DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Megane, 1.6 16v

Marius 77
post 4 May 2014, 16:52
Post #151

Membru

Group: Members

QUOTE(Alex4u @ 4 May 2014, 16:37)
Imi place ca ai trecut la insulte

Uită-te cine a trecut primul la insulte, deși te-am prevenit ce urmează.

QUOTE(Alex4u @ 4 May 2014, 16:37)
nici nu este necesar sa incep cu jignirile

Aha, deci încă nu ai început cu jignirile.
E clar, tu nu suferi de nebunie, te bucuri de ea în fiecare minut.

--------------------
Dacia Logan 2006 Prestige 1.6 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alex4u
post 4 May 2014, 17:09
Post #152

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

QUOTE(Marius 77 @ 4 May 2014, 16:52)
Uită-te cine a trecut primul la insulte, deși te-am prevenit ce urmează.
Aha, deci încă nu ai început cu jignirile.
E clar, tu nu suferi de nebunie, te bucuri de ea în fiecare minut.
*

Hmm nu am inceput cu insultele am spus adevarul daca stai sa citesti posturile tale anterioare iti dai singur seama cat esti de frustrat, nu ai de ce sa ma ameninti nu sunt atat de usor de speriat...chiar deloc daca stau sa ma gandesc mai bine..mai ales de la unul ca tine..de are medicamentatia prescrisa..sincer daca stai putin sa iti analizezi postarile tale ..te prapadesti de ras..bine tu ar trebui sa te prapadesti de plans....intelegi ce spun? sau vrei sa iti desenez?

This post has been edited by Alex4u: 4 May 2014, 17:15

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
Marius 77
post 4 May 2014, 18:07
Post #153

Membru

QUOTE(Alex4u @ 4 May 2014, 17:09)
daca stai sa citesti posturile tale  anterioare iti dai singur seama cat esti de frustrat, nu ai de ce sa ma ameninti nu sunt atat de usor de speriat...chiar deloc daca stau sa ma gandesc mai bine..mai ales de la unul ca tine..de are medicamentatia prescrisa

Tinere, nici măcar nu faci diferența între "a amenința" și "a preveni" pe cineva.

Cuvântul "frustrat" îl tot folosești pentru că este la modă, probabil nici măcar nu înțelegi care e sensul lui.
Dacă cineva visează că, citez "nu prea ai ce să compari" între Megane și Logan, iar eu aduc argumente că nu este chiar așa, înseamnă că sunt frustrat ? Nu am dreptul la opinie, nu este un forum pentru dialog ?
Tu ce ai scris în legătură cu această comparație ? Nimic.
Ai început în schimb să pui îngâmfat niște întrebări puerile.

Eu zic că, înainte de a presupune că alții folosesc medicamente, mai bine îți revizuiești atitudinea, după aceea poți pune întrebările în mod civilizat și vei primi răspunsurile în același mod.

This post has been edited by Marius 77: 4 May 2014, 18:19

--------------------
+
Alex4u
post 4 May 2014, 18:35
Post #154

Ultima scursura' umana

Esti penibil! Imi pare rau pana acum credeam ca faci putin la "caterinca", dar acum imi este clar IQ-ul tau este mult sub medie

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
semit
post 4 May 2014, 18:41
Post #155

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

propunerea mea este sa puneti STOP aici.. in caz contrar veti mai posta prin toamna... o seara placuta. smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
Marius 77
post 4 May 2014, 18:51
Post #156

Membru

QUOTE(Alex4u @ 4 May 2014, 18:35)
IQ-ul tau este mult sub medie

Povești ai tot scris până acum dar ceva concret care să argumenteze poveștile, nu.

Cam atât, nu are rost să iau ban pentru ultima scursură umană, cum foarte bine te-ai autocaracterizat la avatar.

--------------------
+
mars
post 4 May 2014, 22:15
Post #157

meow or never

Group: Moderatori

Mda... Uite ca vin si eu, dupa ce am condus destul si Logan (1.5 si 1.6) si sustin ca nu se poate compara cu Megane 2. Dar stii cum? Aproape deloc! De la felul in care se inchid usile, pana la suspensii, confort, dotari, insonorizare, calitatea materialelor, pana si miros, daca vrei. Sa sustii sus si tare ca nu e asa, e ca si cum ai avea Octavia Tour si zici ca e "aproape" A4.

De 15.000 de euro Renault a oferit "multa masina", ca sa ma exprim asa, in cazul Megane (cu speranta ca isi va mai recupera din bani prin service).

