci referire) e ca sunt prea |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
tin-te bine si ia-ti ocherii de protectie ca te lumineaza acu c-un post de 30 de pagini
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Naiba m-a pus ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(kum @ 12 Jul 2014, 22:09) Singura vina a poporului asta (deci a celor circa 17 milioane la care faci referire) e ca sunt prea Sa moara Cici, da' io cam asta am vrut sa zic. Pana la urma, poporul asta bland si bun (unii traduc asta bleg si fraier)nu este chiar asa nevinovat pentru ce i se intampla. Daca io (tu, ala, ala) nu ma duc la vot, sunt vinovat! Da io ma duc. Si votez pe unii care prima data ma pacalesc. Ii mai votez o data! Pentru asta, sunt vinovat. Da io, daca unii simt ca ma pacalesc, nu-i mai votez a doua oara. Votez cu altii. Dar si astia ma pacalesc. Pentru ca sunt fraier si nu pricep ca astia, toti, de fapt mimeaza lupta politica, mimeaza batalia. Cand in fapt ei sunt aliati la toate magariile. Sa zicem ca stiu si asta si atunci votez nul (cum chiar fac adesea). Da io, facand asta, de fapt indirect votez cu ala de ia mai multe voturi. De regula asta-i fix ala mai hot. Si-atunci ar trebui sa trec (io, tu, altul, altul...) la stadiul urmator si sa intram noi insine in joc, sa facem ceva efectiv, chiar cu riscul de ane murdari. Ei bine, pe mine ideea asta ma enerveaza acuma, azi, al dracu de tare si ma scarbeste de-mi vine o greata ca acus-acus borasc... Nu pot. Am avut ocazi, dar nu pot. Asa cum Dragos are ca reper canoanele lui, si io am ca reper axiomatic RNP-urile. Cred ca un stat, o tara sanatoasa nu pot fi construite fara niste RNP-uri clare, stabile si care nu lasa oc la exceptii. Cam naiv... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 12 Jul 2014, 14:55) Adica tu, om cu surse serioase, linie directa la partid, preatrafalet si ambasadoripensionariretrasisireactivati vrei sa ne convingi acum pe noi ca tu chiar crezi in...sondaje?? ![]() Vine o fatuca acum vreo 3-4 ani, eram cu niste amici pe o terasa, ca efectueaza un sondaj vis-a-vis de rata de patrundere la public a internetului mobil. Cum n-aveam chef de palavre i-am spus ca n-avem abonamente de date, ca-s prea scumpe pentru noi. A notat aia si a plecat, dupa care ne-am continuat tacticosi surfingul pe net pe telefoanele din dotare, niciunul nefiind conectat pe wifi... |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
voi va duceti la terasa ca sa navigati pe net?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 12:38 |