DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> politia romana

hash
post 31 Jul 2009, 23:02
Post #151

calculatorist

Group: Members

QUOTE(B30KDT @ 22 Apr 2009, 11:46)
"ce faceti ma acolo" plini de spume raspundem " furam masina asta" dupa care si-au vazut de drumul lor linistiti nici macar nu s-au oprit sa ceara un buletin sau ceva acolo.daca chiar vroiam sa furam masina aia?
siguranta si incredere
*

biggrin.gif

din contactele mele cu poliția circulație (care au fost destul de puține și de bun simț, adică amenzi, îndoit tablă, alea - alea) nu se confirmă poveștile astea cu cocoșu' roșu. n-am întâlnit decât polițiști destupați la cap.

degeaba săriți la beregată, dacă are unu' tupeu' să aplice legea, a doua zi îl dă afară pila contravenientului.

până și pe forum, dacă e prins unu' cu 64km/h când el trebuia să n-aibă mai mult de 50, începe să se vaite că el e persecutat, că de ce l-a oprit pe el și că ăla cu mercedesu' a trecut mai departe, că de ce nu a murit și capra vecinului, că el vrea să depună contestație etc. în loc să recunoască cinstit că a încălcat legea.

hai să vedem și bârna din ochiu' nostru, ok? eu unul m-am săturat de atitudinea asta defetistă, a devenit noua religie a blogosferei.

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulian sn2001
post 1 Aug 2009, 10:54
Post #152

Membru fost incepator

From: galati

Daca in alte tari politstul trage cu pistolul in cauciucuile masinii cu care incerca sa fuga suspectul...ei bine militia romana are alte metode.
Zici politia romana si tragi apa.

Credeti sau nu kkt-ul asta care filmeaza kiar exista.Si kiar este politist.De-ala care este platit din banii nostri.Se pare ca cel retinut ii aduce aminte de perioada in care nu era politist.
&feature=related

This post has been edited by iulian sn2001: 1 Aug 2009, 11:03

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
koldun
post 1 Aug 2009, 12:43
Post #153

un om

From: CT

QUOTE(iulian sn2001 @ 1 Aug 2009, 10:54)
...De-ala care este platit din banii nostri....

Bag sama ca e platit din banii lor. A celor de dincolo...

--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
+
iulian sn2001
post 1 Aug 2009, 12:48
Post #154

Membru fost incepator

Mai conteaza?Si noi platim pentru astfel de progenituri cretine.Numa ca ai nostri nu au accent de MD.

--------------------
+
luck33ro
post 1 Aug 2009, 22:36
Post #155

Membru autentic

Hash adica povestile de cascadorii rasului de aici sunt inventate? tongue.gif Eu cred ca esti tu prea tanar si nu ai avut prea multe intalniri cu vitejii si bravii nostri aparatori ai legii icon_mrgreen.gif

--------------------
+
ovidiun
post 5 Aug 2009, 13:38
Post #156

Membru...fara drepturi.

Vad ca numai injuraturi la adesa politistilor debitati...
Eu nu inteleg ce asteptati voi de la ei...sa fie ca aia din filme, super corecti, curajosi, inteligenti. Nu uitati ca majoritatea politistilor au silueta dinainte de '89 cand stiti cu totii care era viata si rolul lor in societatea romaneasca. Vremurile si regimul s-a schimbat, dar pe ei cine sa ii schimbe? Sefii?... care daca dau amenzi unor bastani sau copiilor lor, sau daca vor sa puna fiola unui judecator or sa sufle tot ei in ea...cine?...opinia publica care nici nu mai stie ca ii chiama politisti ci cred ca li s-a schimbat legal denumirea in Garcea?...cine?...voi toti dinainte care numai i-ati injurat?
Eu nu am auzit de vreun topic in care sa se spuna ce lucru bun a facut vreun politist, pentru exista si cazuri dinastea...sa fim seriosi, nu carcotasi.
Pai oamenii aia cum sa se schimbe, ei nu sunt ajutati de legi, de sefi nici macar de cei pe care ii "apara"...
Voi daca ati fi in locul lor macar o saptamana ce ati face? Ati reforma politia si mentalitatea lor formata in zeci de ani! Politistii tineri de unde sa invete...?
Si cu toate consider ca un politist corupt nu are nicio scuza si ar trebui sa primeasca cea mai aspra pedeapsa posibila...