Pe cand la Logan, la 11.000 de euro, a "pacalit" o gramada de fosti posesori de 1310 "nationalisti" din diverse motive, sa cumpere masini in rate pe sapte ani, cu motoare si tehnologii mai vechi, cu maxim de economie, lasandu-le impresia ca si-au luat rachete. Dar de la Prestige la Privilege e cale lunga.

De unde rezulta si rata mare de dauna la asiguratori pentru Logan (imediat dupa BMW), tocmai din cauza profilului posesorilor.

Now, Mr Bubble and Squeak, you may enlighten me! (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

DISCLAIMER: nu m-am referit mai sus la Logan diesel sau utilitare, care cred ca sunt luate cu un anumit scop, ci la Logan benzina, echipari "superioare", asa ca ii rog pe posesorii de Logan sa nu se supere smile.gif.

This post has been edited by mars: 4 May 2014, 22:36

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
Marius 77
post 5 May 2014, 00:13
Post #158

Membru

Starea de beatitudine de care vorbeam, continuă printre posesorii de Megane și face noi victime.

QUOTE(mars @ 4 May 2014, 22:15)
Mda... Uite ca vin si eu, dupa ce am condus destul si Logan (1.5 si 1.6) si sustin ca nu se poate compara cu Megane 2. Dar stii cum? Aproape deloc! De la felul in care se inchid usile

Felul cum se închid ușile ? Tu vorbești serios ? Ești sigur că ai condus Logan și nu vreo Dacie de la remat ?

pana la suspensii

Utilitatea pachetului pentru drumuri grele am arătat-o într-un post anterior.

confort

Indubitabil, nu poți conduce fără cotieră.

dotari

Dotările sunt superioare pe Megane, am specificat lucrul acesta. Însă, e vorba doar de dotări neglijabile care nu fac o diferențiere atât de mare (cum vă închipuiți voi) între cele două mașini.

pana si miros

Asta cu mirosul e memorabilă. Cel mai bun argument pentru superioritatea Megane-ului. Nici interlocutorul precedent nu putea scoate o asemenea perlă.

de la Prestige la Privilege e cale lunga.

Într-adevăr, cât deschizi ușa dintr-un showroom într-altul.

Now, Mr Bubble and Squeak, you may enlighten me! (Lock, Stock and Two Smoking Barrels).

Now, get real, or shut the fuck up.

--------------------
+
Alex4u
post 5 May 2014, 05:26
Post #159

Ultima scursura' umana

lurk0000.gif

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
huiduu
post 5 May 2014, 08:26
Post #160

Membru

From: Campina

Oo nu. Nici nu ma complic sa sterg. Prea mult smile.gif)

--------------------
Renault Megane 2008
+
speedman
post 5 May 2014, 08:29
Post #161

Membru autentic

Cele doua masini nu se pot compara....si vorbesc in cunostinta de cauza - am avut logan 1.6 ambition pt ca atunci cand am achizitionat masina nu exista versiunea privilege si megane sedan expression, ambele achizitionate de noi...cele 2 nu suporta termen de comparatie, megane ul fiind superior la toate capitolele. Noul logan in schimb a evoluat foarte mult, dar generatia anterioara este caruta comparativ cu megane ul....poate doare, dar asta i adevarul. Dacia ramane o masina care ofera multe, dar este un low cost, de aici diferentele majore
Si mie mi ar placea ca skoda mea sa fie la fel ca un golf 7, dar nu este, este sub acesta fie ca imi convine sau nu.

--------------------
Smart eq forfour 2019
+
Diac
post 5 May 2014, 10:02
Post #162

Membru autentic

From: Bucuresti.

Cu scuzele de rigoare. Lucrurile pe care le are Megane 2 in plus fata de Logan sunt intr-adevar minore, dar adunate fac diferenta de intre cele doua si astfel un Megane Authentique e muuult peste un Logan. De unde si diferenta de pret intre tarabe.

Eu compar ce am avut si ce mai am in familie, adica variante de echipare de baza de Megane 2.1 si Logan, din anii 2004 - 2005.

1. Servo electrica la Megane, adica mai confortabila decât la Logan. Nu mai zic de "muschio-directia" propusa standard pe Logan Ambiance.
2. Nu are cablu de acceleratie, deci fara vibratii in pedala.
3. Suspensie mai stabila la Megane. Efectif sta mult mai bine pe sosea, in curbe, etc. Eu am Megane 2.1 deci fara pachet de drumuri grele, insa am condus si 2.2 si pot spune la fel ca este peste Logan, ca si raport siguranta-confort.
4. Discuri de frâna spate. Nu ai cum sa spui ca tamburii is mai buni.
5. Sase airbaguri STANDARD, adica si pe varianta Authentique, doua optionale pe variantele mai smechere. Parca pe Ambiance era propusa o gaura in dreapta.
6. Si aici ajungem la 5 stele de siguranta fata de...3,5 parca.
7. Lipsa totala de rugina la Megane dupa aproape 10 ani de exploatare, cu zgârieturi si ciupituri de vopsea pâna la tabla. Nu am vazut pâna acuma Megane ruginit. Logane....ohoooooo.

