politia romana
![]() ![]() ![]() |
politia romana
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cica Politia Rutiera nu are plan de amenzi. Unii zic altfel:
http://www.adevarul.ro/articole/sibiu-revo...era-update.html Si alte abuzuri... ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am vazut la ProTv ca s-au dat azi-noapte 3500 de amenzi pt curse . Chiar daca te uitai , chiar daca participai la cursa , tot primeai amenda !
Acum sa-mi spuna mie cineva ... daca eu STAU pe margine , cu masina parcata LEGAL ... de ce sa primesc amenda ?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cumva baietii de la 4 tuning ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu numai ei ... din ce am inteles chiar si membrii DaciaClub ( cei care erau la "farfurie" ) au fost filmati ... ( mi-a spus un membru chestia asta , eu n-am fost ... )
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la parnaie cu ei
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cica amenda 500 ron
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C@talin |
![]()
|
moama nus sanatosi
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
http://videonews.ro/action/viewvideo/10278...est-Incredibil/
De astia ce sa mai zici.... glume, cica... ![]() De fapt cred ca pt asta ii platim.. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C@talin |
![]()
|
Politia romana ma lasat cu gura cascata mai demult.
Drumu taberei stiti cum mai lasa uni masina pe avarii pe prima banda,ei era unu cu masina pe avarii chiar in fata intrari pe o straduta la drepta unde nu era semafor . parchez in parcarea dupa trotuar.Si vad 3 militieni.Ma duc si io le arat masina aia acolo care blocheaza strada ca dabia ai loc pe langa ea.La care politistu la mine .Asa si nu aveti loc. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai astia in loc sa bumbaceasca vrun infractor sa mai dea o amenda, ceva... fac stouri cu un batran beat...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
fac si ei ce pot
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Mda , sau ce au invatat , misto de cei care nu pot riposta !Daca era vre-un shaor colorat pun pariu ca nu faceau asa !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 11 Apr 2009, 21:12) Nu numai ei ... din ce am inteles chiar si membrii DaciaClub ( cei care erau la "farfurie" ) au fost filmati ... ( mi-a spus un membru chestia asta , eu n-am fost ... ) Pana acum sunt 3 membri care au primit invitatii la militie,fiind filmati la Carol. Mai asteptam niste invitatii.......oricum sunt magari......noi nu avem treaba cu(,)cursele,nu ne dam in spectacol,ne bem cafeaua si ne mancam semintele linistiti.....dar asta e. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
intr-o seara isi incuie un prieten cheile in masina(matiz).era singura cheie pe care o avea.dupa diverse incercari de a descuia masina ne punem pe geam sa-l tragem in jos (3 insi) si trageam noi asa cu spor de geamu ala incat se balanganea masina aia de ziceai ca e la pimp my ride si trec 3 garcea pe langa noi
"ce faceti ma acolo" plini de spume raspundem " furam masina asta" dupa care si-au vazut de drumul lor linistiti nici macar nu s-au oprit sa ceara un buletin sau ceva acolo.daca chiar vroiam sa furam masina aia? siguranta si incredere This post has been edited by B30KDT: 22 Apr 2009, 10:46 |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 22 Apr 2009, 10:45) Pana acum sunt 3 membri care au primit invitatii la militie,fiind filmati la Carol. Baieti, mai intai va cheama sa semnati niste declaratii, cum ca voi nu participati la curse. Va sfatuiesc prieteneste sa NU le semnati, chiar daca va vor explica foarte jovial si ingaduitor ca nu va implica cu nimic aceasta declaratie semnata. Nu de alta, dar daca va pune dracu' sa semnati asa ceva, in maxim 2 saptamini va veti trezi cu o mare amenda in plic, pentru organizare/participare/constituire-n grup de unu' singur (fara vrajeala asa o sa scrie) pentru curse, chiar daca masina voastra va fi prezenta la citeva zeci/sute de metri de locul unde se desfasoara niste curse cu care voi nu aveti nici in clin, nici in mineca!Mai asteptam niste invitatii.......oricum sunt magari......noi nu avem treaba cu(,)cursele,nu ne dam in spectacol,ne bem cafeaua si ne mancam semintele linistiti.....dar asta e. Bafta! Credeti-ma, e patita d-un pretenar. This post has been edited by Marty: 22 Apr 2009, 14:30 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
Politia romana iar a demonstrat cat de fraiera e.