5 Aug 2009, 13:46:
Inainte sa fie politisti sunt si ei oameni normali: cu o familie pentru care poate se tem, sau care muncesc pe un salariu mai mic decat al unui functionar de la o banca, sau poate ca nimanui nu ii place cand vede cate "un parvenit conducand un Lexus" care te sfideaza si tu nu poti riposta in niciun fel. Si atunci...de ce sa fii corect, de ce sa tratezi cu respect cetatenii care te dispretuiesc, de ce sa fii curat si sa nu te "murdaresti" cand stii ca risti sa mor sarac poate! La fel ganditi si voi, ei de ce ar gandi altfel? Ce motivatie ar avea? Un profesor ce motivatie ar avea sa isi mai faca treaba cum trebuie ?

This post has been edited by ovidiun: 5 Aug 2009, 13:46

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
luck33ro
post 5 Aug 2009, 15:04
Post #157

Membru autentic

Mai frate noi aici vorbim de cazuri reale si penibilie, nu de toti politistii... Iar tu vii cu generalitati si filozofeli despre nimic...

This post has been edited by luck33ro: 5 Aug 2009, 15:04

--------------------
+
ovidiun
post 5 Aug 2009, 15:15
Post #158

Membru...fara drepturi.

QUOTE(luck33ro @ 5 Aug 2009, 15:04)
Mai frate noi aici vorbim de cazuri reale si penibilie, nu de toti politistii... Iar tu vii cu generalitati si filozofeli despre nimic...
*

Pai si cazurile alea in care unii politisti chiar isi fac treaba sunt tot reale si nepenibile....

Dar de obicei romanu' se baga repede la injurat....

--------------------
Dacia berlina 1998
Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
+
iulian sn2001
post 5 Aug 2009, 18:08
Post #159

Membru fost incepator

Aha...si eu in calitate de cetatean cinstit ce trebuie sa fac?Sa nu uitam ca bravii politisti sunt platiti de toata suflarea romaneasca("aia fraiera si platitoare de taxe la stat").
Pai daca domnu' politist se teme pentru familia sa cand da o amenda unui jmeker.....de ce drak a mai ales meseria asta frate?Trebuia sa se angajeze la o fabrica de goblene.Asta nu presupune nici un risc!
Sa inteleg ca in opinia ta legea se aplica numai in cazul fraierilor sau cum?
Domniile lor cand vad pe strada 2 bosketari beti...imediat....jap-jap 2 pulane dupa ceafa.
Daca vad 2 cefosi care coboara beti morti dintr-un Q7 ce fac?
-Ce sa-i faci frate....se distreaza si ei...ce daca tocmai au batut un pieton care trecea regulamentar pe trecere...?...Mai greseste omul.
Asta fac domnii politisti care au morcovul in dos cu tot cu iepure cand se afla fata in fata cu "jmekerii".

--------------------
+
Victoras2001
post 5 Aug 2009, 19:09
Post #160

Membru autentic

@Ovidiun,
Nu-i asa ca n-ai avut tangente cu ei? Iti doresc din toata inima, cand ai sa reclami furtul casetofonului, sa ti se raspunda printre hohote de ras: "nu-i nimic, invatati sa fluierati". Si-ti mai doresc din toata inima ca, dupa ce-ti vor sparge hotii casa, sa fii intrebat la politie cam la cat apreciezi pagubele, fiindca ei nu se baga sub 15-20 000 E, ca au prea multe cazuri pe cap. Si stii ce-ti mai urez? Cand ti-or darama tiganii o constructie, caramida cu caramida si-o vor cara cu un camion, sa le faca politistii dosarul penal pierdut fara urma!!! Sa dea toti din umeri. Iar cand o sa sara la tine tiganii, in sediul politiei, politistii sa se faca ca nu vad nimic.
Sa ai de-a face cu ei cel putin cat am avut eu, apoi sa vii aici sa scrii ode.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
ovidiun
post 6 Aug 2009, 08:08
Post #161

Membru...fara drepturi.