Am comparat variantele cele mai ieftine adica Authentique cu Ambiance. Unde la Logan pâna si AC-ul era lipsa. Recunosc insa ca si la Megane de 1.4 Authentique AC-ul era optional.

Costurile de intretinere sunt singurul avantaj al Loganului din generatia veche. Placute, discuri de frâna, bieletaraie, ambreiaj, distributie, toate sunt mai ieftine decât la Megane. Plus ca motoarele fiind mai vechi sunt mai simple si mai fiabile, n-ai fulie defazoare si 4 bobine, deci nu au cum sa strice daca lipsesc.

Loganul 2 pare mai misto si ofera destule, doar cu motoarele astea lesinate nu prea ma impac.

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
dr_mKe
post 5 May 2014, 10:34
Post #163

Membru cu stetoscop

From: Deva

1.5 dCi cu 90 cp ti se pare lesinat ?

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
Diac
post 5 May 2014, 10:41
Post #164

Membru autentic

Un pic. Macar peste 100 sa fi avut.

--------------------
Alexandru.
+
marksman
post 5 May 2014, 11:15
Post #165

Post mortem nihil est

From: sat

1.6 16v 105 CP de pe Logan e oricum numai lesinat nu. Loganul e o masina corecta, cu costuri de exploatare scazute. Mie mi-a placut, dar nu m-as intoarce (decat de nevoie) la Dacia. Desi, sincer acu', imi place noul Stepway.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Marius 77
post 5 May 2014, 11:42
Post #166

Membru

QUOTE(speedman @ 5 May 2014, 08:29)
Noul logan in schimb a evoluat foarte mult

Serios ? Cu ce ? Media Nav, Cruise Control și senzori de parcare spate înseamnă foarte mult ? Și astea oferite doar ca opționale.
Obișnuiți-vă să nu mai exagerați lucrurile, dacă scriai că a evoluat, nu comentam nimic, dar când scrii că a evoluat foarte mult, încep fanteziile.
Nu scriu mai mult, poate mă trezesc cu vreun proprietar de Logan 2 care mă acuză că sunt frustrat.

QUOTE(speedman @ 5 May 2014, 08:29)
generatia anterioara este caruta comparativ cu megane ul....poate doare, dar asta i adevarul.

Nu doare nimic, ai dreptul la propria părere, dar la fel de bine cum tu consideri că ăsta-i adevărul, altcineva poate considera că ești într-o gravă eroare.

QUOTE(Diac @ 5 May 2014, 10:02)
Lucrurile pe care le are Megane 2 in plus fata de Logan sunt intr-adevar minore

Asta am spus și eu, doar că venind din partea mea acest lucru, este interpretat ca frustrare.

adunate fac diferenta de intre cele doua

De acord.

astfel un Megane Authentique e muuult peste un Logan. 

Ok, cu muuult-ul ăsta, ai dat-o și tu în SF.

Eu compar ce am avut si ce mai am in familie, adica variante de echipare de baza de Megane 2.1 si Logan, din anii 2004 - 2005.

Am comparat variantele cele mai ieftine adica Authentique cu Ambiance.

Asta spune totul.
Dacă ai condus doar Ambiance, nu mă mir că ai o părere atât de "bună" despre Logan.

PS: apreciez faptul că Diac și speedman au scris pe subiect, fără să mai fie nevoie să ne batem cu pumnul în piept pentru a afla cine este mai tare.

--------------------
+
Diac
post 5 May 2014, 12:18
Post #167

Membru autentic

Preferance au avut ai mei si inca mai are soacra-mea. Cumva Pretij are alte suspensii, alta insonorizare? Ah are discuri ventilate! Dar tot tamburi pe spate.
Nu zic a fost masina buna la banii aia si inca are costuri de intretinere mai mici fata de Megane, dar tot in caruta ma simt atunci când ma sui in ea dupa Megane. Despre insonorizare nu zici nimic? Despre rugina nimic?