Calea calarasi seara,nu foarte aglomerat.din fata mergea pulitia mai icnet si in spate un mertz nu mai reusea sa stapaneasca calutii,ca a intrat in depasire in fata mea ,a taiat fata politiei.Ce credeti ca sa intamplat mai departe ? NIMIC ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
za_kristake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 628 Joined: 9 March 08 From: Sibiu ![]() |
nu erau cu masina aia de 240km
|
--------------------
1310
L
1997
- SB
|
|
C@talin |
![]()
|
Da corect cu loganu nu aveau sanse sa=l prinda
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Nu iau apararea politistilor pentru ca e normal sa fie uscaturi si acolo, peste tot sunt, peste tot merge cu pile si restul...ca doar traim in Romania
Ma enerveaza cei care injura, jicnesc gratuit pe politisti: ca iau dat amenda, ca iau prins nustiu unde si restul de replici. Nu sunt toti la fel, nu e normal sa ii pui in aceeasi oala. Parerea mea: Ar trebui legi mult mai aspre pentru toti baietii de bani gata si fara creier care cred ca au si strada cumparata, dar si politistii care trebuie sa isi faca treaba corect. E de vina mentalitatea comunista care inca traieste de la primul om pana la Presedintele tarii. Nici in 1000 de ani nu o sa scapam de ea. Televizorul e plin de misto la adresa politistilor. As decreta o zi in care nici un politist sa nu intervina, indiferent ca e crima accident , furt etc. Desigur, nu ar fi rau sa aducem si catva politisti de afara, sa vada ce mentalitate au aia si cum stau ai nostri cu burtile in sus. 12 May 2009, 10:01: Nu mi-ar place sa mor ucis de un copil de 18 ani care deabia are permis dar conduce o masina de 200 cai. Sa dea politistii amenzi pana ii dor mainile, ca idioti care le merita sunt. Atata doar, sa fie corecte. 12 May 2009, 10:06: Iata un caz dar care nu stiu cat de adevarat e: o femeie ia taiat cale unuia cu un Jeep pe E85. Acesta s-a enervat si a trecut in fata ei si a pus frana. femeia s-a speriat a tras de volan si...au rezultat doi morti. Cu totii gresim, dar lipsa de calm si de civilizatie la volan nu are nicio scuza. E usor sa dai vina pe politisti! Imi vine acum in minte de la radio emisiunea lui Huidu cand iau luat permisul in Brasov, apoi vine si spune pe post: "Cred ca fac toti politistii poze cu permisul meu1", dar nu a spus nimic daca a gresit sau nu. cam asa gandim cu totii. Frumoasa Romania, pacat ca e locuita. This post has been edited by ovidiun: 12 May 2009, 10:06 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Las' ca nici aia de la comunitara nu se lasa mai prejos: VOR ELICOPTER!
Poliția Comunitară din sectorul 1 patrulează cu Suzuki SX4, Fiat Doblo, Chevrolet Niva, motoscutere Suzuki și chiar cu bărci pneumatice, pentru patrularea pe lacuri. Astfel, dacă până la sfârșitul anului 2008, poliția avea în dotare numai mașini mici, de oraș, anul acesta conducerea instituției a considerat că este necesară achiziționarea a 24 de mașini 4x4, marca Suzuki Sx4, motivând că nu pot avea acces în zonele unde există străzi neasfaltate. Publicitate „Avem nevoie de mașini puternice ca să putem interveni în forță și să ajungem în zonele greu accesibile, ca de exemplu Străulești și Chitila, unde rata infracționalității este mare“, susține directorul general adjunct al Poliției Comunitare sector 1, Iosif Bălan. Instituția mai are în dotare un autocar Hinger, un VW Transporter, un VW Crafter. Cei din sectorul 1 spun că rata infracționalității este mare și în cartierele selecte. „Aici sunt cei cu fițe. Fac curse cu mașini“, ne-a povestit directorul. „Ne-ar fi util și un elicopter, dar acum nu avem bani. Pe viitor, dacă o să avem bani, o să cumpărăm“, a mai spus directorul adjunct al polițiștilor din sectorul 1. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, da' parasute nu vor? Sau le-au angajat deja?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
crezi ca au cu ce?
|
--------------------
dacia
1310
|
Sony |
![]()
|
Bre, parasutele trag singure la uniforma ca mustele la kkt.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
slaiciprian |
![]()
|
or veni ele dar ei tot nu au cu ce.
|
--------------------
dacia
1310
|
Sony |
![]()
|
Cu fluieru', bre.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 22 Apr 2009, 10:46) intr-o seara isi incuie un prieten cheile in masina(matiz).era singura cheie pe care o avea.dupa diverse incercari de a descuia masina ne punem pe geam sa-l tragem in jos (3 insi) si trageam noi asa cu spor de geamu ala incat se balanganea masina aia de ziceai ca e la pimp my ride si trec 3 garcea pe langa noi "ce faceti ma acolo" plini de spume raspundem " furam masina asta" dupa care si-au vazut de drumul lor linistiti nici macar nu s-au oprit sa ceara un buletin sau ceva acolo.daca chiar vroiam sa furam masina aia? siguranta si incredere ![]() pentru aspirantii la permis in Bucuresti: feriti-va de Gaspar - garcea de la circulatie care daca e la ciclu ii pica pe toti ca asa are el chef... ![]() Din cauza celor frustrati si nesimtiti ca el se face de ras politia romana ![]() This post has been edited by luck33ro: 31 Jul 2009, 21:16 |
--------------------
**
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ba, astia de la pulitie, reveniti-va, BAAAAAA!
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:02 |