Nu, nu am avut tangente prea mari cu politia, dar nu asta conteaza.
Pur si simplu nu imi place ca in acest topic se generalizeaza, daca e sa fim corecti trebuie sa recunoastem ca mai sunt si politisti care isi fac meseria, asta am vrut sa spun, sa ma fac inteles. Totusi aici nu este o crasma in centru satului si discutam dupa 10 pahare de vodca si o zi de sapa. Vreau sa cred ca oamenii pot mai mult de atat.

Exista si partea cealalte opusa exemplelor voastre.

Si nu va mai mintiti, pana cand mentalitatea noastra ca popor nu se va schimba si nu vor muri toti securistii si comunistii cu mintea lor cu tot, nu vom avea politicieni normali, politisti normali, functionari normali si nu in ultimul rand oameni civilizati.

Voi ce solutie ati vedea ca sa avem o politie ca aia americana din filme, daca asta vreti pe strazi?

Sa injuram putem cu totii...

--------------------
Dacia berlina 1998
+
luck33ro
post 6 Aug 2009, 08:20
Post #162

Membru autentic

Aici nu se generalizeaza prietene, se dau exemple din viata de zi cu zi. Daca ai tu exemple pozitive chiar te rugam sa le impartasesti cu noi. smile.gif
Singurul care generalizeaza esti tu, atat timp cat recunosti ca nu ai avut experiente cu minunatii aparatori ai legii tongue.gif

--------------------
+
iulian sn2001
post 6 Aug 2009, 11:13
Post #163

Membru fost incepator

In alte tari europene(italia in cazul meu) daca ai o problema nu te duci niciodata la politie.Ca si aici politia este ....ca si la noi.Adik total ineficienta si corupta.
Dar exista carabinierii care isi fac treaba destul de bine si de rapid.
In urma cu un an mi-am pierdut portofelul cu toate documentele(banii nu se mai pun la socoteala)
Am fost la politie si normal ca erau foarte ocupati.Le-am transmis domnilor politisti multa...multa sanatate(atat loc cat si familiilor domniilor lor) si am mers la carabinieri.Am at o declaratie si in 6-7 zile m-au sunat ca mi-au gasit portofelul.
Probabil ca alternativa in romania ar fi jandarmeria.Poate sunt aia mai breji.

--------------------
+
Victoras2001
post 6 Aug 2009, 12:54
Post #164

Membru autentic

Cam ciudat.
Politia se ocupa cu anchete si batai. wink.gif
Jandarmeria se ocupa cu paza si ordinea publica, plus batai. tongue.gif Cand ai ceva de reclamat, o faci la politie, nu la jandarmerie. Si da, Jandarmeria este echivalentul Carabinierilor.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
iulian sn2001
post 6 Aug 2009, 13:24
Post #165

Membru fost incepator

Pai atunci sa preia jandarmeria toate atributiile politiei si gata.Sa stea nenea militeanu si sa suga degetul(pe degeaba).
Ieri am vazut carabinierii cum stateau cu radarul pe marginea strazii.Cea ce inseamna ca aici au preluat pana si atributiile politiei rutiere.

--------------------
+
Mihai 90
post 6 Aug 2009, 16:32
Post #166

Membru incepator

CA SA REALIZEZI CA SUNTEM UN POPOR DE INAPOIATI E DE AJUNS SA URMARESTI STIRILE DE LA ORA 17:00.Crime,injunghieri,violuri...
In acelasi timp,Politia Romana e full de incompetenta..hoti de bancomate,criminali umbla liberi prin tara,dupa ani de zile.
Cunosc un caz in care cineva a fost omorat in bataie,abia a scapat din mainile unui nebun,s-a dus la Politie,de acolo a fost trimis la Primarie,apoi la alta sectie,si tot asa.In final,dupa ce a dormit in fata Postului de Politie cateva ore,a fost sfatuit sa se intoarca inapoi la atacator...
Probabil ca in tara asta trebuie sa mori ca Politia sa faca ceva,sa isi faca datoria..
In alta tara,probabil in astfel de situatii,ti s-ar oferi hrana,adapost,dupa o verificare sumara,si eventual transport.