QUOTE(marksman @ 5 May 2014, 11:15)
1.6 16v 105 CP de pe Logan e oricum numai lesinat nu. Loganul e o masina corecta, cu costuri de exploatare scazute. Mie mi-a placut, dar nu m-as intoarce (decat de nevoie) la Dacia. Desi, sincer acu', imi place noul Stepway.
*

Mai exista la ora actuala in oferta dacia? Acuma al mai tare benzinar e celebrul deja "zeronouatecee". Imi place noul Logan break, dar la cum incarc eu masina as prefera ceva mai multi caluti. (eventual disponibili doar când plec in concediu tongue.gif )

This post has been edited by Diac: 5 May 2014, 12:25

--------------------
Alexandru.
+
huiduu
post 5 May 2014, 12:25
Post #168

Membru

From: Campina

Tinuta de drum, servodirectia electrica si franele, ma fac sa spun ca Megane este peste Logan. Este intr-adevar si mai silentios Megane-ul.
De fiecare data cand ma urc in Logan si trag de volan, imi amintesc de vechea dacie break...
PS: e logan ambition, nu e ala chel smile.gif))

--------------------
Renault Megane 2008
+
sorin1983
post 5 May 2014, 12:37
Post #169

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

la servodirectie sa nu exageram smile.gif ca loganul sta chiar bine cu aia mecanica...

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
dr_mKe
post 5 May 2014, 12:49
Post #170

Membru cu stetoscop

Prestij are alte suspensii, codurile de amortizor si arc sunt diferite (motorul era cel mai usor la ora respectiva in gama Dacia), iar insonorizarea este mai buna decat la restul versiunilor.

Difetenta de securitate este net in favoarea Megane-ului, franele sunt printre cele mai eficiente (daca nu cele mai) din clasa compacta, dar cu dozaj cam dubios, directia este fara nici cea mai mica umbra de feedback, mult prea usoara in orice situatie. Suspensia PDG pompeaza aiurea la viteza mare fata de suspensia normala.

Greieri apar suficienti cu timpul, probleme cu macarelele de geam sunt clasice, ambreiajul fragil la 1.6 16v, etc, samd.

Diferentele nu sunt de la cer la pamant.

Costurile cu intretinerea nu sunt realist mai mari, decat daca Megane-ul se strica mai des. Oare ?

Oricum, surplusul de greutate se ocupa suficient de dinamica cat surplusul de putere sa nu fie resimtit pozitiv, ci din contra. La drum, nu conteaza, oricum.

LE > oricum prin balarii s-a umblat destul, in toate directiile. Diferente de la cer la pamant sunt intre Logan/Megane/alte compacte ieftine si masinile din clasa de lux.
Asa, diferente mari de antifonare sunt intre Audi A3 si Megane, precum cele dintre Logan si Megane.

This post has been edited by dr_mKe: 5 May 2014, 13:07

--------------------
+
Alex4u
post 5 May 2014, 13:10
Post #171

Ultima scursura' umana

Sa nu mai vorbim de calitatea materialelor din interior de aspectul bordului la megane fata de logan de designul exterior, de faptul ca am logan din 2006 si am rugina cat nu aveam pe dacia 1310 ...lucruri dastea care m-au convins de faptul ca loganul nu este altceva decat o simpla tigaie buna la carat/tras pe ea si atat ! punct

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
cdadan
post 5 May 2014, 13:13
Post #172

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(mars @ 4 May 2014, 23:15)
De unde rezulta si rata mare de dauna la asiguratori pentru Logan (imediat dupa BMW), tocmai din cauza profilului posesorilor.
*

Adica ... ce vrei sa spui? unsure.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
Alex4u
post 5 May 2014, 13:18
Post #173

Ultima scursura' umana

QUOTE(cdadan @ 5 May 2014, 13:13)
Adica ... ce vrei sa spui?  unsure.gif
*

Pentru ca majoritatea si-au casat 1300 si 1310 si-au luat logan gen Marius77 si o considera cea mai cea masina ca si fiabilitate/putere/aspect etc etc etc si uita ca nu e altceva decat o masina submotorizata ma refer la 1.4 mpi cu tabla tip conserva si in ceea ce priveste siguranta....lasa de dorit

This post has been edited by Alex4u: 5 May 2014, 13:20

--------------------
Ex Bmw e36 318i
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
dr_mKe
post 5 May 2014, 13:19
Post #174

Membru cu stetoscop

Adica daca eu am intrat in sant de 2 ori, fara sa apelez la Casco, ca n-am bulit nimic la masina, toti Loganarii ''e'' vitezomani care n-are bani de pemfe'.

Carevasăzică !

This post has been edited by dr_mKe: 5 May 2014, 13:20

--------------------
+
Marius 77
post 5 May 2014, 16:17
Post #175

Membru

QUOTE(Diac @ 5 May 2014, 12:18)
Despre insonorizare nu zici nimic? Despre rugina nimic?

