DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia berlina si..., ... centuri pe spate, iesit din tara

Alex G.
post 9 Jan 2007, 13:54
Post #61

Membru autentic

Group: Members

Ma bate si pe mine gandul sa-mi plimb (doar plimbare) "Ciresica" putin in exteriorul Romaniei. Ma gandesc la vara sa fac o escala pana in Ungaria. Intrebarea... Dacia 1300 din 1981: as avea vreo sansa sa ies din Romania?

Mentionez ca masina este ingrijita iar probleme tehnice nu am avut grave fiindca reviziile masinii le-am facut la timp, dar orice se poate intampla.

Iar despre miturile cu Dacia 1310 in exterior... nu pot spune ca sunt decat prostii. In 1999 am fost in excursie cu Dacia mea 1310 din 1998. Nu am deschis capota decat sa verific nivelul agentului de racire deoarece era vara. Deci ii dau dreptate lui argon.

Stima,
Alex G.

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mtz
post 10 Jan 2007, 10:57
Post #62

Membru incepator

QUOTE(ydaniel @ 26 May 2006, 10:07)
tir cu 120-130 km/h????nici in sua nu se merge cu atata:)) acuma au toate tahografe
*

Din pacate n-ai dreptate ... in California (sunt foarte drastici) limita este de 65 mph (104 km/h) ...in alte state mai nepopulate (ex: Arizona) limita e de 75 mph (120 km/h) si chiar de 80 mph (128 km/h). Astea-s restrictiile ... ca ei merg de multe ori cu 80 - 90 mph .. asta-i altceva

--------------------
Clio Symbol dCi 80CP 2005
+
argon
post 10 Jan 2007, 11:01
Post #63

Mesaj semiautomat

Pai daca zici asta:

QUOTE(Alex G. @ 9 Jan 2007, 13:54)
Iar despre miturile cu Dacia 1310 in exterior... nu pot spune ca sunt decat prostii.
*

de ce te mai intrebi asta? :

QUOTE(Alex G. @ 9 Jan 2007, 13:54)

as avea vreo sansa sa ies din Romania?
*

Mergi linistit, daca ai drept sa circului aici(adica ITP si RCA valabile), poti plecat unde vrei in UE. MA batea gandul sa merg pana in Spania la un prieten cu masina in vara, dar cand am calculat pretul benzinei pana acolo si inapoi la 15 milioane + taxele de autostrada unde e cazul, o sa zbor cu o companie low-cost cu 60 euro dus intors cu rezervari din timp.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Alex G.
post 10 Jan 2007, 16:05
Post #64

Membru autentic

Am si ITP si RCA valabile; nu sunt probleme de astfel de factura. Eram doar nedumerit, 1310 era din 1998 iar Ciresica e din 1981 ma gandesc ca in idiotenia lor, cei de la vama m-ar putea intoarce din drum pe motive ca masina ar prezenta varii probleme.

Cred ca inca sunt niste idei preconcepute, avand in vedere ca in Franta condusei un Peugeot 205 fara toba de esapament, masina unui amic de acolo, mult mai poluanta fonic si d.p.d.v. al noxelor fata de Ciresica mea.

Intr-adevar costurile sunt foarte mari. In 1999 am cheltuit cca. 28 milioane pe benzina dar a fost un fel de micro-excursie cu 2 familii (am fost 5 persoane in Dacia) vizand mai multe tari din C.E.E. sau cum se chema atunci, cu o escala de 2 saptamani in Franta la niste prieteni.

Stima,
Alex G.

This post has been edited by Alex G.: 10 Jan 2007, 16:08

--------------------
- - -
+
Stefan.A
post 14 Mar 2007, 16:56
Post #65

Membru autentic

Ca sa revigoram topicul, iaca issue:
La vara intentionez sa ies din tara cu o berlina injectie 2002. As vrea sa mai plec cu alta familie (inca o masina de back-up daca raman pe acolo), insa nu stiu in ce masura se va potrivi programull.
Plec cu 2 copii dupa mine si nu imi permit sa risc sa ma lase masina prin tari straine (Bulgaria, poate si Grecia).
Masina merge in principiu ok, o singura data cand aveam putina benzina mi-a facut ceva figuri motorasul de ralanti (oscila turatia de ralanti).
Am pus benzina, si-a revenit si de-atunci, nimic.
O sa-i fac o revizie inainte de plecare, are 55 mii km.
Ce piese ar trebui sa am cu mine? Am mereu in masina sigurante,cablu ambreiaj, curea ventilator, becuri si ceva scule.
E ceva ce poate sa-mi pice fara sa aiba simptome inainte si e bine sa am la mine?? (Gen cablu acceleratie, pompa apa, etc).
Astept comentariile voastre, merci.

--------------------
+
paulca
post 16 Mar 2007, 13:26
Post #66

Membru incepator

From: medias

Am vazut si asta.....! Pe forumul Dacia sa blamam Daciile! Cine zice ca nu merg oriunde ? Eu am fost cu "Soricica" pina la Barcelona, Paris ,Neapoli . In ultimii 3 ani am facut 40000 km numai in vest si inca pe GPL!!! Masina are acum 100.000km . In afara de Austria unde depaseam numai batrini si femei, ( merg astia ca nebunii! ) nu mi-a fost rusine pe autostrazi. Mers constant 130-140 la ora fara probleme. O singura problema am avut anul trecut : s-a stricat contactul si nu msi puteam baga cheia. De atunci am hotarit sa duc cu mine si un contact. Masina tb verificata la singe inainte de plecare neaparat si la o statie de ITP ca sa fii sigur de ea. In rest, ca piese tb maruntisuri ca bobina , pompa benzina, niste furtune, etc. care oricine le are in portbagaj daca are Dacie. Numai bine!

--------------------
dacia 1310+GPL 1997 - sb03kfs
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 08:47
Forum Renault