Dacia berlina si..., ... centuri pe spate, iesit din tara
![]() ![]() ![]() |
Dacia berlina si..., ... centuri pe spate, iesit din tara
Alex G. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Mtz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 April 05 ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 26 May 2006, 10:07) Din pacate n-ai dreptate ... in California (sunt foarte drastici) limita este de 65 mph (104 km/h) ...in alte state mai nepopulate (ex: Arizona) limita e de 75 mph (120 km/h) si chiar de 80 mph (128 km/h). Astea-s restrictiile ... ca ei merg de multe ori cu 80 - 90 mph .. asta-i altceva |
-------------------- Clio Symbol dCi 80CP 2005
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai daca zici asta:
QUOTE(Alex G. @ 9 Jan 2007, 13:54) de ce te mai intrebi asta? : QUOTE(Alex G. @ 9 Jan 2007, 13:54) Mergi linistit, daca ai drept sa circului aici(adica ITP si RCA valabile), poti plecat unde vrei in UE. MA batea gandul sa merg pana in Spania la un prieten cu masina in vara, dar cand am calculat pretul benzinei pana acolo si inapoi la 15 milioane + taxele de autostrada unde e cazul, o sa zbor cu o companie low-cost cu 60 euro dus intors cu rezervari din timp. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Am si ITP si RCA valabile; nu sunt probleme de astfel de factura. Eram doar nedumerit, 1310 era din 1998 iar Ciresica e din 1981 ma gandesc ca in idiotenia lor, cei de la vama m-ar putea intoarce din drum pe motive ca masina ar prezenta varii probleme.
Cred ca inca sunt niste idei preconcepute, avand in vedere ca in Franta condusei un Peugeot 205 fara toba de esapament, masina unui amic de acolo, mult mai poluanta fonic si d.p.d.v. al noxelor fata de Ciresica mea. Intr-adevar costurile sunt foarte mari. In 1999 am cheltuit cca. 28 milioane pe benzina dar a fost un fel de micro-excursie cu 2 familii (am fost 5 persoane in Dacia) vizand mai multe tari din C.E.E. sau cum se chema atunci, cu o escala de 2 saptamani in Franta la niste prieteni. Stima, Alex G. This post has been edited by Alex G.: 10 Jan 2007, 16:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Ca sa revigoram topicul, iaca issue:
La vara intentionez sa ies din tara cu o berlina injectie 2002. As vrea sa mai plec cu alta familie (inca o masina de back-up daca raman pe acolo), insa nu stiu in ce masura se va potrivi programull. Plec cu 2 copii dupa mine si nu imi permit sa risc sa ma lase masina prin tari straine (Bulgaria, poate si Grecia). Masina merge in principiu ok, o singura data cand aveam putina benzina mi-a facut ceva figuri motorasul de ralanti (oscila turatia de ralanti). Am pus benzina, si-a revenit si de-atunci, nimic. O sa-i fac o revizie inainte de plecare, are 55 mii km. Ce piese ar trebui sa am cu mine? Am mereu in masina sigurante,cablu ambreiaj, curea ventilator, becuri si ceva scule. E ceva ce poate sa-mi pice fara sa aiba simptome inainte si e bine sa am la mine?? (Gen cablu acceleratie, pompa apa, etc). Astept comentariile voastre, merci. |
-------------------- |
|
paulca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 March 07 From: medias ![]() |
Am vazut si asta.....! Pe forumul Dacia sa blamam Daciile! Cine zice ca nu merg oriunde ? Eu am fost cu "Soricica" pina la Barcelona, Paris ,Neapoli . In ultimii 3 ani am facut 40000 km numai in vest si inca pe GPL!!! Masina are acum 100.000km . In afara de Austria unde depaseam numai batrini si femei, ( merg astia ca nebunii! ) nu mi-a fost rusine pe autostrazi. Mers constant 130-140 la ora fara probleme. O singura problema am avut anul trecut : s-a stricat contactul si nu msi puteam baga cheia. De atunci am hotarit sa duc cu mine si un contact. Masina tb verificata la singe inainte de plecare neaparat si la o statie de ITP ca sa fii sigur de ea. In rest, ca piese tb maruntisuri ca bobina , pompa benzina, niste furtune, etc. care oricine le are in portbagaj daca are Dacie. Numai bine!
|
--------------------
dacia
1310+GPL
1997
- sb03kfs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 08:47 |