Ar însemna să scriu mesaje interminabile ca să răspund la tot.

Despre insonorizare, dacă te referi la capitonajul interior la capota față (și alte asemenea nimicuri), Prestige îl are montat din fabrică.
Din nou, vorbim despre diferențe minore între cele două mașini și în materie de insonorizare.

Despre rugină, îți spun că mașina mea are peste 7 ani vechime și încă nu a apărut nici un punct de rugină pe ea.
Știu, afirmația poate părea SF pentru unii, de aceea am să dau câteva detalii pentru a înțelege cum este posibilă "minunea".

Mașina nu a fost niciodată parcată în garaj, din prima zi și până astăzi a stat sub cerul liber indiferent de anotimp.
Nu am aplicat niciodată vreun tratament anticoroziv, mașina este așa cum a venit din fabrică.
Singurul tratament "special" a fost că, am ținut mașina mereu curată, spălată cu apă și șampon, fără nimic suplimentar (ceară, polish, etc).
Pe mașină nu am urme de zgârieturi sau lovituri de pietre care să favorizeze apariția ruginii.
Am citit diferite ipoteze (inclusiv aici, pe forum) că tabla la Prestige ar fi fosfatată/galvanizată, sincer, habar n-am care este adevărul, nu am pretenția că le știu pe toate, dar ceea ce știu este că mașina mea, cu un minim de îngrijire, nu are rugină deloc.

Probleme cu rugina au fost la Logan fabricat în 2004-2005, poate chiar unele 2006.
La vremea respectivă Dacia a recunoscut aceste probleme și a existat o rechemare în service pentru remedierea lor.
Știu că există probleme cu rugina și la Logan de fabricație mai recentă dar asta ține și de modul în care proprietarii au grijă de mașina lor.

Totuși, rugina la Logan este de suprafață, probleme minore la pasajele roților spate, la baza ușilor, altele de genul acesta.
Nu mai vorbim aici de rugină care pune în pericol siguranța pasagerilor, traficul în general, nu mai vorbim de rugina care o avea Dacia 1300/1310 la lonjeroane, podea, elemente ale direcției.
Nu mai vorbim aici de rugina care o avea Dacia Supernova în zona amortizoarelor.
Asta e o altă discuție, ceea ce am vrut să scot în evidență este că Dacia a făcut progrese majore în acest sens, dar pentru cineva obișnuit să numească Loganul, cazan, lighean, căruță, modul în care percepe el Dacia, este și va rămâne același.

Mulțumit de răspuns ?

QUOTE(Alex4u @ 5 May 2014, 13:10)
am logan din 2006 si am rugina cat nu aveam pe dacia 1310

Am crezut că ai terminat cu aberațiile, dar când mă gândesc cu cine stau de vorbă ...
Oricum, nu mai meriți atenție, cu afirmații de genul acesta ai ajuns la credibilitate zero.

--------------------
+
b76bgaarh
post 5 May 2014, 16:49
Post #176

Membru autentic

bentley ce mai.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
argon
post 5 May 2014, 16:49
Post #177

Mesaj semiautomat

Cum ati ajuns, ma sa comparati Logan cu Megane 2? Nu e Meganul ceva referinta in domeniu, e chiar mediocru fata de masinile actuale, dar Loganul e varza dupa un drum de 200 de km esti muci, n'ai confort, n'ai insonorizare, n'ai nimic, iar daca ai mai mult de 1.60 m inaltime stai complet incorect la volan, cu mainile intinse.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Razvione
post 5 May 2014, 16:50
Post #178

Membru autentic

Marius , cand o sa aiba Loganul 5 stele la siguranta si confortul Megane-ului sa ne spui si noua wink.gif

This post has been edited by Razvione: 5 May 2014, 16:51

--------------------
Skoda Octavia 3 Ambition , 2015, TDI - XX - XX - XXX
Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
+
argon
post 5 May 2014, 16:54
Post #179

Mesaj semiautomat

Cel mai chel megane 2 costa dublu fata de cel mai chel Logan asa ca platesti marca, in rest banii aia in plus nu se reflecta in nimic, is prosti aia de i-au dat pe Megane , cand puteau lua acelasi lucru la jumate de pret.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Iulikk
post 5 May 2014, 17:12
Post #180

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

QUOTE(argon @ 5 May 2014, 17:49)
Loganul e varza  dupa un drum de 200 de km esti muci, n'ai confort,  n'ai insonorizare, n'ai nimic
*

Nu-s io de acord cu argon mereu, dar aici are dreptate. Big taim! ph34r.gif

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
14 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 19:29
Forum Renault