This post has been edited by Mihai 90: 6 Aug 2009, 16:34

--------------------
Dacia Logan 2007
+
C@talin
post 6 Aug 2009, 17:23
Post #167

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

io mam saturat sa vad cum politia intoarce mereu capu cand trec smecherii pe calarasi in braila de zici ca trec rachetele .

Asa ca degeaba ,daca politisti nu-i ard pe scmheri cand intorc pe linia continua,fac liniute etc.degeaba.

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Mihai 90
post 6 Aug 2009, 18:25
Post #168

Membru incepator

Daca esti sarantoc si umbli cu Dacie,nu te iarta..daca esti bastan,scapi.
Cine si-l mai aminteste pe Garcea?

--------------------
Dacia Logan 2007
+
Victoras2001
post 6 Aug 2009, 18:28
Post #169

Membru autentic

Iulian, Jandarmeria a preluat de la Politie paza diverselor obiective si ordinea publica. Cu alte cuvinte, daca te bate unu'pe strada, nu mai vine politia, ci jandarmeria. In carca politiei au ramas anchetele de tot felul, evidenta populatiei, circulatia rutiera. Dar daca au nevoie de unu' care sa dea bine cu pumnu', ii cheama pe jandarmi. Din cate stiam eu, jandarmeria iti poate oferi paza contra cost. Numai ca te costa asa de mult incat preferi firme private. Cam asta se intampla cu bancile si casele de schimb valutar. Din cauza zgarceniei, in loc sa faca contract cu jandarmeria, angajeaza agenti de paza care ori au 95 de ani, ori au 25 kg. wink.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
C@talin
post 6 Aug 2009, 18:30
Post #170

da voi stiti ca acuma politisti merg si cu un jandarm in loganuri ? biggrin.gif
Asa e acuma in Br

--------------------
+
Victoras2001
post 6 Aug 2009, 18:34
Post #171

Membru autentic

Pai da. La cum arata multi dintre ei, trebuie sa-i pazeasca cineva cand chestioneaza pensionarii-n scara blocului.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
Iulikk
post 6 Aug 2009, 21:02
Post #172

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Sa va zic faza reala, care s-a intamplat acum 3 zile. In blocu in care stau, la parter s-a deschis un cabinet stomatologic. Acum 3 seri au spart hotii cabinetu', vecinii au sunat la politie... si ia ghiciti... au venit 2 burtosi de la politia comunitara dupa vreo 45 de minute care nu aveau nici macar un baston in dotare.... au stat 2 minute si au plecat... cand proprietara i-a intrebat ceva de amprente au zis ca vin maine huh.gif si dusi au fost. Numai de bine politiei romane.

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
C@talin
post 7 Aug 2009, 03:24
Post #173

oricum la noi nustu daca va fi ca afara cu politia vreodata,pai povesteau amici care au fost prin anglia,acolo daca te-a reclamat si un strain pe strada ca lai injurat,a venit politia imediat,iti pune catusele si te ia la intrebari .

Trec elicopterele ca in filme nopate peste tot.etc etc.

--------------------
+
l@u
post 7 Aug 2009, 03:59
Post #174

Membru autentic

Nu ai somn ?

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
luck33ro
post 7 Aug 2009, 09:58
Post #175

Membru autentic

Eu inca astept exemplele alea pozitive de la amicii care erau increzatori in poolitia romana tongue.gif

Eu o stiu pe aia cu jandarmu in timpul liber, care l-a vazut pe hot de la balcon si a chemat intariri...a ajuns la stiri - mare viteaz! Din pacate tot nu era politist tongue.gif

alta hazlie: veneau citatii ptr. un proces pe adresa mea, dar ptr. fostul proprietar care imi vanduse apartamentul . Din 6 in 6 luni venea politisu sa il caute la mine acasa si pierdeam cate 1 ora sa completeze procesu verbal ca nu l-a gasit. Ii explicam ca nu are rost sa mai vina ca nu se muta ala inapoi (peste mine in casa) si sa-l caute la noua adresa - probabil omu nu-si facuse mutatia. Degeaba, sectoristu ma dispera periodic cu verificarile si procesele verbale (scrise de mana cate 2 pagini). Abia dupa 3 ani s-a linisit- macar sunt tenaci baietii icon_mrgreen.gif

This post has been edited by luck33ro: 7 Aug 2009, 10:09

--------------------
+
C@talin
post 7 Aug 2009, 11:45
Post #176

QUOTE(l@u @ 7 Aug 2009, 04:59)
Nu ai somn ?
*

atunci ajunseram in casa happy.gif si acu ma trezisi tongue.gif

--------------------
+
iulian sn2001
post 7 Aug 2009, 14:52
Post #177

Membru fost incepator

QUOTE(Victoras2001 @ 6 Aug 2009, 18:28)
Iulian, Jandarmeria a preluat de la Politie paza diverselor obiective si ordinea publica. Cu alte cuvinte, daca te bate unu'pe strada, nu mai vine politia, ci jandarmeria. In carca politiei au ramas anchetele de tot felul, evidenta populatiei, circulatia rutiera. Dar daca au nevoie de unu' care sa dea bine cu pumnu', ii cheama pe jandarmi. Din cate stiam eu, jandarmeria iti poate oferi paza contra cost. Numai ca te costa asa de mult incat preferi firme private. Cam asta se intampla cu bancile si casele de schimb valutar. Din cauza zgarceniei, in loc sa faca contract cu jandarmeria, angajeaza agenti de paza care ori au 95 de ani, ori au 25 kg. wink.gif
*

Ca ai adus vorba de firmele private.In Gl era o discoteca in care se adunau numa.....lepre.Sau jmekeri ...depinde cum vrei sa le zici.Intr-o noapte intra acolo vreo 15 "jmekeri" cu rangi cu...cutite si ce drak mai aveau ei in buzunare si in maneci.
Odata intrati incep sa imparta pumni in stanga si in dreapta.Iese unu afara cu botul plin de sange si tipa la agentii de la intrare:
-Ba voi nu vedeti ce fac aia inauntru????
Raspuns:-Ba dar tu stii cine sunt aia??????
Si gata.Agentii si-au facut datoria de privitori(agenti de paza de la o firma privata)

--------------------
+
luck33ro
post 7 Aug 2009, 18:50
Post #178

Membru autentic

radmasa.gif ba ce tare,... ei erau agenti de paza tari, daca veneau copiii de la gradinita cu rangi si topoare, ii spargeau pe aia... laugh.gif Daca chemau mascatii crezi ca ramaneau fara credit pe cartele? laugh.gif

--------------------
+
Victoras2001
post 7 Aug 2009, 19:29
Post #179

Membru autentic

Aia erau obligati sa cheme intariri de la firma (chiar au echipaje speciale pentru astfel de situatii), iar firma era obligata sa anunte politia (adica SPIR). Dar eu stiu prea bine cum lucreaza firmele de paza... Nci in gaoaza curului nu le doare. Ori sunt ale unor fosti ofiteri superiori de politie, ori sunt conduse de astfel de oameni plecati la "mai bine". Au prea multe relatii in politie ca sa-i intereseze de ceva.
Am vazut cu ochii mei cum sefulunei firme de paza si protectie a sunat la politie. "Alo, Anisoara? Colonelu' Bucidefier sunt, da-mi legatura la comandant. Aloo, salut ba Gelule. Ba, am si io nevoie maine de aprobari pentru 10 pistoale cu glont. Sa vin dupa 14.00 sa le iau? Bine ba, merci mult. Ne vedem maine ba. Hai sa traiesti". Asa ca... wink.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
kaspersky
post 7 Aug 2009, 20:30
Post #180

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

ca venivorba de firme de protectie & paza, ce plm e in TM ca de vreo citeva luni (2-3) vad numai masini de BGS prin intersectii & stuff, zici ca stau la intimidare, abia astept sa vina careva dintre ei sa ma intrebe de sanatate sa pot riposta ca lumea (jur ca o sa bag ceva drifturi intr-o noapte sub nasul lor) icon_mrgreen.gif . Mai mult, am vazut ca unele firme chiar au apelat la ei pt. paza unor obiective. As fi curios de ce nu ii amendeaza politia, primaria (ma rog, faimosii comunitari) pt. parcare in zone interzise sau chiar pe spatiul verde!

This post has been edited by kaspersky: 7 Aug 2009, 20:30

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
17 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 11:54
Forum Renault